BC - live the dream

Resa, någon?

Kategori: Jobb

Hej
jag är ressugen, är det nån som har lust och möjlighet att åka bort någonstans typ 2 månader i höst? Puss Hilda

GULAN!!

Kategori: Jobb



japp här är hon, eller nej egentligen inte... men den ser likadan ut!!

fin va???

JAAAAAAAAAAAAAAA NY BIL!!!

Kategori: Jobb

Jaha, då har vi kommit till denna dag då man måste ta ett beslut. detta beslut som ja vemodigt gjort har nog alla ni andra gjort för länge sedan..... Ja måste låta FYFAN gå vidare.... hur jobbigt o svårt det än är är det för hennes eget bästa... hon har nu varit med mig i 3 1/2 år och tiden har varit underbar!!
många av er ,,,mina vänner har säkert också  massa underbara minnen eller tankar ni vill dela med mig o fyfan

Emma tex jag vet att du förknippar våran gråa skönhet med kid rocks låt picture,,,,,

Så nu alla ni som känner att ni vill dela med er av tankar minnen m.m låt kommentar knappen glöda....


ja du byter vi bort det trista i detta inlägg till något kul!

JAG HAR IDAG KÖPT NY BIL, SKA HÄMTA DEN KL 1900 IKVÄLL!!!!!!!! yyyyyyeeeeeeeeeesssssss!!!!

HA EN UNDERBAR TISDAG NU MINA VÄNNER !!

VI SYNS PÅ GATORNA.... O JA LOVAR ER...... JA O RTZ KOMMER ATT SYNAS!!!

appropå finns

Kategori: Jobb

Kommer Ni ihåg när vi joddrade om appropå verkligen fanns,...Det var tider det!!
Asså mina fötter luktar inte riktig fotsvett. Ni vet en sån där frän sur lukt utan mina luktar typ popcorn... Eller typ Petter.. Ni vet hamster... Nu kom jag på en annan sak ni vet när jag sa att det luktade petter ivid min dator.. Det kanske var mina fötter... Ha ha...ja ta me sjutton.. Det var det nog... Aja, jag gillar iof popcoen så det kanske inte gör så mkt att det luktar det...
Grattis JOrken till kärlekshelg i GÖtet som du liker så mkt..

Tiden går fort!!

Kategori: Jobb



Det här måste ha varit 1,5 år sen va?!
Jättekonstigt!!

Hasta la vista, babies

Kategori: Jobb

Jag måste åka till Göteborg i helgen för jag är kär. Så då tar jag och gör det. Ha så mysigt i helgen tjejer och hälsa kräftorna!




Puss puss, J

Freeeedom!

Kategori: Jobb

Har ju varit på G att klippa mig kort ett tag nu. Igår tog jag saken i egna änder, fattade tofsen och klippte till. Nu har jag en fin, ojämn frilla och kommer antagligen få pisk av frissan senare.




/ Yohanna

Mario! Go fish!

Kategori: Jobb

Har kört lite hjärt och lungräddning på mitt gamla 8-bitars. Någon som är sugen på att lira lite mario? Kanske onsdag eller torsdag efter jobbet? Jag bjuder på käk (om det nu är nån som kommer annars bjuder jag väl mig själv), så osa gärna här nedan.




/ jOllan

Titta vad jag har köpt!

Kategori: Jobb

Jag tröstshoppar fett just nu. Hittade den här snyggingen för endast 5500:-, så snart blir det åka av för grannarna!



/ JOllan

Eru go ellerrr?

Kategori: Jobb

Då var man hemma från Götet. Sjukt olikt mig att sätta mig på tåget och åka till nån karl - som dessutom bor i fiendeland. Jag kände mig väldigt utstirrad hela tiden i Götet kan jag säga. Folk kastade till och med saker efter mig.
"Åk hem!! Åk hem! Vi vill inte ha dig här din äckliga 08a!" Skrek dom vart jag än gick. MEn eftersom att jag är så macho så tog jag ingen skit och hela 031-området ligger nu i ruiner. Och om ni undrar varför det inte står något i tidningarna om det är det för att jag har tagit hjälp av ryssarna och kineserna för att dämpa informationsflödet från Göteborg. Aftonbladet släpper en exklusiv story senare idag.

