BC - live the dream

Helgen e över..... suck..

Kategori: Jobb

Vilket väder vi haft .. helt underbart!! hoppas ni alla haft en skön helg o att Ni hade kul på lemon igår!

Tisdag tänkte jag bjuda över er till mej de som vill o kan på en skön tv kväll med hemma fruarna!
Är hemma runt 19-19.30 skulle jag tippa på!

ha en skön Måndag (går det? ) nu allihopa så syns vi på tisdag!

Kramar på er alla

//Jen

Ikväll---

Kategori: Jobb

Hej!

Ikväll är ni välkomna efter 19.... Det är rena helvetet att jag ska stå inne o jobba idag, när det är så fint väder ute.
Men det är ännu mer helvet att Gurra ska ut o löpa i hettan....¨

Jag har fått jordens finne vid hakan.. Inget vill ut liksom....Min hy hänger inte med min ålder...Jag är fan 26! Ska det inte sluta någon gång?

Nu ska jag kirra litge frulle!

Puss o kram!
Syns ikväll!!
JH

Tål att ses igen.

Kategori: Jobb

Klassisk mördarhunk.



En sån där sjuk jävel skulle man ha!

hur fyller man hålet?

Kategori: Jobb

Nu har jag varit snusfri sedan torsdag förra veckan. Det går rätt bra faktiskt... eller det är inte så svårt.. eller det är det, men ändå inte.

jag märker att jag är lite rastlös och lixom inte vet vad jag ska göra i dom lägen när jag förut skulle ha tagit en snus. typ efter maten, till kaffet, framför tvn, när jag skriver, när jag läser - hela jävla tiden. shit va många lägen det alltid är läge att ta en snus i!

jag tror däremot inte att jag har så mkt nikotinsug? fast jag vet inte, det svåra är att hitta nåt att fylla snustiden med lixom. och då blir det att jag tänker att jag måste käka nåt, för serry. hur kul är det att bara ligga framför tvn, läsa, jobba, fika eller vad man nu gör - utan att ha nåt i käften? man vill ju ha något i munnen!

och jag hittar lixom inget som tillfredsställer mig lika bra som nikotin. (är det bara jag som tänker på snoppar när man säger tillfredsställa??) hur som helst, att gå runt med en snopp i munnen hela tiden är ju inte ett alternativ. speciellt inte för mig som är singel och jobbar heltid.

/ jollan

Lön= Storhandla

Kategori: Jobb



Idag efter jobbet åkte jag o min kära mattias till Ica maxi o storhandlade... det behövdes verkligen, nästan helt tomt hemma i kyl o frys! jag tycker verkligen om att gå där o kolla aalla grejer o bara fylla kundvagnen till max.. tyvärr är det inte lika kul att komma fram till kassan när man inser hur mkt det kostar för allt som ligger där i, men men det är det väl värt.. (antar jag?), äta måste man ju liksom göra! skulle ha gått in på blomsteravdelningen o köptlite blommor till utaplatsen men klockan blev så mkt så det får bli på onsdag istället....SKa till läkaren 09.30 o har sedan tagit ledigt resten av dagen så då tänkte ja passa på o köpa blommor o hem o plantera lite....

GRATTIS FASTER ELIN!!! åh va kul! Fick de sätta igång henne eller? 4.7 kg, ja du det var inte en liten sak inte... han låg där inne o gotta sig så länge han kunde o blev större o STOR! nej tack, närdet väl är dags önksar jag VERKLIGEN att det blir en mindra knodd än så... tyvärr så vägde ju Mattias nästan 4.6 kg så risken är väl ganska stor att det blir en stor... :)

Jaha, ska Du helle ha desperata imorgon? tyvärr kan jag inte komma, jag ska på Heminredningsparty.. ska bli riktigt kul, dessvärre tror jag att grejer kostar lite mer än vad min plånbok pallar men vi får se...

Hoppas ni alla haft en skön dag i solen o så..

Massa kramar till ER!!  ///////JEN

Faster igen!

