BC - live the dream

Från början till nu...

Kategori: Jobb

- Jag och Chrille dyker upp på Arlanda tidigt! Får reda på att planet är försenas pga snökaos i London... Anar oråd eftersom vi har ett flyg att tajma till Miami i London. I miami ska vi tajma ett flyg till puerto rico. Vi har några timmars marginal. Kommer på planet efter någon timme och hoppas på att flyga fort och säkert!

- Vi LANDAR ca 50 min innan planet till Miami ska lyfta. Flygvärdinnekillen menar att vi borde hinna om vi springer. MEN vi står stilla i 1 timme och väntar på något som ingen informerar om.

- Springer! Springer och springer men missar planet till Miami. Alla på flyget skulle typ åka vidare men missar sina flyg.

- Står i en kö i London och försöker få biljetter någonstans så att vi kan ta oss till Puerto rico där båten ska avgå om ca 24 timmar. Ingenting händer! Allt är fullt! Micke går fram och kör en tuff attityd och säger att han MÅSTE vara där om 24 timmar för han ska gifta sig.

- Efter 5 timmars väntande i London får vi ett flyg från Gatwick kl 9 nästa morgon. Det flyget ska ta oss direkt till puerto rico. Båten går 16 från p r san juan. Efter beräkning av tidsskillnader och sånt så bör vi hinna.

- Flygbolaget ger oss en adress till ett hotell för natten som vi tar oss till. Fullbokat! Hotellet säger att flygbolaget bokat in gäster utan att höra med dem och har därför runt 20 gäster som det inte finns plats för, men som fått ok från flygbolaget.

- Måste ta oss till flygplatsen Igen! Efter mkt om och men har dom bokat in oss på ett annat hotell. Men det tar typ 2 timmar innan vi kommer dit för det gick ingen buss som british airways (skitbolag) sa att det skulle göra.

- Hittar hotellet. Äter. Sover. Vaknar. Beger oss till flygplatsen i god tid!

- Flygplanet till San juan i puerto rico 4 timmar försenat! Vi kommer missa båten! Inga andra flyg tillgängliga!

- Christer ringer Royal caribbean och vi får reda på att det är snökaos på flera ställen ochatt om många är försenade kan båten vänta nån timme. Yes! Nytt hopp!

- Får reda på att väskorna är kvar i London! Vi kommer att få dom tidigast på Antigua. Andra ön! Bröllopsön! Attans!

- Deppar! 1 timme kvar tills flyget går typ. Vi tvingas stressköpa något att ha på oss. Typ badtofflor, bikinis, klänning, trosor, tandborstar. Vi har ju ingenting.

- Sätter oss på flyget! Det blir försenat i en timme! Ok,nu känns det kört! Mellanlandar i Antigua och in väller personal som måste söka igenom planet efter bomber! Blir stående i 1 timme till!

- Landar i puerto rico. Springer men får reda på att vi missat båten! Fan! Bokar ett flyg som ska ta oss till Tortola ( första stoppet )

- Efter 2 timmar hamnar vi på ett äckligt skithotell i san juan. Sover och drar!

- Flyget blir försenat 1 timme! Vi ska byta plan i St Marteen för att sedan komma till tortola! Efter ett tag får vi reda på att detplanet också är försenat. Skönt! Då hinner vi med!

- Landar! Haffar en taxi! Ser båten! Kommer på båten! Trötta, slitna men ändå glada!

- Christers föräldrarws svit är tydligen upptagen. Dom hade gett den till några andra. Christer blir flyförbannad och skäller ut någon stackars tjej och kräver kompensation så dom fick tillbaka typ 2000 kr.


Nu är vi i puerto rico! Hela kryssningen utan bagage! Jag fick min väska i förrgår efter mkt om och men. Christer har inte fått sin än. Annika o Micke fickgifta sig utan ringar. Men det var jättefint ändå. Jag skriver mer sen!

Hoppas ni haft en bra jul! Och hoppas ni får det kul på nyår. !!

Pussar och kramar till mina älsklingstjejer!!

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Shit vad jobbigt.. men ni har det ju säkert fett ändå.. Ha ett så fint nyår! puss

    2009-12-31 | 01:16:22
  • jen säger:

    Men herregud gumman! får det gå till så där, får man ha sån oflyt? oj ojo j.. hoppas ni har det bra trots allt se till att njut nu o ha det bäst! puss o kram o hälsa crister!

    2009-12-31 | 10:57:36
  • Anonym säger:

    sjukaste jag hört!

    2010-01-02 | 12:11:45
  • Lisa säger:

    FY FAN! jag ska inte klaga pa att vi har otur med vadret mer! Kram och karlek

    2010-01-04 | 02:57:04

Kommentera inlägget här: