BC - live the dream

EROTIKMÄSSAN!

Kategori: Jobb

ÄR DET NGN SOM VILL/SKA DIT I HELGEN???
image6 

vore ju skitkul juh!!

best u can

Kategori: Jobb

Blablabla

Kategori: Jobb

Tja brudar!!

Efter 2 månader börjar jag bli less på dete här med plugget.. Det är skitkul och så! Men det känns som att jag viger hela mitt liv åt den här tidningen... Är i skolan till typ 18 varje dag... Kommer hem.. Käkar och duschar... Sen sitter man med den där datorn igen.... Aja, jag ska inte klaga.. Har bara ett år här.... Är i skolan en timmme tidigare idag för att skriva ut lite cd omslag som vi ska redovisa idag.... Haha,,, noll inspiration..
Ikväll ska jag spla tennis..Det kommer gå huuuuur bra som helst...

Just det! Jorken! Jag ska skriva nå sånt därnt som en chefredaktör skriver i början av tidningen... Va fan kan man skriva om... Har skrvit en lit story om hur jag tror att Petter hemsäkte mig efter sin död... Tänkte att det passar bra ihop med temat liksom... Men risken finns att det uppfattas för stört.. Å andra sidan... det är ju ändå ingen som ska läsa tidningen....Nä, nu lägger jag på här... Det är erotikmässan i helgen va?!? Någon som känner för att traska dit??
Pk Jessica

sterling i konkurs....

Kategori: Jobb

inte bra inte bra.............

tryckeri

Kategori: Jobb

http://www.optimalprint.se/sv-SE/koep/inbjudan/party#

??

Hej, desperata hemmafruar.

Kategori: Jobb

Fina söta underbara..
Tänkte bara bjuda in till Desperata imorgon kväll,, md tilltugg såklart

Så kom när det passar efter 17.30 för då e jag hemma, Välkommen alihopa;)

KRam KRam

Lillan

Alla vägar leder till youtube

Kategori: Jobb

Och när man väl är där leder alla vägar förr eller senare till brittan. Och då är ju steget inte långt till Darth Vader och star wars parodier. Hur som helst, det skiter ju ni i. Så efter det hittade jag tillbaka till kära gamla J.Lo from the block och http://www.youtube.com/watch?v=lvjRrwR2eA4&feature=related Fan på den där tiden var man på topp. Gymnasiet lixom. Ung och oförstörd. Eller, nja, ung i alla fall. Ung och dum. hahaa jag vet inte vart jag vill komma förutom att det var grymt kul när vi hängde på Bäckahästen back in the days. Där har nog många småtjejer blivit besudlade av frukthandlare och allt vad det nu kan vara. Och kommer ni ihåg guldtoan?? Shit, vi måste nästan gå dit bara för att se hur det ser ut. 
När jag tänker efter så definierar fan Lopez gymnasiet och utekvällarna, hon ägde ju början av 2000-talet http://www.youtube.com/watch?v=UiNMZkgimSE&feature=related  

Bäcka är ju Chaplins sedan ett par år tillbaka... Kolla vad dom har förstört!!!! var fan är dansgolvet??




/ yohanna

Ändrade planer!

Kategori: Jobb

Vi är hos konstapel Lärksäter imorn istället. Alltså, Samma tid - men inte samma kanal. Och tiden som gäller är väl ca middagstid 18 eller nåt.

Ta gärna med några kronor för maten. Och juste, blir ingen BIB utan alla får handla sitt verkar det som.



Pis in the middle east

Lisa, Jenny eller Emma!

Kategori: Jobb

Kan nån av er tänka er att ställa upp med husrum tills imorn? Lillan är sjuk så hon kommer inte vara med. Elin packar och donar så där kan vi inte vara...

Vem kliver fram?

hello girls

Kategori: Jobb

Hej på er!

Vi kan vara hos mig på lördag och planera maskeraden om vi vågar ändra dag... Dricka lite boxar och glida ut på stan för dom som vill.....
Ska ut och käka på fredag egentligen men vi får väl se hur det blir med det... Men som sagt.. Dricka och kanske lite käk hos mig på lördag om vi vill ändra dag?!
Ikväll ska jag på mingel på berns...Känner mig lite svullen.. inte så kul...
Puss o kram
Jessica

Händer det nåt kring Halloween ellur?

