BC - live the dream

Hemkomst!

Kategori: Jobb

Ok allihopa nu kommer vi!!! Den 8 juli klockan 16.50 landar vi i skona grona sverige!!! Och stannar tills den 15. Det var svindyrt nastan 5000 for tva pers. Men men det far det val bli vart! ses snart!!! Pussar hilda(och max)

Not enough sexy time

Kategori: Jobb

Jävla trevligt det var igår tjejer! Måste vi göra om oftare... Slappa i medis med en öl, det var inte igår alla var med på den. Lisa, Jenny tex er ser man ju inte allt för ofta!

Men ang filmen.. Att Sex and the city inte har nånting utan samantha blev rätt uppenbart tycker jag... Det som var kul var ju när hon var i bild, och hon låg inte ens runt. Boring. Sen att carrie går runt och grinar i 2 timmar är också sådär. Nej, jag hade väntat mig mer fart och mindre buhu. Sex and the city handlar för mig om att det ska vara kul och fullt ös. Inte näsdukar och småbarn. jaja, två plus kan jag dela ut. känner mig givmild.




Så vad händer i helgen? Någon som ska med iaf mig och Elin ut på lite sväng?
Du undrar ni "vad, vart"??
Då kommer jag med nåt förslag som ratas följt av:
" vi vet som vanligt inte men vi går dit DU vill bara DU följer med".

Jag drar hem till päronen och trycker tacos efter jobbet... Öppen för förslag efter det!

peace / johanna

Ikväll!

Kategori: Jobb

Hoppas vädret håller i sig så vi kan sitta på nån uteservering!

OK jag slutar 17 sen vill jag möta upp nån direkt efter jobbet. Vem är redo? Inget jävla åka hem och byta om osv från Jenny och Lillans sida tex.

/ stork

Tävling - snygga som bär - men vem är snyggast?

Kategori: Jobb

Petter Hansson.....



Eller..... Schweinsteiger?



Motivera ditt svar, vinnaren får en signerad affisch.

Mvh, Johanna

Ang sex and the city

Kategori: Jobb

Chicas.

Nu får ni rösta på vad ni vill göra innan så vi får lite klarhet i skiten.

Ska vi.....

1. Gå till skrapan och dricka drinkar - Lillan påpekar att de kostar 138:-. Men, man behöver ju inte dricka drinkar.
2. Gå till Södra teatern och sitta ute vid fint väder. (Fint väder är ju antagligen inget vi kan räkna med så den här punkten är sådär...)
3. Gå på kinakrogen på Åsögatan och äta gott.

Gör ett inlägg och säg vad du vill göra - försök bestämma dig för något och var inte så förbannat luddig. Fatta ett beslut kvinna!


mvh / hanna

Hur gör man detta då???

Kategori: Jobb

Hej hej fina underbara, efter önskemål från Jenny så beger jag mig nu på att skriva mitt första inlägg på våran lilla sida. Hit har värmen kommit ordentligt (+32) och jag håller på och storknar, om nätterna är det härligt, men på jobbet och i lägenheten är det outhärdligt. Jag har ju lite benkomplex oxå så ibland är det lite svårt med klädval, helst vill man bara springa runt naken.
Ok, så här ligger det till: Jag ska sluta på jobbet! Max och hans 2 brorsor ska på road trip i usa någongång i september och när han kommer tillbaka därifrån så ska jag alltså hitta på någonting annat. Jag har en plan: Jag ska åka til Kuba i tre månader och plugga kubansk historia eller nåt och bara leva livet. I och med Fidels avgång har ju saker och ting börjat förändras rejält. Jag vill alltså uppleva Kuba innan det blir som vilket Marbella som helst. Jag ser mig själv strosa på Havanas mörka gator, dricka mojitos, och dansa reggaeton på stranden. Nåja, vi får se men jag håller på och undersöker. Den som är sugen på att följa med är förstås mer än välkommen! Hasta la victoria siempre!
Jag och Mackan håller på och boka resa, vi kommer förmodligen redan typ nästa vecka, rättare sagt den 6 juli! Hoppas ni är hemma då! Vi har inte bokat ännu, men det lutar åt det, måste bara göra lite scheman först och se till att vi har folk som jobbar. Jag längtar hem otroligt mycket och saknar er! Jag vill ha svensk natur och potatis och sånt gott.
Efter min Kubaresa så ska jag börja plugga, nu är det dags att ta sig i kragen, saken är den att det finns så många saker jag vill veta. Så jag tänkte att ni kan tipsa mig lite, ni som ändå känner mig bäst. Mina alternativ är typ mänskliga rättigheter, pedagogik, språk, antropologi, sociologi. Eller något annat tips? Hjälp!
Jag tänkte nog plugga här i Barcelona, men innan jag börjar vill jag hem till Sverige i några månader. Här i Spanien börjar universitetsutbildningarna bara en gång om året(september) så jag har ju lite tid på mig.
Livet börjar bli ganska vardagligt här. Jag jobbar torsdag-måndag och dansar på onsdagar. Hänger mycket med Maximiliano och Anna. Är kär och känner mig väldigt omtyckt. Hänger på stranden, FIKAR, äter, sover, jobbar, älskar, njuter och tänker på ER!

