BC - live the dream

Spelkväll

Kategori: Jobb

Hola tjejer... Chansar på att ni fick mitt sms här om dagen gällande bullshit och test av "partyalias" hos lillan lördag kväll... Är det några som är sugna?

/ Johanna

Yo!

Kategori: Jobb

Tjena tjejer!
Jag mår illa!
Vad händer ikväll??
JH

Bästa tiden på året

Kategori: Jobb

HUR GOTT ÄR DET INTE??



Jag skulle kunna bada i julmust. fan va gott det är!

/ Jollan

Jag ÄR såå dålig...

Kategori: Jobb

Tack för en ûber mysig kväll igår.. Jenny Lussebullarna satt precis där dem skulle:)

Vi har ju länge pratat om att fröken blyg ska ta "snacket" med karlslok... tänkte bara säga
 - Detta kommer aldrig ske..
( för er som fortfarande hade lite hopp kvar)
Var råå peppad igår å var redo för å köra en sån här  härlig klassiker, ..men du va göör vi egentligen...? Tillfället är väl aldrig rätt men d passade inte in alls ..å så e d  små saker  som dyker upp hela tiden så nu har jag bestämt mig för å inte göört..
Jag är ju tillräckligt nöjd för å hänga kvar å jag tror jag trivs ganska bra faktisk, så fram tills jag inte står ut längre så  lär
ju inget förändras..;)

Lillan

svartvita foton?!?!

Kategori: Jobb

ok, blir snart galen... finns ju en miljon sidor på internet där man kan framkalla sina foton till en billig peng o sen snabbt få hem dom i brevlådan...

framkallade härom veckan på fuji.se .. jätte nöjd med priset o resultatet.... men nu vill ja ju framkalla svartvita foton.. o gärna lite förstoring på det. men allvarligt ja hittar inte det någpnstans... blir galen!1

någon som vet?!?!??!?!? please..............

puss puss vi syns ikväll!!

tipp tapp tipp tapp tippe tippe tipp tapp

Kategori: Jobb



Jag känner mig redo... Ni? Jenny, det var väl sånt här du höll på med typ? Skulle verkligen betala mycket för att få se nå kort på dig i balettkläder. Finns det?



Snääällla tomten gör så att vi får en sån här vinter...




/ jork


God juuuul!

Kategori: Jobb

Tjejor! Jag klarar inte det här längre! Är så kåt på julen att det är helt sjukt. Jag vill bara dricka julmust, käka lussebullar och lyssna på julmusik. Får se hur länge det varar... Men just nu kan jag typ inte tänka på nåt annat än hur jävla GÖTTIT det är med jul!

Hade en sån himla mysig helg hemma också... Och det är fan snön som gör jobbet! Hörni, vi måste åka skridskor till helgen som Jenny påpekade. Lördag, uppställning för alla som är friska och krya och villiga. Är det nån is på typ gubbängen eller? Sen kör vi lite julmust, glögg och lössebullar på det. Tippetopp!

Stjärtlappliga hälsningar / Johanna

ho ho hoo....

Kategori: Jobb

1 månad kvar till julafton.. 2 månader kvar tills ja drar till solen...

men just nu lgger ja hemma tokförkyld med huvudvärk o har gjort sen i fredags.. värdelöst..
hoppas ni tjejer har haft en bra helg.

Elin o jessi: blev lussebullarna bra?
Lisa: hur gick det att sova första natten? skönt?

helt serisöst... det är så jävla mkt snö ute så att det är helt galet...och det bara snöar mer o mer o mer o mer o mer
vi måste åka skridskor..!! o göra snöänglar!!

massa pussar o kramar (utan baciller) till er mina bästa!!

/jen

Jag stiiiiinker

Kategori: Jobb

Vitlök.

Käkade nån tacopaj till lunch.

Borde ha hetat vitlökspaj.




I stink. Fätt mätt också.