Kategori: Jobb

Är det någon som ska hitta på nåt kul? Nån som har nån maskerad eller sånt på G? Vore sjukt kul.



Pompripossa... Oh, det vore fett att klä ut sig till henne på vår fekke.

LISA! Ligg på Martin om antal personer lokalen tar in!

/ Johanna

tjohoo

Kategori: Jobb

Hodihoooo! Som Master P skulle ha sagt....

Sitter sista halvtimmen på jobbet. Sjukt kissnödig, men av nån anledning tycker jag att jag borde hålla mig. Varför? Kanske tränar jag upp sätesmuskulaturen för att vara väl förberedd när jag blir 60 och har svårt att hålla tätt.

Jenny, trevligt att höra att du gör ett försök.. Trodde jag aldrig. Vart kom den ifrån? Och att jag säger "trodde jag aldrig" är bara för att jag vet att du blir sur då och kanske mer motiverad.

Själv har jag snart tre månader. Vart kom den ifrån? Om jag aldrig ser Martin nå mer ska jag iaf komma ihåg honom som killen som fick mig att sluta röka. Och det är ju inte fy skam.

Fick ett tips av en tjej som jobbar på radion här på jobbet om hur man snor godis ur en automat. Hon hade filmat sig själv och lagt upp det på webben, så jävla kul.. Så jag testade, stack in en gaffel i en sån där automat och pillade ut en kexchoklad. Funkade hur bra som helst. För bra... Hoppas det inte blir en vana. =) gangstern i mig tittade fram direkt.

Ok, nu till lite allvarligare grejer. Lillan ligger på dödsbädden. Förhoppningsvis överlever hon, men om hon inte gör det behöver vi vara hos någon annan på fredag. Någon frivillig? Och tänk på att Jesus antagligen läser det här, så då är det ju bra att framstå som generös och ställa upp med husrum.

Nu ska jag ringa Polisen och höra om det har hänt nåt. Hoppas inte det för då får jag inte gå hem.

Ses snart älskade biatches. / Yohan

Middag

Kategori: Jobb

Halloj!

Har gått å funtat ett bra tag på å bjuda över er för att briljera med mina kockskills.... så nu e d dags å slå slag i saken så jag har bestämt att den 8:e november, en lördag, så e ni alla hjärtligt välkomna hem till mig.

tänkte att det vore trevligt å gå en liten runda på stan lite senare på kvällen så vore väl bra å börja ganska så tidigt å kom då fram till att halv sju e en tid som är en bra tid.

Jag bjuder på mat å dricka så du behöver inte ha med något förutom dig själv å lite dricks till servitrisen!

Hoppas att så många som möjligt kan komma!

ja, å just d vore bra å veta vad det är folk är allergiska mot. (gills inte vad man inte tycker om utan det ska typ va att man hamnar på sjukhus om man får det i sig.)


pussar å kramar

emmet 

HJÄLP!!

Kategori: Jobb

FY FAN DET HÄR ÄR FAN INGE KUL,  MEN JA SKA KLARA DET, FY FAN DET ÄR JU DET ENDA MAN TÄNKER PÅ  HUR SKA JA KUNNA SLÄPPA TANKEN, ALLA RUTINER, ALLA GÅNGER MAN BARA KÄNNER FÖR DET, ELLER E LEDSEN ELLER GLAD ELLER ARG, ELLER BARA FÖR ATT................SHIT!!!!

JAG HAR SLUTAT RÖKA....................ELLER JAG HÅLLE RPÅ O SLUTA JAG KAN JU INTE SÄGA ATT JAG HAR SLUTAT NÄR MAN HÅLLT UPP 1 DAG ELLLER KAN MAN SÄGA DET REDAN DÅ?????????????????????

uuuuh

Kategori: Jobb

Lillan, jag måste sluta FB-stalka! Hur gör man???

/  Mr.Holmes

Ett tu tö på det fjärde ska man döööö..

Kategori: Jobb

Jaha!
Nu har Bubba gått ur tiden!
Tragiskt faktiskt!
Han hade legat på golvet i buren eller hur man nu ska förklara det. Stackarn!
Undrar hur det såg ut vid själva fallet? Hmm... Intressant!!

