BC - live the dream

You scratch mine I'll scratch yours

Kategori: Jobb

Klart man hjälper sina polare på vägen mot stjärnorna. Och som alla vet går den via Sveriges mest framgångsrika bilaga Härligt hemma. Någon av er lyckliga satar har alltså snart halva inne på Zubeyde, Robban Andersson och kanske tom Linda Rosing.




Tacka mig senare / Jollan






Genier kommer i alla storlekar

Kategori: Jobb

Det här måste vara det sötaste citatet någonsin! Den här ungen är ett geni, hon kommer gå långt.

"Människor är ihopsydda av blodådror. Om sömmarna går upp börjar vi blöda. Om man blir kär blöder man från hjärtat"
Anna Christina, 7 år


Och yepp, det är Johanna som har gjort inlägget!

stort

Kategori: Jobb

oj vad stort. nu har det hänt. äntligen har man spräckt den berömda 2-0-0 på fejjan. det ska jag fira med att läsa en god bok.

fred /jork

NY MAIL

Kategori: Jobb

hej hopp mina stumpor härligt väder va? har ny mailadress, dags att skrota den från högstadiet. mina nya är [email protected] skriiiiiiv så lovar jag att svara! puss

Ingen beachågren för Ryan

Kategori: Jobb

Jag vet att jag lagt upp Ryan förut, men alltså... Man kan lixom aldrig få nog. Hur kan han ha så sjuk kropp?



JOllan

Ögongodis (för vissa)...

Kategori: Jobb

To whom it may consern... Det här var ju faktiskt en riktigt bra bild.. Den kan Em och Je ha som skrivbordunderlägg eller kanske skärmsläckare?



/ Jollan

STICK TO THE PLAN!

Kategori: Jobb

Att hålla sig till planen är den viktigaste faktorn för en lyckad kväll. Har man gjort upp en plan och ställt in sig så blir det fett och man slipper tjattra om nåt annat. Nu verkar det dock som att Polman jävlas med oss och pissar över hela Stockholm.

MEN. Så länge det inte regnar ikväll står vi starka tillsammans och går till trädgården! Med sprit i kroppen blir det varmt och skönt oavsett, det är vetenskapligt bevisat!

AJT! / jollan

Inget att förlora

Kategori: Jobb

Säga vad man vill men jag måste säga att Mange Schmidt fan är grym på att leverera sommarhits! Vilken skön snubbe.. Jag tror jag lirar senaste "Inget att förlora" om och om igen.. Trots att texten egentligen är deppig så blir låten så jävla pepp eftersom att han som vanligt har ett feelgood beat!

Men jag hade för mig att han ser ut lite sisådär? Eller? Men på den här bilden är den ju bara att köra!





Shuuuuuuu / Jollan

FYFAN!!!

Kategori: Jobb

ja visste det,
 jag visste att jag o fyfan hade någon speciell kontakt, ,
ja menar hon e ju inte världens helaste, men hon kämpar på, i vått o torrt, ljusa o mörka dagar HELA TIDEN...
o ja e evigt tacksam henne.... VET NI VAD JAG UPPTÄCKTE::::::::

jag var inne o kollade lite info om min lilla pärla och vad ser jjag,,,,

Datumet hon för första gången var i trafik va     1991-10-07

ALLTSÅ PÅ MIN 8års dag..... FATTAR NI HUR STORT DETTA ÄR????

nu kommer jag aldrig att kunna göra mej av med henne......... shit!!! assså..... ja hoppas ni fattar va STORT Detta är!!!!!!

hoppas alla har en rolig regnig måndag.......

vad gör alla imorogn på dagen??????

puss il ljumsken och en kyss till dej så klart FYFAN:::: MIN UNDERBARA KÄRRA!!!!  ///JEN

Grattis i efterskott Emma!

Kategori: Jobb

Jag är lite sen med mitt grattis i år känns det som.. Men jag känner att man lixom får lite dispens eftersom att du inte ens befinner dig i Europa. Här har du en tårta sålänge!

Hipp hipp




Kram JoHo

Det är något fel på mig idag

Kategori: Jobb

men det e nåt med barn

Meeeees

Kategori: Jobb

Dagens blödigaste person måste ju vara jag... Jag känner mig som... Eh, Lillan! Nu vet jag ju inte om du gör sånt här hela dagarna, men jag kom iaf att tänka på dig.. Eller kanske Lisa.

