BC - live the dream

Tar killen aldrig av sig kepsen?

Kategori: Allmänt

Snubben har verkligen på sig kepan i alla lägen. Och då menar jag alla. Damn jag hoppas jag inte råkade ge ut vår blogg på fyllan....

image331

J to the ohanna

Pick a pic

Kategori: Allmänt

Äh jag kan ändå inte sova så jag drar ett inlägg till.... Eller lite bilder till för en bild säger ju mer än tusen ord.

Kolla in brudarna! Blonds have more fun?

image324
Elin, Anna, Frida

Det är också viktigt att få i sig ordentligt med näring. Nedan ses Nilklas inta en av många måltider, helt enligt kostcirkeln. Vem gillar inte billys pizza??

image325

Det blev som vanligt mkt dans och ett gäng konserter.. Bland annat hann vi kika in på Gessle, jag Lillan och Jessi alltså eftersom att inte alla inser att Roxette är hur bra som helst. Jaja jag vet det e inte samma sak. Skit samma ok!!??? Gessle är iaf het och det står jag fast vid.
eller.... ?

image326

Förutom Gessle kollade vi även in Snook, det var så sjukt mkt folk att man i princip inte pallade kolla... Men men vill man sitta längst fram i taxin får man ju offra sig. Utöver det såg vi även ett fett coverband där Elin hade halva inne på sångaren. Tyvärr var han väl där med fru och barn. say no more. Sista kvällen såg vi Hoffmaster eller vad han nu heter. Har aldrig varit med om något bättre drag! Shit vilket grymt liveband, dom var helt otroliga och hoppade runt på scenen som besatta i nån timme.. eller det var säkert mindre. och när dom drog på balladen föll ju alla flickor som furor.. utom jag såklart som spelade cool, eller hur helle =) Just fan, du var ju inte där... Du skulle ha gillat det din fyllekajja. Aight, jag följde iaf med Hoffarna på efterfest, det var snubben som lira keyboard som drog med mig men jag var ju mer inne på nån av sångarna. The Hoff frågade om jag ville nakenbada men det tyckte jag lät bra kallt plus att han var lönnfet och dryg, så det blev inget.

image327

Det här kortet är så jävla skönt, Facebook någon?? Jag sysslar ju inte med sånt. Synd att jag inte flyttade kameran bara liite mer åt höger så hade det varit en perfekt bild. Haha egentligen ser vi ut som ett gäng idioter som bara står och gapar... hmm....

image328
Niklas, pontus, Lillan och Jessis page rockar loss på Gute som vi för övrigt hängde på alla kvällar utom en eller var det två. Så grymt bra ställe, det finns i princip inga fula människor där. Underbart.

image329
Strike a pose there's nothing to it!



Nej nu går jag och lägger mig.. / Johanna panna












Tjo!

Kategori: Allmänt


Undrar bara vad d e som gäller för ikväll??? Vart? När? Hur? å vad ska jag ha med mig?

Grattis till alla som går på semester idag!!!
Helle har med mig telefonen om fu kommer förbi
Pussar å kramar
Emmet

Hallå Godingar...

Kategori: Allmänt

Är på super duper humör.. om några timmar går jag på semester å d känns sååå bra.
Oj,oj,oj vad jag längtar...
Sen innleder jag semester med å hänga med er... å grilla lite å pimpla vin, kan d bli bättre... jo d kan d nog.. är såååå här______________ nära på å boka resa till thailand, men jag måste hålla i mig lite tills jag har fått okejat med tjänstledigheten å även hyrt ut lägenheten men JAG VILL JAG VILL JAG VILL...å jag måste... faan då drar jag i två månader.. någon som vill hänga på...

Å inte långt kvar nu tills jag kan "driva" den vita opeln härifrån å inte komma tillbaka p två veckor..JIPPIE!!!

Ses sen brudar... å ni andra är oxå välkomna ( vill bara flagga för) att det inte är någon fest utan grill med häng


KRAM Lillan 

On demand

Kategori: Allmänt

image313
Bend over bitch.

image314
Love is in the air.... nananana

image315
Helena roar sig själv som vanligt

image316
Smidig som en full finne på kryssning grabbar jag en handfull tutte årgång -83

image317
Såhär glad kan man bli om man får äran att följa med på efterfest hos J.Ho

image318
Det här kortet är baaara bonus


See ya in da hood / webmaster







KRYSSNING!!!

