BC - live the dream

HEEEELG

Kategori: Jobb

Hello my lovely ladies!

Hoppas veckan rullar kalas.. min ser ut att bli bättre och bättre..
Tänkte höra om någon vill gå till munchenbryggeriet på fredag.. det kommer vara riktigt bra..

http://whatsupsthlm.se/klubb/a-synchronized-halloween/3033/

annars händer massa kul på lördag oxå.. förutom malins partaj.. exempelvis....sthlm reggaeklubb.. en fest på kruthuset... brasilbar och massa massa halloweenfester..

pussilusk

Tack för i Lördags!!

Kategori: Jobb



För det första vill jag tacka för i helgen, Johanna! Det var sjuuukt trevligt! Kommer leva på det länge! Sorry, att jag inte fångade glaset bara:)!!!

Har suttit och pluggat med några från klassen hela dagen. Det gav ändå ganska mycket så nu känenr jag mig inte lika stressad längre.. Men ändå stressad...

Blev för övrigt rårisig i kistan av luchen jag åt... Min mage är i uppror och det märks om man säger så..

Nu ska jag återgå till Feurst... På återseende!!!

IJH

Snart lördag! Kämpa på tjejer!

Kategori: Jobb

Tjejor!

Ni är varmt välkomna hem till mig på lördag och det värmer min arbetslösa själ att så många har möjlighet att närvara! (Så ni vet så spelar jag arbetslöshetkortet så ofta som möjligt, det gäller att passa på!)

Middagen börjar serveras ca 19.00 och då blir det efterrätt, sen fortsätter det i sedvanlig ordning med varmrätt och efterrätt. Kanske inte just i den ordningen. Säg till om du kommer senare så slipper jag hetsa upp mig i onödan. Ta med dig valfri dryck till middagen.

Lisa har meddelat att hon tänker ha på sin en ny snyggklänning. Det tyckte jag var inspirerande så jag tar också en snyggklänning. Tänk på att glitter lyser upp i mörkret.

Koden är 0313.

Skål på er! / Jork

hahaha...

Kategori: Jobb



Påminner om de gamla goda tiderna.

Känner någon en tandfe?

Kategori: Jobb

Det känns som min kind håller på att explodera. Min visdomstand är i farten. Den brukar försöka komma upp då och då. Nu är den verkligen på g. Jag kan inte äta annat än glidgrejer, typ soppa (gröt gick bra). Hoppas det går över snart. Ska gå ner och köpa lite alvedon när apoteket öppnar.


Såg precis en av mina föreläsare på nyhetsmorgon. Hon snackade om sociala medier. Om TWITTER bl.a.
Jag startade upp ett konto för att försöka hänga med i trenden. Fy fan vad tråkigt det verkar. Man skriver ju bara en text och sen är det inget mer med det. Då är ju bloggar otroligt mkt roligare. Kanske ska starta upp en egen blogg? Kruxet är att det känns som att det skulle vara jag och en massa 18- åringar. Dom snackar ju iof rätt mycket om mode och smink och grejer. Man kanske skulle skapa en ny trend och bjuda lite på sig själv. Ska fundera på det.

Nu ska jag twittra vidare. Fan, jag kommer inte ens ihåg vad jag hette. Aja, skit i det då...
jh

Desperata

Kategori: Jobb

Hallå i stugan. Sitter föreläsning och lyssnar på scenarieanalyser så jag passar på att göra ett inläggg:)

Jag kan ta desperata imorgon!! Vi syns ni som kommer!!

Puss puss
Jessica

ur fokus...

Kategori: Jobb

Asså igår gjorde jag verkligen ingenting.. Tror aldrig jag har gjort så lite som jag gjorde igår..Det var både skönt och ångestladdat.. Nu har jag bakat bröd och ätit blomkålssoppa ( johannas ide´)

Jag verkar undvika att ta fram skolböckerna... Va fan. Jag ska göra det strax. Men jag måste typ duscha och så. Äh, det är blir ett urtrist inlägg. Jag är totalt ur fokus.
Morsning!!
Hej då!
Jessica

kroketter e da shit

Kategori: Jobb

Käkade potatiskroketter till middag! Kommer ni ihåg att det var huuur stort som helst när vi var små? Runda små potatisbollar i ugnen ni vet. det var jäkligt gott, fast lägger sig som en filt potatismos i magen.





