BC - live the dream

gott nylyllylår!!

Kategori: Allmänt

undrar om det är någon som har nå guldigtbling till mig att låna ut.. asså inte riktigt utan nåt i den tonen bara.. haha eleonor ska ha guldpaljetter!!!

ett gäng nyårspussar

inte för att det spelar nån roll, men ändå...

Kategori: Allmänt

eh.. vad ska jag ha på mig på nyårsafton? Här kommer ett par alternativ...

image432

grejen e att det e fan fult att glida runt i strumplesten till en hot dress... och orka släpa runt på inneskor som man ändå bara kommer glömma nånstans? Funtar även på att dra ett par svarta brallor med påfågeln till, eh?

Jag har vänt på dygnet totalt.. kommer aldrig däcka. och nu börjar jag misstänka att jag är hungrig också, vilket jag omöjligt kan vara med tanke på att jag precis åt... håller jag på att förvandlas till en gremlins??

i sånna fall bangar jag nog imorn.


GOTT NYLYLYLYLYLÅÅÅÅR! Johanna







The polkapig (?)

Kategori: Allmänt

Jag gick hårt ut med att lägga mig i solariet i 20 jäkla minuter... Nu har jag frossa! Ser ut som en polkagris på kroppen...Röd vit röd vit... Skulle man inte bli snygg av skiten!!
image431
Jag har fått en finne vid tinningen......Hujedamej vad ömt det är... Är inte det typ farligt också?!
Ser fram emot ett nytt år!! En ny start.....Ett nytt liv!!

På återseénde// Ingrid

jaha vad gör ni alla??

Kategori: Allmänt

lillan o joyo kollar film o vägrar svara på mitt sms...... emma ska mysa med sin.....jessi skulle ringa mej när hon kom hem men det har hon inte gjort,,,lisa e i thailand och elins mobil e avstängd o helle svarar inte heller,,,, vad i helskotta .. ja e rastlös är det ingen som vill ut o busa, blåsa i megafon el nåt annat galet el lugnt för den delen det är ja oxå på  ja mina kära vänner ring om ni ser det här......annars ger ja upp o sitter hemma.....

puss på er så länge

gottnylyllyår och grattis Leo

Kategori: Allmänt

Eller hur var det Tobbe sa det?

OCh nu går LEo gåt toch blivit pappa till en liten tjej... Helt otroligt..Kan inte fatta att en av oss har skaffat barn.. Grymt overkligt och man blir läskigt medveten om vad som komma skall, för den som har tur.

image430

Nu är ju inte det här barnet i fråga, men nånting åt det hållet borde hon väl se ut som?

sen har jag en fråga också.. föds alla barn med bruna ögon? va?? det låter ju helt sjukt. För Leo säger iaf att hans kid har bruna ögon, och både han och anna har ju blåa.. ok, nu ska vi inte få in på den här genetikdiskussionen igen som vi varit inne på i samband med John som ju har bruna och Lena och Tomas har blå.... blå plus blå kan ju inte bli brun enligt schemat.. men sen finns det väl alltid undantage(n) som bekräftar regeln.. eller nåt.


hur som helst..

gott nytt år / johanna

FELSTAVNING

Kategori: Allmänt

Ok förlåt så stavar man inte abonnemang.

JAG SKÄMS SOM EN HUND.

Nyårslöften...

Kategori: Allmänt

Nån som har nå kul förslag på lager? Man kanske borde slå på stort?

image429


MVH. J.C

Jul jul.... strålande jul!!

