BC - live the dream

Gym vs Pass..

Kategori: Jobb

Mhhm, tog mig i kragen efter en Lååång paus från att överhuvudtaget träna alls eller har väl dimpt in på gymmet lite då & då ( läs 2ggr på dom sista 3veckorna)

Men iaf igår på tbanan på väg hem så slog det mig det är tisdag och Pernilla kör Aerobics +, tänkte grymt jag ringer och kollar om det finns några pass - vem svarar jo din Kusse Lisa. Det fanna plats kvar så jag boka...

Efter 30 minuter hemma mellan jobb & träning så börja jag komma in i myszonen - rycker snabbt upp mig och åker till Högdalen.

Blir välkommnad med kommentaren  - det är många "gamla" här idag vi får se om ni hänger med detta pass är GRYMT tufft/snabbt... jaja tänker jag hur svårt kan det va...tjii fick jag Pernilla körde skiten ur mig och jag ver helt lost mestadels, men några steg satt *Great white * Passigore(vet ej stavning)mm. Det var sååå jävla kul och är über peppad på att få gå nästa vecka.

Och jag måste gott erkänna att jag inte ens blir hälften så andfådd/svettig/slut om jag går på gym som att köra en 1h pass med Pernilla the master of instructors. Och jaa jag tar i på gymet

Vill bara insperera någona tt gå och träna ett pass idag det var galet kul

Mvh Lårsträcks - Lillan

Telefonlista från 1998 - kolla anteckningarna bredvid namnen!

Kategori: Jobb

Den till höger om Danne är fan roligast.. Först har jag skrivit snygg, sen strukit över det och skrivit hora, ändrat mig till skabbig och sen till bög, och till slut strukit över alla alternativ. Betyder det att jag tyckte han var ok efter det?
hahaa och bredvid nadja står det power???
ALLTSÅ!
OCH JAG HAR TYP TRE FULLA SIDOR MED SÅNT HÄR! sjukt kul... jag dör.. snälla ni måste leta upp era dagböcker! jag kissade typ på mig när jag läste skiten i går.
/ J

dagobok anno 1998

Kategori: Jobb

Nu när jag flyttstädar hittar jag en massa kul saker som gamla foton, brev osv... Och nyss hittade jag en dagbok från högstadiet. Herre gud vilket språk! Jag svor ju hela tiden - till och med när jag skrev dagbok! Och vilket drama det var hela tiden... Kommer ni ihåg det här?
Mars 1998
Lisa & Jenny lurade mig och Emma j igår. Alla som var hos Helle sa att Lisa hade knockat GK. Dom skrek åt varandra typ hora och grejer. Dom spelade asbra. Jag blev blåst.
Mina favoritradiostationer är: NRJ 105.1 och Power 106.3.
April 1998
Fyfan vad alla är lacka på Jessi och Hilda. Dom har ljugit för oss (BC) om något löjligt och pinsamt för dom. Dom sa att dom hade träffat några grabbar och fått deras nummer blabla. Sen hade de skrivit upp på lappar hur de "såg ut" för att inte glömma bort vad dom ljugit ihop!
Jag bryr mig inte så mycket. Men jag är lack på Jessi. I dag i skolan kom jag fram och sa till henna att jag inte va' sur eller nåt. Då dissa hon mig och frågade om jag hade skrivit "fitta" på hennes skåp. (Det var inte jag).
Nu ska jag sova. 
April 1998
Igår sov jag hos Madde. Vi och sandra skulle träffa några turkar inne vid T centralen. Vi träffade dom men dom var lite strange. Inne på plattan träffade vi Jafet och Gobbin. Dom skulle på fest i Skarpnäck. Det hände så jäkla mycket att jag inte orkar skriva allt! Men tillslut så hamnade vi i Rinkeby. Fett soft.
April 1998
Nu är det påsklov. Fan vad skönt, ingen skola imorn! Idag var vi på cafét och sen drog jag och Madde till gårn. Där höll Igor på och stöta på mig. Hon tog mig, eller vad ska jag säga?? Han drog mig intill sig och försökte kyssa mig Han e ju fan min polare! Och jag vill bara va polare med honom!
Igor ba: Så du dissar mig??
Jag ba: Ja det gör jag!
Igor ba: Du dissar mig??
Jag ba: JAA!
Sen blev han ledsen och lack och drog.
I dag var det fest i Hallunda (vid alby). Men smarta Madde glömde att ta med sin sökare. Sandra skulle ha ringt på den. Bravo! Jaja det kommer fler fester. Jag vill ha en mulatt nästa gång. Shit,f ett skoj! Mmmmmmulatt! Stavas mulatt med 2 L?
Juni 1998 (jag befinner mig på gotland med familjen)
Helle ska ha fest imorn sa Madde när jag pratade med henne ikväll. Helle håller på att bli kär i Ludde men han bara leker med henne. Jag ska säga det till Helle när jag kommer hem. Dom får säkert kul på festen. Ludde kanske kommer tillsammans med Erika Dalbjer. Hon är en jävla stropp, jag hoppas dom blir ihop. För när han dumpar henne  sen så kommer hon inte vara så jävla stroppig längre. Jävla subba!
Nä jag skulle kunna hålla på hur länge som helst.. Om ni har några gamla dagböcker från den tiden kvar så snälla läs igenom dom. Det är sjukt kul!
/ korken