Han fick ingen värdig begravning ens. Pappa kastade honom ( henne, för det var faktiskt en tjej) i en plastpåse och sen ner i sopnedkastet... Typiskt Holm!!
Jag vill minnas att vi körde samma cermoni till Pontus, ni vet mitt gamla marsvin. Joyo, vi visade ju hans pung på filmen, du vet!

Nu håller jag på att tappa upp ett bad. Ska bli skönt.. Hoppas jag inte somnar.... och glider ner i vattnet... Släng inte mig i en plastpåse bara är ni schyssta?!?!?
Puss o kram// Jessica

Ps. Jag ska tända ett ljus för Bubba när jag går till mamma nästa gång... Det måste ju räknas på nå sätt?!

desperata

Kategori: Jobb

hur e det med er mina kära? känns som det var på tok för länge sen jag såg er.

tänkte att vi kunde se desperata hemma hos mig ikväll om ni inte har några andra planer. E hemma runt halv åtta. portkoden är 9804 å så går man uppför trappan till första våningen å längst in i hörnet bredvid hissen ligger det en liten lägenhet där jag bor.
 
puss på er!


Waduuuuuuuup!

Kategori: Jobb

God morgon alla glada! Nu får ni sluta blogga så mycket, jag hinner verkligen inte med att läsa alla inlägg.

Jag vill börja med att önska er en gla tisdag. I och med det är vi ett steg närmare fredag och ett steg längre bort från måndag vilket bara kan vara positivt. Mindre positivt är pissvädret utanför, och så ska det vara i fyra månader. Bara att vänja sig. För att klara av det här är det nog bra att käka mycket vitaminer, börja på yoga, solterapi, psykolog, skaffa ett boytoy, gå på massage, skriva en bok, läsa en bok, motionera och fan och hans moster.

Just det, jag orkar inte undvika svordomar i det här inlägget. så, pardon my french.

I dag har jag iaf en riktig jävla peppdag. Är på bra humör, skitvädret till trots. Det är fan ett stort problem att vi i Sverige låter humöret styras så mkt av vädret, eftersom att det i princip alltid är skitväder. Det innebär ju att man går runt och gnäller minst 80 % av året. Det funkar ju inte. Då kan man lika gärna dö eller flytta. Och att flytta från sthlm är ju i princip samma sak som att dö, vilket borde innebära att man måste ändra inställning eller dö. Ok lite väl mkt dödssnack så här tidigt på morgonen.. Och jag som påstog att jag är på bra humör. Det är jag!

Och det tror jag beror på att jag tränade i morse. Har fått in det som vana nu senaste månaden att dra och träna innan jobbet. Funkar asbra eftersom jag börjar 11 rätt ofta. Då får man en asbra start på dagen, träna och sen käka frulle i lugn och ro. Hela dan blir så grymt mkt bättre när man slipper gå upp en timme innan man måste avra utanför dörren, sterssduscha, käka, fixa trixa och vad fan man nu gör, tiden räcker iaf aldrig till.
Nu kan jag kolla på nyhetsmorgon, pissiga Malou och efter tio, slappa och zappa.

Just nu står jag i kö till supporten som har kidnappat min dator. Väntar med spänning på att få samma besked som hela förra veckan:

"Vi väntar på delar..."
Vilka delar?
"Jag vet inte"
Hur lång tid tar det"
"Jag vet inte"
Dra åt helvete din jävla datanörd.
"Tack för ditt samtal"

Skit! Jag vill ju bara ha min dator så jag kan kolla på film och porrsurfa. Nej men ärligt, ska sluta med det nu. Tänk om det är därför datorn pajat? Det är det iof inte för de hade felinstallerat nåt skit senast. Hur som helst är det pinsamt att lämna in skiten på reparation med en massa snusk i dataminnet.

Ser fram emot att träffa några av er på fredag. Vilka kommer? Kan vara bra att veta så vi vet hur mkt mat som ska köpas.

PEACE!






sthlmskrönika + mobilkrönika

Kategori: Jobb

Det är okej att vara lokalpatriotisk så länge du inte är från Stockolm, då är du dryg. Kommer du från Falun och stolt basunerar ut att det är världens bästa ställe och så himla grymt, ja då är det nog ingen som gör mer än rycker på axlarna.