Kategori: Allmänt

Gänget kommer infarandes vid kvart i två.. Karlarna sätter sig i soffan medan jag pyntar klart äggen i köket... Pallar inte att vänta tills efter kalle så vi börjar käka vad kvart över tre...Under lunchen/middagen försöker man till en början skrika det man vill ha sagt så¨att även morfar kan delta i samtalen.. Karln hör ju som en kratta....Men jag har upptäckt att han nog hör ännu sämre än vad vi trott...För när jag frågar morfar om han vill ha en öl så säger han ja! Men börjar hälla upp julmust.. När sedan pappa tar en öl ångrar sig morfar och säger att han nog tar en öl också.. Jaja.. Då vet man iaf att man kan skita i att slita på rösten resten av kvällen ty det verkar ju ändå vara förgäves... Morfar avslöjade i vanlig ordning vad vi skulle få för klappar innan vi ens hunnit öppna.... Paradis!! Ack så härligt!! Inte alls oförutsägbart!! Aja, får väl klämma i sig en sån där o rulla in det nya året!
Pappa bjöd på kökets motsvarighet av dassboken.. I den står allt från hur man gör våfflor till hur man ser om en avocado är dålig.....Nu  verkar alla ha somnat i soffan....Själv sitter jag o sippar på en flaska vin...Oj, nu vaknar dom här... Det var visst dags för keno... Haha,, fan vad tragiskt! Nästa år ska jag fira jul hos mina svärföräldrar!!!
Jag tände ett ljus för mamma innan dom kom! Jag tror att hon hajar vinken om hr jag vill ha det så därför ser jag fram emot nästa jul!! Fast morfar, pappa o JOcke får självklart vara med då också... Shit! Nu ska jag upp o dansa på borden så att det händer något här.....


Ses ikväll!!!


/// Jessica Holm

Bokslut 2007

Kategori: Allmänt

Då var det dax för bokslut 2007. Och jag måste säga att det har varit ett relativt händelserikt år...

Januari: Går ut hårt. Slut med Peddan. Till tonerna av Nellys "All good things come to an end".. Ganska bra beskrivning och det var väl bra att han stog på sig.. Jag hade bara dragit  ut på skiten och förstört det lilla som fanns kvar. Jaja efter det kunde ju året bara bli bättre tänkte jag.. Tog en avstickare till New York för att shoppa bort sorgen..Funkade rätt bra för stunden. Kommer ihåg att jag satte mig i taxin och sa till päronen: " Jag vill inte prata om det". Stackars päron, inte kul för dom att se sin unge så lessen och inte kuna göra något. Var iaf bra att få komma bort ett par dagar och lugna ner sig. Himla fin stad det där, hoppas vi tjejer kommer iväg dit nån dag för att svänga våra lurviga.

Februari:
Hmm.. kommer inte ihåg så mkt av den här månaden.. Men jag antar att Elin fyllde år? OCh då antar jag även att vi gick till Spy bar. Det var ju kul, jag var fast besluten att ska man gå vidare ska man göra det fort som fan innan man hinner tänka efter. Och det blev ju rätt lyckat, tack Anders eller vad du nu hette.

Mars:
Här gissar jag att jag fyllde år och att vi gick till Mosebacke.. sen gissar jag även att vi firade st patricks day genom att bränna hål i nån irländsk killes skjorta. Skulle inte vi åka och hälsa på dom by the way? hahaha nog.
Rockkryssningen! Helle, basse och same, fan va grymt det var! Blev lite av en vändpunkt för mig.. har lyssnat mkt mer och researchat hårtrock sedan dess... Snubblade även över "crazy lixx" platta här om dagen ( bandet med snubben med munsår) , bra platta... haha kul dialog framme vid scenen när jag rådgör med hella och basse om jag borde hooka gitarristen...

Jag: ska jag hooka eller? han är väl rätt söt?
Basse: jaaa..... Kör
Helle: NEJ! han har ju världens munherpes"
Basse: Neejneej... Det e ingen fara. Det smittar inte.
Jag: Jag avvaktar.

April: Eh... vad händer här egentligen? Det e ju ingen som fyller år vad jag vet.. Måste vara en transportsträcka mot sommaren..

