BC - live the dream

LILLAN RING OLLE!

Kategori: Allmänt

LILLAN HAR DU RINGT OLLE??

LILLAN HAR DU RINGT OLLE??

LILLAN RING OLLE RING OLLE RING OLLE
RING OLLE
OLLE OLLE OLLE

RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING OOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLEEEEEEEEEEE


RING RING RING RING RING RING

RING RING



RING OLLE


CALL OLLE CALL OLLE

PICK UP THE PHONE AND CALL OLLE

SLÅ NUMMER - TRYCK GRÖN LUR - PRATA MED OLLE

SAMTALA.






hahaha Göta källare rockar

Kategori: Allmänt

Ok, Göta källares nya klubb heter "Fried rice", fick en flyer idag... På flyern är det även en brud som står på alla fyra och sen står det "ASians for life" /surprise showdown...

Shit pommes frittes.

/ johanna

ps. när går vi?

Jag är så jävla godissugen att jag håller på att dö!!

Kategori: Allmänt

Jag klarar inte det här!!! Är så sugen på nåt att jag håller på att dö. Är det nikoabstinens eller vad?


20827-149

Feed me for fukky sakky! / Joyrsch

wazabi

Kategori: Allmänt

Shu alla glada! Äntligen tisdag och desperate... Eller jag vet inte om jag är så inne på det egentligen.. Det e bara för mycket ni vet.

Imorn går mitt åkkort ut, vilket straff..Då är det bara att börja hojja, vilket iof är helt ok! Men tyvärr är det lite väl långt att hojja till Södertörn, men då får väl SL bjuda på en gratisresa. Så många åkkort jag har köpt är dom fan skyldliga mig det.. Så många åkisar har man iof inte köpt, jag plankade hela förra hösten och det var inga problem. Värre är det ju nu när dom börjar mura igen spärrarna precis överallt. Livet i hooden e hårt. Elin jag kommer förbi och pumpar Hages. Undrar hur min lilla hoj mår som har stått parkade i Elins källare hela vintern... Stackarn.. Helt dammig, tom på luft, ensam och rädd. Det är ingen fara gubben, jag kommer! Din sjuka anka.

LILLAN RING OLLE IMORN! Tack på förhand

JAG TROR ju att det är fredag idag... Det är inte så bra.. Speciellt med tanke på att det är tisdag, och alla ändå är panka. Elin har kunngjort att hon ska ligga hemma och plugga hela helgen. Vad ska ni andra göra? Är det någon som fortfarande vill se Sverige-Danmark på krogen som vi sa?

Juste, polisen har addat mig nu på msn, vi ska tydligen chatta med varandra eller nåt sånt skit. hahaha.. jaja, Jessi har du nå tips?

Nu funtar jag på att dra från jobbet..

Hej hopp pille lille snopp / Johanna


Me ett leende på läpparna...

Kategori: Allmänt

Att något så litet å opersonligt egentligen kan göra en så himmla gla´..
Fick ett igår å ett leende fanns genast på mina läppar... Det var precis innan man håller på å somna som d vibrera lite nedanför sängen... jag övervägde att total ignorera,
 faan klockan va ju jätte mycket... men jag tog upp min lilla rosa guldklimp å började manövrera mig igenom  menyn.. till messen...
tänkte dela me mig lite av va som gjorde mig så göttit gla´

"Tja! Kom just hem efter 1 vecka i Kina....
Drömde om dig på planet, du var naken å helt underbar ,
i vanlig ordning...."
 
Där steg mitt självförtroende från 0 till 100 på 2 sekunder,   vissa karlslokar kan...
(jag vet vad han vill men d va fint ändå)

Kram Lillan

Boten...

Kategori: Allmänt

Okej har kollat  lite priser på boten... (hon heter anna...)hihi

Vilken dag åker vi, så jag kan kolla rätt, en gla nyhet för er studenter ni får lite rabatt tror jag surt.... nä d e ni  värda

Kram Lillan

Det här med ångest...

Kategori: Allmänt

Det här med ångest!
De flesta normala människor borde någon gång under sina liv ha upplevt någon form av ångest. Det är ju mänskligt liksom!Ångest är ju liksom ett negativt ord på nå sätt. Ingen vill ju ha ångest!
Tänk den ångest du får när du vet att du måste göra en massa nödvändiga/onödvändiga grejer när man egentligen inte har någon lust eller tid!
 Fy i helskotta för det! Och den ångest man kan ha när man vaknar upp hemma på söndagsmorgonen efter en hård lördagnatt som du knappt ens minns! Eller ännu värre, du kanske inte ens vaknar upp hemma! Det är ju helvetet! Och kära vänner, det händer faktiskt!
Eller den ångest man får när man börjar tänka över vad det egentligen är man sysslar med om dagarna och framförallt vad man kommer att syssla med om dagarna 10 år från nu!
Äh, fy farao vad deprimerande!
Men som sagt! Mitt motto: va fan var det nu ra?! Jo! Det blir kanske inte alltid som man vill och har tänkt sig! Men det blir bra ändå!
Nä, nu ska jag kolla på design.....o få lite ångest över att det ser ut som en kohage här hemma!!!

/ JH

tack för idag!

Kategori: Allmänt

Nej nu drar jag fan hem från jobbet.. Det är inte värt det... Håller på att somna. Är det ok att jag drar hem eller??
Vad har man hunnit tjäna in? vad e klockan? Fem timmar har jag varit här, det e ändå lite cash... Nu drar jag hem och bäddar ner mig... MYS!

HAHA nu e du avis va Lillan?? Som måste sitta och ruttna till klockan FEM!!

HA HA HA DET SÅ KUL!


PUSS ELI I PUSS EL / JOHANNA

D va ett tag sen sist...

Kategori: Allmänt

.... nu va d dags för ett litet inslag av mig..

Jaha helgen innehöll d mesta förutom vila d den egentligen är till för.. d vart mer utav d goda lite jobb, lite dricks, lite alkohol, lite bilkörningen( dem sista två var inte vid samma tillfälle), lite familjehäng å självklart typ en tio minuter me er underbara på söndags kvällen..
Jo ja så ett å annat fylle mess på lördagskvällen förstås.... varför gör man såå d e ju så jävla osmidigt.. måste man söka efter kärlek..träffa nån å mysa med, vägra fortsätta hänga med dem som jag gillar mest.. ER. va faan jag behöver ingen annan kärlek än eran såå tjejer nästa gång jag ens tänker ta upp telefonen å börja skriva så stoppa mig.. iaf om d e till den där nötet som vägrar svara..
 
Va e d för fel på den karlsloken,, hur svårt ska d va... ?? Jag övertolkar väl hela den här grejen me å spoona,,...
ääääh skit i han han suger... å jag kommer ingen vart me å älta blir bara råå irri....

OKej massor av väldigt trötta måndags kramar till er alla 

Lillan 

orka måndagar

Kategori: Allmänt

Dude vad sluten jag känner mig efter helgen. Inte för att det var hårdare än vanligt, snarare tvärtom.. Inga efterfester den här helgen vilket innebär att man gått o lagt sig i tid.. Eller halvtid iaf. Men måndagar är så tunga nu för tiden. Funtade serry på att inte gå till jobbet idag.. Men sen kom jag ihåg att jag är helt pank och så tvingade jag mig själv.. Tänkte dock dra (inte till norrland) vid typ 3.. Då är tanken att jag ska gå o träna, men jag vet inte om jag pallar det. Vill för det första vara typ själv i gymmet, vilket inte är möjligt vid den tiden. .Vill för det andra inte gå in i nån jag känner, känner mig arg/otrevlig/båda idag. För det tredje så brände jag mig hårt igår (nej jag överdriver inte) och kommer därför bli dubbelt så röd i fejan när jag flåsar på bandet=snygg. Äh jag orkar inte..

Kommer helt klart att somna snart. Måste ta mer kaffe.. Men jag har ju beslutat att skära enr på kaffe, te och allt sånt där skit som smutsar ner tänderna... Och jag kan säga att jag fattar ärligt inte vad folk gör.. Sånna som inte dricker kaffe o sånt.. Det e hur trist som helst. Sitter på jobbet och dricker, VATTEN. Hur hett är det?

På onsdag ska jag på skiva... hoppla hoppla... Måste pallra mig till plugget imorn då och fixa upp artikeln lite så att dom små liven får nåt trevligt att läsa. hej hej alla smygläsare.

Jag har för övrigt ont i halsen.

kram / johanna

boka båten gotland

Kategori: Allmänt

kan nån ta på sig att styra upp båten?

mvh jrk

Hmmm...Apropå

Kategori: Allmänt

Apropå apropå apropå apropå apropå apropå...APROPÅ!!!! Apropå ingenting alltså!!!!

//JH

Mumin är väl bra va?! Men inte "Lilla My-hår"!!

Kategori: Allmänt

Oj, jag tror att det kan bli riktigt eldrött... Så känns det nu iaf, när man kollar i spegeln... Men jag har faktiskt ingen lust att gå o se ut som lilla My från mumindalen...På tal om mumin så är deras introsång så grym!! Såg lite imorse.. Jo Muuumin...lalalala....För att återgå till det viktiga:::Håret! Inte jättejätterött, snälla Gud!!

