BC - live the dream

Mack...Mackkk... framme

Kategori: Allmänt

Hej bruds..

D e ju helt otroligt va nice d e a va har men.. d saknas ju en liten detalj.. VAR ar ni ???

Naaa har inte borjat langta efter er saa mycket annu men en aning..faktiskt..
JO okej jag erkanner jag langtar.. men far noja med karl som e har nere sa lange lr aa nan dag till sa lange iaf....

Ska val sova snart igen d e typ d jag har gjort sen jag kom hit...  jora solat lite sa nu e jag sjukt grisskar men den bjuder jag pa far nog hanga i skuggan imorgon...jo har vart pa strippklubb... pa riktigt,, med girls doing girls... sjukt coolt... a se i verkligheten... trodde jag ju inte skulle handa men men...  

Stor kram till er alla sa lar vi ju ses har igen snart..

Kram Lillan

missing you

Kategori: Allmänt

Chicas, vill bara säga att jag saknar er! Känner mig helt offside när jag jobbar natt. Pratar inte med nån bara äta jobba träna sova dö, eller hur det nu var Gessle sa... Ush va lågt att citera Gessle.

Hur som helst... Ses i helgen! Jessi, hosta upp lite detaljer om lördagen här på bloggen tack.

kreml / hanna

Heta linjen

Kategori: Allmänt

Fick precis ett sms från bcn.. verkar som att snubben vill upprätta nån slags "heta linjen"... Hmm.. haha jag kan bara grava och gå till jobbet och försöka tänka på annat. Men i dessa dagar är ju inte det särskilt lätt eftersom att sahara framstår som en rätt regnig region i jämförelse.

/ ching a ling

yes

Kategori: Allmänt

Det var dax för lite förändring. Lägger in nåt annat kort inom en snar framtid eller nåt.. Men höll på att spy på det orangea.

/ stork

Philip! Vad gör du här?

Kategori: Allmänt

EMMA! Här har du ett kärt återseende... Man ser ju hur kär du håller karln. Philip eller vad var det?

image457
"Philip... Om du säger en sak till så smäller det."

/ johanna

Arlanda t&r..

Kategori: Allmänt

Godmorgon... Har nu varit vaken i  ja nästan 5 timmar.. sug på den karamellen, dock  tillägga att jag även bar spenderade 1,5 timmar i sängen innan jag gick upp för 5 timmar sen..
 

Ni vet hur d e när man ska någonstans.. man e ju förväntansfull,,  å inte alltid ute i god tid... som denna fröken...
Förutom i vissa avseenden...

Landar med Arlanda express straxt efter 6.. langar upp jätte ryggsäcken å börjar gå mot avgångshallen.. kommer upp kikar vart jag ska checka in.. MEN då börjar ju paniken lite snabbt sprida sig,,, mitt flyg finns inte med ... vilka tavlor jag än tittar på så finns inte mitt flyg som ska gå 8.30 inte alls... Börjar leta efter en informtion så jag kan få lite hjälp..   HIttar disken med mitt flybolag... å kassörskan tittar på mig när jag lämnar fram min bokningsgrej,, å säger:
-Metropolresor... aldrig hört talas om.... NU e paniken i allra högsta grad synlig på mig... Sen kikar hon igen å skrattar till lite lätt...
- Men d här flyger går ju först ikväll alltså 20.30.. hur svårt e d å skriva d på biljettjäveln..???
Ja jag vet typiskt mig... MEN d e första gången jag åker ut till ARN utan å kika flygtider på nätet... maximal otur lr a så jävla dålig är man..men men. Thailand åker ju ingenstans ....
Så nu sitter jag hemma igen ska sova en stund... 

KRam Lillan  ( hon som gilar å åka t&r med arlanda express....:)
 

HEMMA IGEN O SLITEN SOM FAN!

Kategori: Allmänt

image452

jAHA DÅ VAR MAN HEMMA IGEN, SATAN VAD DE STÄMMER,,, BORTA BRA MEN HEMMA BÄST... JA OK HAR HAFT SJUKT KUL I BRA O SÅ MEN NI VET ALLA HUR SKÖÖÖNT DET 'R ATT KOMMA HEM,,, ÄR HELT SLUT ORKAR INTE SKRIVA MER MEN BJUDER ER ALLA PÅ LITE FOTON!