Maj: Börjar med exjobbet... Har nog sällan känt en sån ångest över nåt.. Det bara måste bli bra kände jag.. Om det e nåt som sammanfattar utbildnignen jag gått och vad jag vill vara bra på så är det exjobbet.Får jag inte bra på det så kan jag lika gärna hoppa av, kände jag. Det var iaf hur kul som helst att få välja ämne och genomföra ett stort jobb själv. Kul att se alla gulliga ungar i syrrans klass också. Fulla av tro på framtiden, då ville man ju inte säga nåt som "...ja det hade jag också i din ålder...:" =) I Maj var man även på en del grymma efterfester med tåt

Juni: Major! Grym månad.. Klar med exjobb, och jag är ledig i princip hela sommaren.. Fattade beslutet att jag skulle vara pank och lycklig. Drar till Barcelona med Helena och Elin.. Grymt kul... Synd bara att det inte blev på stora ställen, men sånna fanns det ju tydligen inga bra =). Träffar snyggkillen, jag och Helle tror att han är dum i huvudet som ringer oss. Fattar fortfarande inte varför han var så trevlig. Helle, vet du? Midsommar hos Elin.. Grymt som vanligt.. PISSIGT väder dock som skulle komma att bli ett tema för hela sommaren och även resten av året..

Juli: Juli börjar grymt med METALLICA på stadion! Gick runt i nån dimma i flera veckor efter, helt övertygad om att dom som inte sett metallica live egentligen aldrigt levt över huvud taget. Det var en revolutionerande upplevelse.
Fortsätter med att göra ingenting.. Ligger hemma på familjens verande och bara njuter av ledigheten och en massa böcker.. Sista veckan juli drar vi till Gotland.. Det var roligaste gången so far.. Vår lilla gängkille Harry.. After beach, järvheden, karmratstödjare, big brother deltagare, Linkan som vanligt, lira läcker, GUTE, anna & frida, råttan, i could go on forever... hoppas på bättre väder nästa år. för jag ska iaf dit. sjukt snygga människor på gute.

Augusti:
Kryssning 3 aug... Robin, Adam, BAsse och några till medverkar.. Väldigt kul, många fina bilder.. Men dagen efter var nog roligast som vanligt... Vinden i ansiktet uppe på däck. grymt... Och Adam är oförglömlig i min tigerjacka i satin, ett sexpack gin i ena handen och en väska i andra. Kungligt. Brottningsmatch hemma i sturkan... vem vann? jag åkte iaf på disk av lisa.. den matchen var ju på liv och död, är glad att ingen bröt nacken.
Åker tillbaka till Barcelona för att runda av sommaren. Skönt men jag önskar att Hilda varit ledig mer men det visste jag å andra sidan innan jag åkte. 

September, Okt, Nov:
Samlar ihop dessa månader... Dom var ändå en enda stor gegga. Börjar med exjobb nr.2.. Jobbar asset av mig med Astrid, kul jobb som blev bra... Jag tror mest jag har jobbat hela hösten.. mkt i skolan osv... Sen började praktiken som är hur kul som helst...

December: Ja då var vi tillbaka i nutid. Ingen snö i sikte men vad gör det om 100 år när allting kommer kring? Om 100 år lär det ju inte ens finnas nån planet kvar. Tur för oss att vi lever nu då... Julafton ikväll. Öppnade traditionsenligt en present i morse här hemma i sturpen (det e så vi rullar), en ungsform i glas. I ungsformen låg det obligatoriska paret strumpor. Say no more.

Okej tjejer... Då återstår bara en sak...

FRÅN OSS ALLA.... (ME, MYSELF AND I) TILL ER ALLA.....

EN RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT 2008!


PUSS O KRAM JOHANNA










Hallå eller...

Kategori: Allmänt

Joyo, Jessi å Elin vet ni vad jag kom å tänka på när jag skrev rubriken..? När vi var i pommes frites slagsmål i Halmstad. Haha.  Kul resa f.ö borde vi göra om någon gång men då skippar vi Halmstad va??
 
