BC - live the dream

Att andas är inte alltid så lätt som det verkar

Kategori: Jobb

När jag kom hem från jobbet var min orkidé död. Den senaste tiden har den sett mer och mer vissen ut. Nu hade den tappat alla blommor och de låg utspridda på golvet som små hopskrynklade pappersnäsdukar. Den orkade lixom inte mer och till slut bara dog den, precis som min och Fredriks kärlek.
Det är ofta svårt att sätta fingret på varför saker dör. Och man kanske inte måste göra det heller. Det jag tar med mig är dock att något som är väsentligt är att man kan andas - och att det är mer ljus än mörker. Annars finns det inget liv.

bc-tjejer det e grejer!

Kategori: Jobb

Håll i hatten... nu jävlar gör jag ett inlägg! long time, no nothing som jag brukar säga.
Tack för senast tjejer. Det var grymt trevligt! Bra krök också, det var ju tom en som spydde och det var inte igår. Like!
Så här i efterhand är jag nöjd med att vi valde att INTE lägga upp några bidler på FB klockan 23.någonting. Det hade vi garre ångrat dagen efter. Don't drink and FB.
Här kommer några av bilderna som inte klarade cencuren.
- Quieres massage??
- Hihi si senorita!
The list. Eller någons list. Själv kom jag inte så långt med min, eller så är jag inte så slampig som jag tror.
Hörrni! Vi måste ju ha jolbord i år igen! Jag kan gärna tänka mig att hosta hemma hos mig på söder igen om ni är sugna på det? Frågan är vilket datum som passar flest... Vore kul om Lillan har kommit hem. Lillan när kommer du hem? Och Lisa, hur länge kan du hålla tätt?
Pusselipuss!
/ Jorken

Det närmar sig med stormsteg!

Kategori: Jobb

Hej hej hallå!
Vet att vi för ett bra tag sen pratade om att fira nyår ihop, jag undrar vad allas tankar är kring denna fina dag är?
Jag vill gärna vara med er allihop och hoppas ni vill spendera er kväll med mig och era "andra" kompisar
Jag har hittat ett ställe som ligger mitt i stan som fått en avbokning för nyår så just nu har vi alla möjligheter till att ordna en toppen kväll (Dock så bör vi passa på att boka denna asap.)
Lokalen tar minst 100 gäster och med lite snabb huvudräkning så får man bjudan 10 personer var/bc-tjej.
Om vi får ihop detta så får vi välkomstdrink, 3 rättersmiddag med dryck (2glas vin lr 2öl, kaffe samt 1 glas bubbel vid tolvslaget) samt lokal, musik, personal, städning. För endast 780 kr/per person!!! Vilket kap!!! Vi har lokalen från 19 -03 - perfekt tid för alla, dom som vill spinna vidare med efterfest kan styra detta och dom som vill bege sig hem får göra det... Kom igen nu brudar - Jag vet att ni vill!!!
Kolla runt lite och återkom omgående om detta låter som en superb über bra plan
Puss och Kram
Lillan
(längtar efter er! men bara lite;)

Hej fina tjejoor!

Kategori: Jobb

Hej mina fina!
Fick det här klippet visat för mig och tyckte det var hysteriskt roligt,
http://www.youtube.com/watch?v=XkFAn0D3x9U
Annars rullar d väl på här "på Thailands" det är översvämmningar och överfulla dammar överallt och idag lämnade vi in "emergency person" och det går mycket diskussioner ang om det kommer vara möjligt att ta sig till jobbet..
Där jag bor är d relativt säkert och jag och Tessan kommer nog klara oss rätt bra men många av mina kollegor börjar bunkra upp med mat och har "floderna" som svämmar över nära sina hem...men många av dom bor rätt högt upp.
Fick precis reda på att söndag-måndag så kan d eventuellt vara så att alla får utegångsförbud beroende på hur mycket nederbörd som kommer komma....
Återkommer med mer info
Puss på er
Lillan

tips från mig till er

Kategori: Jobb

Jag är inne på min andra förkylning som har hållt i sig i 1 vecka nu, dock ganska ok nu! Har ätit rå vitlök på macka, har fått solvitamin i ansiktet. Har gjort lite av varje men den vill inte bort. MEN det gör ingenting för den är inte dödlig.... inte än iaf.

Alla verkar ju vara förkylda så vi kanske ska dela med oss av tips!
Här kommer mina!

Knäckemacka med skivad rå vitlök
Det är galet starkt om man tar en stor klyfta men ruskigt välgörande för näsa och hals! Man stinker från hela kroppen dagen efter, man liskom andas vitlök från alla kroppens hål. Men ack så bra!

Eget te

Ett annat är hett vatten med pressad citron, ingefära och en halstablett som man låter smälta i vattnet!
Drack ofta denna blandning när jag var liten och se så bra det gick!

Nej nu kommer Jenny förbi och det är ju en anledning för att få trycka en kanelbulle till kaffet! Och sen är det ju faktiskt kanelbullens dag....

Puss på er!

JH