Hoppas att alla mår bra och att ni njutit av sill och potatis! Glad midsommar på er i efterskott! Här firar man ju oxå, men med fest till klockan 06 och smällare och raketer. Imorse kom jag hem klockan åtta, vi var och dansade och spelade samba på stranden! Det var otroligt mycket folk, får se om jag kan lägga upp nån bild här kanske.

Nog om mig!
Jag älskar er!

Pussar
Hilda

Sex & The City..

Kategori: Jobb

Pinglor!!

Nu är det dags, tönkte boka biljetter till allas våran biofilm.. med dem ftýra babesen i SEX& THE CITY... så här är det Förbokar man biljetter måste man betala dagen efter så jag måste veta vem som kan när...???

Tänkte mig torsdag antingen vid 18 lr vid 21.. va sägs vilken är bäst?
Den vid 21 för dig va Jerran?? Då kanske vi kan ta en Cosmopolitan innan fär å värma upp, lr...

give me some answers asap,,oki babes detta är ju våran grej:)

Kram Lillan

Walking on sunshine

Kategori: Jobb







Har signat upp mig på en grej på jobbet... Dom letade nån som ville powerwalka en månad med en personlig tränare och sedan berätta om det i "Kropp och Hälsa".. Så jag funtade ett tag och kom sen på att det kan ju vara en kul grej.. Hur ofta får man en PT gratis? Nu är det ju iof bara powerwalking så jag vet inte har spännande det kan bli. Men jag e peppad! Börjar nån gång nästa vecka eller veckan efter det så förhoppningsvis har levern repat sig efter midsommar.

Gla Mirre på er! / Jork






No stereo

Kategori: Jobb

Chicas, jag tar inte med mig nån stereo i år. Orkar inte släpa, så det är radio som gäller om ingen annan hostar upp dunkadunkat.

Hilsen ( johanna

Matchen imorn

Kategori: Jobb

Tjejer!

Det är väl ingen som har lust att kolla matchen på typ MEST tillsammans med en massa andra glada svenska fans? Segern blir ju så mycket ljuvare och mer spännande om man får dela den med andra!

YoYo

Midsommarkrysset klart!

Kategori: Jobb

Waduppp niggas! nu är midsommarkrysset klart... Sjukt bra grejer i år... Jag råder er att vara redo!

Mami kör ut mig efter jobbet dan före dopparedan, cirkus 18 och är alltså på plats ca 19 eller nåt åt det hållet beroende på trafik. nån som ska med i bilen?

har precis hört den bästa låten någonsin, heter "don't get too drunk to fuck", så jävla sköna brudar.. som gör bara sånna låtar, fiskade upp den hos hill i bcn.

"don't come to my house to puke in my toilet, don't sleep in my bed just to soil it. don't pass out going down on me - or i'll wake you up with a mouth full of pee".

ASSÅ!

/ jork

Hemma igen..

Kategori: Jobb

Ja, vi har haft en underbar vecka i Marmaris med massor av sol, bad, avkoppling, dykning, lerbad, strandpromenader, shopping, fotboll, båtutflykt, kärlek och smarriga drinkar =)

Vi bodde på Fritidsresors Blue Village star hotell som verkligen låg fint till, nära havet, shoppinggatan och med stor härlig pool där man kunde spela vattenwolley. Lägenheten var jätte fin,  två balkonger med utsikt mot poolen och härlig morgon sol. vädret var kanon och jag och Martin klarade av  de stora "rese-testet" galant! GRATTIS till oss..hihihi

Vi ses snart mina fina tjejer.
Puss på er
/Lisa

tack så mycket...