Hoppas ni har d bra mina fina fina kamrater, känns som om jag inte träffat er på evigheter. Men snart e d julafton å då smäller det. Partyhatten på å klackarna i taket. Någon som har något förslag på vart den vill gå? Spelar iof sig inte så stor roll känns d som, går väl dit där det är öppet antar jag. Jag ska va hos mina föräldrar klockan tre så jag hoppas på att var klar så jag kan ta första ölen vid 16, 16,30. Antar att det är dig jag möter då ella, för du skulle väl vara klar vid två eller nåt sånt. Så det är bara att du parkerar dig på något ställen så kommer vi insläntrandes en efter en, har du tur så visar dom nog kalle på krogen. Om du vill kan du alltid komma till oss, vore dig evigt tacksam för den i sånt fall. Förresten vilka e d som ska med på julafton? Alla utom Lillan?

Puss på er min kära!
Saknar er, jättemycket!

Å Larry, hoppas du har d kul....å fint väder..verkligen, jättefint.............

Emma den store

Drinkkväll

Kategori: Allmänt

Men hej!

Jag tänkte dra ihop en drinkkväll hemma hos mig imorn... Det går till såhär:

Ta med dig lite sprit och lite groggvirke och kom till ringvägen.

image428

Vi tänkte att om alla köper med sig nåt gott som går att blanda med nåt gott så kan vi sen servera det i ett par fina glas. Tillsammans med lite is, trevligt sällskap och bra musik så blir det ju en underbar kväll där vi kan fira att ledigheten äntligen är här!


Vill du ha mer specifik info? Frågor? Lämna dem här i bloggen tillsammans med ett par droppar kärlek så ska du se att det löser sig.

Klara för start imorn är Johanna, Lillan, Elin och Emma.

Och då kanske du undrar vad tanken med kvällen är? Svaret är, bara lite softa hos mig och sen får vi se. Kanske ut och slira, elelr kanske bara dra en drink på Metro eller Vampire Lounge (västgötagatan) och kolla in folk och sippa deras berömda drinkar eller bara vara. Det e upp till gruppen.


Jag kommer iaf tända brasan och brassa julpyntet och hoppas du kommer.

Kram, och du, ha en riktigt god jul. / Charlotte

gode lul!

Kategori: Allmänt

Hej hopp! 

Vad ska alla göra ikväll? 

Jag föreslår en meny fylld med kärlek, apelsiner och pepparkakor hemma hos någon. Elin kanske? Om alla bara strålar samman och älskar varandra kommer det bli hur trevligt som helst.,. Kanske kolla nån chick-flick också? Eller nån julfilm..

PÖÖÖSSSS


Jossahannannon

GOD JUL!!!och en skön fredag önskar ja er alla....

Kategori: Allmänt

JAHA, DÅ VAR JULEN SNART HÄR!! Har alla mina vänner hunnit handla klart alla klappar????Ja börjar bli klar men har ett par kvar som ja nog ska inhandla i helgen...

Hade så svårt att komma upp imorse, börjar bli riktigt trött på mitt jobb. Så om nån har ett nytt jobb att ge min í julklapp så skulle ja bli såååååå glad!. nej nu e det juletid så man ska inte klaga o gnälla o tjura utan man ska vara glad och uppskatta det man har ja vet!ja vet ja vet ok känner att hjärnverksamheten inte riktigt är som den ska den har (alltså hjärnan) inte vaknat än, men ok då avrundar jag med att säga HA EN ROLIG SKÖN SLAPP STRESSIG TOKIG LUGN LEDSAM ja vad ni nu vill FREDAG!! är det når speciellt som händer i hegen utöver maskeraden ja såg att ni pratat om?? nån som vill fika/julklappshandla kanske????

Puss PÅ Er Fina Underbara......

// Jenny

Gammalt ragg lös på parkering!!