Åååå är det ingen som ska gifta sig snart?




Jag har alltså lyssnat på schmörmusik hela dagen nonstop sedan jag vaknade. Sitter på jobbet och fixar till typ BSB. Ja, jag  erkänner.. Vilken mes. Och när jag lyssnar på BSB tänker jag ju på Helge, hur är det med honom nuförtiden egentligen? Hittade btw en massa bra meslåtar med Evanecense (eller hur fan dom nu stavar) igår, my immortal är ju inte på långa vägar den bästa självmordslåten dom har producerat.


Nu skulle jag vilja erkänna en sjuk grej som jag fick för mig förut som har att göra med karlars nackar och tunnelbanor. Mer kan jag tyvärr inte skriva här.




såsåså.... ha det så bra sålänge / Lollan


Den ekonomiska

Kategori: Jobb

Haleo vad jag har ränt stålar sen lön... Du måste ju skämta med mig.. Men nej, inte den här gången heller.. Kul att man ser bra ut lixom. Nu får jag fan styra lite matlådor. Och det kommer ju hända.. Lillan, skulle inte du styra matlådor till Robin förut? vad var styckespriset för det där? Du kanske vill tjäna lite extra cash? Jag kan köpa 10 portioner spagge med pålägg för?? Kom med ett bud så prutar vi fram till nåt. Eller nåt.

Jorå satte.... Ikväll ska man ju på bajen-norrköping.. Känns bra när man tittar ute genom fönstret.. Det ÖöÖöÖöser ner... Då får man alltså förutom kvalitetsfotboll även en förkylning på köpet. Underbart.  Nämen seriöst.. Ser man ens ner till planen i det här vädret? Kanske borde ta ett par bira innan för att hålla värmen..

På tal om bira. Kul väder att powerwalka i.... Gick inte i morse, det gick verkligen inte att komma upp... Klockan ringde halv 7, dödade den direkt och sov till 8 istället... Gick iof till jobbet, men det är ju å andra sidan inte flera mil till Globen. Okok men imorn ska jag gå, annars blir det svårt att hålla 5 ggr i veckan den här veckan.. det är nog iof redan kört eftersom hilda är hemma till helgen vilket lär innebära lite utgång.. men herre, styr vädret.

Ta er i brasan så länge / Joyrsch

En banger en banger en riktig jävla banger

Kategori: Jobb

Är precis vad jag håller på att bli... Jag visste att det skulle bli såhär.. Snackade ju med den där snubben här om dagen och gick med på att vi skule träffas nu på fredag.. Hallå fredag? Det luktar i princip date och det var även ordet han använde. Jag varnade honom då för att jag säkert skulle banga ur om han kallade det för date..Jag dejtar inte! Vad fan är dte för påhitt? Antingen tar man en krogråtta eller så hänger man en rulle eller vad fan som helst,men dejta??

Risk för bang alltså.. Det är precis vad jag håller på med nu.. Kommer på mig själv med att försöka hitta ursäker för att slippa fredag.. Ska jag...

1. Åka till Göteborg och se Bruce Springsteen (riskfaktor 3/5)
2. Släktmiddag (riskfaktor 1/5)
3. Sjuk (riskfaktor 2/5)


Med riskfaktor menar jag risken att han kan komma på att jag ljyyyyger... Samtliga alternativ är ju rätt safe om jag inte råkar gå in i snubben ute på krogen, då kan alternativ 1 och 3 bli svåra att mörka.

Hur som helst... Det bästa är att jag egentligen skulle tycka det vore rätt kul att träffa honom. Han var ju en riktigt tevligt snubbe och söt som fan om jag nu kommer ihåg rätt.. Å andra sidan var jag ju rätt packad så det kan vara i princip vem fan som helst som dyker upp...

Jaja vi får se! Ska jag ta min första date som 25åring eller snubbla på mållinjen?

/ Jork

hej mina bruds!!!

Kategori: Jobb

läget?? vad gör ni?? det var ett tag sen känns det som..hörde någon parkhängönskan och känner att det var ju en trevlig grej!! varför inte mötas upp i rålis imorrn? (nära och bra för jessi oxå!).. 
jag har min flygining på fredag kl 2 och fick inte ändra den.. skulle vara kul om någon kunde följa med..
fan var pallar inte skriva mer för mellanslagskiten bråkar med mig och tvingar mig kämpa..
puss så länge!