///jEN
image453

icekarting... herregud vad kul, go kart på is, det var galet KUL!!

image454

image455

Ja, dags att ge sig ut på scooter safari... sjukt, vi b´var om ja inte minns fel 927 meter över havet...sjukt vackert

image456

trött torsdag

Kategori: Allmänt

Ja, det är ju inte ofta man tar sig tid och gör ett inlägg, men eftresom det senaste var ungefär ett halvår sen tänkte jag att det var dags.. Jag måste erkänna att jag just nu är avundsjuk på Lillan för att hon har en solsemester att se fram emot, jag är också avundsjuk på Lisa och Jenny som är i fjällen och får åka skidor. Om man ändå kunde få ha ett jobb och tjäna lite pengar och få en välbehövlig semester,,,ååhh, jag e så skoltrött!!
En annan sak som jag (och främst andra oskyldiga personer) har fått stå ut med denna vecka är att jag har PMS. Som fan!! Jag tror aldrig jag har varit så här sur i hela mitt liv, det konstiga är att det känns som att det har pågått ungefär en månad men det är ju inte möjligt..För ovanlighetens skull går det mest ut över människor som jag inte ens känner. Jag blir TOKIG på personer som går bakom mig på stan, jag har lust att vända mig om och fråga va fan dom vill!! Jag vet, det kanske låter sjukt, men måste dom gå så jävla nära mig??

Nåt som däremot känns hur skönt som helst är att det snart är helg och vi ska fira Johannas examen..partyparty!!
Det är väl ungefär där det börjar och sen ser jag inget stopp, det är ju fullt upp varenda helg framöver. Kul ska det bli!!!
Jag har haft svårt att sova de senaste nätterna, antingen blir man väckt av att man får meddelande på mobilen om det senaste skvallret eller att grannen får för sig att spela för hög musik. Men man ska inte klaga har jag hört...
Syns i svängen!! //Elin

P.S Jag är tacksam för skvallret även om det är på nätterna..

Hunk varning...

Kategori: Allmänt

Hey tjejer,, utsikterna ser riktigt bra ut...

Satt på tunnelbanan på väg hem idag.. ååå pang.... där va ha klev på i Globen..VÄRLDENS HUNK...
Å damn han kom å satte sig mitt emot,, tur för honom så jag kunde spana riktigt ordentligt..
Asså ge mig en bit av honom å jag skulle va nöjd i minst......aa en vecka iaf...

Å hans ögon ... var mörkare än dina Emmet..typ nästan på gränsen till svart...
Hade varit en perfekt karl,, ... antar att han bor i Bandhagen lr Högdalen då han satt längst fram i tbanan å inte gick av i stureby...

Varför säger man inte hej egentligen tänk om d var min karl... ääähh men iaf d e den andra hunken på 3 dar...såå bruds snart e dem här i MASSOR...;)

Kram Lillan

löner

Kategori: Allmänt

Fråga...

månadslön får man väl samma månad right? Om jag skriver kontrakt för att gå på månadslön i början på jan kommer väl första nu den 25:e, right? Timlön kommer månaden efter, månadslön samma mån.. Annars är jag fukked!

jork

TANDÅDALEN!!

Kategori: Allmänt

JAHA MINA KÄRA VÄNNER...¨

då var det dags för  brunrödhåriga jenny att lämna stockholm för en weekend i tandådalen! ska bli riktigt kul faktiskt! men jag förstår mej inte på mej själv... herregud .. ja ska vara borta i 4dagar och har fan packning för 4 månader.. allvarligt... men ja måste försvara mej med att eftersom det är vinter så måste man ha varma kläder med sig o de tar faktiskt upp mer plats än vad små sommarkläder gör... VISST??? mattias har bara suckat o stönat hela tiden han tycker inte ja e klok,, men va f****n, hahahhahaha

Jaha nu e klockn 07,53 och vi åker alltså om nästan exakt 5 timmar.. då kommer bussen o hämtar oss.!

LILLAN::: Lycka till idag, det går bra ska du se , vi har alla gjort det o du ser ju, vi knatar ju fortfarande omkring.. Och du,, ha så jädrans bra i Thailand... satan är så avundsjuk att ja spricker!!! kommer sakna dej!! ta hand om dej o sola lite för mej me!!! Vi vill ha massa inlägg här på bloggen, det hoppas ja att du först¨r!