Kategori: Allmänt

Elin! Ditt ex hängde på min parkering av någon sjuk anledning... Han hade parkerat mitt på gatan och typ skrek i sin mob att snubben i mob skulle ta fram whiskeyflaskan och tequilaglasen eller något... Jag hade lust att gå fram o säga åt karln att det faktiskt inte är ok att parka mitt på gatan.. Men jag orkade inte, o hade det blivit bråk hade jag ingen som kunde backa upp mig......Ken!!! Vulken typ! Hoppas att du är stolt, Ella! Bra att du dumpade skiten!!

JH

Hey hey hey...

Kategori: Allmänt

Idag har jag en bra dag,, lr jag lever fortfarande på hur kvällen slutade igår... fick ÄNTLIGEN till det 

Det tog ju bara över 3 veckor,,, å styra någe så enkelt...
Men det var värt å vänta på...
Det värsta är ju att man får mersmak å att jag redan nu känner att jag behöver mer..
Pinglor what to do on new year???
D känns som att dagen närmar sig med stora steg...

Nä dags å sätta på sig tröttmössan å  mysa vidare...:)

KRAM

hej chicas

Kategori: Allmänt

hur har ni det?

saknar er!

kram jollahopp

världens bästa jobb

Kategori: Allmänt

Förutom uppenbara fördelar som att det e grymt kul, trevliga kollegor, utvecklande osv osv... Så finns det ju vissa andra fördelar och där vill jag slänga ut ett fett tack till Sofi F som delar med sig av sin tunga börda!

image427

Sånna här grymma grejer skulle jag aaaldrig ha råd att köpa och det ska bli kul att för första gången i livet kunna använda sig av lite fina produkter istället för H&M och alla annan jävla skit man är uppfödd på. Den där bruna grejen e tydligen brun utan sol som jag tänkte prova för första gången nånsin.. Är lite nervös, har hört att man kan bli gul av sånt. Kommer ihåg en fotbollsträning för många år sen när Lacke hade använt brun utan sol. Hon var helt gulorange överallt.. Håll tummarna.. Eller nä kanske väntar med det där till efter lördagens festligheter... Vilka är det som ska med nu? Lillan och Jerra var på sist jag kollade? Måste rapportera till Assy nämligen. Finns även en grupp på Facebook ni kan kolla in för mer info, typ "venezian ball" eller nåt sånt heter den. Det e den senaste gruppen jag gick med i så ni kan gå den vägen om namnet ovan inte stämde.

Åååååkej... Nu har inte jag tränat på snart två veckor.. Är det nån som har nåt råd för att jag ska få med slappa ass ut vagnen? I got nothing. Var på väg idag men det kom lixom av sig när jag hade så mkt godis att gå hem och gulla med.

Och vad e dealen med "Heroes"? Har iof bara sett två avsnitt men så hett är det ju inte... Kommer väl igång i guess. Anyone?

Hade en date med ICA-stig igår... SJukt rolig kille. Fattar inte var han får allt ifrån. Grymt kul kille.. Och glöm inte att köpa Klick! imorn för att kolla min intervju med Leila!

Vad händer imorn btw?


Pussar och kramar till er! / Jollan


mina änglar!!

Kategori: Allmänt



haha..


/eng..eln

mmmmh

Kategori: Allmänt

http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4&eurl=http://widget-7b.slide.com/widgets/sf.swf

//helena

till er från mig..

Kategori: Allmänt

här får ni en julkalender av mig... (eller dom)

www.oioioi.se

ha en bra dag.. puss
eleonor 21

Resfeber?