Kategori: Jobb

Nu har jag blivit faster igen, det blev en liten kille. Igår klockan 22.45 föddes han. Jag var ju helt säker på att det skulle bli en tjej, men icke. Han vägde 4,7 kilo, stackars Jeanette! Och nu...praktik!

Elin

hey babes!

Kategori: Jobb

Imorrn skriver jag min sista tenta!! jag har en riktigt härlig vecka full av halvdagar och visst ska det väl vara sol? så jag tänkte bara bjuda upp till häng. ring mig om ni har lite ledigt.

är det nå desperata nu eller var det sista förra veckan? annars tänkte jag att vi kunde vara här och hur som helst så kan vi hänga här om ni vill komma förbi.. jag börjar ju i försig ganska tidigt på onsdag men tänkte vi kunde ta ett glas (öl, drink ,vin , kaffe, te eller något) och skåla in det halvlediga, fria livet. om ni vill kan jag kan bjuda på käk oxå..

imorrn efter tolv ska jag börja mitt häliga ledig liv.. så ni vet..

puss puss puss

helena pena senap (som alicia säger.. ??)

Inge skämt

Kategori: Jobb

Det höll på att hända igen!
Höll på att somna på tunnelbanan från Larry igår kväll... Det var nära ögat, som man brukar säga. Ni vet, några glas vin och så var kl sent... Det är nästan värre än när man är riktigt packad....Eller näe förresten.......
MEN Jag höll kontrollen och kom hem! .......Tack för igår Larry, det var nice!

Idag vaknade jag med någon slags feberkänsla. Typ matthet och lite lätt huvudvärk. O sen känns det som att man väger typ 150 pannor.... Har tagit en dusch för att få bort skiten..

För övrigt köpte jag precis sköljmedel för mina sista pengar. Kändes sådär. Men men. Man får ju LITE pengar på måndag iaf....

Jag har ju som sagt vad fyllt år!
Tänkte att ni får komma över på lördag kväll, dom som vill! Ni får gärna ta med er era karlar eller en dejt! Det blir väl någon välkomstdrink och lite snacks... Lemon bar tycker jag låter lockande..Men vi får väl se! För tillfället jobbar jag dagen efter men jag överväger att ge bort den söndagen.. Förlorar pengar som jag inte har råd att förlora men vi får se....Hör av er vilka som glider över så att jag vet!

Puss o kram hela regniga dagen!
JH

håll andan för nu kommer det intressant info!

Kategori: Jobb

yalla yalla... jag börjar misstänka att jag är den enda som jobbar i dag. i hela landet. förutom mina kollegor då. dom jobbar också. och folk i mediebranschen då. och  sjuksyrror såklart.  polis. brandmän och kanske några till. kebabförsäljare. barpersonal.  är bolaget stängt?  antagligen. dom har alltid stängt när man behöver dom som mest.

har absolut nada att göra i dag. kom till jobbet vid 8 och insåg att jag inte behövde göra någon radio för att det var röd dag. hade alltså kunnat slagga till typ nio istället för 0645. och när jag vaknade i morse insåg jag att jävlarna på nyhetsmorgon har ledigt idag också! inga news till frullen. förbannat ensamt ska ni veta. kollade tyra banks istället, hon skämde ut sig och intervjuade beyonce. tyra är verkligen pinsam ibland när hon ska vara ghetto.

hmmm vad har jag gjort idag egentligen? kom till jobbet som sagt, tog en kopp te och bestämde mig för att gå och träna istället... kom tillbaka efter att ha lyft lite skrot. tog en kopp te (dricker mkt grönt te just nu för att jag är en jävla tönt). några minuter senare käkade jag lunch. sjukt äcklig tonfisksallad.

sen pratade jag ett par minuter med en politiker, skrev en kortartikel och tänkte ta en kopp kaffe. men automatkaffe är som ni alla vet, sjukt skurrigt. gick en promenad för att köpa glass och pratade i luren med ella som berättade storys om sitt glassiga liv i huvudstaden. promenaden som skulle resulterat i en dajmstrut blev istället ett päron. kommer ju hem till päronen ikväll och då är det bra att ligga i underkant med kaloriintaget ni vet.