Kategori: Allmänt

Ok alla min vänner hoppas ni har det bra på dagarna i solskenet medans man sitter instängd på ett kontor.jajja, det ja ville få fram var lite frågor ang den beryktade kryssningen som äger rum 2007-08-03!!

1. Vilken tid går den?

2. Vad kostar det?

3. När ska vi senast betala?

4. VArt ska vi betala?

5.HUR MÅNGA SKA BLI FULLA????

TAcksam för svar snarast...

///// JEN

with every heartbeat

Kategori: Allmänt

för er som har missat robyns senaste ( jag vet den e inte asny, men jag fattar inte varför den inte har blowat upp??) så ta o tanka hem den, with every heartbeat är grymt bra grejer. finns ett gäng bra remixes på den också.

okej här kommer en update om vad som händer i mitt liv:

nu har jag iaf målat tånaglarna så ni vet det. eh ljust och fint mot bruna fötter ni vet (tyst med dig jessi)

denna dagen har förutom detta gått ut på att läsa Istanbul och försöka komma på varför den fick nobelpriset i litteratur 2006, om nån vet varför så tveka inte att upplysa mig. med recension kommer bli sådär.

yes yes har även kollat klart första säsongen av blade, den nya serien på 6an ni vet.. och jag erkänner att den inte var asbra sådär i början, men när man väl lär känna alla vampyrerna och sånt så blir det bra. nu funtar jag på att ladda hem säsong två, men ärligt så borde jag nog läsa en god bok istället. (inte istanbul)

juste, jag o elin hade den här diskussen tidigare idag. hur fan gör folk när dom porrsurfar?? asså killar nu får ni ge er, om ni menar att det går ut på att kolla på bilder av nakna chicks så får ni faktiskt ta o kamma till er. så kul kan det ju inte vara.

förnyade mitt träningskort igår och var på gymmet för första gången sedan i typ maj. det gick sådär. fast å andra sidan kunde det ha gått värre, har träningsvärk idag men är inte skadad för livet. så nu har jag iaf gjrot min insats för juli månad. om jag går en gång till den här veckan kan jag räkna det som augusti månads insats.

nu har jag laddat hem fyra olika versioner av robyns with every heartbeat och fattar inte varför det inte var jag som skrev den, eller nån annan hit för övrigt. hur svårt kan det vara?? helt ärligt, sånt här tänker jag ofta på, typ varför har skriver man inte en hit? jag tror ju ärligt att jag skulle kunna göra det, och tror även att jag antagligen har ett gäng som ligger och skräpar i nån gammal dagbok osv osv... vem har inte skrivit en hit lixom? just nu överväger jag även att skicka in nåt till robyn tillsammans med ett kärleksbrev och förklara för henne att jag borde bli delägare i hennes konishiwa records eller vad det nu heter.

nej nu börjar det här spåra ur.


sista frågan; när kommer merran?

och; ska jag hoppa av pillren? man får ju ändå bara proppar av sånt, och det är typ omöjligt att bli med barn ändå. för det har elin sagt till mig.


stay black, Jollan









Hejsan hey,,, what´s you´re name...

Kategori: Allmänt

I need to know..
Nä nu ger jag upp..
Är på jobbet, inte frisk för 5-öre..men ä fortfarande här...e aningen sorgligt har inte råd å va hemma helt enkelt.. nä så illa är det inte (med pengarna..(å jag går ju på semester om 3 dar typ)
Så godingar förvänta er en sjukling på gotland jag hamnar väl i koma dem sista dagarna.. pga den härliga konsumtionen som kommer att äga rum.. Men det får vi ta som det kommer..
Annars är jag rätt nöjd.. fick ju spoona i helgen, med en karlslok... ´Det var så UNDERBART... hade nästan glömt bort hur bra d kan va..  Synd att man får mer smak bara... men va faan d var det värt...

Jaha nu ä'r det ungefär 5 dar+ tills gotland ÅÅÅH d kommer bli såå bra å sen e d kryssning å sen kräftskiva å sen vet jag inte men d kommer säkert va bra...