Kategori: Allmänt


Jaha, bara 1 dag kvar i detta rusk väder! Det har varit som rena julkalendern den senaste tiden då man räknar bort dag för dag inför resan! Har faktiskt ingen resfeber än! Fast det känns som jag glömt nåt i förberedelserna! Det känns så himla lugnt! Pass, biljetter, solkräm, p-piller, pengar, badkläder osv, allt det känns  klart! Visst, det är väl skönt att det är lugnt men det känns så himla konstigt, men det är väl för att annars hade jag haft fullt upp med julstöket, eller inte..-hi hi. Nu far vi ju hela gänget på 11st till Phi Phi, Phucket och sedan till Bangkok det ska bli spännande. Har också lovat mig själv att jag ska rida på elefanter den här gången jag e i thailand, har hört att det är otäckt i nerförsbackar!? om ni e mer nyfnikna på resan som jag ska göra, titta in på resedagboken och sök på; bestaskiten!!

Puss, puss och kram på er, världens bästa vänner!
Hälsar
Lisa

en bild säger mer än tusen ord

Kategori: Allmänt

Måndagar, måndagar... Är det fler än jag som känner mig lite småtrött? 


20827-426



 fred / johanna

Boris Becker!!

Kategori: Allmänt

Som sagt va!! Medelålders!!! Helvete vad det börjar bli ont om tid att skaffa sig ett liv!!!
Jag ger allt nu!!! ALLT!!
Ge mig ba!! Fram med dom!!! Nuuuu!!!
JH!!

MARIE PICASSO!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

[Bild: Marie. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4]

HELT SERIÖST!!, SÅ FORT DENNA SKÖNSJUNGANDE MÄNNISKA ÖPPNAR SIN MUN SÅ STÄLLER SIG ALLT MITT HÅR UPP O TÅRARNA BÖRJAR RINNA....

ja kan bara inte rå för det, men jag e heeeeeeeeeeeeeeeeelt såld!!! fyfaaaaaaaaaaan vad bra hon e alltså.,,, hon slår allt det är helt galet, vet inte vad man ska såga om henne,,,,men seriöst,,, vilken männska o röst alltså...

nu ska jag kolla på webtv, alla hennes uppträdanden o gråta lite känner jag,,,,,,,

TACK MARIE DU ÄR MIN FAVORIT I ALL FRAMTID;

HALLELULJA!!!!!!!

/// JEN (halvgay sen Marie dök upp)

DU veeeeeeeeeeAT!

Kategori: Allmänt

tjena mina små yrsor!

fullspäckat sschema den här helgen för den som vill verkar det som.. ikväll slår vi på blåljusen och imorn fyller en annan blåklädd karl 30. Sprang för övrigt in i just honom och Lisa Lärksäter i Globen... Dom letade silverslipsar, tills imorn månne? (men hur mår manne??) Ska bli kul med  lite hemmafest eller vad det nu räknas som.. Vad e det för lirare som kommer, nån som har koll? 

i helgen åker mina päron till bratislawa och fixar och trixar. skulle ju ha hakat på där men ville inte vara borta från praktiken. funtar på att halka hem till odm och äta upp nån köttgryta som tydligen ligger där och skräpar. jag tänkte också gå på bolaget ifall det e någon som vill ta ett par öl och kolla idol? eller nåt åt det hållet. man får se vad som händer. 

Elin: Lycka till på tentan imorn. Break a leg! 

Juste, ska vi vara hos mig innan imorn eller? dålig uppslutning på svaren känner jag... 

pis / jolla





Jag älskar schimpanser!!

Kategori: Allmänt

På vägen hem provade jag nå tokigt....Jag fick för mig att jag skulle låtsas att prata med mig själv högt....Bara för att utmana mig själv liksom...Om jag törs... Jag gjorde det!  Jag sa inte så jättemkt men jag pratade högt med mig själv liksom...Fast det var nog ingen som hörde.....och om någon skulle råka ha gått förbi hade jag nog sagt något i stil med OK, men då hörs vi imorgon då för då skulle den tro att jag pratade i hands-free el nåt....Fast då hade det inte vart på riktigt...Aja, jag ska prova igen! Typ imorgon!! Gör det ni också! Det kan bli kul... Och man kanske växer som människa eller nåt?! ( Eller sjunker ännu mer)

