BC - live the dream

Tomorrow tomorrow tooomorrow..

Kategori: Jobb

Hej fina fina pinglor...

Vore ju über om det hände lite spännande aktiviteter imorrn efter jobbet eller hur?
Jag å Emma pratade om att dra till någon park imorrn efter jobbet å styra en filt med lite jordgubbar å kankse en liten zip rose´ lr cider lr öl..( dryck väljs själv såklart)

Å sen kan man odna valfritt käk å krubba... Förslagen är ju att den som slutar först bestämmer park. lr att vi helt enkelt hänger i Sjöstaden vid vattnet å myser järnet.....


Vore nice å träffas och snacka.. känns som om midsommar helgen ä väldigt långt bort....(även fast jag träffafde några av er för en stund sen på fjällgatan)

Mmm hör av er som känner er pepp i pepp pepp på häng på mysfilt med gubbs å vin:)
Puss å kram Lillan

Fjällgatan

Kategori: Jobb

ikväll ca kl 19.34 är det fika o häng me vännerna för de som är intresserade på fjällgatan, de som vi vet dyker upp är Jenny, lillan o jessi, vore kul om just DU Kom:)

Puss o kram

sommar o sol o o o

Kategori: Jobb

Pratade precis med Lars Frölander. Han är tydligen värsta Metallica-fanet! Eller värsta och värsta, han var på konserten i maj och har varit på typ fyra innan det. Jag fråga om han inte skulle till Hultsfred och kolla in dom, han tyckte inte hultan var hans grej =)

Måste säga att jag trivs skitbra här! Alla är verkligen hur sköna som helst!

Och, drömde om Marcus Berg i natt. hahaha vilket skämt, nu måste jag sluta med lammköttet. Han tryckte typ upp mig mot en vägg eller nåt, haha vilket skämt. på positiva sidan är dock att han e 183 och alltså bara lammkött, inte dvärg.

EMMA, surret om att sitta i parken på fredag är hur grymt som helst.
Det är ju så sommar! För alla er som inte pratat med Emma så vill hon (kanske och antagligen) styra lite härligt häng på fredag. Platsen är lilla bläckan eller vitabergsparken. Vi bjuder in allt och alla, ju fler ju roligare och eftersom att vi är ute får alla plats. ta med filt, rosé, kubb, fotboll och vad du nu gillar. hur härligt låter inte det?

fick sms från ankan om häng. ska väl svara snart men tänkte låta honom svettas lite.

Jag är på så bra humör hela tiden!
varför?? Det är iaf grymt kul.

påminn mig att jag ska söka jobb som nöjesrep på aftonbladet innan 12 juli.

Imorn ska jag och Helle styra förmiddagshäng innan jag drar till jobbet. JENNY, är du ledig? Kom över till mina päron och testa nya altanen, vi rullar igång vid 10. Om jag jobbar över till typ 2 utgår dock planerna.

JENNY, hur går röket?

Sist av allt. Vad är det som har fem ben och är ludet?



puss joyo






assdåligt

Kategori: Jobb

Elin, vad sa jag till dig? Där sitter man nöjd o belåten över att det e lugnt på jobbet.. men sen brakade det loss ändå. nu har jag riktigt ont i röven.. det KAN INTE VARA BRA att sitta på röven i 12 timmar. fattar ni hur slapp man blir av det? det är verkligen assdåligt. och mitt skrivbord går inte ens att höja. jag förfaaaaaaaaaalller...

hoppas jag får gå hem snart så jag kan krubba lite.. me so hungry.

började nån ny serie i går på fyran som verkar lovande.. eller idag, igår om ni fattar. harper's island, nån som såg den?

jojojojojo

dopp X 3

Kategori: Jobb

Hej mina söta!

Vilken härlig helg och vilket härligt jävla väder! OCH, jag har fan aldrig sett en sån röd väderkarta i hela mitt liv. Hoppas det håller för alltid, eller iaf över gotland.

I helgen var ju jag, ella, anna, harry och lite löst folk på o-baren. OCH, vem träffar man där? JO, Krullet! KLiver in på o-baren och så skriker Ponuts:  Du och ankan hånglade 2004 på göta jukk! ehh... Det var ju lite kul. Blev sjukt packad, vi drack väl typ 3 vinare hos elin och sen fylldes det på med både det ena och det andra. hakade på krullet hem för lite horisontaldans.


två dopp blev det i helgen , eller tre om man räknar krullet. hökarängen på lör och hellas på sön. det är ju riktigt varmt i vattnet!

'EMMA, det ryktas att du ska styra nåt på fredag? låter ganska, ganska så najs.

puss el i pussel på er / jork

tiptop

Kategori: Jobb

Underbart!

- ingen lön från expressen
- för mycket från Extra som ska tillbaka
- 500 spänn för en biljett till gotland
- ingen hem!

super!

död

Kategori: Jobb

jag har jobbat sen 12 nu. 14 timmar snart. jag är helt förstörd.. och här är det tydligen en tyst överenskommelse att man inte skriver upp sin övertid.


helt serry jag kan inte stava eller tänka det går inte mer nu.