Vad kul att du tycker så om din hemstad.

Men om någon deklarerar sin kärlek till Stockholm blir det ett helt annat ljud i skällan. Jag älskar Stockholm, så himla grym stad. Stockholm är bäst i Sverige!

Vilken dryyyg stockholmare.


Inför OS i Peking var det ett inslag på SVT där skånska medaljhoppet och taekwondo-tjejen Karolina Kedzierska intervjuades. Hon fick då frågan om hon representerade Sverige eller Skåne i Peking, varpå hon konstaterade att hon nog representerade båda.

Hade det däremot varit Therese Alshammar som satt i morgonsoffan och fick frågan om hon tävlar för Stockholm eller Sverige, hade det nog blivit ett jäkla liv. Speciellt om hon svarat att hon simmar för både kung, fosterland och Stureplan.

Drygt.


Jag tror att samma sak gäller i hela Sverige. Självklart är du en stolt norrlänning! Och Malmö, hur coolt som helst. Norrköping, Linköping - javisst! Och det är klart Glenn ska vara stolt över avenyn! Vad är det då med stockholmare som får vissa att lacka ur så totalt om nollåttan skulle uttala en massa väna ord om sin hemstad?

Har det att göra med bekräftade fördomar? Alla vet ju att stockholmare är dryga, stressade och tror att de är störst, bäst, vackrast. Om de då säger något positivt om region 08 har de liksom bekräftat de redan vedertagna sanningarna. Eller är det så att vi här har kommit till jantelagens kärna, den som är störst och bäst får inte säga det?


Men det är inte bara stockholmare som är dryga och tror att de vet bäst. En gång tog jag fram pannlampan och tog scootern upp till Dalarna för att göra en intervju. Jag och kollegan skulle snacka vargpolitik med några killar som antagligen sett "Jägarna" en gång för mycket. Väl på plats var det hon som fick damma av sitt dalmål och sköta snacket, jag fick inte vara med. För jag förstod ju ingenting, jag var ju från...


Ja, ni vet.




------

Genom åren har jag avverkat fler mobiltelefoner än killar - och då har jag ändå min trettioårskris inom sikte.
De har blivit stulna, borttappade, dränkta, stulna igen och golvade (mobilerna alltså, inte killarna). Därför känns det extra bra när jag ser att "PC för alla" har gjort en undersökning på temat "störiga mobiler" och får veta att ni andra också har problem med era telefoner (skadeglädje är den enda sanna glädjen). Det är alltså inte bara jag som är tekniskt inkompetent, det är ni andra också. För det kan väl inte vara så att det är hos telefonerna problemet ligger?

Jag kommer ihåg min första mobil. Gamla Bettan, pålitlig som få. Älskade bumling, Nokia 5110 med antenn. Back in the days var inte mobilerna så avancerade, det räckte med att man kunde ringa och skicka sms. Vilken grej, man slapp ha sökare. Och de fungerade alltid, få funktioner - få saker som kunde gå fel.
I dag förväntar vi oss att våra mobiler ska kunna plåta, filma, surfa, wappa, mms:a, tagga och kanske till och med flyga. Och ju fler funktioner vi får på mobilerna desto mer är det som går fel. Kameran är inte bra, filmen blev suddig, webben är seg och hur taggar man egentligen?

Inom de flesta produktområden går utvecklingen ut på att förbättra och förenkla. Man vill göra det enklare för kunden. Men det är något som jag tror Ericsson och grabbarna har missat. I dag är mobilerna så snygga och har så många funktioner, men är det någon som använder sig av ens hälften?

De dyra och avancerade telefonerna är bara bra på en sak, och det är att ta upp min tid, få mig att känna mig dum - och att sluta fungera vid precis fel tillfälle.

Trodde aldrig jag skulle säga det här, men det var nog bättre förr.

It's a bag in box it's a bag in box it's a bag in the boooox!

Kategori: Jobb

When I say bag you say box!
BAG!
B-O-X!