I övrigt gick det väl till ungefär såhär... Sitter på tåget ner och är lite smånervös.. Tänk om det inte blir lika bra som det varit på telefon tänkte jag. Vem är den här snubben egentligen..? Och hur bra kan det egentligen vara efter så kort tid? Nu är jag bara så glad att jag åkte. Har haft en riktigt grym helg. Men grym täcker egentligen inte hur det var. Jag känner mig som Lillan och skulle egentligen vilja använda ord som ser ut som små rosa kärleksmoln för att beskriva läget, men vet inte hur man gör.

Det är så typiskt att han ska flytta. Varför? Det är så typiskt, så tänkte jag iaf först.. Men nu vet jag inte.. Eller jag vet inte, det jag menar är väl att jag egentligen bara är skitglad att jag kunde få känna mig lite kär igen. Man ska vara glad för det man får eller hur? Ett par underbara veckor är väl bättre än inga alls, även om det känns trist just nu.

Så där har ni en update från min sida iaf...

Hur har ni det? Helle, kul att du äntligen får plugga i sthlm! Det var det värd..Tog ett tag, men nu är du här efter turer till Sundsvall, Västerås and what not. Lill, hur går det med att hitta jobb? Dumpa liket. Emma, blir det nå flytt till mina kvarter eller?? Jag behöver sällskap nu när det snart är höst. Hilda, följ med till London över nyår! Jessi, hur går det med Christer?? Lisa, fick du hälsotidningarna jag skickade hem till dina päron? Jenny, någon bulle i ugnen än eller?? Elin, jag kommer över efter jobbet någon dag så kan väl vi dricka ett par flaskor rött =D










Tjejmiddag!!

Kategori: Jobb

Nu är det dags då vi endast har träffats igång i sommar allihop, ( shame on us)

Första helgen i september får vi allihop avboka allt som är bokat för vi kommer då i samlad tropp åka ut till landet för å avnjuta en trevlig middag..BARA VI tjejer.. (å en varsin BIB kanske)

So girls now you need to make this happen.. any suggestion on what we should eat

With love

Lillan
jag laddar redan;)

GRATTIS HELENA

Kategori: Jobb

till det nya jobbet och den nya skolan.. sthlm rocks!

London bokat!

Kategori: Jobb

Vi drar till London över nyår, haka gärna om ni vill! Nu har Elin Joyo och Lillan iaf bokat biljetter!

See ya, wouldn't wanna be ya!

Det här är ingen nyårshets.

Kategori: Jobb

Jag och Elin har surrat lite om att dra åt helvete på nyår, eftersom att det är så det ändå brukar sluta. Så då tänkte vi boka en resa till någon trevlig storstad, förslagsvis London, Paris, Prag eller liknande. Vi tänker alltså inte något varmt ställe för att det ändå känns orealistiskt att spara ihop till de enorma summor som krävs för att boka in sig på nåt skabbigt inn i Phuket.

Det som är positivt är ju  att det faktiskt inte är särskilt dyrt att åka till storstäder i Europa. Vi har text London för ca 1500 ett par dagar över nyår, liknande priser eller mindre gäller för resten av EU. Billigare alternativ finns i Rumänien, Georgien och liknande, men det passar vi på.

Så, det är nu jag frågar om det är någon som har lust att följa med? Någon som har lust att följa med och faktiskt kan tänka sig att göra det och inte bara känna att "....jaaa det vore ju kul...." För det som verkligen vore kul är ju om många följde med!
Tänk gärna seriöst på saken och bestäm dig gärna så snart som möjligt! Om jag höftar till det lite så borde det räcka med ca 5000:- för en 5 dagar eller nåt (och då räknar jag flyg boende osv) Sen kan man givetvis göra av med mer.... Men om du känner att det är omöjligt att sno ihop 5000:- innan året är slut, så får du antagligen vara hemma i Kärrtopr/Bagis eller nån annan förort och ducka för de illegala fyrverkerierna. Men tänk på att du bara behöver till biljetten för tillfället! Allt annat är en senare fråga.

Du kommer känna som att en stor våt filt lyfts från dina axlar så fort resan är bokad. Och det är en garanti - annars är det pengarna tillbaka!

Mvh, J&E Airlines

Alfons Åberg = Lördags kväll..

Kategori: Jobb

Mmmhm..

Det är lördagkväll.. klockan är väl sisådär 00,10...Jorchen ligger i sängen- sover
Ella i soffan- sover... å jag här framför dator - sover...
Naj, men lyssnande på Alfons, d gör vi alla 3... 