Jaha , det var allt för mej,,
Over and out!! PUSS O KRAM

Strumpbyxor & grejer

Kategori: Allmänt

ELIN! Har du mina randiga strumpbyxor? OCh ett par svarta? Sen nyårsafton,.. Du kanse har lite annat som är mitt också, dumpade ju en del hos din mor. Tacksam för svar.

EMMA! Tar du med dig min kjol på lördag? tack.

ALLA! Jag finns tillgänglig för fika och dylikt under torsdagen och fredagen för jag e  leeedig!

ALLA IGEN! Nån som har lust att ta en drink på Rival eller O-baren på fredag, under ordnade former.

mvh, jork

problemet med städning

Kategori: Allmänt

Problemet med att städa är inte bara att det är tråkigt, för så trist är det inte med rätt musik till. Men att när man väl städar tillräckligt mkt hittar man skit som man borde slängt ut för länge sen. Som små jävla puss och jag älskar dig lappar från exkex. Men positivt är att man även hittar gamla playlists med låtar man inte kom ihåg fanns.. Som tex toni braxton - breathe again eller bohemain rapsody med hon den där tjejern, vad hon nu hette.. den var het när vi gick på högstadiet.. den har jag tydligen på skiva också.. och jessi, mystikal - danger!

min dator mår inte så bra tror jag.. fläkten flippar ur efter fem minuter nedladdning.. har kört viruskoll och har utrymme kvar.. här behövs en djupare grävning med en stor borrmaskin a la armageddon.

peace jork

Trevlig helg!

Kategori: Allmänt

Nu är mitt sista nattskift snart slut och jag får lite väl förtjänt ledighet.. Ska bli hur skönt som helst! Nä, jag hade visst inte så mycket mer att säga än det.. Så ha det!

kram j

halsband

Kategori: Allmänt

Har nån av er tjejer sett mitt halsband med ett hjärta längst ner? Det som jag hittade i New york.. har slarvat lite verkar det som...

kram johanna

ingen risk för insomnia

Kategori: Allmänt

Snart somnar jag. Jag lovar att jag ser fem Zlatan på skärmen där det bara ska vara en. Eller? Han kanske kan vara på flera ställen samtidigt. Det skulle ju förklara saken.

/ Jork

Gotlands töser....

Kategori: Allmänt

Tänkte få er på bättre tankar denna gråá dag ..
In å fantisera om vilka dumheter vi kan göra till denna..

http://youtube.com/watch?v=QlB_EnyhP-g&feature=related


Kram Lillan

photoshop?

Kategori: Allmänt

HEJ ALLA GLADA, IDAG ÄR DET FREDAG O DET ÄR VI SJUKT NÖJDA MED!!!

ok, en liten fråga, ja börjar bli lite trött på att färga min äckliga utväxt hela tiden sp funderar kanske på att byta
färg, tänkte därför höra om någon kanske har PHOTOSHOP? såg en tjej som hade lagt en bild och sedan provat med massa olika hårfärger sjukt bra!!! eftresom ja inte kan bestämma så vore det bra innan... ok .. så om ni har eller känner nån som har el så hör av ER!!! /// JEN

Full fart framåt

Kategori: Allmänt

Okej, ska man göra nåt ska man göra det ordentligt.

Nu kör vi. Inga halvmesyrer. Jag bjuder in nära och kära hem till mig den 26:e för att fira stort (även fast pluggisen i mig gråter)! Följande gäller:

- Avspark 19.00, kom i tid
- Ät hemma
- Här finns småplock
(snittar, oliver, chips, salami, ja ni vet....)
- Här finns även rött och vitt vin samt möjligen nåt annat beroende på vad mitt kto säger
- Jag kan inte garantera att jag inte försöker styra upp en tipsrunda, but hey - it's my party and I'll tipsrunda if I want to.
-
Emma, ta hemskt gärna med dig din pojkvän vore kul att träffa karln under ordnade omständigheter(alkohol)
- Jag har förutom gussarna bjudit in grabbarna, Hasse, Harry, Bruse/Jessi, Helge/Johanna, Anna W, Adam&c:o, och sen vet jag inte riktigt...
- Folk kommer att röka utomhus
- Mer info kan tillkomma under resans gång


Och du, det kommer bli fett. Väl mött! som dom säger....


