BC - live the dream

GLA HELG!

Kategori: Allmänt

VIll bara säga, ha en underbar helg mina små snöflingor!

Länge leve Foppa, utan honom har vi inget att skriva om!


image471

/ johanna

Filmtips

Kategori: Allmänt

Här har ni en bra film att kolla på om ni ugglar uppe sent imorn:

I örnens klor
Amerikansk thriller från 1992. I andra världskrigets inledningsskede söker den unga Linda Voss jobb som sekreterare hos advokaten Ed, och får jobbet. Snart misstänker Linda att Ed också arbetar inom underrättelsetjänsten. Mot bättre vetande inleder de en kärleksaffär. När Eds partner i Tyskland blir dödad bestämmer sig Linda för att försöka bli dennes ersättare. Producerat år 1992. Regissör: David Seltzer, Skådespelare: Melanie Griffith, John Gielgud, Michael Douglas, Joely Richardson, Liam 

Riktigt spännande film.

image470

Dom gör lixom inte sån här skit längre.

EMMA OM DU OCH GURRA VILLE HA EN RULLE TYCKER JAG ATT NI SKA LIGGA HELA KVÄLLEN OCH SEN KOLLA PÅ DEN HÄR VID TOLVSLAGET.


/ Johanna 


skärpning

Kategori: Allmänt

Jag vet att de flesta av er är inne på den här sidan varje gång ni surfar runt och gör era buisness. 

Ni kollar mailen....
Kollar FB... (förneka inte)
Kollar Aftonbladet kanske....
OCH. Ni kollar bloggen....

Men är det nån som tänker tanken att göra ett inlägg? Nej. Istället tänker ni att "fan... va tråkigt det är på bloggen nuförtiden..:"

Undrar varför.

peace in the middle east!

Visste ni det här?

Kategori: Allmänt

Bree spelar ju för det andra laget!

Läbbigt. 


http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article264319.ab

Brämhult leverear

Kategori: Allmänt

Lisa jag vet att du är med mig på den här.. Jag ÄLSKAR brämhults jordgubb/lime. Det är helt otroligt gott. Nästa gång ska jag handla en liter istället för den där lilla fjutten. Man vill ju bara ha mer. 

image469


/ johanna

graveyard shift

Kategori: Allmänt

Fan va deppig jag är.. Känns som jag inte gör någonting rätt på det här bygget. Höll på att börja grina när jag fick tillbaka mitt uppslag av chefen, egentligen var det bara småändringar men jag känner mig sämst i världen. Längtar tillbaka till att skriva eller vad som helst. Här är man fan alltid sämst, inget självförtroende alls. bajs bajs bajs. Och så går man hem, slaggar, mörker och bajs. Positivt är ju att man fått lön men så jävla kass som jag är lär det ju inte bli nå fler från det här stället. KISS! Skulle ha tagit viket på falu i sommar istället, kanske hade gått bättre där. Eller jag vet inte. jag är bara trött och kaffet här smakar pung precis som allt annat. finns ju ingenting att se fram emot överhuvudtaget. Hajar ni det? Nu händer det ingenting förens midsommar i princip.. Eller visst, Jessi fyller ju år om ett par månader hipp hipp. Kan inte vi btw skrota födelsedagar? Vem bryr sig lixom? Spelar stor. Det värsta är ändå att jag inte har laddat hem nå bra film att kolla på och när jag kommer hem finns bara en kass vampyrbok eller göran perssons självbio som väntar.

Hipp hipp. 

En gammal goding....

Kategori: Allmänt

Det här var en kul dag....
image466

image467
image468

Det var kul det!!

Hey hey hey .. jag e med bil!!!!

Kategori: Allmänt

I lördags kväll innan jag å systrarna drog på underbara footloose där min blivande man jobbar som  dansare/sångare jobbar,,, så efter att familjen ätit middag å druckit lite champagne så kläcker mamma ur sig att hon å pappa har någe å berätta.. hur bra låter d...??? Trodde ju dem skulle dra ur sig att vi skulle få ett lillasyskon lr typ att dem köpt hund lr hus i Thailand.. men icke...

Dem säger att dem köpt en liten bil till oss systrar så nu e jag en av fyra glada ägare av en röd Mazda, med lite charmiga rostbruna fläckar på.. MEN hon rullar som en liten sessa å e helt as nice å köra... kommer även bli lat för det är en atomat växel.... SWEET...