Hare tills vi ses..

P.s Jo tänkte hänga lite utanför mig på fredag å chilla å grillla lite,, nice

KRAM Lillan

åhhh.

Kategori: Allmänt

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1120012,00.html

Jo just det, Metallica!

Kategori: Allmänt

Det var några stycken på plats...

image309
Jag vill INTE städa upp den här röran. Jessi?

image310
Syrran och Sebbe är hardcore hardrock to the bone home!

image311
Den som spar hon har sina systrar kvar...


Om jag säger: Seeeeeeearching............

Så säger ni...?

Rätt svar belönas med en fin present. / JOhanna







Sen var det det här med Metallica

Kategori: Allmänt

Till er som inte var där, det här är ju nästan lika bra...

image304

Bryrsorna rockar.....

image305

Suddig bild eller så var det helt enkelt så många rökare där.

image306

Martyn, det är så jävla kul att du har börjat rocka med oss! Vart kom den ifrån? Och Basse var nog den som kunde texterna bäst.

image307

Helle och Emma ser ytterst tveksamma ut....

image308

Och så här ser min lilla lillasyster ut nu för tiden... Hej snygging!



ROCK ON!

henrik this is for you...

Kategori: Allmänt

ok.. jag pratade med henrik igår ( han som hucka mig ed metallica biljetter) och han var besviken på mig (med all rätt) att jag inte bloggat in hur det gick gick till när jag hamna på metallica..
 såå,, jag sitter i humlan med resten av alla groupisar.. tänkte att jag skulle dit och fira att jag antagligen får plugga i sthlm nu i höst.. hur som helst  så har jag kommit dit direktfrån jobbet och känner mig trött och sliten (det hade varit riktigt smärtsamt att gå upp på morgonen i flera dagar).. på våran filt (plast) sitter en kille och mobbar mig hela kvällen för att jag är där men inte ska rocka som resten inne på metallica.. jag hakar  iaf på resten mot stadion.. då jag hör någon säga.. "helle, han har biljetter" va??? tänker jag.. jag har inte råd och har blivit full på två öl!!..(kan ju aldrig vara bra).... men då glider henrik fram och säger att han vill sälja två biljetter.. för kassapriset, inköpspriset!!!  killen ville inte tjäna pengar utan bara sälja vidare.. jag känner mig förvirrad och tackar nej men tar hans nummer... uppe vid stadion förstår jag vilken jävla grej det var såå jag letar upp henke och hans polare igen.. (johanx2, andreas x2, daniel, bella och en till typ) det var grymt sköna snubbar och dom gav mig en öl medans jag hängde med dom i humlan och upp mot stadion.. vi skulle sälja vidare en till biljett från henrik.. då ringer en partypingla som heter martyn på min mobil och säger.. ska vi rocka?? .. yeah!! han tar den andra biljetten.. så vi möter upp martyn vid stadion och sen går vi in på det fetaste.. met betoning på FETASTE.. (shit jag orkar int skriva mer) kort och gott henrik och hans gäng var underbara och killen som mobba mig på filten (plasten) kan ta sig för jag hade det sååå jävla bra på METALLICA!!!

puss och kram från helena

jo!

Kategori: Allmänt

Så här är det va!!:......Nu säger Helena att det är någon tjej i hallen..Fan också! Måste dra dit o kolla så att allt e lugnt...Återkommer om några.........jh

Ok, här igen! Det var ingen där!! Som tur va! Nu har jag glömt också! Attans!

Vi hörs på fyllan!
Om jag kommer ihåg ska jag göra ett inlägg om ett par timmar när man troligtvis har några fler promille i sig.. VI får se!
Förresten!! Jag har kommit på vad jag ska göra med livet.....VINNA PÅ LOTTO! Fattar ni! Inga onödiga år på en skola med massa nördar som man inte orkar snacka med...Inget studielån"! Saken är BIFF!!! Som så många andra saker!!
Tja!! Jessi

Tjejers största tabbar i sängen

Kategori: Allmänt

Haha det här var fan kul att läsa.. Undrar vem av dom jag är? Här kommer några godbitar, alla finns på http://www.expressen.se/sex/1.741019/25-sexfel-som-kvinnor-gor-pa-semestern (en säker källa alltså).