Det sägs att stora hjärnor tänker likadant, och nu är det bekräftat. Både Lillan och jag har slagits av den eminenta tanken att anordna en liten get together hemma hos henne nästa helg. Lillan, som den underbara rara kock hon är tyckte att kvällen skulle gå i tacons tecken, vilket jag vet ingen har något emot. Om inte pastan i ugnen sätter gnocchi i hjulen för det? Min tanke med middagen gick i maskeradens tecken.

Så vi slår tre flugor i en smäll och kör en middag (fluga#1)

maskeradplanering(fluga#2) samt bag in box (fluga#3) nästa fredag den 24:e hemma hos Lillan. Detta betyder att ni som kan och har lust tar en turkdusch efter jobbet och svänger förbi, glada i hågen och tomma i magen för att planera den bästa (och enda) festen vi någonsin ordnat.

Dagordningen för kvällen ser kommer innehålla bla dessa punkter:

- Lisa berättar vad lokalen kostar och hur många som får plats där.
- Lillan visar sina bästa trix för att rulla en burrito
- Jenny sliter upp BIBen
- Vi går igenom vad som kan behövas köpas i form av ytterligare alkohol, salta pinnar och sånt skit
- Gästlista, här gäller det att kompromissa
- Jessica antecknar allt och skickar ut en sammanställning via FB




Väl mött! All makt åt Tengil, vår befriare.
/ Yohanna & LaYla








And the freaks come out at night!

Kategori: Jobb

Ja ni... Det verkar som att vårt fyllesnack för en gångs skull kommer resultera i action. Lisa har snackat med polisen och fått tillstånd att ordna maskerad på södermalm. Datum kommer att bli lördagen den 17e januari. Närmare info om vad det kostar och hur många vi kan bjuda kommer inom en snar framtid. Men lokalen kostar ca 2000:- och tar antagligen runt 50 pers.

Vi bör ha ett spånmöte asap och sätta upp ramarna. Ska vi ha något tema? Kan vara bra.. Jag föreslår ikoner inom musik och film, det är brett och bra. Andra förslag? Nedan kommer lite härliga bilder att finna inspiration från.

Emma! Jag tycker det är givet att du ska vara Elvis, då kan du ju sjunga in the ghetto hela kvällen utan att få skit för det.




Ella, du bangar väl inte?



Lisa? Du är ju i form och så...



Jenny! Get the party started för fan!




Själv funtar jag på...



Jessi, tar du på dig den här?





Helena, out of control!




Lillan, det är antingen det här eller barbie.




Todelooooo / Johanna


















Flashback!

Kategori: Jobb

Knatade runt på stan här i min nya hood.På vägen hem bestämde jag mig för att köpa "lite" lördagsgodis och trillade in på ett place som heter Karamella. Och damn! Där fanns det godis av rang! Karamellkungen kan gå och gömma sig.

Här hade dom sånt godis vi käkade när vi var små! (blandat med allt annat så klart). Bandis-brudar, kommer ni ihåg när vi tiggde pengar för att köpa droppar för 10 öre styck? Här finns dom i lösvikt i alla möjliga smaker.. Jag har inte sett droppar på åååår och dar. Trodde som var utrotade. I extas plockar jag ett gäng för att längre in i butiken hitta...

TEFAT!



MON DIEU!

Som om detta inte vore nog hade de även jenka, chock och en massa annat gott. Hockeypulver? JAVISST!
Råfärskt häxvrål? SJÄLVKLART! två meter långa remmar häxvrål? MEN JA!

Så nu vet ni vad jag ska göra i kväll.

tjyss / YOhanna



"Gottland"

Kategori: Jobb

Oki.. nu var vi där.. jag har en ny fetish eller detta kanske är min första jag ÄLSKAR "gottländska"..

Vill ha en karl som pratar såe därae...(kikade såklart på SOS Gute igår.. ett program om inte så mycket värt för världen  men ändå.. Blev dock lite besviken när den " heta" ambulans mannen inte var med,, men fick ju iaf höra lite härlig dialekt..


Undrar om det förresten bara är gottländska eller om jag är lite svag för karlar med dialekt över huvudtaget...
Jag menar,, aa jag gillat ordentligt.. Någon mer som känner sig svag för karlar med briljerande dialekt?