Mvh, Johanna journalist och multimediavetare ahhahahahahahahaha




image449







Vinkväll...

Kategori: Allmänt

Hellu!!
Lärkan och Jessisöt tänker styra upp en vinkväll imorn fredag på fågelstav. Vet att några av er redan har egna planer men hör av dig om du e sugen på att joina. Jag lärkan står för vin, musik och mys.
Puss och kärlek på er..

SKIDBYXOR EFTERLYSES!!

Kategori: Allmänt

OK SOM NI ALLA KANSKE VET SÅ DRAR JA PÅ KONFERENS TILL TANDÅDALEN PÅ TORSDAG DEN 24:E

KANSKE ÄR DE NÅGON AV MINA VACKRA VÄNNER  SOM SITTER O KLÄMMER PÅ ETT PAR???

VORE GANSKA SÅ SNÄLLT.... MEN ELIN,,, ÄR INTE DU EN SÅN DÄR SKIDTJEJ??? VORE TACKSAM FÖR SVAR OCH GÄRNA ETT SOM LIKNAR DET HÄR.... " JENNY, JA HAR ETT POAR TILL DEJ!!"..

PUSS SÅ LÄNGE.....

Usch...

Kategori: Allmänt

vad jag är trött på att plugga. Sitter här framför ett tomt worddokument där tabben blinkar mot mig å skriker skriv nåt, skriv nåt.. tomt, kommer ingenting. Håller på å få psykbryt. D värsta är att jag vet typ hur jag ska göra men får av någon konstig anledning inte ned d på papper. D e väl bara å hoppas på att det lossnar snart.

Så, annars, vad händer?? Kul för dig Lillan att du köpt biljett, verkligen, jätteroligt. Joyo grattis till examen på fredag! Grymt stolt över dig, d kunde man ju inte tro när dom ville flytta dig till den där skolan för problembarn. Å nog för jag vet att din relation till studier har förändrats avsevärt sedan dess så tji fick dom.. Mer vad händer mer? Tror f.ö att min totala borttappade motivation beror på att jag har ställt in mig på att det snart är sommar. Jag vet att d e toklångt kvar, men d börjar pratas semester å vädret har snarare känts som tidigt vårväder än vinter (kanske inte just idag då d bara känns höst) så tror nog att det har med d å göra. 

Näe, nu måste jag sluta snacka skit å försöka lokalisera mina kunskaper om nedrustning politik, ska bara först....
puss på er mina fina små älsklingar!

Emmet 

Gla examensdag

Kategori: Allmänt

Jag har fått indikationer på att man borde fira saker som att man är klar med skolan. Forever. (Fast om jag känner mig själv rätt kommer det nog inte dröja så länge innan jag är tillbaka i bänken, det e ju så mysigt att plugga). Anywho....

Som Jessi sa... Den 26:e är det lite festligheter hemma hos mig på Söder, endast SJUKT BRA ursäkter godtas och då ska de fan komma i tid annars tror jag inte på er. Ni kan ta med er nåt litet att dricka om ni vill, men jag kommer köpa ett par dunkar vin. Jag vet inte hur mycket ni dricker, men jag antar att det går ungefär en per skalle en normal sommarkväll. Så kommer inte vara fallet på Ringvägen utan ni får försöka behärska er själva och dela broderligt på en två boxar eller nåt sånt. Eftersom att det är löning OCH JAG FAKTISKT FÅR EN LÖN FÖR FÖRSTA OCH KANSKE SISTA GÅNGEN så slänger jag väl in en bål också.

Väl mött! Och ja, det går bra att anmäla sig här på bloggen.

PUSS OCH KRAM JOHANNA

Grattis JOhanna!!

Kategori: Allmänt

Jaha! Nu väntar vuxenlivet för Johanna W!!!
Lördagen den 26 januari ska vi fira hennes examen! Obligatorisk närvaro gäller!! Nej, men vi kommer att befinna oss på ringvägen o fira in hennes nya förhoppningsvis rika liv!! Sen blir det ut på stan o tjoha!!
Bra! Då syns vi där!! Tema: Tidning!!!
Tack o hej!!

hej brudsen!!

Kategori: Allmänt

dags för ett inlägg....
jaha, händer inte mycket i mitt patetiska liv.. har sovit till halv tolv två dar i rad, druckit te och läst tidningen, tagit mig en träningssväng, duschat och åkt runt på skitgrejer. det har varit riktigt jävla skönt!!
frida var här och hängde lite idag (har en känsla av att hon kommer dyka upp igen för hon lämna bilen) och nu sitter jag och väntar på våran underbara fina och HETA jessica som ska komma förbi en sväng.
imorrn ska jag tvätta och storstäda, det är så jävla skitit här hemma...och sen ska jag dra till västerås för att få en spabehandlig av fraida inför våran redovisning, grymt ju!!
ok ok.. vi hörs..


puss och kram, eleonor 21image444

ostabil och instabilhäng!!

Ni kan aldrig tro det.... I did IT!!!

Kategori: Allmänt

Jag har nu bokat en resa a´ 3 veckor till Thailand...  Sug på den.:!!!

JAGSKATILLTHAILANDJAGSKA TILLTHAIALNDJAGSKATILLTHAILANDJAGSKATILLTHAILAND!!!!

WEEEEE JIPPIE!!!!

JAg e jätte lycklig,, jag ska ner å sola å bada ;;;)))));););););););)

KRAM

Lillan

vart kommer allt ifrån?

Kategori: Allmänt

seriöst... ni vet tjejer 1 gång /månad har man en sak som bara tjejer har... (vissa har turen att slippa helt...)
men ja har en undran, ok att det kommer o så men hur i helvete kan det komma så mycket...??? ja fattar verkligen inte .. vi snackar 1 1/2  PER TIMME.... är det ingen annan som undrat över detta mysterium?.

zooma zoom zoom in da boom boom

Kategori: Allmänt

har ni tänkt på va många sjuka "låttexter" det finns.... Har ni försökt följa med i någon av följande låtar? 

Snow med - Infooooormer i nosi chakala läää  chalksndclbasdnlkj clllala i llicki boom boom yeeaaah eller what? vaaaa? Och det bästa är att den här killen ser ut som Vanilla Ice, då är frågan - vem var först med att leka cool white boy? återkommer på den punkten.

Eller....

Wreckx-n-effect - Rumpshaker - All i wanna do is zoomazoomzoom zoom in da boom boom shake shake yo rump zoomzomzmomzozmz boom boom!

Eller.....

Dum dum daradarum dum dum  -that's the way you got to go put your hans in the air when i say so...

DUM DUM DUM? vaaa?

En sak är säker.. Dom hade sjuka låttexter back in the day....

/ Johanna shakakahahkahkak boom boom zoomel i doom

rock bear

Kategori: Allmänt


20827-441

GÖTEN....nya sommarhiten lr va sägs...

Kategori: Allmänt

Lite skillnad från nu å då....


http://youtube.com/watch?v=YguNSqFWgs4

Hör å njut...

Lill

Bonus

Kategori: Allmänt



image440

Klackrent!

Kategori: Allmänt

Jobbade första natten igår på sportbladet och kan meddela följande:

- Det var skitkul
- Redaktionen består av ett gäng grabbar som är hur trevliga som helst
- Det var svårt.. Har för mkt KLick-tänk i huvudet och vill förvandla alla sportartiklar till nåt som har med sex/kändisar eller helst Britney att göra.
- Sport är ju knepigt. Trodde jag hade lite koll men alltså, eh nej. Bättre att hålla käften.
- Var så förvirrad och trött när jag slutade 4 på morgonen att jag misslyckades med att ta en taxi och fick gå hem.

Fortsättning följer.......



/ johannnna

Titta vem jag hitta på en väns fb...

Kategori: Allmänt

 

Planering planering..

Kategori: Allmänt

Hej vänner!
Dags att boka semester..... Håller på o kollar upp lite boenden på Gotland.... Är lite intresserad på vilka som ska med... Måste veta ganska exakt med tanke på rum o pris o skit... Så ett Ja eller Nej vore superduper!!
Måste boka ganska snart..Är redan rätt sent ute.....