4. Sliter i penisen som om den vore ett ogräs som ska dras ut med rötterna.

12. Uttrycker sig nedsättande om storleken på penis. (haha vem fan gör det mitt i allting?? man väntar väl till efteråt när man är med polarna iaf =)
13. Jämför nuvarande partners sexuella talanger med tidigare älskare/partners. Otroligt elakt och opsykologiskt
20. Biter i ollonet vid oralsex
24. Skriker "vad äcklig" om hans sperma   ahahhaha

Ja du det e bara att hoppas att man inte prickar i för många.... / Jollan

Vacation motherfuckaaaz!

Kategori: Allmänt

Ja men då går jag på semester då, KISS MY BLACK ASS!

image302

/PUSSEL I PUSSEL FRÅN JOHANNA CHARLOTTE

Rockfestivalen på Gotland

Kategori: Allmänt

Bryrsan du vet....

Kategori: Allmänt

Då sitter man alltså här och låtsas som att ingenting har hänt. Som om allt är precis som vanligt, när allt egentligen är helt annorlunda. Som vanligt sitter man och låtsas svara i telefonen ifall chefen skulle tagga förbi ens skrivbord. Äh nu vet jag faktiskt inte alls vad jag menar, orkar inte komma till poängen. Poängen är iaf att Metallica var hur bra som helst igår! Helle, så jävla grymt att du hakade! Och det gäller partyprissen Martyn också! Det var riktigt kul att vi var så många, hey sis! Och varför blev man inte rockstjärna egentligen?? Fattar ni att stå på en scen och titta ut på alla kottarna nedanför. Vilken grej. Tur att man gjorde rätt val i livet.

Jessi, ang helgen. Du, jag emma och Helle ska väl på Assys fest? Eller? Jag vet inte, jag ska dit iaf. Men man ska ha med sig en pava skumpa och det var därför jag trodde alla skulle banga. Å andra sidan bjuder dom då på kröka och mat hela kvällen, har mailat info till Helle, em och el men kom inte ihåg din mail. Fråga nån. Vill ni veta en hemlis? Jag sitter och smygfiser just nu.

moahaahhahaha det e jag det e jag.........

image301.

dagens fråga

Kategori: Allmänt

Jag funtar på att dumpa Kirk Hammet till förmån för Robert Trujillo, vad tycker ni??

image299



?? Johanna


pepp pepp pepp pepp pepp

Kategori: Allmänt

Jag e så peppad jag e så peppad jag e så peppad jag e så peppad!!!!!

Asså jag äälskar att gå på konserter! Hur grymt är inte det? Skit samma vad det är för skit (ikväll är det iof inte skit) det e grymt ändå!

Och så läste jag att det ska vara frågesport innan på Harry b James vilket innebär att jag kommer sitta o plugga på om Metallica hela dagen idag på jobbet.

Be there or be squared.

Johananananna

KRYSSNING!!!

Kategori: Allmänt

image298

den 3.augusti smäller det.. alla som ser det här är välkomna att boka in sig på cinderella.... det blir party party hela helgen..
puss och kram från the bruds

gamla godingar....

Kategori: Allmänt

image293
image294
image295
image296image297

Mitt i veckan lixom.

Kategori: Allmänt

Tjena mörs....  Blev så lack i morse när jag vaknade och såg att solen sken att jag nästan ringde och sjukanmälde mig. Men men, ja tog mig i kragen och gick till jobbet och tur är väl det för nu är det såklart mulet. Är det nån annan än jag som tycker att SMHI har varit riiiktigt dåliga på att spå vädret i år? Dom har inte ett rätt lixom.. Men å andra sidan kanske det e positivt eftersom att deras kartor alltid innehåller regn. Hur som helst, nu e man iaf på jobbet och jag möttes av en riktigt kul uppgift när jag kom hit i morse. Men jag får faktiskt skylla mig själv som klagat till chefen att det inte finns nåt att göra o att det e sååå långtråkigt. Då svänger hon förbi mitt skrivbord med en lista på 1500 kortnummer och säger;  du som ville ha nåt att göra.... Så nu sitter jag iaf och jämför kortnummer med adresser hos Skattemyndigheterna. Hur viktigt som helst.

Å vad jag älskar att klaga! Imorn finns det däremot inget att klaga på, än. Är hur peppad som helst på Metallica! Och nej Elin, det kommer inte regna!!! För det säger SMHI!!! Gott med bira också... Ska ta med mig ett gäng kort från jobbet och bjuda Stadion runt.

Käkade middag hos farmor o farfar igår, hemmgjorda köttbullar, potatis, lingonsylt och gräddsås. Asså. Det var huur gott som helst. Och sen jordgubbar med vaniljglass till. Livet e bra bra.


Drömde att jag pippa exet i natt också, det var ju trevligt eftersom att det var ett tag sen. Är det här ett tecken på att jag behöver hooka ligg? Helle! Sluta motarbeta mig!!


Hail satan if you please! / Jossan


 

Met a Llica

Kategori: Allmänt

Iaf, om det e pruttväder på torsdag o vi inte kan sitta i humlan (innan det börjar) kan vi väl tagga till pub anchor som har för och efterfest. För övrigt emma så börjar insläppet 18,30 men det spelar ju ingen roll för oss som sitter, själva grejen börjar väl inte förens typ 22? eller så?

peace in the middle east / johanna

Måååååååål!!!!

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag verkligen o degar på jobbet. Inga kids, inget att göra! Jag o Anna har precis kopierat våra ansikten i kopiatiorn. Bara ingen kan gå in o kolla sista kopieringen...Då får vi säkert sparken eller nåt! Iof ska jag redan sluta så det ser mörkt ut för min kollega!

De senaste 2 timmarna har jag suttit och ritat dinosaurier till ungarna...Det är ett viktigt jobb man har liksom! Det krävs en del...

Körningen imorse gick åt helvete....Han klagade på att jag inte höll bilen stilla på vägen( Kan bero på allt dricka från helgen)..Jag kände verkligen hur jag drog från kant till kant och var inne i flera körfält samtidigt.....O så sa han att jag skulle slappna av och att jag verklade lite spänd....Jag blir det när jag kör med honom...Han e inte snygg eller så men det är säkert det manliga könet, ni vet....På torsdag är det nästa passs med honom. Då ska jag typ köra lite yoga innan eller nåt,,,,för att behålla lugnet...Tja! Nu drar jag!! Skit på Er!!!

haha

Kategori: Allmänt

>En killes berättelse
>
>Jag har aldrig riktigt kommit underfund med varför mannens och kvinnans
>sexualdrift skiljer sig så mycket. Jag har aldrig heller förstått det där
>med Venus och Mars. Jag har aldrig kommit underfund med varför männen
>tänker
>med huvudet och kvinnor med sina hjärtan, till exempel:
>
>En kväll förra veckan gick min flickvän och jag till sängs.
>Passionen börjar glöda i sovrummet. Helt plötsligt säger hon "jag känner
>Inte för det, jag vill att du bara ska hålla om mig".
>Jag sade:
>-VA??!! vad var det där?!
>Så säger hon dom orden alla pojkvänner fasar att höra...
>-Du är inte tillräckligt i kontakt med mina emotionella behov som kvinna
>för
>att jag ska kunna tillfredsställa dina fysiska behov som man.
>Hon besvarade min frågande min med att säga:
>-Kan du inte bara älska mig för den jag är och inte vad jag gör för dig i
>sovrummet?
>
>När jag förstod att inget skulle hända den natten så somnade jag.
>
>Nästa dag så tog jag ledigt från jobbet för att vara med henne.
>Vi gick ut och åt en fin lunch och gick och shoppade i ett stort, stort
>onämnt shoppingcenter. Jag gick med henne i affärerna när hon provade flera
>olika, verkligt dyra klädesplagg. Hon kunde inte bestämma sig vilken hon
>skulle ta så jag sade åt henne att "vi tar alla". Hon ville ha skor som
>komplement till sina nya kläder så jag sa att "vi får köpa ett par till
>varje ensemble".
>
>Vi gick sedan till juvelavdelningen där hon valde ut ett par
>diamantörhängen. Tillåt mig säga..... Hon var så upphetsad. Hon måste ha
>trott att jag var ett steg från mentalsjukhuset. Jag började tro att hon
>testade mig när hon frågade om hon kunde få ett tennisarmband, hon som inte
>ens kan spela tennis. Jag tror att hon trodde jag var knäpp när jag sa:
>-Det går bra älskling.
>Hon var väldigt nära sexuell tillfredställelse av allt shoppande.
>
>Med ett jättestort leende sade hon till sist:
>-Jag tror att det är allt älskling, vi går och betalar.
>Jag kunde knappt hålla mig när jag till sist sade:
>-Nej älskling, jag känner inte för det.
>Hennes ansikte blev helt vitt och hennes haka föll till marken med ett
>förvånat:
>-VA?
>Jag sade:
>-Älskling! Jag vill bara att du håller sakerna en stund. Du har inte
>tillräcklig kontakt med mina finansiella behov som man för att jag ska
>kunna
>tillfredställa dig som kvinna.
>Sedan, när hon såg ut som om hon skulle döda mig, fortsatte jag:
>-Varför kan du inte älska mig som den jag är istället för dom saker jag
>köper åt dig?
>
>Tydligen kommer jag inte att ha sex ikväll heller...
>