Kram Kram 
Lillan

P.S Ella jag vet att jag aldrig fick säga det här igen ,, men (jag har inga pengar kvar;) D.S

Om ni inte hör något mer från mig så vill jag bara säga hej då

Kategori: Jobb

Imorn publiceras min första krönika i tidningen. Rubriken?

"Stockholm är bäst i Sverige"

Temat är att jag lackar på att det är ok att vara lokalpatriot om man kommer från tex falun, lule, visby eller vad det nu kan vara.. Men snackar du gott om sthlm är du bara en dryg jävla 08a. Sen maler jag på om det och frågar mig om det är jante som spökar. Att den som är störst och bäst inte får säga det?

Jag vill ju provocera. Men jag vet inte hur långt man kan gå =) Men, att jag oroar mig bekräftar ju även grejen. Hade rubriken varit "Helsingborg bäst i Sverige" hade ingen lackat utan man hade bara:
jaha vad kul att du tycker så om din hemstad, gulligt.

Så om ni inte hör nåt mer från mig har jag antagligen fått sparken och försöker komma över mig själv i nåt kloster i Burma.

Puss el i pussel / Hanna panna

ÄLSKAR HM.......

Kategori: Jobb

ÅH VAD GLAD JAG BLEV IGÅR, TÄNK VAD LITE VÄRDECHECKAR KAN GÖRA...

jag brukar typ få en 50 lapp eller en 100 lapp.. men igår när jag öppnade posten så fick jag hela


550:- i värdecheckar!!! Oj o jojojojojoj... så nu blir det shoppa på lunchen..... tur att ngt kul o bra händer i mitt liv just nu.. allt e fan skit....// Jen

yoooooooo....

Kategori: Jobb

I tell you what I want what i really really want!
Soooooooooo tell me what you want what you really really want!
I wanna i wanna i wanna really really really really chickachickahaaaa??

Dagens skämskudde är officiellt utdelad. Och redan vid den väna tiden 08.18.

Jag lyssnade på spice girls hela vägen till jobbet. Hur det gick till? Jo jag har nämligen deras låtar på min mobil. YEPP.

Spice up your life!



Ni borde prova det. Man vet inte om man ska skratta eller gråta, men kul är det.

Man sitter där på bussen och folket runt om kring har ingen aning om att man lyssnar på riktig jävla 90-tals-sörja. Man är lixom lite rädd för att nån ska rycka ena luren och fråga vad fan man håller på med.


spännande va?

/ Yohanna





allvarligt.............

Kategori: Jobb



JA VILL!!!!!!!!!!

-.............

Kategori: Jobb



åh.......

JA VILL!!!!!!!!!!!!

Kategori: Jobb



Nu är ju inte detta radhus just det radhus jag vill ha.. men ... när sk ahon best'ämma sig man får ju magsår för mindra alltså......

JA VILL JA VILL JA VILL JA VILL JA VILL JA VILL..... PLEASE!!!!!!!!

DESPERATA??

Kategori: Jobb

ännu en tisdag har kommit till oss... nu e bara frågan.. vAR SKA VI VARA???

skull evara himlans kul att få se din lya EMMA?! men kanske lite tokigt eftersom du åker....

NGN ???

Mmmmmmmycket att göra

Kategori: Jobb

Så här i hösttider kan man ju behöva en het karl att värma sig med. Tänkte bjuda på ett par, det är ni värda.








haha kan säga att jag hade den här bilden i plånboken
när vi gick på högstadiet...paaaco!



/ jollan

Var det nån som inte hade en GRYM höstdag igår?

Kategori: Jobb

Jag blir mer och mer övertygad om att hösten är min favvoårstid. Dagar som igår bekräftar mina misstankar. Vad slår synen nedan? Inte snö iaf... Och inte en dammig svensk "strand". Synd bara att vi bara får ett par perfekta höstdagar om året.. Passa på och njut!

tut. / jorsch



Mmmmmmm korv!!!

Kategori: Jobb



Här joyo får du din efterlängtade korv!!!!!//Jen

tack tjejer!!!

Kategori: Jobb







//puss  jenny

TACK TJEJER!!!!

Kategori: Jobb

VILL BARA TACKA FÖR EN SUPER TREVLIG KVÄLL..