Träffade prällen i dag. Gjorde ett jobb om att norrköpingsborna går i kyrkan mer och meeeeer. Borde kanske ha passat på o bikta mig lite. Två flugor i en smäll. Men, man har ju inte hela dagen på sig.

/ frid, jork

Stoppa pressarna!

Kategori: Jobb

Clabbe dök upp på fejset nyss och meddelade att han kommer hem i helgen. Han ville haka på om vi skulle dricka öl.

Så nu vet ni det.

/ joyrsch

gräv ner det bara

Kategori: Jobb

vad e grejen med killar egentligen?

känns som man har ställt den frågan mer än en gång och i över tio år. Nu börjar jag misstänka att den frågan aldrig kommer bli besvarad och att det inte är någon större skillnad på killar som är 14 och 50. det jag tänker på är att dom fan har svårt att prata känslor. och visst, jag ska inte säga nåt. jag mörkar alltid vad jag känner, men det är ju för att skydda mig själv och för att killar ändå inte säger ett skit så varför ska man själv dela med sig? som ABBA säger, don't go wasting your emotions lixom.

kan inte dom fatta att säga att man saknar någon eller kommer du ihåg när vi matade duvorna , knullade som kaniner eller whatever inte behöver betyda så mkt mer än det. making conversations lixom. om en kille tänker nåt sånt så skiter dom fan i att säga det 9 gånger av 10, för varför ska man säga sånt? det fyller ju inget syfte.

ärligt talat. jag förstår inte varför jag och martin pratar hela tiden. och martin, om du läser det här, ta det inte så allvarligt. eller jag menar inte att jag inte förstår.. jag vill ju prata med honom, men när vi aldrig pratar om att vi saknar varandra, eller kommer du ihåg det eller det, eller det vore kul om du vore här, eller tänkte på dig här om dagen, eller vad fan som helst, så känns det ibland rätt meningslöst. är det en polare jag försöker ha kontakten med eller? nej.
en om han inte känner så är det klart att han inte ska säga nåt sånt skit om han inte menar det. eller jo kanske, det beror på vad man vill längre fram. fan vet jag. allt behöver inte vara så jävla genomtänkt eller analyserat innan man säger det. jag vet ju att han tänker på oss, eller mig eller nåt ibland. kanske tänker att, fan det var nice men det kommer aldrig funka. eller tänk om det gör det?

jag vet att jag tänkt mer än en gång på olika scenarion som skulle kunna bli när han kommer hem.
1. vi träffas allt blir bra, sagoslutet lixom.
2. vi träffas, det är helt off och så har man slösat ETT ÅR online
3. vi träffas inte och så har man VERKLIGEN SLÖSAT ETT ÅR online
4. vi träffas, han är inte intresserad, jag är det - fyfan
5. vi träffas, jag är inte intresserad, han är det

osv osv osv

jag vet bara att man vill ju ha nån form av bekräftelse. det är askul att prata länge om ingenting osv... men på det vill man ändå ha något mer. I ALLA FALL VI TJEJER! 

äh fyfan nu ska jag dricka arvid nordqvist. han ger mig alltid kärlek! / johanna







sex på sexan

Kategori: Jobb

Till alla walker-fans.... halvbra rulle (har jag för mig) i kväll på 6an, det är iaf en het sexscen med. sen orkade jag nog inte kolla mer

Amerikansk action från 2006. Joey Gazelle får efter ett misslyckat knarktillslag ansvaret för att göra sig av med den pistol som en kriminell polisman skjutits med. Men saker och ting går snett för Joey efter det att grannpojken stulit pistolen och använt den för att skjuta sin far som misshandlar honom. Nu måste Joey hitta pojken och pistolen innan polisen och maffian gör det.

I rollerna: Paul Walker, Cameron Bright, Vera Farmiga, Chazz Palminteri, Karel Roden. Regi: Wayne Kramer.

längtar hem till er!