Fest på lördag Norrlandsgatan

Kategori: Allmänt

Hej hopp glad måndag, Assy undrar hur många som vill haka på fekken på lördag. Signa gärna under här om du vill haka asap!
image292



hälsningar gamen


yo yo yo..

Kategori: Allmänt

shit!! vilken jävla dag/kväll igår.. jävlar!! tur att jag har er.. jenny och matte, tack så mycket..
jag vaknade imorse kl 9 med alla kläder, igenklistrade ögon av sminket, under lakanet på madrassen.. ha ha. bestämde mig för att gå till jenny och ge henne en kram.. på parkeringen träffade jag min mamma som tittade på mig och jag undrade om jag skulle gömma mig men hann inte.. hon såg inte så stolt och nöjd ut över sin dotter.. men jag hakade på henne och vi drog på äventyr..grymt för jag fick frukost med kaffe och allt.. sen körde hon runt mig och vi letade efter mina pengar, kort och grejs.. dom var hemma hos lillan. jag fick åka till hennes mamma och skämma ut mig och ta nycklarna.. pinsamt!!
a ja nu är det nya tag..  party party ikväll hos elin!!

puss och kram från helena

Det här med att välja lycka

Kategori: Allmänt

Okej, appropå (om det nu är ett ord jaja det är det) det här med välj lycka och skit som jag skrev om för ett par inlägg sen... OK, det GÄLLER ANDRA! OK, INTE MIG! Den där jävla propagandan kan dra åt helevete. Jag är lycklig när jag är arg.

och förlåt för alla dumheter eller vafan skit samma / johanna

Södermalm är ju jättebra!

Kategori: Allmänt

Ok gå in här och kolla vad det är för jävla småbarn som går dit! Ni vet ju själva att det är som Bäcka, fullt med småbarn och gröna soffor. Det finns inte en enda karl att hänga i granen, och det VET ni. Så varför man?


http://www.ettstalle.se/index.php?id=bildgalleri&date=070120




ja, det e johanna

Jag vet att man inte får säga såhär..

Kategori: Allmänt

Är så trött på alla chefred osv osv som frontar sig själva så jävla hårt. Lägg ner.

image288

Och serry, jag vet att man inte får säga såhär. Men vad fan är det här?

ps. Martin, kan jag bli stämd för förtal nu?

/ stork

Köp seven elevens yoghurtglass pronto

Kategori: Allmänt

Nu har jag iaf fått 15 minuter i solen och en glass från seven eleven.. Har ni provat deras yoghurtglass? Den e sjukt god, 15 buck och man får en fet bägare... Riktigt göttit.

ska sjungas med melodi sommar & sol av markoolio såjkart:

sommar & sol, är instängd på kontor (fortsättning följer)

har inte kommit på nåt mer.

johanna

Hail satan if you please

Kategori: Allmänt

Aight nu börjar det dra ihop sig... Om en vecka tar Metallica sönder stadion och jag måste säga att jag har fett höga förväntningar på:

1. Kirk Hammet som jag har hade en sexdröm om för typ fyra år sedan och aldrig kunnat komma över sen dess. Kommer det bli vi två??