Jag börjar tröttna riktigt ordentligt på min lilltå ( numera stortå nästan)... Jag blir så förbannad!! Den är typ lika stor som min stortå, den är alltid varm och röd och nu har det börja sticka till i den då och då! Det kan ju inte vara hälsosamt.. Snarare kanske lite farligt?!
Om svullnaden inte tar o går o lägger sig snart funderar jag på o anlita någon som kan kapa den! Bara det går fort


o jag inte förblöder! Man klarar ju sig utan en lilltå liksom... Jag står nog stadigt på jorden ändå!!

Igår var jag o handlade med pappa o brorsan.. Bra för min kyl. Mindre bra för min ekonomi! Pappa sa att kyckling var ungefär samma sak som lax(?)... Då informerade jag honom att kyckling=fågel och Lax= fisk.. Vet inte om han förstod..... ÄH, MEN NU ORKAR JAG INTE MER!!!! FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!

//Jessica the Redhead and Redtoe

Seriöst tjejer, nu får vi fan skärpa oss.

Kategori: Allmänt

I en undersökning på Expressens hemsida ( ja, jag vet inte världens mest pålitliga källa - men ändå) vill 90 % av alla tillfrågade tjejer bli smalare. Vad fan håller vi på med? Det är fan helt sjukt att varenda jävla tjej vill bli smalare. Skulle vi göra samma undersökning bland oss tjejer skulle säkert nio av tio säga att dom vill bli smalare. Asså det e faktiskt inte ok. Varför håller vi på såhär? Varför tror vi att man måste ha stl 26 i jeansen för att va snygg? Det vore grymt om alla bara kunde vara nöjda istället. Om man kunde träna enbart för att det är kul och skönt. Inte för att man ska vara smal så att nån jävla snubbe tycker att man har tajt ass och sen kan han säga det till sina polare att "Britta hon har fan fiin röv", och sen sprids ryktet vidare över heeela stan och då får du huur mtk grabbar som helst. Och det hela kommer antagligen sluta med att du blir upptäckt av Mikas eller nåt och blir modell, eller gifter dig med Brad Pitt. Ja jag är inte bättre själv. Visst vill alla skala bort ett kilo här eller där. Men det borde fan inte vara så. Och det e fan inte vårt fel. Det är alla jävla killar där ute som pekar o säger att dom där retucherade jävla brudarna i media är så jävla heta. Och vi är dumma nog att lyssna på sånt. Och det hrä jävla samhället då?? Det kryper bara längre och längre ner i åldrarna. Jag hoppas verkligen inte att jag får några döttrar för det kommer inte gå att skydda dom från den här fixerade världen.

NEJ! Nu håller det här inlägget på att spåra ur. Så skit ner er så längre era feta jävlar / Johanna



20827-146

Kryssning Bokad

Kategori: Allmänt

Hej alla underbara söta snygga vackra feta heta tjejer. Ni/Vi har tjatat ett tag om kryssning, så jag passade på att ta tag i skiten. Nu är det så att det är rätt uppbokat under en lång tid framöver, speciellt för oss snåla jävlar som alltid måste åka billigast, längst ner bland bilarna och polackerna. Jag tänkte att det kunde vara mysigt att avsluta våra semesterveckor med en kryssning så jag bokade fredag den 3:e augusti till en kostnad av 80:- /skalle.

Hur låter det?

20827-145


//// Till havs //// jOhanna

Miss U

Kategori: Allmänt

Hej världens bästa tjejer!
Tänkte bara säga att det känns som det var jätte länge sedan jag träffa er. Men när jag tänker efter så är det inte ens en vecka sedan vi sågs. Tänker på er alla, det var väl det jag ville säga! PUSS /Lärkan

VAMPYR FEST!

Kategori: Allmänt

ÄR DET NÅGON SOM HAR EN CAPE ELLER LIKNANDE REKVISITA MAN KAN ANVÄNDA OM MAN SKA KLÄ UT SIG TILL DRACULA??

SKA PÅ MASKERAD IMORN OCH BEHÖVER GREJER, DU VET. BRORSAN.

JOHANNA AKA DRACULA

Singstar?

Kategori: Allmänt

Polman verkar ju inte vara på topphumör direkt. Det verkar inte som att vädret kommer styra upp sig själv och det e ju inte asmysigt att sitta ute i det här vädret.. Har JH kvar Singstar? I sånna fall kanske vi kan riva av ett par låtar hos henne?

Johanna

24/5 -07 Örkan

Kategori: Allmänt

Tjoho!!!
Slänger in ett litet inlägg ifrån staden i väst...
Knatade upp klockan 0645 i morse så att jag skulle komma i tid till tentan.. VEM, VEM går upp så tidigt? Borde vara olagligt iaf..satt första timmen å försökte skaka liv i mitt lilla (?) huvud. Tentan kan iaf ha gått...hoppas hoppas...
Efteråt tog vi en vända nere på stan.. satt nere vid slottet å fikade i solen.. riktigt trevligt.. typ där vi satt för x- antal år sen.. imoorn ska vi ut å på lördag åker jag hem för att börja med nästa tenta.. varför tar d aldrig slut, funtar allvarligt på å hoppa av å ta något riktigt skitjobb där man inte behöver tänka så mkt...

Nu när jag har klagat lite tänkte jag hylla lite oxå.. Tänkte på d när jag satt på bussen hit..  Alla fina rastplatser som finns längs med vägarna i vårat avlånga land, inte dom stora Route 66 rastplatserna utan dom här små som har några träbänkar å bord..Å ännu trevligare om d finns en liten sjö gömd bakom träden.. Dom är väl trevliga..Kommer ihåg att jag älskade när det var dags å stanna till vid en rastplats när man var liten å flängde runt med maopa.... kan iof sig ha något att göra med att det oftast intogs någon typ utav föda vid dessa platser......hissar då även picknickar..riktiga.. med hemmagjorda mackor å så...

Näe, ska äta jordgubbar å glass nu..
Syns snart...
Emmet

Ps. Tippade 2-1 men vann inte för att Danne hade tippat samma å tydligen sa han före mig..vad hände med damerna först????.. hade varit betydligt mkt rikare nu om vi hade hållit på könsrollerna....skit oxå...

Emma hierta Dregen

Kategori: Allmänt

Hey hun, här var din kille så söt att jag var tvungen att lägga upp honom.



20827-144


All makt åt Tengil, vår befriare / jork

Klackrent, Elin!

Kategori: Allmänt

Din typ av rubriksättning va??


20827-143


Tack Aftonbladet. / johanna

Dagar som denna längtar man verkligen till sommaren

Kategori: Allmänt

Idag längtar jag verkligen till sommaren... Man sitter inne på sitt kontor och när man går ut på lunchen är det hur skönt som helst ute. Sätter sig o krubbar en köttbullemacka, hur smarr som helst. Läser City, hur informativ som helst. Spanar byggare, hur snygga som helst.

Är det dax att gå till stranden snart eller? Jag längtar, tur att man har tränat ordentligt hela vintern så man ser ut som tjejen nedanför. Att posa som henne borde vara med på Solos lista över hur man snärjer en kille på beachen. Jag menar utöver att suga på en glass, smörja in sin polare, sära på benen osv.

20827-142


Åh vad jag längtar till Barca.. Vi ska jobba brännan så hårt! Och bara slappa, det ska verkligen vara semester.. Gå upp när man vill, gå ner när man vill o sånna grejer.. Kläcka en när man vaknar, om man vill, ingen som dömer en  =) Eller hur Helle!


Lämnade tillbaka ett par skor idag. Igen. Dom där lila jag köpte.. Kom på att jag ändå inte skulle använda dom så mkt så jag sket i det.. Sen ska jag lämna in skorna EMMA HADE SÖNDER på lagning också. Gud vet hur mycket det kommer kosta. skoja bara Emma, jag vet att du aldrig skulle göra en fluga eller en sko förnär med flit.

Ska jag göra mer slingor i håret?? Eller blir jag för blond då? Viktig fråga som kräver svar. Efter sommaren tror jag att jag ska färga allt mörkt mörkt mörkt igen.

Jaha, och idag eller imorn får jag merra. Hur kul var det då. Varför straffas alltid jag med skiten över helgen? Är det dålig karma? Tänk om man skulle göra som Earl, skriva en lista över alla dumma saker man har gjort och sen försöka gottgöra dem. Undrar hur lång tid det skulle ta? Inte lika lång som för Earl iaf.

Och sista saken jag längtar efter är: Imorn.. eller helgen. Ska bli så slappt! Löning och framför allt bra väder!

Grymt!

Puss och kram och ses imorn / Johanna














Elin, den här är bara till dig!

Kategori: Allmänt

F12 premiär 25/5

Kategori: Allmänt

Ok jag tycker LÄTT vi ska dra på premiären av F12 terassen på fredag!!