Om jag tittar tillbaka på alla karlar som jag varit intresserad av/ besatt av så finns det en röd linje...Åtminstonde hos de flesta....De ser typ ut som apor!! Eller har något slags aputseénde. Det låter ju helt hemskt oattraktivt men.....
Kolla bara på Mischa= typ apa....Han i boyzone (som blev bög)= Också aplik.. Sen kommer jag inte på fler...Men jag har tänkt på det förr och vet att det finns fler....Aja, har ju alltid sagt att snygga killar inte är min grej... Så om ni stöter på någon som liknar en schimpans kan ni väl lägga in en stöt från mig...Nä! Jag fixar det där själv!
image425

Förresten! Härom natten drömde jag att jag vann en dejt med Martin Stenmark....Jag fick komma hem till honom o hans fru...Så la vi oss i soffan under nån filt medan hans fruga var i köket o stöka.. Men hon visste liksom om att jag hade vunnit honom under några timmar...Sen började han suga på mina fingrar... O hon kom in o sa att jag var sen till jobbet... Helt sjukt!! Jag skämdes nästan när jag vaknade... Undrar vad det kan betyda? Äh, fan! Jag vill inte veta!
Lillan! Ha det så bra i London nu! Jag tycker att du ska smygtaffsa på karln!
Hej då!! // Jessica

desperata tis 11/12

Kategori: Allmänt

Jag vet att det var väldigt dålig uppslutning förra desperata, men på tisdag får alla kämpa för att komma eftersom det är sista avsnittet för säsongen!! Då jävlar smäller det!!
Och på lörag kanske vi tänkte ta en fördrink hemma hos Emmorna innan vi drar till Maritn. För alla dom som hinner vill säga...
Tjoooo!!  / Elin 

JAG HATAR MITT JOBB!!!

Kategori: Allmänt

VARFÖR ÄR MÄNNISKAN SÅ JÄVLA OTREVLIG O ÄCKLIG?? VAD FAN HAR FOLK FÖR PROBLEM, LIGG MER FÖR FAN SVENSKA FOLKET, JAG TROR TYP ATT 90% AV DE JA PRATAR MED ALDRIG HAR UPPLEVT KÄRLEK EL VÄNSKAP ÖMHET KRAMAR M.M,,,

JAG SPRICKER SNAART AV ILKSA!!!!!!!!!!! HJÄLP MEJ!!!!!!!!!!!!!!1

Beslut!!!

Kategori: Allmänt

Ändring på Martins present...Det blir en massage på Åhlens....Elin har tagit på sig jobbet att fixa det.....Vilket innebär att Elin INTE ska göra det nästa gång... Om alla överför 125 kr till hennes konto så fort som möjligt aå vore det kanon då vi är ute i lite tokig tid.... Hon har inga pengar att lägga ut.... Bra! Kirrat o klart....Alla nöjda o glada!!

ang..Lördag

Kategori: Allmänt

Har kollat upp Martins present på live it nu. Det kostar 580 kr + 70 kr i frakt om man beställer via internet vilket vi som är ute i sista minuten nog inte hinner.. Så någon av oss måste ta oss till Timmermansgatan 32 och handla direkt.... Men man måste beställa en dag innan...Vem vill ta på sig det här??  Jag kan tyvärr inte eftersom pga av mina jobbtider...Men hur som helst......Jag antar att ingen vill eller kan lägga ut så vi måste föra över pengar till någons konto innan....Timmermansgatan ligger någonstans mellan zinken o mariatorget eller något...För er som inte har någon koll ( däribland jag).....Det är ju trots allt tisdag snart...

Man kan tydligen köpa upplevelser direkt från:::

NK Press & Tobak

Nedre plan i NK varuhus
Hamngatan 18-20, Stockholm
Tel: 08-762 87 80

Odenlab - Norr

Norrtullsgatan/Vidargatan 2
tel: 08-545 417


North Face Flagship Store

Norrlandsgatan 4
tel: 08-611 52 80

OK! Nu har vi något att jobba vidare på... 580/7=83 kr...