2. Långhåriga rockers, om det är vid något tillfälle de alla är samlade på samma ställe så är det nu.

3. Biran som antagligen kommer serveras ljummen i plastmuggar som sig bör

image287
Kirk the man!


Och till alla som ska på Metallica, typ Hasse och din crew, vi ses i Humlan innan, dricker kall öl och går i karavan till Stadion -- avspark ett par timmar innan matchstart.

MVH / Mrs Johanna Hammet

 

Glass i lass

Kategori: Allmänt

Men hallå.. Hur kan jag ha missat att det e bra väder ute? Jag är ju omringad av fönster på jobbet och ändå fick jag för mig att det var kissväder och åt alltså min lunch inne i lugn o ro.. När det bara e 15 minuter kvar av lunchen springer jag iväg för att hämta en cykelkorg (FETT GRYMMA GREJER) av mamma och då upptäcker jag att solen blastar. Fattar ni att jag nu har missat 45 minuters värdefull pressning? Om jag hade suttit ute på lunchen hade jag kanske blivit lite mindre vit i fejset och alltså slutat ha tvångstankar om Ringvägens solarium som har öppet dygnet runt. Vale, jag ska inte vara bitter utan blicka framåt... (Min nya filosofi) Om två timmar har jag rast (hahaha i 15 minuter vilket skämt) och då ska jag gå ut och köpa mig en glass som jag ska äta i solen (som då säkert har gått i moln).

image286

Fred, Johanna

En utopi... som kunde bli.... hela min vääärld!

Kategori: Allmänt

Yo quiero taco beeeell!

Kategori: Allmänt

Annars? tick tack tick tack.... Är det nån som har en cykelkorg över eller? För övrigt börjar jag bli bra trött på att cykla till jobbet.. Inte för att det e långt men man måste ju förfan ha regnställ på sig varje dag.. Är det kul att se ut som man blivit fångad av en stormvind varje gång man kommer genom dörren eller?

Vad gör alla cool ikväll då?

/ Johanankanalkcnalsknlkc  dnhasoöchsdklcm -lö( johanna noajdalk a)

Hejsan Hey....

Kategori: Allmänt

Tänkte kika om det är nån som har lust å kolla Beastie Boys på grönan ikväll...+???
Hör av er...

KRam Liten

Sluta vara ett offer!

Kategori: Allmänt

Det e helt sjukt trist.. Och då läser jag ändå en bok just nu om att allt går att vända till nåt positivt.. Att det är DU som väljer att bli arg osv osv... Du kan välja att se på situationen på ett annat sätt.. Till exempel, det är så jäävla långtråkigt och monotont att jobba. Nu väljer jag att tycka att jobbet är monotont istället för att tycka att det är jätteintressant och oj vilka trevliga människor jag får prata i telefon med. Så ska jag tänka, inte herre gud vilka jävla idioter. För om jag tänker så, ja då väljer jag olycka och gör mig själv till ett offer, istället för att välja lycka!

Hmmm.... Det ska bli intressant att se hur det kommer gå för mig. Jag behöver alltså inte bli arg. Jag måste sluta göra mig själv till ett offer. Hmmm....

image283

Okej, säg det med mig: Jag är inget offer; JAG VÄLJER LYCKA!!!


Jihooooo..... / Johanna




EMMA!!!!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

JA må hon leva, ja må hon leva ja må hon leva uti hundrade år, ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva uti hundrade år!!!!

GRATTIS ESPEN!!!!!!!!!!!!! HOPPAS DAGEN BLIR UNDERBAR,,,SYNS IKVÄLL!!! PUSS JEN

Kroner har köpt hund, kolla brursan!!!

Kategori: Allmänt

image282


shit con pommes frittes jag dör! den e faktiskt hur söt som helst / johanna

Brursan du vet!

Kategori: Allmänt

image279
Kolla vilka söta brursor!

image281

Brursan, ca va??  Fred Max Gildit mira que lindos que somos.....

image283

Bebe bebe que la vida es breve, brursan du veeet!

Dubbelmacka i helgen tjejer så ni veat! / Jork da stork



KALAS!!!

Kategori: Allmänt

Hej hopp!!

