BC - live the dream

Nåt för oss tjejer

Kategori: Allmänt

20827-23

YO! Jag har hittat nåt åt oss. Vi säger ju alltid att vi vill göra lite grejer och grejer. Här är nån pjäs på Mosebacke för misslyckade personer. Och kom inte och säg att ni inte känner igen er =)

http://www.mosebacke.se/ver2/events.asp


Tid är inte en bristvara

Kategori: Allmänt

Vem visste att dygnet hade så här många timmar? Helt plötsligt är det väldigt jävla uppenbart att dagarna är alldeles för långa. Ska aldrig mer klaga på att det inte finns tid.

Why do all good things come to an end?

Kategori: Allmänt

Jaha då såg man till att få sig en riktigt bra start på året.. Ingen jävla snö och ett förhållande som kraschlandande likt ett JAS-plan i asfalten. Att man inte kan fatta att det är knackigt förens det är för sent. You don't know what you've got til it's gone, som min goda vän Janet Jackson brukar säga. Fast det visste jag ju men det hjälpte ju inte.

Man kan verkligen komma på huuur många saker som helst i efterhand som man borde ha gjort annorlunda. Men sanningen är ju att det inte skulle ha gjort någon skillnad. Det är inte de små sakerna som gör att det tar slut. Eller kanske är det många bäckar små? Men man ska inte tänka tillbaka på allt så jävla mycket för det slutar bara med att du lägger hela skulden på dig själv.  

Men ändå, det är så konstigt hur något som var så bra i början kan sluta med bråk, bränder och mordhot  istället för villa, volvo, vovve =) Ja är man inte redo för det ena blir det väl det andra.

Mitt problem är att jag är lite seg av mig. Har jag en gång älskat någon har det en tendens att sitta i alldeles för länge. Får hoppas att man har blivit äldre och visare nu kanske.

Ok.. Men nu kan det i alla fall bara gå uppåt.