Jag har ont i nacken!! Någon som är sugen på att ge en massage?? Äh, nu blev jag sådär trött igen..
Förresten!! Drömde att Elin o Lisa dog!! Ni blev skjutna... Martin tog fast bovarna med en typ svart vinöppnare..som han lurade gangstrarna med...alltså han fick dom att tro att det var en pistol...Men dom kom på honom o började jaga honom med en kniv... Jag vet inte hur det gick...Jag koncentrerade mig på att färjan inte skulle sjunka för jag hade fått uppgifter om att den skulle göra det....fast den gjorde inte det....eller jag vet inte... Jag fick aldrig reda på det för jag vaknade.....Att någon dör betyder väl att nån föds eller gifter sig eller nåt va?!??! Kanske ploppar ut en unge här i dagarna?! Nåt frieri är det väl inte tal om?! OM det är tal om det...tackar jag fan Ja!!!

// Jessica

Ella.. din flammas nya...

Kategori: Allmänt

http://youtube.com/watch?v=vPLkI3vW78o

;)

Rese..dags..

Kategori: Allmänt

Pinglor allihop....

E såå sjukt avundsjuk på Lisas resa... så jag tänkte att d där vill jag faktiskt oxå uppleva.. så om det är någon ska med såå hojta..
Eftersom det har tillstött komplikationer med min travelbuddie alias Jorchen,, (du har fått ett erbjudande som du inte kan tacka nej till...vik. på aftonbladet  å det är ju förståeligt att du inte gör´t)
Jo GRATULERAR såklart:)

Jag tänkte utifall nån vill såå vet ni... Jag kommer kirra min resa rätt snart så e ni sugna så damn it!,, you tell me right now..

Have a Lovely Day

Lillan













LEDIG!

Kategori: Allmänt

LEDIG.... åhh vad skönt det är att vara ledig... hade lite flextimmar o kände att ja inte ville jobba idag... så då gjorde ja inte det.... det är typ det enda bra med mitt jobb,,, att man har den möjligheten..

jaha gick upp 10 idag riktigt skönt, men var fortfarande lika trött.... tror att det har med vädret att göra ganska mycket... alldelles för mörkt jämt o ständigt ...skulle verkligen behöva dra till solen känner ja men men... får väl gå o lägga mej o solariet i en kvart o fantisera mej långt långt långt bort...

jaha snart februari o 25 årsfesterna börjar!! har ni börjat planera än lr? shit.... 25 bast.. börjar faktskit att bli gamla på riktit den här gången... galet fan...har alla skaffat antirynk krämer???

fan emma hade verkigen velat fika idag men kl blev så mycket o hade kommit hem precis,,, ja du vet,, hoppas ja e ledig snart iegn så kan vi göra det då.. el annars tidigare...

Jaja min små kärleksdroppar ha en superdag så syns/hörs vi senare...

SNART ska ja till HÖgdalens C o gå på info/protestera möte om utförsäljningen av våra bostäder...Vi får väl se hur det går, det kanske urartar helt o folk blir galna... men det visar säg väl,helle ska du gå<??????? jessi du slapp utförsäljningen va? ja gär nog oxå det om ja får lyan men känner att ja måste ha lite inf att ge Berith...
 nej nu får dte vara slut..... puss

PUSS O KRAM

ELin! KOmmer du ihåg den här?

Kategori: Allmänt

Canibus - Hype-nitis

image438

FYFAN va bra grejer!

/ jollahopp

Pigg som en pruttkudde

Kategori: Allmänt

God morgon världen!

Då sitter man i sumpen igen. Sög precis i mig (neeeej inte det) en kopp kaffe, städade lägenheten, OCH körde en tvätt. Så där var man ju körd. Nu lär det ju inte bli nå sova på ett bra tag.

Om det nu e så att man har gjort bort sig som mig och dragit i sig kaffe och storstädat 22.30 en tisdagkväll finns det bara en sak att göra. Och det är att inte försöka tvinga sig själv att sova. Finns det nåt värre än när man ligger där och tänker nu måste jag sova sova sova. Det slutar bara med nackspärr, svankspärr och mentalspärr efter allt vrid och vänd, stök och bök. Sängen som egentligen är så skön blir ett fängelse av trassliga täcken och varje dun som borde smeka dig till sömns sticker dig i röven.

Så istället så satsar jag på nackspärr framför datorn eller med en GOD BOK. haha....

För att spinna vidare på ingenting....