Kategori: Jobb

Hej hopp.... sitter här och käkar frulle.. yoggi med äpple/kanel och branflakes samt kaffe. SHIT va gott arvid nordqvists kaffe är. det är sjukt gott.



när började man säga sjukt egentligen? för det har iaf hållt sig kvar rätt länge nu.. är det så att man inte får några nya ord att missbruka ju äldre man blir? kidsen byter ju ord hela tiden. cok ofta.

Snart ska jag gå och träna.. Men jag undrar om 30 minuter på bandet ens räknas? När man ändå är där borde man ju köra ett tag, men om man inte känner för att gymma då? Det finns ju inte en chans att jag slavar på bandet över 30 minuter för det är SÅ JÄVLA TRÅKIGT. min diciplin att gå upp på morgonen har varit kass senaste veckorna.. jag orkar lixom inte gå upp vid 6 för att gå på ett pass vid 7..
och det värsta är att jag skrev ett jävla reportage där jag uppmuntrade alla att gå upp och träna tiiiidigt. nu känner jag mig somen jävla hycklare, det är därför jag tänker gå och träna nu vid 8 istället... då är det iaf fortfarande morgon, oavsett om jag bara kör 30 minuter.

är det nån som brukar köra trappmaskinen? jag har precis upptäckt den. jag har ju lite anti maskiner över huvud taget, tycker det ser så jävla 80-tal ut. ut i friska luften med er lixom era jävla yuppies.
hur som helst... den är rätt nice, men är den nåt att ha rumpmässigt eller? nån som vet?

aaa shit va skönt det ska bli att få duscha i dag... tränade i söndags och det var senast jag duschade, JA JAG ÄR ÄCKLIG JAG VET. det är helt sjukt, det här med att inte ha nån dusch hemma tar fan knäcken på mig. mitt hår är så nasty att jag seriöst funderar på att göra en britney. fatta skönt att slippa bry sig om håret. sen tar dte ju bara en 6 mån typ innan det växt ut en bit. återkommer.

hur gick bowlingen igår? jessi fick du revansch?

kommer hem i helgen.. SKA bli SÅ skönt! jag får alltid lust att köra en ozzy när bussen rullar in i sthlm och skrika "mama i'm coming hoooooome". men det gör jag ju inte. kanske nu på fredag. rullar in med bussen typ 19 eller nåt sånt.. Är dte nån som har lust att käka lite middag hemma på lördagen kanske? förstår att man många är rätt panka nu, elin det vore kul att se din lya, fast där käkade ni ju förra lördagen. det jag är ute efter är ju vin och skitsnack med mina luddiga, spetskantade, söta, kärlekstjejer *blink* så länge det går! jaja, jag har lagt upp det på bordet! är det nån som plockar upp det?


juste, måste bara säga att fotbollsgalan suuuuuger. så jävla torrrrr. och det är så äckliiiigt när dom hyllar varandra sådär. zlatte är ju den enda äkta personen där, och så måste han stå i centrum för kladdiga mediefingrar och kåta blickar. och jessica almenäs har ju nollkoll.

jessica delar ut pris för bästa kvinnliga back och frågar sara thunebro:

jessica: hur blir man tvåfotad?
sara thunebro : man övar
Jessica: hur då?
sara thunebro: med båda fötterna

hahaha... gotcha! drygt.

/ johanna












Bowling

Kategori: Jobb



Hej tjejer!
Jag och Jessi har pratat om att åka och bowla imorgon. (Om vi hinner med desperata så gör vi väl det också efteråt) Vet ej var ännu, men typ Årsta, gullmars eller något. Då vore det ju hur kul som helst om vi var några stycken, eller?
Följ med!
Puss o kram
/Elin

hello partypeople..

Kategori: Jobb

vill bara informera om att jag aldrig sett nå så fett!! sök lite på youtube så får ni se..
fan att ni inte var med!
puss så länge

helena

http://www.youtube.com/watch?v=wuWvFjNKWDY&NR=1

jag är ett geni!

Kategori: Jobb

Hahaha.... tror ni jag kom ihåg att skriva vem injbudan är ifrån eller? eh.... NEJ. Jag tänkte väl att alla fattar det hahahaha.... Var lämnar det oss? Inbjudan ser iaf ut ungefär som nedan även om det är ett kasst foto.



Det står iaf var, när, hur, att det finns en bar, cash only och att det är en maskerad... och så står det osa till [email protected] eller jennys mob. många fattar nog att det är från oss?? ehhhhller inte... vi kanske får varna.. jag vet inte?

vafan jag visste att jag skulle glömma något..och jag frågade faktiskt här på bloggen vad jag glömt, men ingen sa nåt! så då är det egentligen ert fel.

GLÖM NU INTE ATT MAILA MIG ADRESSER SENAST SÖNDAG. För sen jobbar jag hela veckan som alla andra och har massa att göra precis som er, lika bra att få det gjort i helgen.

symmer

Kategori: Jobb

jag vältrar mig verkligen i sommarbilder.. försöker jag tortera mig själv eller? jag vill bara sitta i trädgården, dricka bärs, grilla korv..

emma ser bra ut!


mail

Kategori: Jobb

Rambo, vad har du för mail?

mobilorgie

Kategori: Jobb

Sommar och sol.... Kommer ni ihåg?



Det gör jag!





Det är inte helt enkelt att mecka en vurre...



Första vårölen i det gröna utanför Elin....



Är lååångt borta.




/ johanna som tycker vi borde börja lägga upp fler mobilbilder.

Vad gjorde man innan mobilkameran?

Kategori: Jobb

Eh..... Miffo!



/ YOhanna

Vad gjorde man innan mobilkameran?

Kategori: Jobb

Eh..... Miffo!



/ YOhanna

STOPPA PRESSARNA!

Kategori: Jobb

Världens godaste pizza hittad i Linköping.


Capricciosa (eller hur det nu stavas....) med salami och lök. nöten.




Chokladpudding borde förbjudas.

Kategori: Jobb

Det är så jävla nasty. Det går inte att komma undan att skiten ser ut som bajs. Känner för att krypa ihop i fosterställning i duschen efter att ha ätit snusket till lunch.



Och när jag ändå håller på tycker jag man kan stryka bort blodpudding också. ENBART pga namnet. Det är för äckligt och det tycker tom jag som gillar vampyrer. Jag dricker hellre en liter blod än käkar ett paket pudding. Det du elin din snuskiga blodätare.



Det är inte det att det är asäckligt.. Det är nog rätt gott, men asså... BLOD och pudding och mat går inte ihop.


/ Jorken


... Första gången jag blev stoppad av en konstapel ...

Kategori: Jobb

Tillåt mig dela med mig om första gången jag blev stoppad av en konstapel, idag.

Är på väg från Domstolen (där det vimlar av poliser vilket jag självklart inte tänker på), inser att min vanliga väg hem är avspärrad för vägbygge. Smyger smidigt över i en bussfil och gör en förbjuden högersväng på det. Efter det brassar jag iväg och tänker inte på att det är 30 eller på att skolbarnen vill gå över gatan.

Självklart har det legat en polisbil bakom mig hela tiden, och det bästa är att jag såg dom - men tänkte att ähh.... det är nog lugnt.. eller jag vet inte vad jag tänkte.. jag trodde väl TYP att man fick svänga höger där. CP

vevar ner rutan, langar fram kortet och gör blåstest, som tur är hade jag inte supit innan jobbet idag så det var lugnt.. Sen får jag förklara varför jag tror att jag är en buss och varför jag svänger höger när det är 15 skyltar där som säger att det inte är ok. Där hade jag kunnat få böter på 4000:-, MEN polisen är SÅ JÄVLA SNÄLL och ger mig bara en varning. tack!

Sen kör dom efter mig hela vägen tillbaka till jobbet. så nervös har jag aldrig varit, var säker på att dom skulle stoppa mig en gång till och att det skulle bli avbetalningar till AMEX i flera år.

Efter det ringde jag elin som fick förklara högerregeln för mig. Lika bra.

/ Johanna

Konstapelträff....

Kategori: Jobb

Ett litet inlägg om första gången jag blev stoppad av en konstapel.....

Kl var runt 22.00 när vi kom runt kurvan någonstans i Farsta. Vi for i ca 55 km/h på 50 väg.... Oh, tänker ni!  Det här kan sluta illa. Polisen vinkar in mig... Jag har memorerat hur andra gör  när de svänger in till kanten på snyggast sätt. Jag gör likadant, utan problem.
Efter lite fumlande hittar jag knappen och vevar ner rutan.
- Körkortet, tack?
Jag berättade att det var första gången för mig och han sa att det inte skulle vara någon fara....Jag litade på honom. Jag kände mig trygg.
- Är det din bil?
- Nej, det är min pappas bil!
Så går han runt bilen och kollar läget. Då har Jenny precis sagt att mitt ena baklyse är trasigt och att det är böter på sånt..
MEN! Inga problem!
Så fick jag blåsa o hela den grejen... Jag var ju nykter så jag fick köra vidare och ha en bra kväll..... När jag skulle starta bilen och köra iväg hade jag självklart glömt handbromsen i så det sket sig ju lite......
Lillan ljög förresten! Hon sa att hon hade bälte fast hon inte hade det--- Hon kunde ha fått böter + att hon kunde åkt dit för mened.. Herregud!
Ha en bra dag!
Jessica

beställ härifrån!!! grymma grejer!

Kategori: Jobb

http://www.escapade.co.uk


jag ska köra den här och en blong wig kanske




johanna

times are a changing - not

Kategori: Jobb

Någon som har tiden på sin sida (eller kirurgen på sin sida) är Sue Ellen från Dallas.. Skämtar hon eller? Hon ser ju exakt likadan ut som för 30 ÅR SEN när Dallas rullade. Sjukt. Bobby och JR har iaf hyfset att bli gråhåriga.




Och om ni undrar vad Travolta har hållt på med den senaste tiden så måste det varit någon form av strålbehandlning eller kärnvapenprojekt. Christina råkade bara glida med. Hon har iof gott om hår. Men det lär ju vara en peruk.



Och som ni förstår så har jag lugnt på jobbet.. För en gångs skull.

/ PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS på er / johanna

Wohoo, jippi vi ska flytta!!

Kategori: Jobb

I går var det klart =) vi ska flytta och måste redan börja packa NU, NU! Den 22 nov smäller det...-Här kommer VI underbara, härliga Sjöstaden! I alla fall vad jag tror att den är ;) En dröm för mig/oss har gått i uppfyllelse och jag och min kärleksMartin får börjar ett nytt kapitel i våra liv..-Är så lycklig! 

Så nu börjar utrensning av  två lägenheter av allt vi inte ska ha kvar och ha kvar så klart, tömma förråd och liknande och sedan packning återstår av resten av prylarna. Hyra flak, lasta på och lasta av. Vi kommer ha mycket prylar av dubbel uppsättning så om någon behöver något tex i köksväg eller soffa kanske en lampa? så vinka, så kanke ni kan får det om ni kommer och hämtar det själva...hi hi hi och så slipper vi göra oss av med de på annat sätt!

Ni e jätte välkomna över till min lya på en fika och samtidigt hjälpa till att packa ner allt skit i kartonger, städa går också bra medans man fikar;) känner att jag har lite ont om tid som ni förstår och är man fler så blir det roliga, roligare!

Kärlek från Lärkan till er..

kfdöasl

Kategori: Jobb

Elin, 24 pund i en maskeradaffär i london!




Lillan...


hittade även en madonna-korsett men den var tyvärr bara för uthyrning.. ska leta vidare, vore fett! funtar lite mellan matrix eller kill bill, verkar inte vara några problem.. och brudar, jag rekar er att söka på nätet och beställa, behöver inte alls bli så dyrt och det finns fett mkt mer än på buttericks.


/ jo



Go kväll!

Kategori: Jobb

Go kväll alla magsjuka!!
Helskotta vad alla åkte på den!!
Vi tänkte vara hos Ella ikväll..Hon har ingen tv men vi kan ju umgås o fika ist.. Det blir trevligt!!
Puss o kram alla älvor!!

hej hopp pille snopp

Kategori: Jobb

Och så en tjenis penis på det.

Läget? Själv har jag haft en kanondag. Uppe 05.30 för att göra träningsreportage.. Skrämde ihjäl morgontrötta spinnare genom att trycka upp en kamera i fejjan på dom redan 06.45. Men då vaknade dom nog till liv iaf. Kul rep och himla gullig tjej som var instruktör. Snackade med ett skönt par som var där och tränade också. Blev nog ett bra rep, hoppas bara redigeringen blir bra och att jag inte har strulat till några fakta eller så.. Lätt hänt ni vet... Paketet handlar iaf om morgonträning och att alla borde hålla på med skiten. Man bli pigg och glad, till och med jag. Skrev en krönika också där jag bjöppa på lite detaljer om min en gång så fasta röv. Those days are gooooone, som Celine skulle sagt.

Fortsatte eftermiddagen med intervjun med magnus betnér. Tji fick jag, han var ju varken arg, dryg eller otrevlig. Och Jessi, ang hans sängvanor kan du väl ringa och fråga själv, hans telenr ligger uppe på hans blogg www.magnusbetner.com , eller skicka ett sms om du inte vågar ringa. Han svarar säkert.

Nu ska jag snart knata hemåt och läsa "blood"-någonting, en bok jag håller på med.. Handlar om några onda jävlar som sakta men säkert tar över ett helt samhälle... Och det är inte sossarna.


Ha en trevlig kväll kära rara / Yohanna

mange

Kategori: Jobb

Chicas... Ska intervjua Magnus betner imorn. Så om ni har några sjuka frågor ni vill ha svar på så kan ni ställa dom via mig här och nu.

missa inte detta fina erbjudande!


jollan

Men hallå!

Kategori: Jobb

Kan man få ta och tacka för en trevlig kväll eller vad.... Emma, vilket jävla jobb du gör som värdinna. Förvånad är ett fett understatement. Desserten lixom. Färska frysta bär, det är inte varje dag! Både vitt och rött, det tar sig.. Moving on up! Du röstar blått snabbare än nån hinner säga brursaaaan.

Själv har jag snart avslutat ett söndagspass. Relativt smärtfritt måste jag säga.. Bajen lyckades tappa en 2-0 ledning till 5-2. Vilka JÄVLA SOPOR! tur att allsvenskan äntligen är över för den här gången. Vad är det med sthlmslagen? varför kan dom inte avra med och slåss? dom har ju alla förutsättningar. SOPOR! jag skäms ju här ute i bushen.. den enda trösten är att norrköping är ännu sämre... men det har dom ju tagit ifrån en nu också efter att dom körde över bajen. orka.

hur som helst.... tack för den här helgen. och så vill jag påpeka att det bara kostar 90 spänn med bussen hit. ni är välkomna whenever, det vore askul.

/ johananon

ang.ikväll....

Kategori: Jobb

Tid: Maten serveras vid halv åtta så kom typ mellan halv sju å sju.
Var: Södermannagatan 76 1 tr står Falgert , Johansson på dörren.

Bjuder på dricka (vin å öl), så det behöver ni inte ha med er om ni inte vill dricka drinkar eller något speciellt förstås.
 
Väl mött mina kära!

pussar
Emma

Abrakadabra!!

Kategori: Jobb

Tog sovmorgon idag.. Tyckte jag var värd det!
Jag stötte på en tjej som var väldigt intressant på tunnelbanan.. Elin, du skulle aldrig orkat.. Du skulle tyckt hn var "fett störig", som Emil skulle sagt! Hon gjorde verkligen inget speciellt. Hon satt bara o snora och såg allmänt ssliten ut.. Usch, jag hatar att säga så om folk.. Vem är jag att uttala mig liksom!!?!

