BC - live the dream

Jag ryser....

Kategori: Jobb

"Mysa till det lite extra"... Det här var en riktigt kletig statusuppdatering från Tradera OCH så stavar dom fel. Vet ni att dom skriver fel typ hela tiden? Kan någon säga till Cassandra att börja göra stavningskontroll innan hon gör sina uppdateringar?
"Många fina julklappa"
Kom igen, skickar man ut nåt till 20 000 pers kan man väl ta sig tid att läsa igenom det? Hela meningsuppbyggnaden är lixom fel!
Men jo, visst känner jag lite skadeglädje över det.

God jul motherfuckers!

Kategori: Jobb

Shit jag har varit riktigt inaktiv idag på jobbet.. Tror jag.. Eller jag har gjort en hel del, men ser lixom inget resultat idag och då känns det som att jag inte har gjort något!
Den 21 är det julbord med jobbet. Först skulle det inte bli något, men efter att det rörts om lite i julgröten klämdes det fram ett bord. Ska bli riktigt kul med ett julbord med jobbet, skönt att det är så nära jul också. Like!
Men innan det har ju vi vårt julbord! För att fräscha upp ert dåliga minne så är det 17 december som gäller! Jag räknar med att alla kommer om dom inte har nyfödda bebisar att ta hand om. Om du har andra planer så säg till nu, helst igår.
Well om vi skulle ta och dela upp det här med maten lite. Fy fan, fattar ni hur förstörd jag skulle vara när ni kom över om jag försökt laga köttbullar, skinka, jansson och allt innan? Jag skulle vara ett vrak och ta ut det på er.
Hur som helst. Jag står för allt (inklusive nubbe) förutom följande som vi kan dela upp internt:
- Jansson
- Köttbullar
- Skinka
- Sill & lax
Låter detta ok?
Om någon har ett julklappsupplägg uppmanar jag den att träda fram med ett konkret förslag asap. FYI så kommer  jag köpa min julklapp i London, det kommer antagligen bli strumpor.
Och så en jullåt på det! (Inte mariah. Låt inte snögubben lura er) http://www.youtube.com/watch?v=ubeVUnGQOIk
Mvh, Johanna

Shit ... jag ska bli mamma....

Kategori: Jobb

Ja alltså ja kom ju inte på det nu men just nu gick det upp för mig... var o barnmorskan nyss... som vanligt låg hjärtljudet på 135 igen... underbart att höra sitt barns hjärta vill ja lova! Obeskrivligt!

Jaha ni tjejer, händer ngt kul i helgen? ska alla ut o parta nu när lönen kommit?

kram på er!

Dagens...

Kategori: Jobb

Köpte en bh nyligen då jag inte har någon som sitter som den ska. Elin tipsade om en på Lindex.....dock blev det en annan....

En vit, skön utanbygel-bh. Assoft att glida runt i. Jag har upptäckt att det är någon konstig design på den men inte haft tid att reflektera över de konstiga tygbitarna. Och idag, efter duschen så skulle jag sätta på mig bh:n. Då ramlar ena bandet av.....och kupan följer med...Jag inser då att jag gått och köpt mig en jäkla amningsbh! Haha så jäkla roligt och så jäkla korkat. Nästan lite sjukt...

Aja, jag tänker fortsätta använda den, den är ju råskön. Om man behöver dra fram ena bröstet vid något sammanhang är den ju perfekt!

Väldigt festligt!

/IJH

Nu är jag...

Kategori: Jobb

...HUNGRIG!

Vad kul det ska bli att se er!
Jag försöker plugga till tentan nu så jag kan gå in helhjärtat imorgon men jag hittar hela tiden andra saker att göra. Diska, sudda bort saker som jag skrivit fel i min kalender, smörja in händerna, rensa skafferiet osv...
Men skitsamma, det är sociologi så det är bara att hitta på egentligen, allt är ju typ rätt! Bara jag kan förklara det på ett fififigt sätt.

Har ruskig ångest för min praktik också. Var på intervju på Klarna idag. Sjukt bra företag som expanderas med högsta hastighet. Men vad fasikes ska lilla jag göra där? Funderar på att plugga hela livet så slipper man oroa sig för sånt... Nu vet jag knappt vad jag vill göra heller. Går på en del intervjuer fast på helt olika företag...Hahaha blir så trött. Va fan vill jag?

Nu ska jag faktiskt studera lite. Ska bara sätta på mig ett par vantar för det är sjukt kallt här hemma .

Puss och kram!
JH

jag är så sjuuuuuuuuk

Kategori: Jobb

jag är så sjuuuuuuuuuuuuk!
har verkligen fått hålla mig för att inte göra en massa jävla statusuppdateringar på FB om att jag är så sjuk. Men nu kan jag inte hålla mig längre. jag är så sjuuuuuuuuuuuuk!
fysiskt alltså.
psykiskt också kanske, men det var inte det jag syftade på den här gången.
jag kan inte äta. jag kan inte svälja. och man måste tydligen dricka vatten för att bli frisk, men det gör ju så ooooooont!
maaaammmmmmmmmmmaaaaaaaaaa!
/ ynklig

....

Kategori: Jobb

Hej kära vänner! hoppas ni haft en fin vecka hitills... DET har jag...en sån otroligt stor sten har försvunnit...blev igår sjukskriven 50%... jobbar nu 08-11.45 varje dag... helt underbart! börjar kännas att det snart är dags..:)
är så trött hela tiden .. tror kroppen håller på o vilar upp sig det sista nu... så att man ska orka sen,,

kommer sen att gå sista november, det innebär alltså att jag har 14 arbetsdagar kvar... (halva dessutom)

sån underbar känsla... kan bara inte riktigt förstå att ja sen ska bli mamma!!!

Hoppas vi ses snart...

puss o kram till ER!! från min o bebbe..

Saknar er bästaste tjejerna i hela världen!!!

Kategori: Jobb

Lillan

41 dagar kvar....

Kategori: Jobb

Min graviditet - BF Mån 13 dec 2010

Din graviditet startade Tis 9 mar 2010.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Tis 23 mar 2010 (ägglossningen).

Du är på dag 239 av 280. (85,4%).

 
Du är i vecka 35.
Du har gått 34 fulla veckor och 0 fulla dagar (v34+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 13 dec 2010
Du har 41 dagar kvar till beräknad förlossning





Vecka 35

Kroppen:
Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen.
Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.

 



Inte långt kvar nu alltså... känns så overkligt att jag ska snart få min efterlängtade skatt...

Hoppas ni alla mår bra och att vi ses snart... om inte tidigar så iallfall hos Jessi på söndag?

Miljoner kramar till Er alla!

//jen

Hear hear!

Kategori: Jobb

Jag kan inte annat än hålla med om punkten näst längst ner....
/ Jorken