E d sådant som vi singlar gör på lördags kvällen nuflrtiden.. jaaa tydligen å d e gött...
Känns som om gårdagen fortfarande sitter i..
 Kram lillan

Freeadag...

Kategori: Jobb

Pepp i pepp pepp...
Snart är vi där det kommer bli fett ni måste nästan kolla på detta...vi lyckas pricka in 08-08-08... någonting festival

Häre en länk,, in å kika d  verkar nice som satan. dem har spärrat av estockholmo.. å gjort en "huge" fest..någonting..

http://www.stureplan.se/frame.php?main=/&session=1
Vi skulle kanske kunna dra dit efter cliffan det stänger ju klockan 01.00 tro jag... å detta galej håler på till 03.00

Kram Lillan

hellooooo!!

Kategori: Jobb

hur är det med alla mina små kycklingar??  jag saknar er!! vart håller ni hus?
på fredag är det storpartaj!! hell yeah, jag är taggad!!
jag har ett problem.. går här och försöker spara ut mitt hår... men det är ju sååå jävla jobbigt och ser förjävligt ut.. jag vill vara het.. så min fråga är ska jag klippa av skiten igen??

ok bruds vi ses snart! 

puss så länge

helebbna 

HAHAHAHa

Kategori: Jobb

Tjoho!

Jag å Gurra prata om å gå på Norra Brunn på tisdag (12:e) det är gratis inträde mellan den 12-16 augusti å på tisdag uppträder bla Johan Rheborg. Någon som e sugen på å hänga med??

Glöm inte bort, kära barn, att  " ett gott skratt förlänger livet"..........

Fortsätt kämpa därute i mörkret!

pussar Emmet

Vill du ha med DIN BILD?

Kategori: Jobb

Om det är någon som vill ha med en bild på nåt gulligt syskon, husdjur eller liknande så maila gärna in skiten till mig så hookar jag det! Och gör gärna det, blir mkt roligare tidning då! Och om nån vill ge en ros till någon kan ni maila ett par väl valda meningar till mig så styr jag det.

PIS / JOllahopp

Är det humor eller är det humor?

Kategori: Jobb




/ Jollan

I think i'm a little bit just a little bit...

Kategori: Jobb

Bonjour babies! Hur har ni det? Härligt med lite regn va!? Snart är ni väl tillbaka på jobbet allihop? Där ha rman ju varit nu i en vecka, rätt tungt i början kan jag hälsa.. Men mot slutet blev det helt ok, därför skrev jag självklart upp mig på lite nattarbete ikväll. Jobbar nyhetsredigering vilket ska bli kul, har inte jobbat natt där förut.. Så jag får väl sitta och peta i nån krönika eller nåt annat ofarligt som jag inte kan sabotera totalt.

Här följer lite mind poop!

KUL btw för Pride-nissarna att ha paraden just idag.. Vilken jävla tajming. Men det blir säkert etra sexigt då med en massa brunbrända blöta kroppar.. Synd bara att sminket kommer rinna på alla fina pojkar, för att inte tala om frisyrerna! Oh my God!

Skönt med en vit helg måste jag säga.. Kroppen har verkligen sagt ifrån med en rejäl förkylning. Eller så farligt är det inte, basic med snor och sånt. Inget lite otrivin inte fixar!

Hittade precis tillbaka till Awa Manneh, hur skön är inte hon? Det var ju ett tag sen, behind schedule! Kan däremot inte hitta hennes låt med T. rusiak - all yours - den var riktigt bra, men verkar inte finnas någonstans tyvärr.. Elin, du kanske har kvar den på datorn?

På tal om datorer så har ju min havererat igen... Som tur är kom jag på att jag även har en jobbdator här hemma som käkar min HP med hästlängder.. Så nu mår man ju bra igen, när man kan leva loppan online.

Ska åka till Karlskoga på torsdag och intervjua några killar till en story i HH. Ska bli hur kul som helst! Resa iväg och se lite av Sverige, som tydligen består av mer en Stockholm. Typ, Växjö och Göteborg.... =)

Chicas! Nanas! Dden 8:e ska vi ut med Erika, Anna, Frida eller vilka det nu kan vara... Det blir vin och häng i Haga (vid väder) och sen röj på cliffan och sen kanske nåt annat - eller nåt helt annat. Säkert är dock att det kommer bli askul! Så jag tycker verkligen att så många som möjligt ska ta sig i kragen och följa med. Vi ska schiiiiina, som Anna skulle sagt.

Sköt om er och era! pussel i pussel / Jollahopp