nu sitter jag här och läser 442 som är ett fotbollsmagasin som är sjukt bra. ni borde läsa det! eller emma, du borde iaf säga till gurra att läsa det. riktigt bra faktiskt.

om en timme ska jag dra till tåget. innan jag går på kommer jag som vanligt ta en sväng in på pressbyrån och stirra på hyllorna av tidningar. efter tre minuter inser jag att jag vill ha alla - och ingen. går vidare och blänger på godiset och inser att jag vill ha allt - och inget. går därifrån och till tåget där jag genast ångrar att jag inte köpte något.

nu är jag förvånad om någon fortfarande läser den här skiten för det här kan vara historiens tråkigaste blogginlägg.

imorn! ska jag, mamma och alice ha en mor/dotter-dag och gå på lite utställningar, shoppa och vad fan man nu gör på sånna dagar. måste komma på det tills imorn eftersom det var min idé. imorn ska jag även till tandis och putsa gaddarna.

juste! idag är ju min sista snusdag. fyfan, det känns piss kan jag säga. piss piss piss. jag vet helt ärligt inte hur jag ska klara det. jag har ingen aning.

well, till er som orkade läsa allt - pusselipuss. till er andra - kiss my black ass och allt det där.


peace in the middle east / johanna











JESSICA 26 ÅR!!

Kategori: Jobb

HIPP HIPP HURRA FÖR VÅRAN JESSICA IDAG!!!  HOPPAS DU FÅR EN HELT UNDERBAR DAG MED MASSA UPPVAKTNING!!!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Kategori: Jobb

är så glad.... det lönar sig att ligga på ...

operationen blir av .. o inte i höst som dom sa  utan 11 juni!!!!!!!!!!!

på din dag helle!! o tyvärr 2 dagar innan lillans fest men men det får man ta, trist att missa men så nöjd att jag slapp vänta tills i höst!!!¨

shit ja bara skakar .. av både lycka och nervositet tror jag!!
PUSS PÅ ER!  //

Jag tar desperata!

Kategori: Jobb

Hej tjejer!
Ni är välkomna till mig ikväll dom som vill. Jag sticker från praktiken nu, så kom när ni vill. 

Elin

Desperata

Kategori: Jobb

Hejsan Bruds!

Undrar vem som känner sig sugen på å ta desperata idag??
Vore toppen kul träffas

Kram
Lillan

talang

Kategori: Jobb

Tjo!

Såg att bången är i final i talang 2009 med sitt spoken wordande. fick nån inbjudan på facebook om att komma och heja, fredag 1900 i SVT-huset. kan ju vara kul, någon som har lust att gå?

/ jork

hej mina finaste!

Kategori: Jobb

Känner att det är dags för riktig sommar snart..hm ja den som väntar på något gott.. jag är så jävla less på att frysa. Vill ha parkhäng och baddagar.'
 
Har ni haft det bra i helgen?

hur som... det börjar närma sig examen för några av oss tappra kämpare.. ja och så har vi väl lite nya jobb och så att fira oxå. Jag tycker i alla fall att vi ska ta oss en kväll med praktig förfest och sen något dansgolv inne i stan hela natten.

Jag tänkte för övrig även fira mig själv på min examensdag den 4.e. Om ni vill så har vi sermonigrej i gustav vasa kyrka halv två.. sen har jag inte bestämt om jag ska ut och käka eller så..men på kvällen ska jag ut och dansa med darwin och backwall på solidiaritet.  Skulle vara jätte kul om ni hade tid och lust med något av det..  











Älskade TULLYS!!!

Puss puss

rain rain rain

Kategori: Jobb

uäh! vad det regnar ute! mörkt är det också. ser ut som november och stämningen anpassar sig efter det. sitter och sover vid skrivbordet. måste gå ut och leta studentkostymer, som om jag har nån koll på det. aja, kunde ha varit värre. det hade kunnat vara så att jag var tvungen att åka till motala och prata med kids om hur det är i bushen. uäh.

eyyyy är det krig ni vill ha så är det helt okej!