Välkomna på desperata imorgon!! // Jessica

desperata

Kategori: Allmänt

Hepp hepp.... Här kommer ännu ett högklassigt inlägg...

Hos vem är DH imorn? och säg inte i High Valley, det e tjock lång bre.

hahahaha.....

Mitt kaffe smakar kattsand.

Den här låten hade jag tydligen missat, Pink och Steven Tyler - Misery, bra grejer...

Den här filmen hade jag också missat, Apocalypso, den bästa filmen jag har sett i år,ohotad etta. Seriöst, den som vill ha en riktigt bra och spännande film borde se den. Rullen handlar om Mayakulturens fall typ, och nej det e inte så trist som det låter. Mel Gibson regisserar och det e främst kända skådisar, som Braveheart fast i Mayariket för ett par hundra hundra hundra år sen eller nåt åt det hållet. Go for it. Lillan och Emma, ni borde iaf ladda hem den.

jollahoppjollahejdå

what kind of drunk are you?

Kategori: Allmänt

Skööönt att jag gjorde ett test på FB som hette "what kind of drunk are you" och slutade som Killen nedan....

image424
nick noltes mugshot när han torska för drivin drunk


Trodde inte jag var seedad i den gruppen. / jollahopp

efterlysning..

Kategori: Allmänt

är det någon som  fått med en hårborste från 83 hytten?? det är annas mammas och hon vill gärna ha den...
ring om du har den..

pusssssss så länge..
(jag är fortfarande heeelt död!!)

Krisen är ett faktum!!

Kategori: Allmänt

Jag är fan lite trött......Det är medelåldern som spökar....Fy i helvete! Snart är 25 år ett faktum... Vilket är hälften av 50 vilket i sin tur är lika med skit...Den här ålderskrisen visar sig i att man porrdansar på finlandsbåtar som en jäkla tönt....Eller va sjutton! Det har man kanske gjort i alla tider... Hur som helst är det kanske dags att sluta.....
Fan att asiaten var hookad av någon annan... Jag o Elin snackade om att vi kvinnor (Ja, vi är kvinnor nu)måste hjälpa varandra genom att undvika att röra det som är upptaget......Hmmm, från och med nu alltså!
Nä men seriöst...Vi gör varandra en tjänst om vi låter dom me ring på fingret vara....

Nu liggerjag som en klubbad säl i soffan......Nyduschad o fräsch igen....Lite ont i magen bara... Råkade smälla i mig två middagar....

Glad första advent!!
// Jessica

PS:::Att sjunga karaoke, hur fan stavas det karaioke? Karaoke??Oj, hjälp! Nu ser allt fel ut...Aja, att sjunga det ger en grym kick.....!!!

hela havet stormar

Kategori: Allmänt

Mäh! Gungar det för nån annan eller? Sitter vid datorn men hela havet stormar ändå.

/ Jorken

Göttit

Kategori: Allmänt

Bra göttit att komma hem efter kryssen och göra sig lite te, slänga på en rulle och mysa bland julpyntet.

Har slängt upp lite kort på FB, men jag förstår till fullo om ni vill att jag ska ta bort några. Har försökt att vara snäll och inte lägga upp cpkort. Men det är ju en tolkningsfråga. Så holla om ni vill att jag ska ta bort nåt.

Jaha men tack för denna gången då. Det var som vanligt, som vanligt om man säger så.. Men damn, va bleka alla är. Det måste vara nån form av skådespel.

jaja puss så länge då / hanna

bukk kryssning

Kategori: Allmänt

Tid för avgång.

Det e asbra om alla har med sig jämna pengar till när vi ska betala, 100 spänn borde det vara.

Jag tänkte knalla direkt till båten. Ska vi säga 1730 vid båtskrället eller?


/hanna