HAR SLUTAT SPY!

Kategori: Jobb

tjejer... här har ni en klassisk kvällstidningsvinkel från mig.


jag är mycket stolt!

http://www.expressen.se/sport/friidrott/1.1617920/claesson-har-slutat-krakas

jork

Foton?

Kategori: Jobb

Hej mina kära vänner!! hoppas ni alla hade en underbar midsommar! äntligen är sommaren här känns det som!! tittade på vädret nu o det ska bli 22 grader imorgon så jag tror jag vet vad jag ska göra iallafall!! ligga i min solsäng o soooola hela dagen....iallafall fram till kl 15 sen ska jag till fa bror doktorn o ta bort klamrarna på magen,,, läbbigt!" men skönt...

om ni inte har ngt för er är ni välkomna till mej o sola lite... :)

Var det ingen av er som fotade på midsommar? lillan, du e ju papparazzi. tog du massa foton? skulle vilja se... ni kan väl slänga upp lite här.... apropå foton... mitt hjärta fyllde ju 25 igår o vi alla hade då samlat ihop pengar så han skulle kunna köpa en ny kamera....så vi åkte iväg idag o köpte den... kanonfin o bra så nu jädrans ska vi fota!!!

Nu när desperata är slut så blir det ju ingen "samling" på tisdagar... alltså imorgon.. men kankse vi kan ses över en fika eller ngt liknande i veckan? jag kan ta på mej det om ngn e sugen.eller så kan ngn annan ta det, det kvittar " så länge vi kan ses iallafall... känns som 100 år sedan jag träffade er o det är inge bra eller kul :(

massa kramar till er mina vänner..
//Jen

ännu en ny dag...

Kategori: Jobb

shit va dagarna bara går o går. hinner knappt me! imorgon är det midsommar igen..o ja ska inte vara me er på ekerö... sååå trist.. ville verkligen att jag o tias skulle me men men,, inte så kul att sitta som en skit i ett hörn någonstans o inte kunna vara me på ngt....:(    så jag o mattias drar till pappa på landet o tar det lugnt , grillar lite ó så.. kommer bli jätte trevligt men kommer nog drömma mej bort till er på ekerö lite då o då .)
Men ni får festa o så för mej me!! vem ska nu skölja ner nubben med köttbulle?? jessi, tar du den i år eller? :)

Glad midsommar på er mina vänner, hoppas ni får det underbart kul o så o att ni slipper regn!!
pussa o kramar från jenny!

07.35

Kategori: Jobb

jaha då var man vaken igen då... när man väl får sova o så då ska man alltid vakna tidig, slog upp ögonen kl 07.35 idag o jag lovar skule jag ha gått upp till jobbet skulle jag säkert vaknat yp 10 utan väckaklocka... är ni likadana?

måste berätta om min jätte skumma dröm inatt som gjorde att jag vaknade med PANIK...

allt var som i det vanliga livet jag bodde här i tyresö o så men nu var jag precis hemkommen från thailand o var på något konstigt ställe här i sverige (hade alltså inte åkt hem efter thailand ?) o får panik i drömmen för att jag inte ringt robin... innan jag åkte till thailand så bråkade vi o det sista vi sa var " jaja vi hörs eller ses sen då?" sen drog jag till thailand i 2 veckor !! o nu befann jag mig ngnstans i sverige o hade fortfarnade inte ringt honom, rent av hade jag faktiskt glömt honom....problemet var nu att jag visste att han inte skulle tollerera att jag inte ringt på 2 veckor o allt skulle troligen ta slut....VAFAN!!? hur kunde jag vara så dum att jag inte ringt honom!??! o jag har ju inte råd att bo själv i tyresö?? inte han heller?!? vi skulle alltså vara tvungna att göra oss av med vår älskade lägenhet i tyresö o byta till 2 små lägenheter o massa andra jobiga tankar.......neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!! fan....     

o så vaknade jag... paniken fortfarande hos mej ,,va händer?sista ggn jag vaknar här? kollade runt mej,, var e robin??

INSÅG DÅ ATT DET BARA VAR EN DRÖM....jag bor ju här i tyresö med min älskling MATTIAS

 fy faaan gillar inte riktigt dessa drömmar . ni vet som känns så verkliga att det gör ont när man vaknar....pust jaja, tur var det iallafall att det bara var en dröm....

tror att det kan vara alla jävla tableter man stoppar i sig just nu som gör att man blir lite knäpp :)

om det är så attt ngn är ledig o vill typ hänga lite eller så ngn dag så hör gärna av er.. som sagt jag lbir hemma ett tag o blir nog ganska uttråkad.. så ring om ni e lediga ..!!

puss o kram o tack till er alla för allt! //Jen utan stenen o de andra skitgrejerna :)

ANG MIDSOMMAR...

