BC - live the dream

Från början till nu...

Kategori: Jobb

- Jag och Chrille dyker upp på Arlanda tidigt! Får reda på att planet är försenas pga snökaos i London... Anar oråd eftersom vi har ett flyg att tajma till Miami i London. I miami ska vi tajma ett flyg till puerto rico. Vi har några timmars marginal. Kommer på planet efter någon timme och hoppas på att flyga fort och säkert!

- Vi LANDAR ca 50 min innan planet till Miami ska lyfta. Flygvärdinnekillen menar att vi borde hinna om vi springer. MEN vi står stilla i 1 timme och väntar på något som ingen informerar om.

- Springer! Springer och springer men missar planet till Miami. Alla på flyget skulle typ åka vidare men missar sina flyg.

- Står i en kö i London och försöker få biljetter någonstans så att vi kan ta oss till Puerto rico där båten ska avgå om ca 24 timmar. Ingenting händer! Allt är fullt! Micke går fram och kör en tuff attityd och säger att han MÅSTE vara där om 24 timmar för han ska gifta sig.

- Efter 5 timmars väntande i London får vi ett flyg från Gatwick kl 9 nästa morgon. Det flyget ska ta oss direkt till puerto rico. Båten går 16 från p r san juan. Efter beräkning av tidsskillnader och sånt så bör vi hinna.

- Flygbolaget ger oss en adress till ett hotell för natten som vi tar oss till. Fullbokat! Hotellet säger att flygbolaget bokat in gäster utan att höra med dem och har därför runt 20 gäster som det inte finns plats för, men som fått ok från flygbolaget.

- Måste ta oss till flygplatsen Igen! Efter mkt om och men har dom bokat in oss på ett annat hotell. Men det tar typ 2 timmar innan vi kommer dit för det gick ingen buss som british airways (skitbolag) sa att det skulle göra.

- Hittar hotellet. Äter. Sover. Vaknar. Beger oss till flygplatsen i god tid!

- Flygplanet till San juan i puerto rico 4 timmar försenat! Vi kommer missa båten! Inga andra flyg tillgängliga!

- Christer ringer Royal caribbean och vi får reda på att det är snökaos på flera ställen ochatt om många är försenade kan båten vänta nån timme. Yes! Nytt hopp!

- Får reda på att väskorna är kvar i London! Vi kommer att få dom tidigast på Antigua. Andra ön! Bröllopsön! Attans!

- Deppar! 1 timme kvar tills flyget går typ. Vi tvingas stressköpa något att ha på oss. Typ badtofflor, bikinis, klänning, trosor, tandborstar. Vi har ju ingenting.

- Sätter oss på flyget! Det blir försenat i en timme! Ok,nu känns det kört! Mellanlandar i Antigua och in väller personal som måste söka igenom planet efter bomber! Blir stående i 1 timme till!

- Landar i puerto rico. Springer men får reda på att vi missat båten! Fan! Bokar ett flyg som ska ta oss till Tortola ( första stoppet )

- Efter 2 timmar hamnar vi på ett äckligt skithotell i san juan. Sover och drar!

- Flyget blir försenat 1 timme! Vi ska byta plan i St Marteen för att sedan komma till tortola! Efter ett tag får vi reda på att detplanet också är försenat. Skönt! Då hinner vi med!

- Landar! Haffar en taxi! Ser båten! Kommer på båten! Trötta, slitna men ändå glada!

- Christers föräldrarws svit är tydligen upptagen. Dom hade gett den till några andra. Christer blir flyförbannad och skäller ut någon stackars tjej och kräver kompensation så dom fick tillbaka typ 2000 kr.


Nu är vi i puerto rico! Hela kryssningen utan bagage! Jag fick min väska i förrgår efter mkt om och men. Christer har inte fått sin än. Annika o Micke fickgifta sig utan ringar. Men det var jättefint ändå. Jag skriver mer sen!

Hoppas ni haft en bra jul! Och hoppas ni får det kul på nyår. !!

Pussar och kramar till mina älsklingstjejer!!

Vykort fran Sydney

Kategori: Jobb


Hej mina karaste!

Efter 2 dagars regn som innebar shopping och Operahuset tittade solen antligen fram och vi fick uppleva Bondi beach...har ar sanden guld!

I gar var vi i blue mountains, saa cooolt. vi sag three sisters, 210 m vattenfall, kangaroos och olympic park mm. att aka skyway over blue mountains var bland de coolaste jag gjort, det kandes som att jag var en fagel och kunde flyga...

I dag hade vi planerat att aka till beachen men det ar skit vader...sa vi far val shoppa och njuta av Sydny pa annat hall.

GOTT NYTT AR PA er mina darlings.

Puss, kram och karlek



Sockerchock!!!

Kategori: Jobb

Efter fem dagar på soffan med ena handen i aladdinasken och den andra bland nötterna (valnötterna alltså) bestämde jag mig för att det fick vara nog. Var precis och tränade och det var som att jag hade eld i baken. Fy fan vad jag körde! Emma, du skulle vara stolt över mig! Jag är helt chockad, sprang 7,5 km! Jag springer ju inte! Okej, nu ljög jag lite.. Jag sprang inte på bandet utan körde på en sån där töntig stairmaster - men det var iaf 7,5 km och så länge har jag aldrig kunnat köra utan att få håll eller nåt. Tänk vilken skillnad lite motivering gör. tydligen.




Är det bara jag som känner mig i behov av en fet detox nu efter jul? Bara jag tänker på socker får jag lust att spy. Därför har jag bestämt mig för sockerstopp fram till nyår. Det är lagom, tre dar borde man ju klara. Tänker bara äta rötter och dricka renat. Och knarka såklart. Sånt blir man ju smal av. Helle, du kanske kan bjuppa på lite sånt där fint dropp ni har på sjukan?

Hur som... Nån som ska hitta på nåt trevligt ikväll? Jag är lite sugen på att kolla nån skön film, nån som är sugen? 

Sockerfria hälsningar / Jorken

God jul alla nissor!

Kategori: Jobb

Kan meddela att skinkan precis kom ut från ugnen här i sturpen. Ska ta mig lite julknäcke med skinka på snart och klä granen. J-jävlar vad gott!

Hoppas alla får en massa god julmat imorn, speciellt Elin och Jenny. Mmmmm så gött med skinka, körv, köttbullar, sill, lax och all annan julmat!

God jul tjejer!



Kramar Jorken

hej hej

Kategori: Jobb

Hej då! Nu drar jag! Jag hoppas och planerar att komma tillbaka den 10 januari.
Här kommer jag spendera den kommande veckan.



God jul & gott nytt år..

JH

fika tisdag em...

Kategori: Jobb

Go kväll gott folk!

Jag o Helena Eng tänkte ta en fika runt gamla stan imorgon. Vi har bokat in prel.  runt halv 5. Det är typ bara imorgon efter plugget jag har tid... Har ruskigt mycket plugg att få klart tills på torsdag...Det kommer aldrig gå.. men så mkt som möjligt iaf...

Hör av er om ni är på. Emma, hur gör vi med julklapparna?
Puss
JESSICA

Nu har det skett!!

Kategori: Jobb

På order har jag blivit tvungen att starta en egen blogg... Vi ska tydligen blogga varje dag den här veckan!! 
I brist på upptagna namn blev det till slut. [email protected]  Välkomna!!!

Pusselipuss!!!

För ett skönare liv...

Kategori: Jobb

Okej. Nu har Anna Skipper fått skiten att klarna en gång för alla.

1. Största anledningen till att man går på toa sällan är att man dricker för lite.
2. För varje kopp kaffe ska man dricka två glas vatten för att återställa vätskebalansen i kroppen.
3. Om man dricker för lite och skiter för lite så förgiftar man kroppen från insidan.




Så se nu till att dricka ordentligt alla torrbollar! / Skipper


Hej tjejer!

Kategori: Jobb

Tack så jätte mycket för era fina bidrag i minne av min pappa! Det betyder jätte mycket!
Jag älskar er!

Puss
/Helena

Brunch söndagen den 17 januari 2010!!

Kategori: Jobb

En brunchinbjudan i god tid!!!

Ni är välkomna på frukost/ brunch, hos mig och Christer, söndagen den 17 januari! Jag är ute i god tid men det måste man vara numera för folk är så uppbokade känns det som. 

Kom vid ca 11.30 tillsammans med karl, utan karl, med barn, utan barn. Hoppas alla respektive kan komma iaf, det vore kul för oss!

Osa senast 12 januari så vi vet:)!!

Puss o kram

//Jessica

LILL-JUL!

Kategori: Jobb

 

Hejsan hej alla fina tjejer!

Jag och Lisa har nu pratat ihop oss och Lill-Jul blir hos Lillan på Lördag från klockan 17.00 börjar det lite mingel mys.  Ses imorrn och försök och sova lite inatt så ni inte är för trötta när ni ska öppna era julklappar;)



Jul kram Lillan

Kl är 14:03.....

Kategori: Jobb

Gud vad det är jobbigt att ringa runt till en massa praktikplatser när man bara hör "Vi har tyvärr ingen tid.......", " Det fungerar inte på vår avdelning....." osv osv. Skam den som ger sig.....har jag hört!

Emma! Ska du ha något från mitt jobb behöver jag beställningen! Och n som inte satt in pengar till mig. Do it! Jag har inte många kr till övers..... Jag vill INTE ha KONTANT..

Nu är jag trött igen.....Hej på er!
Vi syns imorgon!
Jessica

Jag borde...

Kategori: Jobb



Men jag är så trött......
JH

Bring it on!

Kategori: Jobb

Jag har bara en sak att säga. JAG ÄLSKAR JULSKINKA.

Lördag!

Kategori: Jobb

Hejsan tjejer!
Vad händer nu då? Är vi hos Lillan eller?
Är det någon som känner för att mötas runt 17?
Puss /Elin

JULBESTÄLLNINGAR

Kategori: Jobb

Ok. Förslag på era beställningar!
Ni kan sätta in pengar på mitt konto på Nordea. Hör av er om ni inte har det!!!
Tar med mig dom på lördag!!

JOHANNA 200 KR
1 burk chai latte
1 Grönt te
1 Svart te
1 Rött te
Någon chokladgrej för det som blir över.
                               

ELIN 150 KR
Kaffe ( till bryggare? )
Choklad
Marmelad

JENNY 80 KR
Din beställning har jag ju...

I natt hade jag min värsta dröm ever!!!
Jag drömde att Elin dog. Jag höll dig i mina armar och det var hur hemskt som helst.... Jag vaknade och var helt spänd... Fy farao. Men det vara bara en dröm! Det betyder väl att nån föds snart eller nåt?! Lisa?!

Nu ska jag göra mig iordning för en intervju!! Tjoflöjt!
Jessica