Jorchen har ju redan gjort ett provåk å d gick ju bra lr?+

Pöss på kinden allihop

Kram Lillan

Är jag eller är ja inte...

Kategori: Allmänt

Hej mina hjärtan...

Jag tror minsann att jag kanske är lite olyckligt kär faktiskt,, men kan man vara det å nästan veta att det inte finns något å hämta ur denna total kaos..lr d e klart man kan.. Men varför gör man det.. helt j...vla onödigt. Värdefull tid som bar rinner ifrån en...

Jädrans karlslokar som bara inte faller dit ner i kärlekensträsket lika lätt, lr gör dem det men e mästare på å dölja d.. tveksamt va.. sååå duktiga kan dem inte vara.

Sen ra hur gör man? D e dags att vi hittar ett gäng hunkar som vi kan lattja med.. några nya förmågar som kanske kan få en lite betuttat... å ha sjukt roligt med...d skulle ju vara sjukt nice..
Så imorgon på Lisas 25 års dag ( Grattis i förskott) då kommer det finnas en del hunkar ute på stan d e ett faktum för våren e nästan här... (däremot e oddsen emot oss helg INNAN lönning) Men någonstans imorgon kommer det stå en karl för oss alla ( singlar iaf) ni andra har ju redan erat på det torra,,,å då banne mig ska jag hitta karlsloken just för mig... va sägs om den ( kommer aldrig ske) men positiva tankar...   ( dem flyger dessvärre tebax till karlsloken som jag redan har i mina tankar..hela tiden, jämt, konstant, darn )

Imorrn blir d röööj i vilket fall :)

Pöss Lillan

Helg igen!

Kategori: Allmänt

Hola chicas!

Helg igen, som dom säger! Härligt, härligt, men farligt, farligt...

Vad ska alla göra imorn? Jessi ska träffa Klister, Emma ska på nån jävla släktträff med Gurra alt bara Gurra Lisa antar jag ska bestiga Martin i närmasta möjliga säng. Men ni övriga då?

Jenny, Elin, Lillan, Helle och eh.. Ja ni tre, har ni lust att htita på nåt? Nej nej, inget som kostar pengar.. Jag tänkte mer i riktningen som förra fredagen när vi drack rött och youtubade sönder oss hos Elin. Det var tid väl spenderad känner jag.

Holla my way om ni vill styra nåt / johanna


ps.
Stort tack till Lisa för bra info ang lördag! =) *blink*

T-bana 09:16 typ..

Kategori: Allmänt

Åkte med en skiiiiiiiiitstörig tjej på t-banan imorse.. Dryga 21-årig brud, brun underlagskräm i fejset, synlig kaxig attityd... När hon tog upp mobilen visste jag att det var kört... Tjejen SKREK i mobilen från stureby till t-centralen..... Jag antar att hon snackade med sin polare av samma sort... Babblet handlade iaf om att hon var skitnära på att gå ut o träffa ett par killar hon hade träffat på någon nätdejtingsida..Jag drog på högsta volymen i mp3n och bläddra fram till alla dunkadunka-låtar... Hade fan pip i öronen när jag kom fram... Jag skämdes så jäkla mkt å hennes vägnar....Aja...

Lisa?! Vad är biffen på lördag??

Idag ska jag äta blodpudding....Sjukt längesen!! ( Oj, förlåt, Elin!!!)

/ Jessica

Foxy Mulder

Kategori: Allmänt

Elin, du har ju helt rätt... Californication är right up my alley. Var fast efter första fem minuterna.. Det var lääänge sen jag garvade så mkt som när han satte tjejen i sovrummet och sen spydde på tavlan...

Nu sitter jag som en duktig junkie och laddar hem för fullt. Har kört fem avsnitt nu men tyvärr är de ju bara 30 min så jag hinner ju med hela första säsongen ikväll verkar det som.


PEACE!  / hanna

Twin towers

Kategori: Allmänt

Det här var ett av flera kort jag tog vid minnesområdet runt Twin Towers i New York. Så fruktansvärt sorgligt.

20827-465
'

/ Johanna

Elin....

Kategori: Allmänt

Könsordet som Elin använder sjuuuuuukt ofta är FITTA......För er som inte visste.......
/ Hemligt fan som är sjuuuuukt gullig

VÄRLDENS GLADASTE!!

Kategori: Allmänt

HÄR KOMMER INLÄGGET SOM JA LOVADE HÄROMDAGEN!!!!

JA HAR FÅTT LÄGENHETEN PÅ LÄGGESTAVÄGEN!!! DOM RINGDE IDAG OCH MEDDELADE..... ALLTSÅ SHIT JA DÖÖÖR ÄR SÅ GLAD ATT JA SKAKAR,.... 1 MARS SMÄLLER DET ALLTSÅ FATTAR NI OM 2 VECKOR!!!!!!!!

sHIT POMMFRITT!!!! HEÖT GALET OK , HMM ANDAS LUGNA NER DEJ, OK ALLVARLIGT SHITT VA BRA, VÄRLDENS BÄSTA FREDAG VART DE SOLEN SKINER DET ÄR FREDAG O JA SKA FLYTTA, FATTAR NI 5 1/2 VECKA HAR JA GÅTT HÄR NU O VÄNTAT O SMACK SÄGER DET!!! MAN FÅR ETT JA, VÄLKOMMEN ATT FLYTT , HELT GALET... OK NU SKA JA DRA TILL SOLNA KROG O FIRA DETTA, KANSKE TILL OCH MED DRAR TILL MED EN LÄTTÖL TILL LUNCHEN!!!

SKÅL.... ///jEN

pure shores

Kategori: Allmänt

En låt som alltid får mig på så mysigt humör och hoppfull på nåt sätt är All Saints "pure shores". Den får mig att tänka på "the beach" och alla underbara miljöbilder i den... hur allt är så jävla okomplicerat.. Att bara packa ihop och fly iväg på äventyr. Pippa bland maneterna lixom.

image463
hur soft är det inte?


 / jollan


Sjuuuukt goa pizzor. asså, gryymt gott.

Kategori: Allmänt

Gick loss totalt när Jessi börja snacka om att använda fukkat språk på jobbet.. Nu när man har börjat slappna av lite har ju tyvärr ens riktiga jag börjat titta fram. Och, i och med det slinker ju slangen fram.. Serry, man låter som en fjortis. När vi lunchade idag flippa jag ur totalt när vi började prata pizzor.. Jag gjorde ett långt utlägg om att Swea nedanför mig har förändrat mitt liv...

"Ja asså när jag åt pizzan "gourmet" där första gången insåg jag att ett livs långt sökande var över. Den sista biten hade fallit på plats. Det där något som alltid har saknats men som jag inte vetat vad det var fanns plötsligt där. Jag hade funnit den perfekta pizzan. Och den var sjuuuuukt god. Jag lovar dom har gryyymt goda pizzor"

Varvid bordet tittar lite frågande på mig och nickar lite instämmande... "Ja, pizzor är ju gott lixom"... säger dom medan blickarna säger: "men lugn, vad är det här för freak??"

J
ag spinna vidare och gjorde ett ännu längre utlägg om Tomatis.

"Asså när Tomatis öppnade.. Ni har ätit där va? Inte? Ni måååååste äta där, dom har gryyyma pizzor. ASså dom e sjuuukt stora.,.. Men dom hade en svacka för ett par månader sen när det var för lite pålägg, men nu är det bra igen. Min polare åt en skiiiitgod pizza där i söndags när vi var bakis. Det var vitlök på. Har ni provat det? Inte? Ni mååååste prova. Sjuuukt gott".

Vid det här laget tror jag de flesta av mina arbetskamrater började ifrågasätta om jag har nåt liv över huvud taget.

På tal om kaffe.

Emma, jag kan berätta att din story om Måns snart landar i en Klick nära dig.. Du vet, Måns är alltid bra stuff =) Du kommer inte ihåg nå fler detaljer om småtjejerna? Hur många var dom egentligen? Vad hade Måns på sig? Och framför allt, HADE HAN SÄLLSKAP? och if so, VAR DET EN TJEJ? och om det var det, LÅG DOM MED VARANDRA INNE PÅ WAYNES? och om dom gjorde det, TOG DU BILDER MED MOBILEN? om du gjorde det, MAILA DOM TILL MIG GENAST, ELLER DIREKT TILL AFTONBLADETS HOTLINE 72000.

jaja...
image462

HaHasta la vista, babies.... / JOHANNA










Sjuuuuk dag...

Kategori: Allmänt

Yo girls!!