Aja, nu har jag illustreat en gubbe med olika humör i olika situationer... Skönt att jag inte bryr mig om hur bra/ dåligt det blev... Det r ju fan hur svårt som helst att rita människor....

Efter det här är det fredagspub i plugegt. Jag kommer nog decka om jag tar en öl... Men det känns nog bra ändå...
Sjukt kul det ska bli immorogn.. Men nu lät det nästan som att jag brytert... Läs igen! Sjukt kul det ska bli imorgon!! Aja, vem bryr sig?! Jag vet att jag skriver lite för många bokstäver här o där men jag har värsta dunderplåstret på tummen.. Skar mig igår.. ( det är inget plåster utan toapapper o kirurgtejp... Sån jäkla het brud).

Hej på er!!
Puss o kram
Jessica som längtar efter några flaskor rött!!

FREDAG!!!!

Kategori: Jobb

Den som kom på dagen FREDAG.. i just must say I LÖÖÖÖÖÖÖÖÖV..

Det är alltid lite lättare att gå upp på morgonen när klockan ringer när man inser att det är en fredag man kliver upp till....
Sitter på jobbet och har 6 min kvar på min lunch..sen börjar jobbe tigen, har haft så mkt denna vecka att dagen bara runnit förbi mej... kan inte fatta att det är fredag REDAN, men ingen är nog gladare än jag ..

Ska bli så himla trevligt imorgon hemma hos EMMA.... vilken tid typ?

VAd ska alla göra ikväll då??
puss o kram

crappy day

Kategori: Jobb

Min dag har iaf inte börjat så jäääävla bra... Först ringer klockan vid 7, ska gå upp och gå på mitt favoritpass.. Men jag är så jävla trött så jag orkar inte... Snoozar i en timme innan jag ställer om klockan och sover till 10.30.. Vaknar med huvudvärk, antingen från allt jävla radon i väggarna eller från det giftiga avfall som läcker ut från dammtussarna i hörnet. Eftersom att jag vaknade med huvudvärk så var jag inge sugen på kaffe... Och nu har jag varit vaken i snart två timmar utan kaffe. Jag är ett monster.

Sen har jag fått info om att min dator är lagad, vilket är skitbra. SKITKUL! att den är i stockholm... SÅ BRA! faaaaan... och jag orkar lixom inte åka hem i helgen, orkar inte springa på en jävla buss i morgon bitti och sen göra samma sak på söndag.. har ingen lust att ge mer pengar till SJ den här veckan.

USH den här dagen har börjat så jäääävla skit.

OCH sen har jag fått två finnar också. HALLÅ?? vad är det för jävla bullshit. ser ut som en jävla 14-åring, och för att förstärka intrycket av osäkerhet har jag baggybrallor och mössa på mig. TÖNT!

hjälp mig fort innan jag har ihjäl någon. serry, tips på hur man styr upp en kass dag tas glatt emot. eller argt emot kanska jag ska säga.

/ johananaknasdnkldfsnlfsdlkfasm-dl,äödflmsdivgnjhg.l









inbjudan beställd

Kategori: Jobb

Nu har jag beställt inbjudningar från tryckeriet, gick på 250:- och kommer inom 8 arbetsdagar. Beställde 40 st, borde väl räcka?

peace / johnanaaaaa

Sterling

Kategori: Jobb

HELENA! Vi utgår från att du ligger på din bank ang reklamation och få cashen tillbaka.

otto oxkuk?

Kategori: Jobb

who?????

maskis..

Kategori: Jobb

LISA! vad är det för adress till stället?
JENNY! jag skriver att man kan osa via sms till din mob, eller till [email protected]


ALLA! Vad har jag glömt att skriva på inbjudan?

/ yo

Ang. lördag.....

Kategori: Jobb


Hoppas helgen varit bra för alla!!


Skulle behöva veta hur många som kommer på lördag så att jag vet hur mycket som ska handlas så OSA, ASAP!

Blöta pussar!

Emma