WHO'S COMING WITH ME??

Nä men serry, om vi ska välja en dag kan vi väl gå på en bra grej, som fredis.

johanna

å så fint

Kategori: Allmänt

Den här bilden var bara så mysig att jag var tvungen att lägga upp den.

20827-140


Just det, om det är fint väder fredag, vilket det ska vara (19grader). Så finns det förslag på att vi ska slänga oss i nån park eller nåt efter jobbet? Och så.

Johanna

jag har blivit misshandlad, eller?

Kategori: Allmänt

För övrigt var det fett pinsamt igår efter träningen i duschen. Tjejerna kollade på mig som om jag hade åkt på spö. Det ser ut som att nån har tagit ett stålrör och övat sin swing på mina ben.. Folk har fan inget hyffs nu för tiden.. Om dom ska glo så jävligt kan dom väl fråga vad som har hänt istället. Och så kan jag svara att jag sparkade sönder en ruta på fyllan. Eller inte.

om vädret håller i sig

Kategori: Allmänt

Kanske vi kan dra till Kvarnen och fika ikväll efter jobbet?? Det vore väl smutt, ja jag vet att vi e panka men nån kanska kan ta en kaffe?

20827-139

Om inte annat så vore det soft att hitta på nåt. En promenix eller vad som helst.,

jw

Jag kan knappt vänta på filmen

Kategori: Allmänt

Lillan, glöm inte att fråg Olle!

Kategori: Allmänt

Lilla, det vore ju hur smutt som helst om vi kunde bo hos Olles mami..

När ska du fråga honom så att han kan fråga henne? Vet att han är utomlands nu, men när kommer han hem lixom? Det vore bra att veta... Och det vore så sjukt bra om vi kunde bo där..

Cashen dom tas annars, brorsan DU VEEAT!

på tal om brorsan, det var en sjukt het lationkille här på jobbet nyss som installerade lampor..

Lationhunk: "Vill du ha en lampa installerad"?
Jag:  "Ja, hemskt gärna.. Du får jättegärna installera en lampa här och sprida lite ljus i mitt mörker"


Vi ska ta en fika lite senare. Fast det vet han inte än.

Mvh, Johanna

Hemmafruar..

Kategori: Allmänt

Jag älskar Desperata,,, finns d åge bättre serie just nu..??

Såå jävla klockrent..underbara tv... d va allt jag ville säga just nu..

Kram Lillan

Lördag 2a juni på MEST

Kategori: Allmänt

Em-kval Sverige-Danmark lördag den 2a juni. Tänkte att det kunde vara trevligt att gå ut o käka en bit och dricka lite bira+kolla fuzzball såklart. Nån som är sugen? Vi kan väl boka bord på Mest i sånna fall tycker jag.

20827-138


Pussel i pussel / johaNNA


waz

Kategori: Allmänt

jag undrar om jag e nikkosugen bara för att jag inte får? i vanliga fall brukar det ju va rätt lugnt att gå en dag utan men idag var det inte så kul.. eller det e nog inte så farligt om man jämför med dom som e harcore.. själv tuggar jag lite gummi men vet inte om det funkar. tyvärr så har jag ju cigg hemma och dom lever ju lite farligt ikväll efter middagen kan jag tänka mig. men men det e lugnt. jag fixar.

hade ju tänkt pallra mig till gymmet efter jobbet idag.. men nu börjar jag bli så trött så jag vet inte om jag pallar.. det e så skönt att bara komma hem och slappa.. men man måste ju fixa hyllan inför beach07 o nu är det ju faktiskt bara typ två veckor tills vi drar till barca. eller tre. det beror på hur man räknar. måste köpa snygg bikini. funtade på en röd men nu vet jag inte. vad tycker ni grabbar? släng en kommentar tack.

nu ska jag "jobba" lite...

johanna

Nu lägger jag av

Kategori: Allmänt

Nu slutar jag snusa. Så ni vet det. Fyfan vad svårt, men det e ju faktiskt fett äckligt. Så nu lägger jag av. Hoppas jag inte börjar röka istället, risken är ju överhängande. Ärligt så funtar jag på om man ska ta sig till Apoteket o köpa nåt plåster eller nåt. Tuggummi kanske. Det kanske funkar. Men det kanske också är fett dyrt. Vad är ens hälsa och tänder värda egentligen?

Mvh, Charlotte


Tråppan... S:t fuckin Tråååpez

Kategori: Allmänt

Hej hopp pille snopp! Som dom säger... I mina Versace badbrallor finns det feta resurser.. Det kan du fethajja lilla gumman.

Hur som helst... Idag är jag så nöjd, lämnade in mitt c-proj och gjorde lite snygg layout o la in bilder osv osv så att det förhoppningsvis ser lite bättre ut än ett skolarbete från högstadiet. Fast då hade man fan knappt datorer. Kommer ni ihåg att man satt o ritade med kladdkritor på nåt jävla papper ända till man var typ 15. Pinsamt. Men serry vad e problemet..  Ska bifoga en fil i hotmail och det funkar inte. orka. orka. orka. Det är så jävla omotiverat. bara för att man för en gångs skull ska bifoga nåt av värde så går det inte. jävla fittpitt.

Vad ska jag göra med min snok? Börjar bli så trött på det här nu. Jag har tjatat om det här i flera veckor nu men va fan det händer ju ingenting!! Saltlösning sa nån, var det du Lisa? Eller det fanns väl nåt på Apoteket som man kan spränga berg med? Det kanske funkar.

ooo nu har man tydligen fått cash från H&M! Jag fick 250:-! Grymt, jag brukar aldrig få mer än 50:-, det här är en stor framgång som måste innebära att jag snart är lika vårdslös med mina pengar som ni andra som brukar få 250/500:- med jämna mellanrum.

Och Golden var fan en hit. Jag vill lätt gå dit igen, men då måste nån hålla mig borta från micken. Det e fan inte kul. Fattar inte vad som flyger i en. skit också. ångest, men jag försöker att inte tänka på det.

Nu ska jag laga nåt gott. Typ nudlar.


Puss och kram / Johanna






Mer än Lycklig...

Kategori: Allmänt

Jora så att....

Idag ska jag få min lillla lilla minicooper, som jag har väntat... så nu blir VI me bil i tre veckor... ingen alkohol för mig asså d kan ju bli ett rekord nu på senare tid... (i mina drömmar, skulle aldrig inte dricka..ha ha man kan ju missa någonting roligt..!) 
Å sen som jag har tjatat ...så spenderade jag min lördagsnatt/morgon me å spoona me en karlslok..kan d bli bättre...  (d kan d men d kan jag ju inte berätta om här inte  he he...)
Å jag e sååå himla lycklig... det här kommer jag kunna leva på länge.... iaf tills nästa helg eller nåt...
 Tack för en underbar pizza (Tomatis) å bakisdagen hos Ella jag gillar d starkt ....


LÖNINGSHELG... Kram Lillan  

Orka..

Kategori: Allmänt

Nu har morfar precis gått!
Skönt att de kommer några i taget. Är riktigt yr och sliten! Han tjatade om att jag skulle gifta mig snart bl bla bla... Alltid! Åh, Jessica DU SKA FÅ LITE LÄPPSTIFT HÄR SÅ ATT DU KAN GIFTA DIG TYP!
Jag o Jerra har varit o käkat pizza på anjas vedugn eller vad sjutton det heter... Orkade bara halva... Resten står på köksbordet, vågar inte ställa in den i kylen. Då kanske den ger smak på tårtan o det e inte så festligt kanske... Äh, men nu får dem komma så jag får den här skiten överstökad! Tack för igår förresten!!! Bra grejer det där med singstar!! Puss o skit!!// Jess

Barcelona

Kategori: Allmänt

Hilda, om du e här inne och tjuvkikar vill jag bara säga att jag kommer till dig me Helle och Joyo den 12e Juni. Puss!//Elin

jag kommer glömma singstar

Kategori: Allmänt

OK NI MÅSTE PÅMINNA MIG OM ATT JAG INTE SKA GLÖMMA ATT TA MED SINGSTAR.

ANNARS KOMMER JAG GLÖMMA DET OCH DÅ KOMMER ALLA BLI ARGA PÅ MIG.

OCH DÅ KOMMER JAG INTE HA NÅGON ATT DANSA MED IKVÄLL.


/ JOHANNA

Upplägg för riktigt bra bakisdag i det gröna

Kategori: Allmänt



SV
6 m/s


12°
SV
8 m/s


19°
SV
9 m/s


16°
SV
7 m/s
natt       morg     DAG     kväll

Kolla vilket väder smhi lovar tills imorn! 19 grader och sol lixom.... Då gör vi såhär; vi solar nånstans och drar en pizza eller nåt i gräset, röker lite braj, käkar fruktsallad o pratar skit om allas ragga från idag. kanske i sjöstaden?? nej njust det, EMMA du jobbar ju hahahaha...... Men på min sida vid vattnet kanske, eller i hooden. skit samma, jag är där. där vi är alltså.

SES DÄR!! PUSS PUSS

johanna

Välkommen!!!

Kategori: Allmänt

Välkommen mina kära!!

Inte så sent o med ett kvittrande och glatt humör ska Ni bege Er till mig så tidigt som möjligt! Detta gäller framförallt Lillan och Johanna då de har playstation samt spel o mick.......

Regeln för kvällen är att alla närvarande måsta riva av minst en låt var.... Helst fler! Men är detta något man i stora drag hatar/avskyr så nöjer jag mig med ett framträdande (detta ska då självklart innehålla det där lilla extra)!

Tanken är att vi sedan ska bege oss in till staden! Planen är väl Golden hits! Detta borde absolut inte vara omöjligt! Näpp, tvärtom! Allt känns liksom rätt idag! Vid tolvslaget kommer vi, enligt halvsäkra källor, skåda fyrverkerier någonstans i den mörka natten! Allt detta för att fira att jag kom till världen för 24 år sedan! Japp, mina vänner! 
När vi väl är inne på Golden tänker jag inte ansvara för era handlingar ( inte mina egna heller)!!!
Så roa Er och njut av lokalerna som sägs likna ett cinderellafartygs stora heltäckningsmattsrum!!!
Jaha! Nu ska jag dammsuga lite!!! Får man göra det 09:45 på en lördagmorgon?! Ja, det e klart!! God morgon förresten!!!!

// Jessica 

sjuk?

Kategori: Allmänt

Nämen nu undrar jag om jag håller på att bli sjuk?? Jag sitter här på jobbet och fryser och snorar... Hoppas inte det betyder nåt.. Och hoppas i sånna fall att det inte manifesterar sig ytterligare tills imorn. Då blir jag riktigt besviken.

Då var det en halvtimme kvar och jag känner att den kommer gå riiiktigt långsamt... Men jag kan ju ha fel, men det händer ju inte så ofta.

Och Emma, och ni som brukar ha ballerinaskor... Asså shit.. Det e inte nådigt! Ni vet vad jag menar...

Jorken

heeelg!

Kategori: Allmänt

ooh hej alla fina. kom igen nu ska vi ut och fira att det är helg och att nykterhetsdagen är över!!! fan va bra.. behöver gå ut och få i mig lite öl.. skulle vara så härloigt.. vi kan bara vara hemma hos någon oxå om ni vill. jag blir lite ledsen om ingen av er vill gå med.. visst det finns andra men inga lika bra som er..
yeah!!  nu ska jag på sysstemet.. måste bara hitta hem först..
puss och kram från eran helena

Vad hände med Jonathan?

Kategori: Allmänt

Sommar -06, Gotland

Vi sitter ett gäng på Underbar och njuter av varsin kall öl. Det är andra dagen på vår semester.
Samtalen avlöser varandra... Vart vi ska gå, analyser av dagen som varit osv. Märker att det var ett tag sedan Helena sa något så slänger ett öga bort mot änden av bordet där hon sitter. Hon sitter med ett veck i pannan och jag ser att det är något hon grubblar över.. 

-Vad hände med Jonathan? Säger hon undrande å tittar på oss andra....

...Snabb scanning, Jonathan, vem är d?, Vem menar hon? Vi känner väl ingen Jonathan?..tänker jag..

Helena märker väl på oss alla att vi ser ut som stora frågetecken...

- Ja, han i Bröderna Lejonhjärta, Skorpans storebror, vad hände med honom?

Vi börjar spekulera i vad som kan ha hänt med denna lilla person som var en så stor del av våran barndom. Ett efter ett trillar förslagen in men det är väl egentligen inget som känns speciellt trovärdigt..Så lika snabbt som han dykt upp försvinner Jonathan från våra tankar...

Tills idag.. Jag efterlyser Jonathan, var är han? vad gör han? Någon som vet???

/Emmet 

har man inte kommit längre?

Kategori: Allmänt

varför är det fortfarande så att om en kille är på så blir man själv av? Borde man inte ha vuxit ifrån sånt där larv nu? Nej det har man tydligen inte.. Själv har jag lixom sagt att jag är upptagen hela veckan, men ändå hör han av sig hela tiden. Och det borde ju inte va nå fel med det, jag blir ju glad eftersom att han är söt, grym i sängen och en bra karl helt enkelt. Men samtidigt blir jag helt avtaggad på att träffa honom när han hör av sig hela tiden o säger hur mkt han vill träffas. Ok, att man inte borde va såhär nu, men så är det tydligen. Och det borde ju alla veta, man ska inte höra av sig för mkt och vara trevlig för då blir det inget. Som vi har pratat om, jag har ju kört på stilen att jag e helt onåbar, kall och ointresserad (förutom när jag är full) och det verkar funka huuur bra som helst. Vilket skämt egentligen, här efterfrågar vi tjejer bra killar som hör av sig o e gulliga, men när dom är det - ja då blir dom straffade för det... Lös den ekvationen, Emma!


Det här inlägget hamnar i serien anonyma inlägg.

...

Kategori: Allmänt

ooh jag fick tag på lite internet, grymt! bäst att passa på......asså jag älskar den här bloggen, måste ju vara en av de bästa (vet inte om nån annan men jag är ganska säker ändå).. ni är så underbara och tokiga, shit jag är så lyckligt lottad..
jag tycker att det är våran plikt att dra på kryssning snart och varför inte med blåljusfolk, det låter ju nästan lika bra som rock at sea..
varför kommer man aldrig igång att skriva sina jävla rapporter och skit som man måste.. här sitter jag lixom, det är inte så att jag har nå bättre för mig men kommer aldrig igång ändå..stirra i väggen eller plugga?  hm
imorrn kommer jag ner igen och jag skulle vilja ha en dubbel i helgen, vad sägs?? är så festsugen så det är inte klokt (som britta brukar säga).. lördagen är väl iaf säkrad hos jessi eller?? singstar eller så?
nej du ska det pluggas... full fart bara.. tänk om man skulle göra det man måste istället för att gnälla då skulle det inte ta så lång tid..

pussar

ps. grattis på namnsdagarna vilka det nu var

playstation..

Kategori: Allmänt

På lördag tänkte vi kanske att vi kunde köra lite sing star hemma hos Jessi, för att fira födelsedagsbarnet. Men då undrar jag om du, Lillan kanske kan låna playstation av Danne, så kan jag fixa alla spel och allt annat av Jonas.  Kolla om det går..//Elin

skitblogg....

Kategori: Allmänt

Blir sååå trött.. hade skrivit ett jättelångt fint inlägg som självklart försvann.. e inte första gången...funtar på å bojkotta men antar att ni börjar bojkotta mig då..

korta drag..
vakna 0550 av borrande.. får man gör så?
hoffmaestro + dregen imorse på tv.. långt håår å skägg.. dessa karlar.. ojojoj...riktigt skön musik oxå...
Har tydligen namnsdag idag.. Grattis till hillary som oxå har.. du med kanske lillan??grattis i sånt fall... 
Sen e d nån som har punkat däcket på cykeln, taskigt tycker jag.. Lovar att fixa tills du kommer hem hill..(lånar förresten din cykel hoppas d e lugnt(:..)

å till d som ni antagligen helst vill veta.. svaret på tävlingen....
Klart att det är våran kära gamla danne w..Vinnare är Elin!!!! som nu har en burk konserverade böngroddar och en halv nivea ansiktsmask (självklart förpackad) att hämta i sjöstaden slänger även med en 2/3 fylld burk familjevitaminer till ära för jesus som firar himmelsfärd på torsdag..vet ju att du, ellsch, har en alldeles speciell relation till denna mystiska man...

OBS!!... Beslutet går ej att överklaga.....
löövvv Espo 

fotbollsrumpor

Kategori: Allmänt

Här har ni ett till lag att kolla upp, och Elin det finns en del slisk där att hämta, till exempel nr 4 eller kanske 21 skulle va nåt? Eller han högst upp utan nummer, botanisera på.

http://www.tyresoff.se/fsm/index.asp?team=2

Till Emma rekommenderar jag nr 10, fast den där bilden gör honom ju inte alls rättvisa.

Emma nr 2 kan ju ta en titt på nr 8.

Och Jessi kan ju fortsätta på sin linje och kolla in nr 1! eller kanske nån back att prata taktik med??

Sen har jag en fråga, om ni kollar på lagbilden, snubben som sitter bredvid Kyrk - är inte det nån gammal kamratstödjare eller nåt? Vet inte om det e från Bäcka eller Kärrtorp men det måste va nåt sånt. Nån som känner igen honom?

Mvh, coach Joyo

Snygg-Erik kommer inte att lägga Snygg-Emma på en säng av rosor.

Kategori: Allmänt

EMMA, jag är så ledsen. Det finns tyvärr inget enkelt och smärtfritt sätt att säga det här på, så jag går rakt på sak. Snygg-Erik är tydligen paxad av schizo-Linda. Enligt säkra källor sågs de pussas på planet mellan metropolen Stockholm och hålan Luleå. De har även varit och sett den nya Beck-filmen, vilken nu det är. Ja, om du vill ha det direkt från förstahandskällan så ska jag inte hindra dig, men varning för starka bilder.
http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1068801,00.html


20827-131


Men Emma, det finns fler snygg-Erikar där ute. Typ snygg-Philip. Snygg-Emma och Snygg-Phille funkar ju nästan lika bra.

Tjingeling, Johanna Charlotte



Gissa vem?

Kategori: Allmänt

Oj, vad d går fort på den här bloggen.. måste bli bättre på d här.. vet bara inte vad jag ska skriva.. så slänger in en blid på en från vårt förflutna..Gissa vem?
LILLAN får inte vara med å gissa eftersom hon vet....

 

den som gissar rätt först får ett fin fint pris..

puss på er!
Emma

Nästan ett mord..eller dråp kanske det blir?!

Kategori: Allmänt

Glämde en grej!
Imorse när jag körde, höll jag på o döda en cyklisttjej..Va fan liksom. Jag skulle köra ut på en lite större väg men det var så jäkla mkt trafik så jag stod där o hängde ett tag ( o trummade lite nervöst på ratten, vilket jag kom på i efterhand att jag hade gjort). Hur som helst.... Efter ett tag ska det tydligen bli en liten lucka säger Kjell, så jag förbereder mig (som jag lärt m ig)... O precis när jag är på väg (o nu är jag koncentrerad) glömmer jag att titta åt ena hållet. Så jag börjar svänga o ser något i ögonvrån vilket visar sig vara en tjej på cykel... Jag kör liksom nästan på na´.... Men hann bromsa så allt slutade ok.. Men det var jäkligt pinsamt..Oj, eh, sorry.. eller va sjutton jag sa.. Kjell:- Ja, cyklister får vi vara rädda om! Men han sa i slutet att allt hade rullat på bra...vilket jag inte tyckte.. men skitsamma.. Om det skiter sig så har jag ju min nya cykel!!!
image129
Nu ska jag kolla lite sex and the city o äta glass!!
Puss o kram o gonatt mina änglar!!
//Jh

DU är bjuden på kräftskiva

Kategori: Allmänt

Eftersom att vi är så jävla populära och upptagna så tänkte jag annonsera ut i tid. Kräftskiva i Sturkan Lördagen den 4e eller lördagen den 11e augusti, eller möjligen både och. Den fjärde passar ju bättre eftersom att vi fortfarande har semester då, eller semestern e väl typ slut och då kan man ju avsluta den på ett fint sätt. lixom. Men jag har ju för mig att man brukar käka kräftor lite senare i augusti? Eller? skit samma, jag hatar kräftor. bestäm ni.


20827-128


Då ska vi iaf pynta hela den gigantiska trädgården och smälla upp lite långbord och sånt. Lanternor och hela köret.Sen tänkte jag att vi kunde öva paintball på dom rådjur som kommer för att käka upp blommorna. huur kul som helst.. min farsa ska för övrigt köpa ett luftgevär som han ska rigga upp i köksfönstret. sen tänker han ligga där på lur och vänta tills dom elaka små rådjuren kommer ner o försöker äta upp hans knoppar. Då sätter han en luftkula i dom.. hahaha jag tycker det e hur festligt som helst, ELLER HUR JENNY?


hej så länge.... och imorn är det desperate housewives... fast ikväll är det 24, och det e nääästan liiite bättre.. det du elin din dh-torsk.

MVH JOHANNA



Me love you long time...

Kategori: Allmänt

Hejsan mina enga UNDERBARA fina tjejer...
OM någon här på jorden skulle ha hälften så bra tjejer som ni e som vänner, skulle dem va de lyckligaste på jorden...
Så ni kan ju tänka er vilket himmelrike jag lever i..

Tack för att ni är ni.....skickar lite KÄRLEK...

Sen tack för en till toppen helg den var lite tung i lördags, schlager tema hos Jessa -såå bra, men till slut kom även jag igång... å vilken kväll..karlslok..hihi
Fantastiskt slut på kvällen i sjöstaden Emma din lya rockar för bakismys, den blir ju en hel stor kärlekssäng... kul att Jacob hängde på hoppas matchen gick bra..
Längtar så tills jag får möta er alla goa...


My love to you all

Lillan

Och, jag vill bara säga en sak.

Kategori: Allmänt

Vill säga en sak på temat mat-ångest. Men alltså nån jävla måtta får det fan vara...

Jag har käkat två hamburgermenyer inom loppet av tolv timmar. Och mellan det hittade jag även plats för en chokladkaka 100g. Men vafan... Det e lugnt.. Jag hade ändå inte tänkt äta nåt den här veckan.



20827-125


Ska träna fem gånger idag. Så det så. MEN å andra sidan säger dom ju att killar gillar tjejer med former... eller hur..

/ Lard Ass Joyo



Singing in the rain

Kategori: Allmänt

hej hopp pille snopp...

Hur fort gick den här helgen?? För fort men det e lugnt, för snart e det helg igen.. Och torsdagen har man ju off så det e lugnt.. lindrar smärtan lite.. men ärligt, jag tror inte jag har så mkt att göra den här veckan... eller?? eller jo, men ändå inte. eller? Är i princip klar med mitt ex-arbete och då är det ju bara att invänta domedagen vilken inte infaller förens slutet på maj.. så jag vet inte.

Tack för en skön helg iaf.. På alla sätt och vis. Fredag var ju riktigt trevlig! Äh nu börjar jag få ångest för att ni har pratat om att det är för många människor som läser den här bloggen och då kan man ju inte riktigt skriva sånt man vill skriva. dom sjuka grejerna lixom. men vad kom vi fram till? ja jag avvaktar men nöjer mig med att säga att fredagen var fet och alla blåmärken inte är av ondo!

Ang lördag, Elin jag är helt med dig.. Äckliga jävla gubbar på Patten alltså.. Fyfan vad jobbigt man känner sig som ett stycke kött.. Och gud förbjude att man går ett par meter utan eskort för är man solo så är det kört. Då attackerar dom som ett gäng hyenor. Att dom orkar med sig själva.. Står där i baren och hänger med glansig blick och svettig panna och hoppas på att nån brud som är tillräckligt full ska trilla deras väg.

By the way, var det nån som såg showen på 5an igår om jakten på den perfekta penisen? Det var det äckligaste jag har sett, såg ni operationen?? Shit jag fattar inte vem som gör nåt sånt. Han hade ju inte ens liten snopp. Ok om man sitter inne på två centimeter, ok att man vill förlänga lixom. Men uuuu fattar inte hur man kan göra nåt sånt om man verkligen verkligen verkligen inte måste.

Ait, nice talking to ya'll....

Stay Black, Johanna





Juste...

Kategori: Allmänt

Robin har lärt mig en ny grej...ha, ha, ha....så jävla tråkigt!
Säg snö på engelska, sen ärta, sen stol och sen tio.
Alltså; snow, pea, chair och ten. Säg det högt och snabbt för dig själv.
Kul va??!!
Nu ska jag kolla på Scrubs../Elin

Hej alla mina vapendragare...

Kategori: Allmänt

Jaha, har hört rykten om att jag e ganska dålig på att blogga. Jag har i alla fall bestämt att jag helt enkelt får bli bättre på det då! Har precis kommit hem efter en lååång bakisdag hemma hos Emma ( som gick alldeles för fort) med Joyo, Lillan, Jessi och Lisa, sen svängde Helle förbi lite senare. Lyckades slänga i mig en chokladkaka, ett max mål och sen kommer Emma hem med en påse Gott o Blandat. Typiskt! Och nu har jag bara ångest, egentligen mest för att det e söndagkväll, men också för all skit jag har ätit. Jag kommer få söka till programmet "Snygg naken" så att nån snubbe kan stå och säga att jag e fin som jag e...( yeah right...) Äh, man får helt enkelt skylla på att man har stor benstomme, som alla andra gör.
När vi va hos Emma så pratade vi om vad alla va bra på. Det började med att jag kom på att Emma är jävligt bra på matte ( eller "problemlösning" som hon vill kalla det. ) Sen började vi spinna vidare på det där och kom på att Joyo är bra på språk, Jessi på att skriva, Lisa på sporter och Lillan e kock, så hon e ju sjukt bra på att laga mat. Vi fick ju tänka lite längre när vi skulle komma fram till min talang....Jag började ge upp hoppet, men sen kom vi på det! Jag va ju faktiskt asbra i kemi ( fråga mig aldrig varför) Eller asbra kanske va och överdriva. Kemi liksom? Var kom den ifrån? Sen e jag faktiskt jävligt bra på väder...det vet jag. Och så e jag bra på att klaga...fråga Jessi o Emma.
Hursomhelst...hade det jävligt trevligt igår, har ju sagt förut att jag aldrig ska sätta min fot på den där skitbåten igen, eftersom alla jävla gubbar tafsar på en så fort man kliver in på dansgolvet, men vad gör man inte för sina kompisar?
Nu är det bäst att man går och borstar tänderna så att man inte får för sig att man ska äta nåt mer.
Puss! God Natt... ( jag kommer aldrig somna, har druckit tre kaffe idag, fan! )
 //Elin. ( Och nej, jag är inte seriös med hårbandet.)

gnäll..

Kategori: Allmänt

ooh allt känns så tråkigt och jobbigt, känner mer isolerad och borta, utanför, allt på samma gång, än nånsin.. SOMMAR KOM NU och rädda mig!!

en sak jag åtrerupptäckt är att filmjölk är så jävla gott.. med cornflakes och socker, kanel och socker och underbart med banan och äpple.. tänk jag tappa filmjölken i några år..en annan sak som jag oxå hittat tillbaka till är att bada.. fan va grymt det är att krypa ner i ett bad, bara få vara.
jessi, hur ska du firas nästa helg?? ska vi inte ta och åka på en kryssning?? det skulle vara sååå underbart. tänk dig att sitta på soldäck.
eeh nu skiter jag i det här.. puss och kram alla fina

ps. milos säger att man ska äta mycke gurka om man vill ha större bröst

Jorkens underarm!!

Kategori: Allmänt

image123

Din underarm Johanna!! Bra grejer! Värsta hästdasen ju!!!
Det är dina ådror o ben som gör att den känns så verklig!! Den ska du vara rädd om!!!

starkt....starkt..starkt..

Kategori: Allmänt

image121image122
Äh farao. Nu är det söndag igen.... Åt precis upp min matlåda som jag skulle ha tills imorgon...typiskt...
Ursäkta!! Kollade lite på det här snygg naken eller va sjutton det nu heter... Fan, vad han tar på henne hela tiden.. Skitstörig kille! Min näsa är helt igentäppt nu.. Min mat var jättestark (enligt mig) också så då blir jag ännu mer igentäppt..... Här kommer lite bilder från igårdagen..Har inte ringt Pata... Orkar inte... Vi får se hur det blir med morgondagen...återkommer!!!
image118
image120

Here we go again...

Kategori: Allmänt

Jaha då var det dags igen,....

Jag å Jorchen va ju ute en sväng igår, d skulle ju INTE bli sent.... så jag passade på å körde en hel kväll....
Kom hem sju imorse hade då varit vaken i över ett dygn...sug på den karamellen... d har nog inte hänt sen vi lussevaka  hos Fredrik i högstadiet....

Skulle ju då även på dop idag, dan efter kvällen som inte skulle bli så sen.. d e ju precis va man vill när man bokstavligt talat kröp till badrummet...för att göra sig av med det "onda" å även duscha...

Kom till kyrkan härligt sliten utan någon mirakelkräm för den hann jag ju inte me....var ju ute i såå god tid som vanligt.. Men det var däremot jätte kul å träffa Sophia, Dag, Frank & Daniel.... å även lilla Maximillian Anton Love som inte var så liten längre men söt som socker.....precis som storassyster med fina små lockar....

Å sen efter typ cermonin så kom det bästa FIKA.... Fia hade bakat allt själv å d fanns tårta... med grädde å kakor i stora lass, d i kombination med lite Cola fick en ju att må aningen bättre...
På väg hem råkar jag öka pulsen lite å de skulle jag inte gjort huvudet höll ju på att sprängas....å då kom det en blixtattack av d onda var ju bara å börja jobba på pulsen igen å ta sig upp till lägenheten, tur att det var nära...

A ska falla in i en snabb koma liknade sömn nu så jag pallar med kvällen....
Jorchen tack för igår.....

Lillan

polis polis potatisgris...

Kategori: Allmänt

Har kommit hem efter några timmars mnglande på Polishögskolan!!!
Bra grejer! Det fanns ju karlar så in i norden. Alla hade väl inte utseéndet på sin hemmplan men de blev riktigt granna med uniform o allt. Visserligen hade många ring på fingret. Men som sagt; Ingenting är omöjligt!!
Ja, tack till uniform med andra ord!! Det är ju verkligen sant!
Slog mig faktiskt att jag kanske ska söka dit! Tänk Er mig som polis! Hur bra skulle jag inte vara?!
Jag skulle nog kunna haffa en o annan bov.. O typ gå under täckmantel o hålla på o göra kullerbyttor o vejja för skott o sånt. Vi får se helt enkelt hur det artar sig. Får väl börja med o lägga på lite vikter på träningen...Sen skulle det nog kunna vara kirrat..
image117
Här är Martin!! Han spelar brottsling eller vad det nu var! Polisen griper iaf honom om ni inte förstod det! Han var jätteduktig!! Grattis Lisa!! En dejt med någon av hans polare kanske???

Jaha, schlager idag! Lyssnar på svenska favoriter för att försöka komma i stämning! Hm, de spelar en massa utländska bidrag från förr.. kan ju inget sånt nästan..Jag e ju mer inne på svenskt... Jo, nu kommer en som jag känner igen.. Typ frankrike eller nåt kanske....she te shen de la vie...e ne da tvoa....Äh, inte sjutton vet jag... Nä, nu har inte jag tid med det här längre... Måste ut o springa en runda så jag kan haffa alla banditer om ett par år!!
 SÅ PASSA ER, NI DÄR UTE!! FÖR HÄR KOMMER JHO THE ASPIRANT!!!!

pretty girl... how much?

Kategori: Allmänt

Me boom boom, aaall nite....

20827-116

soft stirrblick helle =)

Kategori: Allmänt

Om det e nån som har glömt bort att säga grattis till mig så tar jag emot donationer til bankgiro 5122-5860.


20827-115


Mvh, Johanna Entercard Sweden

64 minuter kvar...

Kategori: Allmänt

Sen börjar MIN fredag.. smutt

Tack för den här tiden....

Kategori: Allmänt

Asså ibland undrar jag vad det är för ett jävla gäng jag jobbar med?!'
Idag på vilan liksom,,,, två st ligger och lägger spott på varandras näsor, två ungar står på huvudet i varsina hörn, en 6-åring ligger och har mina fingrar i sin näsa plus att säkert hälften av dem ligger o knaprar på snorkråkor. Välkommen till mn vardag! Jaja, inte långt kvar!
Jag vill tacka gud eller vem det nu är som är ansvarig?! Jesus, Moses, Oden vem som helst! Tack! Tack för perioden jag har fått arbeta på förskola! Det har varit lärorikt och det är en erfarenhet jag inte skulle vilja vara utan! Skitmysigt(ursäkta sväret) när en nyvaken unge kryper upp i famnen och man får kramas lite!! Men fy i helvete vilket jäkla sjå det måste vara att ha ungar på heltid! Tänk att jobba med dem hela dagen och när man sedan slutar ska man till ett annat jäkla ställe och hämta upp den biologiska skaran ungar... Alltså de som man själv har avlat....Fy farao!!!image114

Jag o Elin har varit på bolaget idag! Köpte faktiskt cider! Har inte druckit det på ett par år säkert... Det blir inget rött i helgen då det visar sig att jag typ e allergisk mot det.... Det blir 8,5 % vitt... Det går väl ner som vatten utan resultat så ursäkta mig om jag kommer sura till schlagern vilket jag för övrigt inte har mycket över för!!!

Imorgon är det polishögskolans dag! Då ska vi dit o kolla in om det finns några intressanta karlar som har lust o hänga... Med betoning på kolla in!!
Nu ska vi dricka te o kaffe!! Vem tar vem?!

Puss o kram mina kamrater//Jessica

lever under hot..

Kategori: Allmänt

jag har precis blivit hotat av min plastfarmor.. hon fick ingen cigg av mig eftersom hon har KOL..(kom igen va fan då kan man inte röka) då hotade hon att slänga ut mig.. och understök att det var ett HOT.. sen kallade hon mig skitunge och sa att jag kommer bli en usel sköterska..ooh ddet är inte lätt ska jag säga att bo med en virrpanna och praktisera på ett demensboende.. jag blir så trött..... kan det inte bara bli sommar och ledighet nu!!

Inte för att allt handlar om att vinna, men ändå.

Kategori: Allmänt

Har ni hört att det bara är en massa blockmongoländer som gått vidare från semin? Ok, det e lixom inga nordiska länder med, vilka ska rösta på oss då? Inte lär det ju bli Ukraina, Serbien, Vitryssland, Bosnien, Rumänien, Bulgarien osv osv och resten av grabbarna... För övrigt tycker jag att Bosnien borde rösta på oss med Carl Bildt i åtanke. Men eftersom att inte ens Turkarna röstar ju på oss längre så tror jag att jag skiter i den där skiten nu. Skit samma.

Kan ni fatta att det äntligen e helg? Och till alla er som smygläser vår blogg, ni är välkomna till Jessi imorn att kolla på schlagerskiten. Jag har gjort ett schlager-kryss där du kan få demonstrera dina kunskaper och vinna ett fint pris... Det du....

20827-113


För övrigt. Ikväll blir det torskfärs istället för laxfärs. Elin har nåt skabbigt recept som hon har höjt till skyarna vilket vi ska gå in lite närmare på ikväll. Personligen tänker jag köpa ett gäng öl också, men ni gör ju som ni vill, inte. Do it do it.

Fan, jag tror att jag kommer brista igen och köpa ett par skor. Jag vill inte, men jag kan inte låta bli. Snälla har nån nåt tips på hur man behärskar sig själv? (Tips från Elin undanbedes bestämt.)

MVH JOHANNA


Jonnie liksom

Kategori: Allmänt

image112
Kör in vår yucagröna seat på terminalvägen 6 i tomteboda för att hämta min extremt nya, fina och dyra cykel!
Ringer upp ett nr jag fått tidigare på dagen och nån Jonnie svarar. Tjena! Det är jag liksom! Vill hämta en cykel som jag vunnit. Hjälp mig! Ungefär....  Jonnie säger att vi ska vänta så kommer han..... glider det ut en lirare precis. Så jag knatar fram i tron om att denne kille är Jonnie! Det visar sig att det inte är Jonnie men han säger att vi ska gå in genom dörren så får vi tag på honom... Jaha, då är det väl självklart att man gör som han säger och går in.... Sen blir vi omhändertagna av en annan karl som slussar oss vidare till ytterligare en annan karl... Allt för att få tag på den omtalade Jonnie!!!
Han ringer iaf upp Jonnie igen och Jonnie ber oss tydligen att stanna där vi är... Det tar väl några minuter innan en jävla nörd med lång hår dyker upp, Jonnie... Vet ni vad han gör?! Han skakar på huvudet åt mig och säger typ åt mig (på skarpen) att han sa att jag skulle vänta! Och att privatpersoner inte får vara där inne för att man kan bli påkörd av en jävla truck!!!
Men hallå! Din jävla nolla! Fan, hade lust att klippa av hästsvansen på honom! Jag sa att det ta me fan inte var vårt fel och att det var hans jävla kollegor som tydligen inte visste bättre eftersom att det var de som sa åt oss att komma in! Den jävla tönten trodde han var skitcool som körde omkring på sin jävla truck på en terminal...
Som om inte jag har kört en sån! Jo, på hitra!! Tänka sig! Utan utbildning o allt! Nu är du inte så jävla tuff längre va, Jonnie!!!

Förresten! Fy vilket fult namn du har!! Jonnie, Ponny hästsvanssnopp!!!!

Ps. Jorken! Du o din torsk ;)

träna gratis

Kategori: Allmänt

Hej hopp pille snopp!

Nu är det så att alla som vill kan följa med mig o träna gratis på friskis. Ja, jag vet att ni alla har träningskort på andra ställen. Men det kan väl vara en kul grej att göra tillsammans? Ja, jag vet att många redan tränar tillsammans. Men ändå, jag tycker det vore kul om vi kunde gå HELA GÄNGET på typ box eller nåt! Vad säger ni?

Hej hopp / jOhanna

Barcelona bokat

Kategori: Allmänt

ALLTSÅ! Jag e så glad... E på så bra humör! Allt e helt perfa... Har fått tillbaka cash från Nilson, har bokat resa till Barca, har fikarast på jobbet med bulle om 7 minuter. Snart klar i skolan. Livet e underbart!

--------------

Nu har jag o Hella bokat Barca och vi taggar 12-20 juni så då vet ni det.. Ska bli så jäävla kul.. Är hur taggad som helst. Gud va skönt att komma bort o sola lite, shoppa och dricka en massa öl.. Har inte direkt höga förväntningar på utbudet av hanar där borta.. Jag är ju lite fördomsfull o tror att alla är helt nedrökta ni vet =) Men Hillary skulle tydligen styra upp det där så att det bara e för oss att gå av planet direkt in i armarna på nån hingst.

20827-111


Men det viktigaste frågan kvarstår. När kommer sommaren till Sverige egentligen? Har det inte varit ovanligt dåligt väder?.... so far lixom..


JOHANNA


Hejsan heey

Kategori: Allmänt

Tänkte dela med mig av mina  tankar...

Igår när jag åkte t-banan så va d pretty much people å det blir ju ganska trångt...
å då kommer det en sån där närgången jä... som andas... å varje gång jag ska andas in så andas han ut... rå snuskigt... d har hänt oss alla
Så frustrerande (som tur va så fick ju jag vända mig åt andra hållet efter mycket buff och knöl å där stod ju en riktig hunk.. så det kanske var meningen att den här läskiga typen som andas skulle komma å ställa sig brevid mig så jag fick kika på den heta karln...

Antagligen inte ja jag vet att jag lever lite i fantasins värld men jag tycker det är kul ibland..

Den här veckan har gått såå mycket bättre än va jag trodde, det är redan torsdag å imorrn så får vi träffas alla igen.. för att spendera ännu en underbar helg tillsammans.. Kan d BLI bättre?

Kram på er alla

Juste igår igen så såg jag världens å då menar jag världens Vackraste ögon, tyvärr så tillhörde dem en "blivande" Karlslok å en sann hjärtekrossare... Damn att han inte riktigt hade åldern inne....

Pöss Lillan

SOlsken....

Kategori: Allmänt

HEj alla mina vänner...

Torsdag, solen skiner, helgen närmar sig...oj oj vilken dag..

3timmar kvar tills avocadosalladlunch uppe på takterrassen, kan det bli skönare... ?
Jo det kan det ju,,,vara ledig och äta lunch i solen men man får ta det som det är, man måste ju trots allt jobba för att leva och kunna ha råd att äta lunch...int sant???

Ok tjejer ha en underbart solig dag så syns vi hos jerra på lördag...blir bra...men hörrni jag har liksom inga glitter och glamour kläder...what to do???....

Puss på er

JAG ÄR RIK! typ

Kategori: Allmänt

Jag vill bara meddela att jag har fått min retur från Nilson nu, så ni behöver inte hålla andan längre!

Idag jobbar jag för övrigt och sitter på anknytning 08-7371061 om nån vill döda lite tid...

Om nån är inne i stan så läär vi ju luncha?

PUss sss s s s s





tjingeling tingeling

Kategori: Allmänt

Jag måste ändå säga att jag e fett nöjd med hur fort den här veckan går. Det är faktiskt redan onsdag, vilket innebär att det e torsdag imorn (??) och alltså sedan fredag..

Skönt att det e ruttet väder idag.. Jag gillar det. Då slipper man ha ågren för att man sitter inne istället för att va ute i solen. Själv håller jag just nu på o ringer till SCB för att ta redan på vilken ålder det är på lärarna i landet. Det var nån nisse därifrån som skulle ringa upp mig igår, men ni vet ju hur det är med sånt.. "Vi ringer upp dig..." Yeah, right som om man inte dragit den för en kund eller hundra. Nilson ska också ringa upp mig ang mina jävla skor jag lämnat tillbaka med inte fått nå cash för, och det kommer dom väl inte göra. .. Fattar ni att det här kommer sluta med att jag lämnade tillbaka ett par skor och samtidigt betalade för dom? 649 spänn åt hell, det kan jag omöjligt gå med på... Jävla stekare.

Mailade nyss mina politiker igen och påminde dom om att svar på mina kompletterande fråga... men oj vad upptagen man kan va... Om det va Jan Björklund som hade mailat hade det minsann blivit fart på fingrarna.

Klämde lite på en finne igår, eller det var inte ens en finne.. Men idag när jag vaknade var den det. Ni vet hur det är. Skit också, ser ut som ett myggbett.. Men det e lugnt, det försvinner.. Hoppas jag.. Man e juinte fjorton längre lixom.
Men det verkar dom strunta i. Finnarna alltså.

Hmm... Vet inte riktigt hur min dag ser ut...? Ska gå till Vivo snart o handla lite mat tror jag... Och sen skriva lite på artiklarna antar jag.. Men det börjar bli svårare nu för det e inte så mkt som ska ändras, men ändå måste man ändra lixom.

Ok, nu ska jag iaf slänga min craime fraishe som gick ut 25/4, Elin säger att man inte kan käka den.. Lillan sa här om dan att man visst kunde det, s länge det inte luktade illa.. Vem ska man tro på? Nu har det iaf gått två veckor och skiten har äntligen börjat lukta, så jag slänger den tillsammans med en gammal grädde. Ingen idé att köpa sånt där, det blir ju ändå bara surt.

Vad ska vi hitta på på fredag? Jag tänker iaf inte sitta o vänta på att det ska bli lördag. Vi kanske kan köpa ett par järn o sitta hemma hos nån o lira singstar?? Jessi, hooka playstation av din brorsa, Elin hooka spelen o mickar o sånt, så kör vi.

PUSS OCH HEJ SÅ LÄNGE / JOHANNA















Det va jag...

Kategori: Allmänt

Inlägget om lördag och dansskorna va jag, Elin som skrev. Jag vet att ni e noga med det där.../ELIN

Lördag..