O TACK FÖR PRESENTERNA!! GRYMMA......TYVÄRR KAN JA INTE BERÄTTA NGT OM DE IGÅR.. BLEV INGET MEN DE FIXAR VI IKVÄLL SÅ FORTSÄTTNING FÖLJER!!! SKA NOG DRA TILL GULDFYND IDAG O SHOPPA LITE ÖRHÄNGEN :)

TACK!!!

HOPPAS ALLA HADE TREVLIGT!

///JEN

Jääävlar vad jag lökar på jobbet just nu!

Kategori: Jobb

Funderar på att "skenskriva" en artikel som redan är klar resten av dagen...

Bra eller anus?

Lördagsbio

Kategori: Jobb

Blir det kanske... Mitt på dan också, kanske.. Här är några förslag:

Bangkok dangerous - Nicholas Cage, action - var ju ett tag sen man såg honom.
Plot: "En ökänd professionell mördare kommer till Bangkok i Thailand för att göra det som är tänkt att bli hans absolut sista jobb i.."

Den andra systern Boleyn - Drama om kåta kungar i Englad back in the days. Scarlett Johansen

Mirrors -
skräckfilm

Eagle Eye - shia lebouf eller vad han nu heter, action

eller... BATMAN! CHRISTIAN bale är inte så het, faktiskt inte.

/ YOYO

La coca coca

Kategori: Jobb

Hola chicas!

Det verkar ha uppstått en viss förvirring kring var La cocaracha ligger.. Trot det är Lillan som har spritt falska vägbeskrivningar till Odenplan. Anywho, ställen ligger på SÖDERMALM, bondegatan typ mitt emot krogen Bonden, om det nu är nån som kommer ihåg det stället.

Glöm nu inte att ta ut pengar så vi slipper att alla ska hosta upp varsitt kort och betala 198,50:- eller vad det nu blir. För att safa kan man gärna ta olika valörer!

Sen kan jag meddela att de har en meny som man kan få när man är så många som vi. Då pungar man typ 170 spänn eller nåt sånt och så får man in åtta olika rätter som alla får äta så mkt de vill av. Dessa rätter består av typ 3 kött, en fågel, fisk, veggie, potaits, calamari osv osv.... Kan vara smidigt!

Ses ikväll turrturr! / j

TORSDAG::::

Kategori: Jobb

torsdag, torsdag, torsdag,... en ganska bra dag tycker jag....SÅ himla nära helgen ehlt underbart!! tyvärr så är det en så där regnig o grå torsdag.... shit va ja snackar skit, det jag ville få fram var iallfall

att vi bokat bord till 20,15 imorgon...

hoppas det passar alla...
puss o kram nu ska ja fortsätta jobba....25 år....5till 30 .....25 till 50.......35 till 60 .... osv... oj oj oj

rassup o ramark

Helu i stugan

Kategori: Jobb

Så, då var jennys 25 års dag nästan över ( i skrivande stund exakt åtta minuter ) hoppas att du har haft en fin dag med mys och sånt. Önskar att jag var med er på fredag!
Jag skriver bara en kortis, ont i kopfen (det är väl huvud på tyska..jessi? emma? nån?) Jag coh Max ska alltså åka till Brasilien den 10 november och vi blir borta tills den 1 dec.  Det ska bli fantastiskt. Biljetterna är köpta sedan en vecka och boende har vi för hans faster som bor i Paris har hus där, 70 km norr om Rio, Punta Negra heter det. Jag är jättepirrig och drömmer mardrömmar om flygplan på nätterna. Först flyger vi till Barajas och sedan hela vägen från Spanien till Brasilien....wow...Atlanten lixom! På hemvägen är vi ute och reser hela 19 timmar med mellanlandningar i Sao Paolo och Madrid. Jag klagar alltså inte, jag bara mentalt förbereder mig för panik och ångest inspärrad i en plåtburk många timmar. Några tips tjejer? Vi har pratat om att hyra bil och eventuellt oxå ta buss till Iguacu...!!  Maxs mamma kommer vara där oxå, annars har jag väl mest tänkt att äta frukt och lalla runt. Just nu håller vi på och letar lägenhet vilket inte är det lättaste, det ska bli så skönt att slippa dela lägenhet. Jag önskar att jag kunde ta med mig min lya på bjulevägen ända hit! Just nu denna månad bor vi i Maxs kompis lägenhet som är bortrest och det är så lugnt och skönt!
Jag vill ha er nu!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOM HIT! Annars kommer jag nog nån gång i januari februari måste ju utnyttja eran underbara present! Och snösmycket har jag på mig jämt! TACK!