Kategori: Jobb

ahahaha snubblade över blues och låten helt okey på youtube nyss... kommer ni ihåg den "varför vill ni tjafsa med mig, är det krig ni vill ha så är det helt okey"..

okey, kommer ni ihåg att sandra lund skrek det åt några när vi var iväg och småbråkade nånstans? var det i huddinge? den där gången hon bad "prinsessan att veva ner håret så vi skulle kunna klättra upp" till festen... ahahaha....

/ johannaasd

LÖRDAGSKVÄLL...

Kategori: Jobb

Skönt med helg igen....

Tänkte höra om det fanns några planer för ikväll??

hans majje

Kategori: Jobb

ahhhhh va mätt jag e.... fetgoda pannkakor till lunch. fortfarande ingen grädde till.

stalkar ju kungen i dag som är på besök i länet. här är en bild till alla mina royalister, speciellt hilda och elin.



jork

news from far away

Kategori: Jobb

Tjenare tjabaläget fina flickor!
Hur mår ni, hur står det till i vårstockholm, hoppas att ni trivs och att solen skiner över er! Idag har jag haft en underbar dag! Kollat på fotboll och klippt håret! Barca har ju vunnit La copa del rey (för er fotbollsintresserade) och det är helt sjukt mycket folk ute och skriker och dansar på gatan. Jag stod ett tag på Ramblan och rörde höfterna till lite samba, men sen var det dags och gå hem.Jag tänkte nämnligen ta mig upp imorgon och gå till stranden om det är fint väder. Annars är det bra. Har sökt skolor lite här och där: Östersund, Halmstad, Lund (hör och häpna!) och här, vi får se vad det blir. Har sökt socionom med interkulturell och internationell inriktning i Östersund, de tar in 30 pers/ termin, så kommer jag in kan jag ju inte tacka nej! Tror jag! Shit, vilken beslutsångest!
Jag saknar er jättemycket!

Jag vill rösta den 7 juni är det någon som kan infa mig om what the hell vi röstar på. EU skit och grejer. Man måste ju göra sin röst hörd (även om det alltid är samma jävlar som bestämmer och även fast vi är marionetter i en dockteater...ni förstår..).

Jag och Mackan har det lite trassligt som vanligt, äh, inte vet jag. Våran lägenhet är mysig, jag trivs jättebra, jag är väl lite uttråkad bara och lite beslutsångestkänslig över livet i allmänhet. Men c'est la vie...qúe le vamos a hacer???? Ja, och alltså många gånger går det väl ut över relationer..

Mormor och morfar kommer hit den 24 maj och stannar i 4 dagar det ska bli rocknroll skitskoj. Morfar har redan förberett pingisracket eftersom sist han och Max sågs drog han med honom på pingis (morfar spöade förövrigt Max hårt). Han ringde idag och bad Mackan leta upp nåt pingisställe. Haha.

Hörni här får ni, efter önskemål från våran goa Jempa, ett foto på mig med ny frilla: Puss

Rakt av bara

Kategori: Jobb

Den senaste tiden har jag varit så jävla trött på att jag snusar. Och det blir fan bara mer och mer hela jävla tiden. Nu har jag besämt mig för att det får vara nog. Jag ska sluta, rakt av. Men inte rakt av, jag har satt ett datum.



Från och med fredagen 22 maj är jag snusfri. Sista prillan får alltså intas senast torsdag 21 maj 24.00.

Efter det ska det vara noll. Jag verkligen försöka rakt av.

Så nu säger jag det här så får ni lägga in lite pepp här och där om ni känner för det.

Nån rökare som vill haka på tåget kanske?

/ Jorken

Skulle du äta mig?

Kategori: Jobb

Jag förstår om du inte vill men om du lixom inte har nåt val?

I dag intervjuade jag två av överlevarna från flygplanskraschen i anderna 1972. Ni vet gänget som kraschade och satt fast i 72 dar innan de blev räddade. för att överleva käkade de varandra.



det var så jävla sjukt att stå inför dom här människorna. jag visste lixom inte vad jag skulle säga. man tittar dom i ögonen och vet vad dom har varit med om, men ändå har man ingen aning. jag står lixom och pratar med någon som trodde att han skulle dö varje dag i 72 dar. dom hade ingen mat, inget vatten, inga kläder, NADA.

när de väl bestämde sig för att äta sina döda vänner ville inte händerna lyda. det gick lixom inte att få handen att skära kött från polaren. när handen till slut skar bort lite kött ville inte munnen tugga. när man kunde tugga vägrade strupen att svälja. för vissa tog det timmar, andra dagar att få i sig något. sjukt.

sjuk situation.

nu till nåt annat sjukt. snubben jag hyrde min lya i linköping av ringde idag. jag skulle ha tagit över hans bredband, men kom sedan på att det var billigare för mig att starta ett eget abonnemang. tänkte att han då avslutade sitt, vilket han inte gjorde. nu ringer han om 600:- obet räkningar som han tycker jag ska ta hand om för att vi "kom överens" om att jag skulle ta över ab.

Visst, det gjorde vi, muntligen och löst via mail. Jag skrev "be comhem ringa mig" vilket dom inte gjorde. nu hotar snubben med advokater om jag inte pröjsar.

ÄR HAN HELT SLUT ELLER?

JAG SER VERKLIGEN FRAM EMOT DET HÄR!

jag tycker han har ett ansvar i att se till att papper blir påskrivna och saker avslutade. är så jävla trött på honom. jag tänker inte betala dubbelt bara för att ingen orkat ta tag i saker.


uäää vi får se vad som händer! / jorklraklörfls


BTW. nån som ska kolla eurovision på lördag eller? lever traditionen med poäng och hattar kvar hos oss?

Poledance

Kategori: Jobb

scorpio

Imorgon ska jag pröva! Känner mig sjukt taggad och ska satsa på att lära mig denna position! Shit, jag kommer garva ihjäl, måste nästan ta med mig kameran. Jag anar att detta kommer ge mig mersmak. Synd att det inte passar en students plånbok.  Info om hur det gick kommer inom kort! /Elin

p.s Jessi! Kommer du ihåg BB Peter, han sa alltid "till den mildaste grad". (hörde honom nu)

Chockbesked!!!!!

Kategori: Jobb



Såhär chockad blev jag när jag vaknade imorse!!!
Jag vaknade vid 07:40 och kände att det inte var dags att gå upp..... Lyckades somna om och nästa gång jag vaknade och kolla på klockan var hon 11.53!!!!
Det är ju helt sjukt!! Helt sjukt!! Jag har ältat det flera gånger om men finner inga svar på hur det gick till............ Jag hoppas det aldrig händer igen! Tror inte det är nyttigt!

tisdag har jag som sagt min utställning på Kinateatern... Jag tror att jag kommer att ställa ut vi garderoben ungefär.....
Ni är iaf välkomna dit från 15-22....Mingla lite, ta ett glas rött, en öl eller en drink, Emma bjuder!!

Jag känner för att gå ner o ta en drink.... Antar att jag inte kommer att göra det....
Ha en bra måndag alla mina vänner!!!
Elin! Jag känner på mig att någoning kommer att komma ut imorgon bitti eller på torsdag!!! Sug på den du!

Pussen und kramen
// Jessica

världens finaste o bästa vänner....

Kategori: Jobb






Se så fina vi e !! Älskar er alla för alltid!!

Just do it!

Kategori: Jobb

HILDA! kan inte du göra ett inlägg och uppdatera oss lite om Barca??