Vissa låtar tröttnar man verkligen aldrig på. Måste analysera det här och försöka bryta ner vad det är som gör att vissa låtar aldrig går ur tiden. För att ta ett axplock från hur jag känner just nu:

tröttnar aaaldrig på keith sweat-nobody eller jaheim-could it be eller för att ta nåt nyare neyo-so sick... Som ni märker är jag in an R&B mood just nu. Men dude, dom gör fan inte shit som nobody längre. Sån r&b som kavlades ut tidigt 90tal är helt borta... Skulle inte det funka idag? Är det därför det inte görs? Eller görs det men man orkar inte leta reda på det? Det finns ju iaf inte på listorna längre...

Hur som helst... Kan inte ni säga lite låtar som ni aldrig tröttnar på. Det vore sjukt intressant att veta.

Untill we meet again, *blink blink* / JOllan









och varför ska vi anställa dig?

Kategori: Allmänt

var på intervjun idag och kan meddela att det gick väl sådär. och med det menar jag sådär, inte sådääääär. kom bra överens men jag kunde inte för fem öre motivera varför dom skulle anställa just mig. jag visste ju att dom skulle fråga det, och då kan man ju fråga sig varför inte jag hade förberett nåt bra svar. har inget svar på den frågan. jaja får se hur det gick.. skulle vara sjukt kul iaf. får veta om två veckor. sjukt lång tid. 

jolla hopp 

back to black

Kategori: Allmänt

- Vad gillar du för musik?
- Typ allt. Jag lyssnar på allt. Allt är bra.... Allätare.

Det där är ju bara bullshit... Ingen lyssnar på allt. Ingen tycker att allt är bra... Visst finns det många som tycker om många sorters musik.. Bara för att man gillar rock, pop, hiphop, soul, dance, dansband, schlager, fan och hans moster så betyder inte det att man tycker allt är lika bra. Det finns ju alltid nåt man gillar mer. Det är alltid en viss musik du kommer tillbaka till. En viss platta du alltid sätter på. En viss radiostation du väljer före de andra. 

Jag är nog en av dom som tycker att jag har rätt bred musiksmak.
Men egentligen inte.. Det är inte svårt att gilla den kommersiella versionen som finns inom de flesta genrer. Gillar du Metallica? Javisst, då gillar du rock. Gillar du Puff eller Jay Z? Men du gillar du ju hiphop. Dansar du röv på fyllan till Cascada? Mäh! Då gillar du ju visst dance!

Men när man kommer bort från den lättåtkomliga radiomusiken som Metallica, Puff, Cascada, dom som gör hitsen är det en annan sak. Kan du fortfarande säga att du gillar Disturbed eller Hammerfall? Diggar du Dialated Peoples texter? Lagar du mat till trace Goa vol.III? Neeej...

Dom som är allätare borde istället säga att de gillar allt som går på radio. Eller att de diggar all komersiell musik. Det är inget fel med det, jag är en av dom. Och med det menar jag inte att det inte är nåt fel bara för att jag är en av dom =)

Det senaste året har jag varit på hårdrockssafari. Laddat, fixat, trixat och insett att det e jävligt bra grejer. Men nu har jag börjat lugna ner mig och det verkar för mig som att jag alltid hittar tillbaka till hiphopen. Det är hiphop som åker på när jag kommer hem. Det e Voice jag scannar av först när radion åker på för att snabbt byta till cd igen när jag inser att voice inte alls är samma sak som när de först började. Power hette dom då va? Power jams....

image437
............................................ det var bättre förr..........................................................


/ Johanna









majorfotot

Kategori: Allmänt



jag älskar det.. älskar den dagen.. det finns inte ord!! jag vill ha sommar och bakisdagar för fan!

//helena

Mitt liv...Min styrka...min tur!!!

Kategori: Allmänt

Lisa! Jag måste låna din bok om att hitta sig själv!! Jag är helt vilse, känns det som.. Idag iaf..
Jag har börjat på den jag fick av Jorken!! Jag kanske hittar mig snart...Nu ska jag skjutsa Lisa till Bromma, till hennes kärlek...Somliga jävlar alltså! Sen ska jag hem till min nyfunna kärlek....Nokia 6300.....Jag saknar dig...Äh, det går inte...




image436

Gissa vem!? Äh, det var jag!!

The force is strong

Kategori: Allmänt

Känner mig helt utvilad efter helgen vilket är smått ovanligt. Om allt hade varit som vanligt, hade man i vanlig ordning legat någonstans och skrikit efter en pizza. Istället har man sovit till tolv varje dag vilket känns som en pik om hur trött man är efter tre dagar på jobbet. Eller det kanske e nyårsafton som spökar? Jag fick mina misstankar bekräftade om att det var någon främmande substans i vattenpipan bekräftade av en okänd, men väldigt söt pundare på Stureby livs igår kväll. Lillan, man kanske skulle ha hookat?