Tänkte bara meddela att alla som vill e välkomna hem till mig imorrn på kalas å eftersom jag jobbar som jag gör blir d typ vid åtta - halv nio.. Vet att d e lite i senaste laget men dom som vill kan komma.. D bjuds på typ jordgubbar å nåt.. 
Pusselipuss
Emmet

hello saferide!!

Kategori: Allmänt

så nu ska man tillbaka till vardagen.. det är fan helt sjukt hur det svänger.. jag har haft en kalasbra helg.. tack alla som bidragit och deltagit för det!! och ett extra stort tack (som vanligt) till familjen liljeqvist!! jag har sån saknad efter er alla på måndagen.. jag var så galet trött och förvirrad imorse.. jag och jessi stötte på varandra men jag tror inte någon fatta nåt....nej, idag ska jag sova (tidigt..brukar ju försöka lura mig själv med det men man vet ju hur dte blir..  jessi du får skicka mig till madrassen i tid..  )
fan, jag är ledig ons och torsdag om det är någon som vill vardagshänga lite i regnet (em the slem? hilda?? vilka är det som inte jobbar??)
nej nu ska jag kolla tvätten..

puss och kram så länge... helenina

0737781746!!!!! Nytt nummer....

Kategori: Allmänt

Hej alla glada!
Oj, vad jag inte hänger med i svängarna på den här bloggen, skyller på jobbet. Hade verkligen grymt kul i helgen, båda dagarna förutom att jag lyckades dansa bort mobilen.. Så har nu alltså Elins tokgamla nummer 0737781746 i några dar tills jag får mitt nya simkort..Då d e d gamla vanliga igen..OCH till alla er som läser här och som jag inte kan numrena till så vet ni att jag nu sumpat era nummer. Ska försöka snickra ihop dom flesta av mina kära kamrater. Men bli inte arg om jag inte hör av mig på födelsedagar å sånt....
Puss på er allihopa!
Emma Sofia.

Leo x2

Kategori: Allmänt

Nu är klockan snart 20:30 och vi väntar in barnsjukhuset. Känner för att gråta lite...Grät iof några tårar till Blood diamond ( Med gamla Leo liksom..Det finns något där fortf. asså!!: Fan, vad bra den var! Just det! Vi träffade ju Pata igår! Kommer Ni ihåg?! Han var lite vilsen och hade sumpat sin telefon( kanske skulle ha passat ihop ändå, han o jag?) Näpp!

Har stekt pannkakor idag. Helena skötte själva smetgörningen och jag stekte skiten o vände dom sådär snyggt i pannan som bara grymma människor kan.. Ha!

Jo, förresten! Det hände värsta grejen idag.....Min granne, Leo ni vet. Han o Anna-Lena stod o fixade med sina hojs här utanför idag.. Jag o Helle (mest Helle) är ju ganska på Leo liksom.. Asså, han har liksom blivit lite av en maskot...HUr som helst, jag fick iaf syn på dem från köksfönstret o ropade på helle...Precis när vi står där o kollar ner på dom så kollar han upp på oss! Och båda duckar (väldigt mycket försent) så han ser ju det, plus att helena gör ett tjut! Fy farao vad pinsamt det blev.... Han tror ju typ att vi förföljer honom eller nåt. Helena brukar skrika LEOOO på dagarna och i trappen... Jaja, när vi skulle gå ut sen o skjutsa hem Matthias o åka o handla tajmade det ju självklart med Leos o AnnLenas hemkomst.. Jag höll på o skämmas ihjäl så jag låtsades prata i telefon med min kille ( vet inte riktigt varför men tänkte att det kanske känns bättre för honom på nå sätt) o Helle höll Matthias i handen ( så att också hon skulle se ut att inte va besatt)......

VIKTIGT!! VIKTIGT!! VIKTIGT!!
Är det någon som vill gå en salsakurs med mig? För en gångs skull skulle jag vilja vara tjej och få snurra o grejer! Så om någon har intresse i detta eller känner någon som känner någon, kan ni/den/det höra av sig?!
Christer sa att han kanske va på men man vet ju liksom inte...



Ps. Elin! Vi måste fan öva på trix till jitterbuggen! Hajar du att dra några hopp o kast på krogen?! Fan vad coolt!

Puss o godnatt alla snälla och dumma människor!!
// Jessica