Saknar er! Puss Hilda

vitaminbrist

Kategori: Jobb

Morsning!!

Ok, att man alltid säger att man är trött.. Men jag har fan deckat runt 21 de senaste dagarna..... Jag tror att jag har brist på något viktigt skit... Jag vill bara sova hela tiden.... Konstigt... Aja, nu är det bara 1 timme kvar... Jag har faktiskt hängt med hela dagen idag,, tro jag... Äh, tja!!
/ Jh

Tullan 25år!!!

Kategori: Jobb

Ja må hon leva....Grattis.....!!!!! Hoppas din dag blir topp..


En sådan här skulle jag vilja ha å äta när vi firar dig,,,, ;) Kram Lillan

Desperata

Kategori: Jobb

Hejsan!
Var ska vi hålla hus imorgon?
/Elin

Nåt för dig ella

Kategori: Jobb

http://www.aftonbladet.se/bingo/article3452564.ab

Befruktningen

Kategori: Jobb

Efter vår lilla diskussion hemma hos Jessi kan jag meddela alla att man INTE kan bli gravid vid något annat tillfälle än när man har ägglossning, det är endast då ägget går att befrukta. Det är därför vissa kvinnor kör med "säkra perioder" när dom inte käkar piller, eftersom då kan man inte bli med barn. Informationen kommer från en säker källa och är vetenskapligt bevisat..så håll koll på ägglossningen!
Hejsvejs

LA CUCARACHA...

Kategori: Jobb

BRA LILLAN!!!, MYCKET BRA FÖRSLAG...

Jag personligen har inte varit där men hört mycket bra om det och det ser riktigt mysigt ut!

Så om ingen har ngt att invända mot detta mysiga ställe eller kommer med ngt som slår det så tycker jag att vi kör på det!

Gå in o kolla    www.lacucaracha.se o kolla menyn o så....

//jen

ny frisyr??

Kategori: Jobb

Jag tycker att det vore kul att fixa en ny frilla, tänk att få världens hårsvall?? man kanske ska gå in till frisören och säga att dom kan försöka göra det så stort som möjligt..locka, locka, krulla, krulla
...      

hur slutar man?

Kategori: Jobb

Jag överväger starkt att lägga ner facebook.... Är det nån annan som har haft samma tanke så säg till. Jag behöver stöd i det här. Vill gå vidare.

/ Anonym

hello my lovely bruds...

Kategori: Jobb

ville bara lägga en inbjudan till skön fredagkväll.. tänkte vi kan hänga hos mig och sen dra till morfar ginko...
vad sägs?

puss så länge!
helle pelle

Tidig dag

Kategori: Jobb

Nu ska jag faktiskt kila från skolan.. Klockan är typ 3 och det ska bli sååå skönt....
Ikväll ska jag bada badkar, äta fruktsallad och dricka champange... Haha,,, det lät inte som min stil!! Ush, vad fjantigt... Jag ska ta ett dopp i karet, Käka lite frukt och dricka sprit, menade jag ju!! Puss o kram!
Tjejen i desperata är riktigt läbbig!!!
/ Jessica

....okej....

Kategori: Jobb

ok allvarligt jag kan inte sluta tänka på den där lilla läskiga tjejen i DHW, hon e helt otrolig... får rysningar....

ok till det allvarliga då.... vet ej alls hur folk känner inför mitt firande,,
Jag e ju inte ute på stan o äter så mkt (det blir mest thaien i sockenplan) för min o mattias del...
så ja e med andra ord inte så haj på restauranger..
Vill gärna att ni kommer med förslag på både mato ställen... MYSIGA... är väl det viktigaste o så klart goooood mat!

Men vi bokar iallfall fredag 081010 kl 20,00....NGR invändningar på detta?
så som sagt
KOM MED FÖRSLAG!!

ha en underbar regnig onsdag...
Imorogn ska vi kolla radhuset.... yeah!!

Puss o slisk
//Jen 6dagar kvar till tant.............