Kategori: Jobb


Hej alla glada!


Angående midsommar!

1. Partytältet som vi brukar använda är sönder så vi behöver ett nytt!
Någon som har något på lager?
Vi måste ju ändå utgå från att det troligtvis kommer att regna...Om inte regna så iaf dugga... Inte så jättekul att sitta under bar himmel då...Sen är det ju smart att vi som åker på torsdag och förbereder allt, tar det....

2. Vi måste ju ha lite rekvisita! Typ ballonger och sånt!
NI vet, ingen midsommar utan kalasgrejer.... Även tallrikar och muggar oxh snacks... Eftersom  vi inte har en gemensam kassa det här året så kan vi kanske dela upp dessa grejer..... Vi måste även köpa lite grejer till 5-kampen men det köper väl jag emmet o lillan kanske..
Ni kan väl kommentera vilken av grejerna Ni vill köpa så att inte alla köper samma saker......

Nu är det bara att hoppas att allt ordnar sig... Men det gör det!
Puss och kram!!
JH

ööööhhh...

Kategori: Jobb

Alltså märkt att mitt förra inlägg lät lite argt, men det var verkligen inte meningen. Det var inte argt, bara så att ingen blir utan mat på midsommar!
Puss på er!

Angående midsommar och desperata

Kategori: Jobb

Hej tjejor!
Nu börjar det närma sig! Vill bara informera lite innan. Jag och Jessi kommer inte handla mat detta år, om det är någon annan som vill ta på sig det, så varsågod. Annars får man försöka styra upp det där själv på nåt sätt. Är det någon som vill ta med sig någon som jag inte vet om så kan ni ju bara säga det.

Imorgon är det desperata hemma hos Jessica, så alla vet! Ses där!

Elin

Galej!

Kategori: Jobb

Hej Tjejor =)
I morgon (sönd 7/5) tänkte jag ha en liten bjudning och fira min examen. Vi kan väl säga vid 15,00.
Jag vet att jag e ute lite sent men det har varit allt för mycket denna vecka..sorry!
Hoppas du kan komma!!?

HEJA SVERIGE!!!!

Kärlek / Lärkan

Lördagen den 4.e juli

Kategori: Jobb

Födelsedagsmingel!!

Min älskade Mattias fyller 25 år den 21 Juni och det tänkte vi förstås fira!

Ni är välkomna hem till oss lördagen den 4.e juli från kl 16.00 på lite mingel!! (helgen efter är ju midsommar och helgen efter det är det Gatebil på mantorp o då var ingen av mattias vänner hemma så det blev lite senare firande än det var tänkt)
Det bjuds på  snacks o tilltugg. Medtag egen dricka och en strålande humör! Självklart så är allas respektive också bjudna! ( detta är alltså ingen FEST FEST utan vi firar o linglar lite)

Osa gärna här eller till min mobil senast den 22 juni.

///Jenny och Mattias

final countdown

Kategori: Jobb

Vafars!

Hade inget att göra igår kväll så jag totade ihop en BC-quiz på fejjan! Gör min quiz så får ni veta vem av oss du är.

Shit bara
två dagar kvar på jobbet... På fredag sätter jag mig i bilen (om jag får plats, annars blir det tåg -FUCK YOU SJ!!) och åker hem för gött. Då blir det ett nedslag hemma hos päronen.. Men HElle, finns ditt erbjudande om lyan kvar eller? Jag börjar bli rätt sugen på att sova i nåt annat än en tältsäng som e 60 cm bred.

Vafars!

Fan va kul det ska bli med sverige danmark på lördag.. jag är så jävla taggad! faaaan om vi inte vinner! vi är ju iof i princip körda i VM ändå. fattar inte varför alla snackar som att vi går till VM om vi vinner. vi ligger ju typ på 6 poäng tillsammans med portugal, danmark och nån till har väl typ 13?? om vi ska vidare måste ju det kräva att dom typ toskar alla sina resterande matcher och det lär ju inte hända. portugal måste också torska, och DET lär ju iaf inte hända.

hur som helst.

köpte lite shorts igår på HM så nu får solen ta o titta fram.


juste.. har styrt ett lite samarbete med radio EAST här i linköping. har dragit ihop en top 30 oldschool hiphop-låtar till dom, tyckte dom behövde utbilda kidsen som bara lyssnar på skit nu för tiden.

tjingeling tingeling! Och glöm nu inte quizen!

/ jork







Hello bruds!

Kategori: Jobb

Ok jag tar examen på tordag kl 13.30 i gustav vasa kyrka om någon vill titta förbi.. tänkte sen ha med lite bubbel så vi kan skåla direkt efter sermonin i en park där i närheten,.. sen är ni välkomna hem till mig på lite mat och sånt vid fem sex.
I really would like to fira med er men jag vet att ni jobbar och har mycket och så.. kom om ni kan.

puss puss
/HELENA PENA