BC - live the dream

Vinnare!!

Kategori: Allmänt

Grattis Elin!!

Eftersom du svarade så snabbt och också var den enda som hade svarat vid det här tillfället jag kollar, så har du vunnit ett biobesök med mig till filmen Bobby!!!
I den här vinsten ingår alltså en biobiljett! Mat och dryck, om så önskas, får du bekosta själv!

Nä men seriöst! Jag har vunnit två biobiljetter till valfri föreställning på den filmen fram till 1 april! Så du får hänga på!! Vi kan ju bestämma dag och tid via telefonen!! Ha det!!!
Grattis LISA!!! Det är ju trots allt du som fyller år idag!!!

Förkylning

Kategori: Allmänt

Denna jävla förkylning som aldrig går över. Nu e jag i samma sits som dig Johanna. Jag antar att allt det här hängandet med sjuka människor den senaste tiden har satt sina spår. Jag hoppas att jag blir frisk till lördag, men det krävs lite mer än så här för att få mig att stanna hemma. Det mest irriterande e att man snyter sig så mycket att man flagnar på hela näsan + att mamma bjöd mig på semla idag och jag va så jävla sugen, men kände inte ett skit av smaken! Typiskt! Där kan man snacka om onödiga kalorier...
Sov gott, ska jag i alla fall.

If you wanna be my brorsa

Kategori: Allmänt

Åh jag orkar inte längta till helgen redan. Men det gör jag.

Och varför kan det inte vara sommar?? Livet är så enkelt då. Man kan göra som man vill.. Inte jobbigt att gå ut på kvällarna för det är ljust. Ligga i bläckan och mysa.. Käka en pizza, dricka en öl.. Titta på alla söta pojkar, flickor, hundar, måsar eller vad fan man nu har för preferenser.

Jag har börjat brassa rökelser hemma. Ja ni hörde rätt. Och nej det luktar inte gammal spåkärring. Det luktar typ thaistrand eller träbar eller nåt. jävligt mysigt kan jag säga. när jag blundar är det nästan som att ligga på en strand och knipsa sand med tårna, bortsett från att jag ligger i min soffa och pillar bort ludd mellan tårna. till sommaren är det ju dax för en fet renovering av fötterna.. Som det ser ut nu skulle man inte ens bli insläppt på flatenbadet, och där är det inte ens någon entré.

If you wanna be my brorsa, you have got to give... Taking is so easy but that's the way it is... Har ni hört att spice girls ska återförenas? YES! som jag har längtat.

Latinosjukan

Kategori: Allmänt

Jag tror att jag har åkt på en släng av den mycket smittsamma latinosjukan. Det måste vara Elin som har smittat mig. Jenny, kommer du ihåg den här snubben nedanför som var med i den där gulliga filmen "crazy/beautiful" tror jag den hette.. Han är huur fin som helst. Tänkte först lägga in en bild på Paco, men jag vet ju att ni andra inte är lika nere i honom som jag var/är. Ska nog ta upp honom igen, har saknat honom och han passar bra in i tiden.

20827-27


Har ni hört det senaste??

Kategori: Allmänt

Hur bra som helst! På du är vad du äter sa dom att om man super rätt duktigt, som den blonda bruden som var med i dagens show = 5 glas rött, 5 glas vitt, 6 shots, 12 glas skumpa, lite bärs och ett gäng drinkar i VECKAN så går man bara upp 2 kilo i månaden. Men alltså det här är ju jättegoda nyheter. Här har man gått o trott att man super sig fet, men det e ju tydligen ingen fara. Om man bara drar i sig ett par bärs i veckan, som vi, ja eller alltså en 7 st eller hur många det nu blir så går man fan inte ens upp 1 kilo i månaden. Så nu kan man supa med gott samvete. Men man måste dock hitta en ny ursäkt till att man e porky, typ konstant merra eller nåt.

Ja jag vet i alla fall hur jag ska fira de goda nyheterna till helgen.

SKÅL

Grattis Elin 24 år GAMMAL

Kategori: Allmänt

20827-26


Grattis, bara ett år kvar tills du är 25 och halvvägs till 30. Och när man är 30 är man ju typ 50, och då är man typ 70 och då är man typ död. Ha en trevlig födelsedag, jag kommer efter om en månad.

Helle och Marco sitting in a tree, K.I.S.S.I.N.G

Kategori: Allmänt

20827-25


Här har ni mina små turr-turr-duvor.... Slit den med hälsan, så länge det varar =)

Crasha fioler på fyllan

Kategori: Allmänt

Men alltså serry.... Jag vet inte om det är ok att skriva det här men... Jag sitter och rådiggar till Tchaikovskys klassiska mästerverk Svansjön. Den e ju hur bra som helst. Fan man skulle ha blivit dirigent eller nåt istället. Eller professionell fiolspelare, resa världen runt och spela på lite operahus. Supa lite och slå sönder fioler på fyllan. Väldigt hardcore. Är det nån som följer konståknings VM eller? Det är också hur bra som helst, mycket bra musik =)  Man borde ha blivit isprinsessa.


Shoulda woulda coulda!