Kategori: Allmänt

image108

På med dansskorna!! På lördag bär det av till Schlagerns värld. Jag vet att du inte e så taggad Jessi, men jag tänkte "tagga upp" dig med att säga att jag e rejält sugen på att dansa gitterbugg med dig!! Och snabbt ska det gå!
Vi måste bara komma överens om ett ställe att gå till efter. Och en sak till....schlagern håller på till 00.10 och jag behöver inte ens säga hur länge det är.....men, men....jag längtar i alla fall, det va inte som att vi träffades mycket förra helgen. Jag kommer tidigt till dig Jessi, bara så att du vet....(som vanligt)
Puss! Puss!

Bra låttext

Kategori: Allmänt

Här har ni en bra låttext:

"Var är livet, vad har vi gjort? Säg mig hur kunde vi bli så gamla så fort?
Den jag ser i spegeln kan inte va jag, måste vi slåss i veckor för att älska
en dag?"

Den där LeMarc kan sina grejer!


Och Jessi/Hansson, vad hände med vår låt "metrologen" ?? Vi skulle ju skriva sommarens hit.. Än är det inte för sent.

J.o.h.a.n.n.a


förlåt att jag tjatar

Kategori: Allmänt

Men jag orkar inte ta mig igenom den här veckan. Det måste bli helg, väldigt snart. Det är för mycket att göra den här veckan och jag vet inte om jag pallar. Jag vet ju att saker o ting går mkt snabbare om man gräver ner sig i jobb eller så, men det e så jobbigt.

Ska vi ta och styra upp lite kärlek nu i veckan eller? Måste man vänta till helgen? Det orkar jag inte. Här är några förslag.

Typ imorn tisdag; jag kan bjuda på nudlar och så kollar vi på desperate eller nåt.

äh jag vet inte

hej så länge, jcw

kaninbajs!!!

Kategori: Allmänt

nä lägg av, fan vad lack jag blir.. här har man skrivit ett FETT JÄVLA LÅNGT INLÄGG o sen går d åt hell.

FAAN!


ok.. kort resumé.

träffade min handledare idag, det gick helt ok.
har fortfarande merra - helevetes jävla skit också
ska få grejerna av peddan imorn - skönt att bli av med den stenen


puss och hej

Melankolisk kväll på södermalm

Kategori: Allmänt

Jag känner mig riktigt melankolisk idag. Jättekonstigt, det var precis det ordet som dök upp när jag satte mig framför datorn för att döda lite tid innan klockan blir 21 och då börjar filmen. fast det börjar ju inte ens nån film, men ändå. Känner mig lite filosofisk kanske. Skulle kunna fylla en hel pärm med grejer och grejer.

Jag kanske borde ta ett glas rött, det skulle passa min sinnesstämning just nu. Alltså jag e inte alls deppig, bara melankolisk. Fast enligt boken så betyder ju melankolosk tungsynt, vemodig osv osv. Men då kanske inte melankolisk e ordet jag letar efter? Jag vet inte.  

Jag kanske ska ta och gå en promenad med min mp3a och titta ut över vattnet nere vid sjöstaden. Det låter ju trevligt. Känns så lökigt att sitta inne när det luktar blomknoppar utanför. Kanske borde skita i mp3an och lyssna på kvittret, surret och allt det där man missar när man jobbar på sin tinitus.

Jag måste bara fråga... ÄR DET SÅHÄR MAN KÄNNER PÅ SÖNDAGSKVÄLLEN NÄR MAN VARIT NYKTER EN HEL HELG? Frågan är om det är värt det.

Puss och Kram sessor, Johanna



heta rockers del 2

Kategori: Allmänt

20827-103

hittade tyvärr ingen bättre bild, men tommy lee e bra het ändå.

det gillar ni va, era sjuka jävlar. den där pamela hade det bra

Heta Rockers del 1

Kategori: Allmänt

På allmänhetens begäran inleder jag nu bildserien "Heta rockers", Den här killen tillägnas Emma. Slit honom med hälsan.


20827-101

/ Johanna

tips..

Kategori: Allmänt

Hejsan hjärtan..

Sitter här å svävar llite halft på rosa moln.. kan ni gissa varför..?


Så klart d har me en karlslok å göra.. Ni vet den där som är upptagen i en månad hörde hans ljuva stämma i morse..  jag e svag för det här me dialekt gillar d som faan...
INte för att det va så att han prata me mig,  men Damn vad jag e  frustrerad jag vill ha NU...

Men men jag verkar ju vara ganska duktig på å se till att jag själv inte får "nåt".
Såånt jävla misstag, kommer banna mig själv för det här länge..

Okej en fråga någon som har ett tips om hur jag ska sluta bli så fixerad vid alla dessa underbara karlslokar..?

Nä  förresten jag tror jag gillar det, även fast det blir lite mycket ibland...

Ses imorgon mina sessor

Lillan

Mmmmmmm...

Kategori: Allmänt

Satt och drömde mig bort lite när jag tittade på mina kort på datorn. Kommer du ihåg Joyo...?
Va tvungen att lägga upp en bild för att påminna alla hur söt han e....puss på honom och er!


image99

lax

Kategori: Allmänt

jag har trååkigt... håller på o lagar lax nu.. inte laxfi**a om ni undrar... HELLE: jag blev sjukt sugen på tonfisk och kidneybönor efter snacket hemma hos lillan igår. hade tyvärr redan tinat laxjäveln så nu har jag inget val. ska ta ett bad sen tror jag, och tänka över min situation med projektet. det känns rätt bra, eller har skrivit tre artiklar.. men rep är inte klart.. borde ha fixat mer i skolan idag men kände mig lite off. kan d va sommar snart? fan nu bränner jag laxen.

måste jag kolla på lost idag?? är så trött på den där skiten. jävla skitö. kan nån berätta vad som e grejen med monstret? och kan inte kate o sawyer ha lite mer hett sex, det e fan enda anledningen till att jag kollar. men det händer ju aldrig nåt. skit också. och kommer dom av ön nån gång eller?? borde kolla greys istället, men är så jävla störd på merediths överläpp. nu bränner jag verkligen laxen.

hej , johanna

skönt att det e en kort vecka

Kategori: Allmänt

tack för en fet långhelg med mycket action... skulle inte ha pallat en hel vecka, är rätt sliten. nu är det ju faktiskt bara två dar kvar till helgen. och jag tänker faktiskt inte skriva nåt om hur mkt jag längtar dit för att få ta en bärs. har faktiskt ingen sån hunger just nu. på fredagen ska jag  ju på syrrans musikal, ska kolla upp vilken tid det är idag. dom som vill får gärna hänga. juste, jag o emma snacka om att man kanske skulle softa lite i helgen. och om vi nu lyckas hålla det så går det en asbra film på lördag på tv, old school heter den, komedi som e hur kul som helst. och så kan vi ha spa, eller göra i ordning fötterna inför sommaren. vi borde nog va hos lillan så vi kan hänga hennes balle om det e soligt. nä nu drar jag till skolan o pluggar.

ha en underbar dag, det ska jag! kram johanna

Världens bästa ride...

Kategori: Allmänt

Sjukt suddig bild, men ändå...värt att minnas.image96

MAJ!

Kategori: Allmänt

Jaha, så blev det maj helt plötsligt vilket betyder att sommaren snart e här, vilket betyder Gotland! Här sitter jag hemma och försöker plugga, med betoning på försöker. Känner mig inte alls sugen idag, mindre än vanligt asså. Tror inte det kommer bli mycket gjort idag. Ni sitter hemma hos Lillan och har det mysigt som vanligt...man ska alltid missa allt roligt. En annan sak...jag googlade mitt eget namn (ja, jag har inget att göra) och vad kommer upp? En länk till vår blogg! Så alla (och det e många) som googlar mitt namn kan komma till vår sida. Jag vill åka på en sista minuten snrt, tyvärr är det inte så billigt, men man kan ju bevaka det liksom.
Jaha. du Jerra, du har haft mycket att stå i den här helgen. Och du ska ju fan på date imorrn. Kul! Hoppas han e grym och inte bara en skojare. Undra vad jag ska äta för middag? Ja, man tar ju vad man haver, och då vet ni vad det brukar bli. Pasta och falukorv....kul.
Puss o Kram på er tjejer och ha det inte för kul utan mig! /Elin

kattungar kanske??

Kategori: Allmänt

image95

Tja!! Jessi här!!
Har ni hört att katterna kanske är gravida igen..typiskt till midsommar igen... aja, man vet tydligen inte riktigt... De kanske ändå blir ihjälslagna!

Igår då!!
Var ho jorken först och drack en mängd promille... Allt för att må så bra som möjligt...Sen drog vi till snaps...Det var väl trevligt... Man fick med sig något hem och fick "äntligen" inte bara sova lite..
Nu har man pallrat sig över till Lillan! Härligt det här me umgänge.... jag, lillan jenny och jork.. Helle skulle droppa in senare och kanske emmet också...
Jag är yr..väldigt yr...Den här då: jag vill inte ha något seriöst, tror jag.. bara så att du vet... a men kom igen liksom...får man inte be om ett hederligt skjut liksom.. äh nu lägger jag ner... ska kolla på kort på lillans kamera för femtioelfte gången... puss på era orakade sjuka!!!//Jh