Sagan om ringen.. Har faktiskt inte tänkt på det här förut. Tidigare gånger jag kollat in ringen har jag varit helt förundrad över hur grymma filmerna är, alla effekter, story osv osv.. Men nu när jag och Lillan har kollat har vi insett att triologin egentligen borde heta "Sagan om hunkarna". Sjukt vilken hunkparad det är! Det tar ju aldrig slut, dom bara rullar in på löpande band! Och Vigga är ju den ultimata, iof kanske det är så att jag tycker detta efter att precis  ha sett "Eastern promises" dä rhan spelar rysk torped och fajtas näck i bastun. En tanke... Är det så att tjejer inte kan kolla på filmer tillsammans utan att börja sortera ut hunkarna? Har vi dåligt inflytande på varandra?  Detta skulle ju aldrig hända om man hängde rullen med Same eller nån annan. Oavsett....

image434

Nu kan man ju spinna vidare på det här med danska karlar? Dom är helt enkelt lite större, starkare, snyggare och hetare ett par breddgrader neråt eller? Jag skriver fan under på den. Mads Mikkelsen är det inte heller nå fel på.
Lillan! du måste begära transfer till ert kontor i Danmark!

Hepp hepp här kommer ett par låttips.... blandat nytt och gammalt.

Kelly Rowland - Still in love with my ex ( nej det är ingen pik )
Damian Marley - All night ( fet partylåt som passa in en snöig söndag)
Tony Bennett - Stepping out with my baby (
LL cool J - Father (gammal låt med bra budskap och sorglig text)
Lenny Kravitz - Can't get you off my mind (good stuff som man lätt glömmer på en dammig hylla)
Brides of destruction - Only so far ( grym gitarrballad )
Mötley - Don't go away mad

Nej nu får det vara nog.. Nu går jag och borstar gaddarna och går en promeand. Ikväll är det köttbullar hos farmor, går aldrig ur stilen.

puss och kram chicas / Johanna

yoooo..

Kategori: Allmänt

jag har panik.. klarar inte att vara här hemma i gråa sverige längre.. alla andra är ute och reser och har sig, shit asså, jag måste åka!!
jaha det är tydligen fredag idag, jag tycker det känns som tisdag.. aja huvudsaken är att det är lördag imorrn, eller hur!? vad ska vi göra, ut och partaja lite kanske? skulle vilja gå på nått riktigt maffigt..
fan jag var uppe med tuppen idag, orkar inte längre jag måste sova ut snart men imorrn ska jag jobba så då blir det tidigt som fan. jobbar alla i dag eller?? annars kan ni ju höra av er..

pussilusk, helenina

snö.... kaos.... snö-----... kaos...

Kategori: Allmänt

Hej o hopp i detta vita vinterland.... allvarligt liksom nu kommer all snö det har bara legat o lagrats o så PANG så kommer det 7 meter snö liksom... hmm, bävar lite för att köra hem efter jobbet... vi får väl se om man fastnar i en tunnel nånstans o fr spendera natten men hmm, ja då får man iallafall bajsa i tunnlarna...!!!roooooooooooooooligt!!! just det nu nu ska ja berätta en sak o när ni läser det kommer ni tänka,, jaja, säkert det har vi hört dej såga så många gånger,,, men ja provar en gång till.... ni får trot om ni vill men så här kommer det bli!!

JAG KOMMER ATT FLYTTA (EV) till en 2:a på läggestavägen..... syns då!!!!
puss o kranm

OHhh He likes me.. he wanna kiss me...

Kategori: Allmänt

nÄÄÄ nu ska vi inte gå händelserna i förväg..
Idag är en sjukt bra dag.. Kommer PINGLA hela resten av denna dag å kanske även imorgon å många dagar efter det...

Sitter fast på karlsloks kroken.... igen...Japp, visst e d sååå..
D e den där vars blick får mig å seriöst typ smälta, han som  e såå het!!

Måste hitta ett substitut så att det inte blir denna sjuka besatthet..  men just nu känns d bra..;)

Näää slutar nu hör av mig sen;)

Kram pinglan