Välkommna Lördag 25:e!

Kategori: Jobb

HEj kära vänner!

Vet att vi inte varit snabbast i världen på att boka och bestämma ngt men det blir iallfall som vi sagt nu att lördag den 25e går vi tillsammans ut o äter o myser o firar min (jennys) o Hildas födelsedag!

Restaurang: La Casa
Var : LÅngholmsgatan 12
Tid : Bord bokat 19.00 (ses utanför 18.55?)
Typ: Svenskt-Italienskt

BÄst blir det väl om alla har kontanter med sig i olika valörer.

Hoppas att NI alla vill vara med oss denna kväll! Vad som händer efter middagen är upp till var o en.
Får se vad man känner för!

Vänligen meddela här om Ni vill /kan vara med oss!

Puss o kram till Er.


Växer o växer... sparkar o sparkar :)

Kategori: Jobb

Tiden går så fort men ändå inte... förstår ni vad jag menar, känns som om jag varit gravid en evighet men ändå är det så kort kvar... ... jag gillar verkligen att vara gravid även fast det ibland är tungt o så men det är UNDERBART! MEN, satan va jag längtar tils man får se det lilla miraklet...har inget tålamod till att vänta egentligen...

Är nu i v 28 går in i  29 på tisdag... :) Här kommer lite info ...

Kroppen: Livmodern är nu så stor att den påverkar hur du kan röra dig. Du kan fortfarande vara aktiv, men kroppen säger ifrån om du tar i för mycket. Då kan du få sammandragningar vilket innebär att livmodern drar ihop sig och blir hård. Det kan komma när du går fort eller är kissnödig. En sammandragning håller i sig i 10–30 sekunder, för att den ska släppa behöver du stanna upp. Om sammandragningarna börjar göra ont kan det vara ett tecken på att livmodertappen håller på att mjuka upp sig. Det bör kontrolleras hos läkare eller barnmorska.
Framöver blir besöken hos barnmorskan allt tätare. Man ser över att Symfus-fundusmåttet går uppåt i den takt som det ska och att kroppens värden är goda. Man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud.
Nu kan du få humörsvängningar igen, när kroppen börjar kännas tyngre och magen mer otymplig.

Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35-40 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Den blinkar med ögonen och har ögonfransar 
 Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma. Vad tror du att ditt barn drömmer om?


Åååh va d jag längtar efter dig !!! <3

Angående den 25e..

Kategori: Jobb

Hej hallå...

TYvärr är vi inte så snabba på att bestämma ngt eller planera men för dom som kan o vill så tänkte vi fira mig Jenny och Hilda på lördag den 25e genom att gå ut o äta ngt gott! Det är under planering så att att säga :)

Mer info kommer inom kort...

Hopas att alla kan o vill hänga med oss då! :)

Puss o kram till Er alla.

???

Kategori: Jobb

Kan inte bestämma mig inför söndag.....!

pensionssparande

Kategori: Jobb

I går var jag på banken och startade pensionssparande. Hon rekommenderade fonder med ganska hög risk i och med att jag fortfarande är ung och vacker och har många är kvar att spara. Jag slår till på det grandiosa beloppet 200 kronor i månaden. När jag går i pension är det inte ens 100 000 kronor, så den där summan lär man ju få öka på när man blir äldre. Hur fan ska man ha råd att gå i pension?
Säger ju det, det gäller att gifta sig rikt eller borra fram lite olja. Eller uran är väl det som gäller i Sverige? En röst på Maud kan göra det möjligt. Ett borrköp på Blocket och du är i princip redan rik.
Bodström handlar för övrigt på Blocket http://www.bodstromsamhallet.se/search?q=blocket det skriver han om i sin blogg.
Suck it Tradera.
chin chin bitches / stork

valhets och cellchock!