Idag har jag även hjälpt adam köpa jeans. han får en massa presentcheckar från sitt jobb när han vinner säljtävlingar. verkar jäkla smidigt tycker jag.

Nån som ska hitt på nåt kul i helgen? Nån som vill hitt på nåt kul i helgen?

sjuuukt fint väder! Helle ha så fett i berlin.


Kram jork!

Spoken word

Kategori: Jobb

Hey tjejer!

Imorn onsdag är det spoken word på underbara bar med bla Lennart bång. Tänkte höra om någon är intresserad av att glida förbi? Börjar klockan 20!

Tata / jork

Desperata imorgon +fika...

Kategori: Jobb

Hej alla glada...

det var ju tänkt att jag skulle haft någon slags fika i helgen men det blev inte så som ni alla märkte...DÅ hade jag tänkt att slå ihop det med DHW imorgon hemma hos mej, men det gick inte då Mattias har bokat tacokväll med grabbarna hos oss... så min undran är nu om någon annan kan ta Desperata så står JAG lör fikat...

Någon som känner sig manad?

Ha en bra dag!

//Jen

Kval schmal

Kategori: Jobb

Yoyoyo! Som jessi skulle ha börjat det här inlägget.

Fotboll på lördag! vart ska vi? Söder nånstans eller? eller kanske old town? fan va jobbigt om det blir danskarna som gör att vi missar vm. asså det är inte riktigt likt zlatan att göra sånna här utvik, eller hur?


Men man ska inte klaga...

I går körde jag en liten söderrunda med Franis. asså jag blir så trött på mig själv, bränner massa pengar på en torsdag. så jävla onödigt! kan man inte bara gå till ett billigt ställe och sitta kvar där? neeej istället köpåer man stropramen för 68:- på st patricks. asså, 68 spänn?? Det e gott, och det är en stor öl, men seriöst...
usch, jag har vant mig vid att ha pengar och nu måste jag ställa om till studentnivå igen. eller mindre, jag har ju nada. inget jobb och inga studier. konstigt...

eftersom att inga jobb ligger ute har jag mailat lite tidningar bara sådär ni vet... ingen verkar behöva, eller snarare ha råd med extrafolk. hmmm... har skickat in till a-kassan, men dom lär man ju inte få några pengar från på ett par månader, och då har man ju antagligen ändå kirrat ett jobb.

är det nån som har nå bra tips till mig? på nånting?

Hmm... nU ska jag käka frulle.. köpte grymt goda morötter på lansen idag! äckel-lansen levererade för första gången! grymt! som smakar sommar istället för jord. najs.

ikväll käkar jag middag hos assy. vilka ska till larry Lärka? Larry, du måste vara ute i lite bättre tid med dina gatherings tycker jag...

Kram och ses på lördag ni som ska på fotboll iaf! / jork












JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA......................

Kategori: Jobb


Grattis på födelsedagen, Jenny!!!!
Hoppas den blir kanoners!!

Puss o kram

Jessica

Tjejkväll!

Kategori: Jobb

Hej alla söta tjejer! (eller inte alla, men ni i bc)

Efter Jessicas succé med middag och vin för ett par helger sedan känner jag mig mogen att anta utmaningen. Den 24 oktober är ni därför välkomna hem till mig på middag. Så boka in den lördagen och kom över med en flaska vin eller vad ni nu vill dricka så snor jag ihop något trevligt. Utgång följer i vanlig ordning för dom som vill. Om du vet redan nu att du inte kan komma så säg till.

Om ni har några kläder ni vill bli av med så kan ni ta med dom med så byter vi!




Ha det så härligt i höstsolen tjejor! / Jorken






Desperata husfruar

Kategori: Jobb

Hej tjejer, hoppas ni har haft en bra helg. Själv har jag tagit det riktigt lugnt, kändes bra faktiskt. Tänkte bara säga att vi kan vara hemma hos mig på tisdag när husfruarna börjar igen. Hoppas vi ses då!

Elin

Your ass is mine, bitch.

Kategori: Jobb

DESPERATA!!!

Kategori: Jobb

jaaa på tisdag börjar det. vem tar första? pussilusk