PUSS

freda freda freda

Kategori: Jobb

va NAJS med fredag! SOlen skiner och grejer. ska snart glida upp till stadshuset för att kolla in när fjortisar möter linköpnigs politiker. kan bli en kul grej...

sen blire väl nåt tåg hem kring 17 kan jag tänka mig. ganska, ganska så najs.

så vad ska folket hitta på i helgen? nåt kul eller tråkigt på gång? några släktträffar??

själv hoppas jag på bra väder så att man kan bättra på brännan. vad tror ni om det?

har köpt en balklänning nu. hittade en för 1200 bukk vilket känns ok med tanke på vad många jag sett kostar. och nej, det blev ingen jätteklänning a la askungen. men den är faktiskt väldigt tjejig, lillan du kommer dö.

kanske ska försöka ta en bild och lägga upp här?

såg på facebook att min gamla supercrush fredrik verkar ha hittat en ny johanna och dom var ett riktigt sött par. jäääävlar va snygg hon e! verkar som att fredrik har fått sin trophy wife årgång 87, som min lillasyster alltså typ! fint par, rakt av.




kan även berätta att vi har fått en praktikant på redaktionen... pernilla från motala. jag lämnar det där.

nämen gla helg på er så länge / jorken






Mat lr kläder..Hmmm Mat lr kläder vilket väger tyngst??

Kategori: Jobb

Sitter precis efter en hård dag på kontoret(not) och funderar lite lätt p åom jag ska åka och kika i den där underbara klännigsaffären på götgatsbacken och öven kanske "råka" trilla in i den där skoaffären med billiga skor???
Det tycker jag låter som en kul avslutning på idag MEN nu kommer dilemmat.. risken att jag hittar något eller några saker som jag gillar och bara måste köpa... då faller ju min plan på å åka och storhandla mat idag.. eller pengarna gåt åt till annat..

Det är stora beslut och fatta,,,vad ska sejjen göra??? skor__mat... aaahha vi får väl se vad som känns vikitgast när jag går från jobbet:)

Kram mina hjärtan

eh?

Kategori: Jobb

varför jobbar vissa människor alltid över? kan dom inte bara gå hem vid fem?

Great news!

Kategori: Jobb

I dag fick jag världens bästa sms från Emma. Så här stog det typ:

Roxette återförenas! Sug på den du!

Och till råga på allt var det Expressen som kläckte nyheten.

GOOD TIMES FÖR I HELVETE!

Och jag vet ett antal av er som har lovat att gå på en eventuell återföreningskonsert med mig.

FAN VA LIVET E GÖÖÖÖÖÖÖÖTT!



Ja, ni vet vem!

Fruar.!!!

Kategori: Jobb

Seenare Sejjer!!!


Jag kan ta Desperata idag om ingen känner att dem kan, så det är bara å titta förbi om det behagas lr hör av er om ni vill vara nån annan stans;)


Kram Lillan

Fruar...

Kategori: Jobb

Hejsan svejsan

Någon som känner sig manad å inta vardinneposten för fruarna idag?

KRamkram

ögongodis!

Kategori: Jobb



Christian Brandin.... oj ojo j....

Vem nu är frågan?? vem är han? varför känner ja igen honom som attans??
hjälp mej...

Miami Ink

Kategori: Jobb

kommer ni ihåg Madde från top modell? långa blonda saken som var USEL på engelska...

Hon är med på Miami Ink och blir tatuerad av Nunés (eller hur han nu stavar)

ÅÅHHH hon e såååååååååååååå dålig på engelska... det låter för jävligt"" ngn annan som sett det avsnittet??

ja skäms....

fff

Kategori: Jobb

här försöker jag se media ut.




äh fy faaan va pinsamt. kolla fejset lixom, nånstans tror jag ändå att jag är cool.

när gick mina brillor sönder? så många frågor

Valle-B 2

Kategori: Jobb

det e inte läge att gnälla på fjortisarna när man själv beter sig som en. emma, vad händer här?  jag har inget minne av detta...


valle-B

Kategori: Jobb

Emma, nu kanske du förstår varför alla garvade så jävla mkt när du skulle ta kort på oss.




ooops den var visst på sniskan...


btw, är det nån som vill gå på brittan i juli? vore fan kul att se.