BC - live the dream

2 dagar tills beräknad----

Kategori: Jobb

God morgon!

Nu har vi alltså 1 dag kvar tills beräknad... ser dessvärre ut som om att ja kommer gå över... förhoppningsvis bara 1 dag eller 2..

Här kommer en bild från igår när det var 2 dgr kvar....shit va större man är än va man själv tror när man kollar sig i spegeln... :)




ojojoj...

trevlig 3e advent på er! hoppas vi ses snart allihopa! puss o kram till er

//jen

Can you say julgodis?

Kategori: Jobb

Snart dags för julbord hos Jorken! I dag började jag ladda med en del inköp som kommer användas till att göra diverse läckerheter som kommer serveras.. Se bild! Can you say julgodis?
Det är dock fortfarande ett par grejer jag behöver hjälp med vad gäller inköp. Jessi & Lillan har lobbat upp att de fixar sill, lax & köttbullar. Skulle vara toppen om någon hade lust att ta skinkan och Jansson. Emma, Lisa, Hilda, Elin - någon av er som kan tänka sig att ta något av det här?
Var, när, hur?
Hos mig fredagen 19 december kl när man vill. Jag tar halvdag för att styra diverse men gissar att vissa jobbar till typ 5. Jessi jobbar lite halvsent så jag tänkte att vi väntar med själva käket tills hon kommer såklart. Men om jag ska säga en tid så är det väl 18? Men kom tidigare eller senare, gör som ni vill! Ta på er något juligt, tänk såhär: "Om jag skulle äta julobord med kungen, vad skulle jag ha på mig då?" Och så tar ni på er ungefär det.
Upptäckte att jag saknar margarin vilket man tydligen behöver för att göra godis. HELVETE! Att jag lyckas köpa hela jävla stället förutom margarin är fan ett under. Får se om serveras nåt julgodis den 19e eller om jag tröstäter upp allt innan.
Todelooooooooo!

Times are a changing

Kategori: Jobb

Shit Jenny, du blir mamma snart. Det är faktiskt helt sjukt att vi (eller du) har kommit så långt! Vi har verkligen varit en del av varandras liv under så lång tid. Är inte det helt otroligt egentligen? Att man lär känna folk och sedan fortsätter att hänga hela (?) livet?
Vi tjejer har gått på dagis ihop, gått i skolan ihop, varit fjortisar, blivit av med oskulden, fått första fyllan, blivit kära för första gången, fått hjärtan krossade, snattat - och åkt dit, förlorat nära & kära, pluggat, jobbat, skrattat, gråtit, snackat skit, bråkat, blivit sams... Och nu vete fan, men jag tror nästan vi börjar bli vuxna på riktigt.
Tänk om vi även blir gråhåriga ihop? Det vore ju för jäkla roligt.. Sånt som vi skämtade om när vi var små. Herre gud, vi trodde ju att vi skulle splittras när vi började gymnasiet.. Hahaa... "Vi kommer aldrig kunna hålla ihop nu.." Men jag tror nog vi kommer det, mer eller mindre!
Alla är inte med på den här bilden. Men den här bilden kommer alltid att representera oss för mig. Eller den tiden då alla vi lärde känna varandra, hela gänget lixom. Shit vad unga vi var, och shit vad man sket i allt!
Jenny, om 14 år kanske ditt barn tar en liknande bild.. Och om hon/han (jag tror det är en hon!) gör det så hoppas jag det blir med lika bra vänner som vi är.
Kram tjejer!
/ Jorken

spa time!

Kategori: Jobb

Chicas!

På Lillans middag pratade vi om att åka på SPA i början av nästa år. Här kommer ett billigt och bra förslag, jag har varit här tidigare. Sandhamn, skärgårdslördag med middag, relax, bastu, välkomstdrink osv för 1500 spänn.

http://www.sandhamn.com/defaultpage.aspx?pageid=590
Fler alternativ hos Sandhamn finns här:
http://www.sandhamn.com/nyheter_index_med_banners.aspx?pageid=22
Vad sägs? Jag är lite vågad nu och slänger upp ett datum, lörd 26 feb? För om vi inte bestämmer någonting så kommer det inte bli någonting!
/ Johanna

I love Lill-Dracula!

Kategori: Jobb

Hittade precis den här på nätet. Det var min favoritbok när jag var liten! Kommer ihåg att det var så himla kul bilder som man kunde kolla på i evigheter...
Det fanns hur många böcker som helst i serien. Lill-Draculas första jul, första bett, första skoldag, dag vid stranden, kväll i staden osv.
/ Ja ni vet nog vem som skrev det här inlägget