Jag skulle fan vilja ha en stegmätare.. Jag går ju ta me faán ingenting.... + att jag ska sluta svära... Svär sjuuuukt mycket... Klagomål från jobbet , typ.. + att jag typ säger " Det här teét  är sjukt gott" till kunder... Det kan man ju bara inte göra...Men jag snackar ju så liksom...Måste öva på att lägga på ett fejkat fejs på jobbet....

Jahapp! Alla fucking hjärtans dag idag då.... Sjuuk hysteri på jobbet!!
Fick en skitbra start på morgonen....Började 1 timme tidigare och softade runt på jobbet... Drog några linor choklad...Sket till och med i att byta om till skjorta o slips... Knatade runt i mina egna kläder hela dagen...

Christer skickade blommor till mig på jobbet.... Sjukt stilig bukett... Det var gulligt av honom.... Två byggjobbare var inne o den ene sa att han inte kunde prata ordentligt för att jag var så jävla snygg... Jag blev knallröd i ansiktet och börajde prata om jag vete fan...Kommer inte ihåg det ögonblicket så väl... Nej, men jag blev på bra humör...
Sällan/ Aldrig att folk säger så liksom...
image461
Kul bild, förresten!!

Nu håller jag på o laga fisk.. Pg a en sjuukt bra dag ser jag fram emot att gå upp 06:45 för att ha tvättstugan..Skita i träningen och damma lägenheten... Ser fram emot en ny dag helt enkelt!!!
Tack Gud o alla Ni som styr världen!!!
Ingrid Jessica Holm

my fingertips are holding on to the cracks in our foundation

Kategori: Allmänt

Hey mina kära... känner att det e lite dåligt drag här på bloggen nu på senaste... tänkte göra en insats..

ang min sockerfria vecka som jag bokade in under söndagens bakisågren... är det inte typiskt att två pers på jobbet fyller år och alltså har med fikabröd två dar i rad? varför, kosmos, motarbetar du mig? eller är det du som har ett finger med i spelet helle???

ok... är det 80% av kroppens värme som går ut genom huvudet? eller? ni vet, som folk säger till dom som inte har mössor på sig... det e ju därför man ska ha smäck som silvia. smart dam det där. blåblodig, vilken lyx.

sjukt mätt men har inte ätit nån kul mat. köpte sånna där konstiga linser som helle o jessi brukar ha hemma.. men jag är för rädd för att "laga" till skiten.. serry.. linser... ser inte maten nå god ut så är den fan inte dte heller.. hur upphetsande är det att äta grå mat?

onsdag... veckan pinnar på...

läste att lenny kravitz ligger på sjukan för bronkit.. bäst för honom att han kryar på sig till juni när jag o fran ska se honom i h-borg.

juste.. jag o jessi dilla om att se carola ¨å¨lördag innan vi drar till same o frys... har dom nån tid på sitt party eller? oavsett så måste man väl inte vara där exakt.. och ja, jag vill se carola. jag ger mig. jag orkar inte. jag har blivit järntvättad. men sen vill jag även påpeka att jag anser carola vara något av ett undantag. det e lixom inte samma sak som att säga att man vill se amy diamond eller niklas strömmis.

juste,, kolla klick på fredag, lika som bär vi jämför schlagerkändisar med hollywood osv.. det e jag som plockat ut bären, ni kommer se att jag har smygit in mina favoriter överallt haha...


köpte en stickad tröja på jc i dag för 29:-, pundarrea i globen.


ses då. / joyohana






jork

Kategori: Allmänt

jag vill bara säga att om jag har sagt nåt om att jag vill ha nåt tråkigt halsband i födelsedagspres så tar jag tillbaka det.

puh.

que commence bien finit bien eller hur var det

Kategori: Allmänt

öh....

shit va slut jag är.. har ätit så mkt couscous, snart kommer skiten börja svälla eftersom att jag inte kokade den ordentligt. hoppas jag inte kvävs och därmed missar martyn&sames fest på lördag.

ok veckan börjar med att jag tror att det är torsdag när det är måndag.

behöver jag vidareutveckla konsekvenserna av detta?

/ JOHANNA som nu
har en date med två heta bröder

Grattis i förskott ELin!

Kategori: Allmänt

image460

"Elin.... Bitch.. I'm gonna lick you up and down and then I'm gonna kick you're ass. You like that, don't you?? YOU SICK FUCK!"

sjuk kille den där ami... / stoyrch

Bla bla..