Kategori: Jobb

för den riktigt coola presenten!! jag har bokat den 4.e juli kl 14.00 så jag vet inte, det blir väl svårt för folk att vara med.. ska kanske försöka få en helg men tror att det är lååååång väntetid.. vad säger ni?
tillbaka från hultsfred, shit va skön stämning det är där.. blev lite hårt att åka direkt från födelsedagsfirandet men men..
idag blir det where the action is.. fett! sen ska jag ut.. kanske f 12, någon som är sugen??

puss och kram och tack igen...

allvarligt a kallt det är!

Kategori: Jobb

vart tog sommaren vägen, helt plötsligt så vart det kallt!!!hajjar ingenting!!

HELLE:: tack för igår, riktigt trevligt hoppas du vart glad för presenten o bokar en tid snart! o ha så himla kul på hultsfred nu!!!

Jaha, ni alla andra som e hemma, vart befinner vi oss på lördag då??+ ngn som känner sig manad att ha massa brudar hemma??

imorgon ska jag till läkaren igen... hoppas fan att de hittar ngt orkar inte ha ont i magen mer..... :(

HILDA:::.. vore kul om du skrev ngt kul inlägg med vad du gör o hur  du mår o sååååå.... puss o kram

PUSS O KRAM ALLA mina underbar vänner.....//Jen

adfs

Kategori: Jobb

mäh! ska ni fimpa det fina vädret lagom till jag kommer hem eller? 12 grader och regn? nu börjar det iaf likna svenska sommar. fan va fotbollen var fet igår, älskar EM. kollade på nån bar här i barca, bra grejer. kul för zlatte att han fick näta! sista kvällen ikväll och vi ska ut och käka på en slapp resturang sen får vi se. har haft det bra som fan här, men det gick fort. är kär i köpenhamn, vilket place. vi måste åka dit. landar 1700 imorn lillan, vi ska på slitzrgejen va? har du osat? OM NEJ så gör det =) om nån vill följa med så har vi båda plus en på listan. kram j

tjejer tjejer var e ni?!?!

Kategori: Jobb

man känner verkligen i luften att allt inte e som det ska..... det saknas för många helt enkelt!!! men men det förtjänar ni!! hoppas bara att ni alla mår bra o tar hand om er ordetligt nu nör ni e ute i stora vida världen..
puss o kram ///JEN

Hej mina sma alsklingar!

Kategori: Jobb

Sitter nu i RIO. kan saga redan nu att det ar en helt jsukt skon stad. Bor pa ett hostel alledeles i narheten av copacabana skont stalle. bor i dorm med 4 karlar, tva australienare en britt a en som jag aldrig sett. Trevlig folk. 
igar efter vi fatt vara rum lr sangar sa drog vi ner pa stan. Knata langs Copacabana a Ipanema, helt sjuka strander. Sen pa kvallen var vi faktiskt pa bio, en jatteimpulsgrej. sag sex and the city, var bara en massa tanter a gubbar i publiken sa vi trodde forst att vi hade gatt fel men icke. Var iaf en helt ok film, grat.. sen satte vi oss i baren pa hostelet, efter tva ol dacka vi bada tva sa nu har jag sovit i typ tolv timmar. Ska ivag till stranden nu a sen ikvall ska vi ut a svanga vara lurviga. Det var nagra brasilianare som dansa igar, galet. fattar inte att en rumpa kan skaka sa snabbt, helt stort..
hur har ni det hemma a i barcelona? vad hander?
Saknar er alla hade varit grymt om ni oxa varit har!
puss puss puss

nu ska jag vacka malin a ata frukost;....

mina fina fina sommar bruds..

Kategori: Allmänt

flädersommar....nu är jag klar med skolan för ett tag.. imorrn ska jag ner till partybcn..
jag vill bara säga att sen när jag kommer hem så tycker jag att vi ska ha obligatiorisk närvara på f12 iaf varje söndag när det är standup innan klubben...(jessi det är järvheden och de grabbsen)..

ok see you hos holm i kväll..
och slemmet vi kommer sakna dig när du är borta...
puss puss
eleonor

Desperata tisdag!!

Kategori: Allmänt

Desperata hos mig imorgon!! Jag är hemma till 20!!!
Vi ses!!
Puss Jessica

Gotland

Kategori: Allmänt

Brudar som ska till Gotland!!
 Johanna, Lillan, Emma o Elin!! O jag!!
960 kr är kvar att betala var... Sätt in det på mitt konto så kirrar jag det...
Ha en bra bränna!! Har fan inte fått nån färg idag... Fuck solkräm!!

Jessica