Kategori: Jobb

Drog till mamma mia i dag för att göra min trestegsraket i form av cellprov, p-piller och klampan. Fy fan vad jag höll på att lacka ur när jag kommer dit och dom säger att de inte kan göra cellprov. Men alltså kom igen! Jag har ju bokat en tid! Men det var tydligen ändrade rutiner och jag skulle bli tvungen att boka en ny tid i en galax långt långt borta.
.. Men turen var på min sida och det fanns en ledig läkare på Mamma mia som skrapade loss. Det var första gången jag gjorde gyn hos en kille, en äldre man var det. Han var helt ok och jag tror fan det stämmer att killar är mer försiktiga osv för att det blir en extra obekväm situation i och med att han är snubbe.
... Misslyckades däremot med att göra klamydiaprov, hade glömt att man inte fick pissa på morgonen.. Lyckades till och med pissa fem minuter innan jag gick in till barnmorskan så det fanns inte en droppe i sikte. Pucko.
.. Nu har jag iaf nya p-piller och är därmed säker från potentiella småmonster i ännu ett år.
På tal om monster! Hur mår alla mina fina tjejer?
Vilket jävla ös det är här på bloggen. Kul!
Såg ni debatten på 4an igår? Alltså Jenny Östergren... Mer opartisk programledare får man leta efter. Grejen är att jag vill gilla henne, men det går lixom inte när hon håller på sådär. Ska bli mycket intressant att se hur hon behandlar oppositionen i kväll.
Har alla bestämt sig för hur de ska rösta? Haha och såg ni den här? Orka stava fel på sitt eget partinamn när man annonserar. Jag ska lätt rösta på "Feminstiskt initatiativ" ahahahaa...
Jag måste för övrigt sluta tycka Maud är gullig. Det är nåt fel på mig.
Stay black chicas. / Yorken

flyttbil?

Kategori: Jobb

Är det någon som sitter på en flyttbil? Eller en bil med hyfsat stort flak till? Vore soft att låna istället för att hyra när jag flyttar. Shell o c:o vill ju att man ska slanta upp duktigt.
Vore grymt om jag kunde låna mot slutet av sept i sånna fall!
/ Jorken

Handpenning schmandpenning

Kategori: Jobb

Betalade precis en handpenning på 300 papp. Kändes helt stört att göra en sån överföring. Så mycket pengar lär man ju aldrig mer bara föra över. Och fatta att det finns folk som sitter och slänger runt sånna pengar och mycket, mycket mer utan att det ens känns i plånisen. Sjukt vad olika folk har det.
Nu till ett annat mycket viktigare ämne. Jag måste fila fötterna men det är sjukt tråkigt. Jag måste städa, gå ut med soporna, samla ihop 100 tidningar som ligger och dräller i lyan. Men jag är lixom inte motiverad. Det är inget kul! Och vill man inte så måste man inte, eller hur Emma?
Det är förvånande hur länge man kan putta skit under mattan utan att det märks! Underbart!
Hur ser folks helg ut? Hör av er om ni vill göra någonting!

This is it

Kategori: Jobb

Den här blev det för mig! Ligger på Katarina västra kyrkogata, nedanför Mosebacke vid Katarina kyrka. 2a på 53 kvadrat våning 3. Nu blir det T-bana slussen/medis för mig. Det är sjukt lugnt vid mig, trots att det ligger så nära supersmeten.
Känns helt sjukt att ha två stora rum! Det är så jäkla mycket plats! Rummen är verkligen stora! Och köket.. Kan inte fatta att jag har ett fett kök. Det som är lite mindre är ju badrummet, men där planerar jag ju inte att spendera all min tid. Även om jag gillar att bada och läsa tidningen på toa.
Räkna med en inflyttningsfest i slutet av september - om jag har råd.. Nu är man vuxen på riktigt med egna miljonlån! UNDERBART! Swedbank - take it all!

Dansfeber

Kategori: Jobb

Någon som vill gå på Dansfeber på lördag?
Jag har två biljetter så om någon vill gå med en kompis eller sin pojkvän så säg till!
/ Jork

Vin mingel/inflytt!

Kategori: Jobb


Hejsan tjejer!
Hoppas ni alla mår bra

Den 11/9 så bjuder jag hem er tjejer på inflyttsmingel.

Så boka upp detta datum redan nu i kalendern
Hör av er om ni undrar något

Kram Lisa "Lärk" Rambell

( inlägget inlagt av Lillan, då lisa har begränsad tillgång till internet)
Glöm inte vinet!