Kategori: Allmänt

Jag tycker att dagarna passerar i  varierande hastighet. Men livet är ju så att stannar man upp så känns det ibland som att det går  såå fruktansvärt snabbt som t.ex. snart fyller jag 25 år ( hallåååå 25 ) eller att jag och Martin har varit tillsammans i 1 år och ca 3 månader ( ååå hjälp va tiden går) eller riktigt långsamt som t.ex. klockan är bara 18.00, kan inte tiden bara ta och ticka, kan det inte bara bli lördag ( är såå festsugen)  någon gång! Konstaterade nu att oj vad det snart är sommar.... damn (en lillan).... svensksommar inom räckhåll det är inte illa mina kära tjejer. Men vi får nöja oss med att det snart är helg igen men Elin hur lyder planen för lördagens galej?

Jag har börjat en ny kurs i skolan. Gissa vad?!  Matematik. JA, du läste rätt!  Ha haha..JAG pluggar matte nu och det är ganska kul med betoning på ganska ( Gunilla skulle nog va stolt över mig om hon visste) hihihi. vi får väl se om jag skrattar lika mycket efter tentan..tror inte de ;(  Annars är jag bara såå kär och det känns helt rätt...LOVELY

Lärkan

Skitgympa!!!

Kategori: Allmänt

OK, vet inte varför jag försökte mig på det... Låg på golvet och försökte göra göra nån slags gymnastik...Nämen typ tänja på alla organ och muskler och leder o sånt... Farao säger jag bara.... Jag försökte gör nån variant när man står på knäna o huvudet...Sen skulle jag se om jag typ kunde släppa knäna o stå kvar på bara huvudet.... Asså, jälar vad ont jag fick... Det kändes som att hela nacken sket sig.. Men jag försökte massera mig själv efter så att jag inte ska ha nackspärr imorgon....Rädd att det ska bli som i norge när jag insåg att jag faktiskt hade taktiken kvar för att kunna göra ett "upphopp". Jag blev ju så jävla imponerad av mig själv att jag gjorde en 20 st på raken.. Dagen efter kunde jag inte ta mig till fabriken pga av nackont....Var tvungen att ringa till Frode och sjukanmäla mig... Jag var sjuuukt nervös.....

image459
Det ska banne mig inte hända igen!!!! Fast jag är sååååå över Frode Arntsen nu!!!
Hej då!! //Jessica

WII!!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

HEJ ALLA!!!

Igår var det söndag o middag hemma hos mamma.... riktigt mysigt gott o kul framför allt,,,, vi spelade WII.......
satan va det var kul, har ni spelat det???

jag ska ev åka o köpa det idag.,, fyfan va roligt...men men som alltid har det roliga ett slut o det tråkiga kommer....jaha, vad var det som hände då undrar ni?, JO det ska ja berätta.... skulle åka hem, drog ner passagerarsidorutan och sen ville den ej komma upp alltså mina elhissar pajade, fan i helvet kl9 på en söndag... TACk FÖR DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dahlis försökte sedan att laga den i en timmes tid   utan att lyckas dessvärre... så nu åker ja runt med silvertejp på rutan, der ut som en jävla pundarbil.... fan säger ja bara, hoppas min man fixar en ny på skroten idag! annrs får ja väl åka runt så ....kanske finns värre saker i livet som kan hända än de får man tänka... jaja, hoppas ni alla hade en bra helg o så... nu börjar festarhelgerna........

HILDA::::::: ska bli så kul att du kommer hem o hälsar på lite även om ja tycker att 1 vecka var lite snålt     :)

Puss i ljumsken på er alla.... /////JEN

Lite smisk är precis vad vi behöver

Kategori: Allmänt

Vilken jävla dag....  Börjar dagen utan att bli påsatt! Inte för att det är ovanligt Nu skiter jag fan i vilka som läser den här skiten... Folk måste ju få veta hur jävla värdelöst livet är när man känner så här...... Bakis, en söndag med ett gäng kåta donnor..... Man börjar lite lätt o triggar igång varandra...Asså psykiskt!!! Vi har diskuterat sjuka grepp och snusk i flera timmar....Nu är väl alla på väg hem för att få sitt överstökat vad det nu innebär....Kanske ska skaffa en uppblåsbar karl?! Inget skitsnack! Bara pang på liksom!!
När ska vi ha det där sexpartyt?? Boka in det nu snart va?! TOOOOOONNIIIIIIIIIIIII!!!!!