BC - live the dream

Blocket is tha shit

Kategori: Allmänt

Skojar ni blocket eller?? Jag blev totalt nedringd när annonsen legat uppe i mindre än 5 minuter. Sen började folk budkriga och grejer men jag orkade lixom inte fixa... Så nu har jag sålt den till Jorge för 700:- han kommer och hämtar ikväll, bra va! Ska lägga upp tv-bänken ikväll också!

Så nu har jag iaf råd att köpa den där kjolen elin =)

TV till salu / skänkes typ bort

Kategori: Allmänt

Nu har jag lagt upp min tjockis-TV på blocket.. Riktigt billigt ställe det där, 20 spänn! Jessi vad bucka du? Har du sålt din hoj eller? Iaf om nån vill ha eller köpa min TV så säg till, här är en bild...

image225


All makt åt Tengil, vår befriare / Johanna

Insomnia

Kategori: Allmänt

Det är ju helt hopplöst att försöka soav nu för tiden... Om det har att göra med att man inte har druckit, tagit siesta till 21, eller är allmänt rastlös vet jag inte.. Det kanske är att man får för lite motion.. Jag cyklar till jobbet, men ärligt så kan inte det vara nån motion, det tar typ 15 minuter och är bara nedförsbacke. Men nedförsbacke dit borde innebära uppför hem, och det e ju bra. Idag är jag rätt slut eftersom att jag legat vaken med Dracula till 2, men nu börjar iaf boken bli bra.. Dom har börjat bitas o grejer. Jag funtar på om jag ska byta bana och flytta till Transylvanien och/eller bli vampyr/Draculaexpert eller nåt. Hur kul som helst! Och så kan ni komma och hälsa på under sommrarna och bo i mitt slott!!



image224

I don't drink.... wine ( gissa filmen ) / johanna

;)

Kategori: Allmänt

Jag sov extremt hårt inatt. Drömde att jag andades genom tuber på land. Senare i drömmen började jag fridyka och bråka under vattnet. Vad betyder de? Undrar om jag hade lite andningsproblem i natt eller vad. Skulle inte förvåna mig för jag har känt mig trött hela dan i dag. Jag drömmer så sjuka drömmar nu för tiden ,så nu har jag  hängt in en drömfångare i sovrummet (den jag fick av dig hilda), får se om det hjälper, hoppas!!

Iaf så gillar jag det här livet som e nu, undrar hur länge jag kommer att göra det. Och undrar hur länge det kommer att fortgå. Jag ska sluta tänka så mycket och istället bara njuta!  
Nu blir det te och en nattmacka.  God natt till er alla söta. snart e det helg igen../Lis

Får man bjuda på en Snook?

Kategori: Allmänt

image221

/ HANNA

Helle hooka pics

Kategori: Allmänt

Helle kan inte du lägga upp lite bilder här från festivalen i Gracia?Det vore fett fort

Baby got back!

Kategori: Allmänt

Vilken göth! Ska aldrig mer gnälla om att röven sticker ut åt alla håll och kanter.

20827-220

---------------------------------------------------------------------------------------------

Köpte för övrigt en sjukt snygg och/eller porrig klänning idag, ja den var billig och ja det var rabatt/rea eller whatever.. Det e iaf ett svart fodral som sitter som en smäck, man kan lixom inte dra i sig tio öl om man vill ha den på sig för då ser det för täskigt ut. sen e det en dragkedja längs hela fronten så att det ska va lätt att dra av skiten... DU VEAT!


/ Jork




Det går så trögt i huvudet...

Kategori: Allmänt

Ja, som vanligt har man mkt att göra på jobbet!!

Har börjat/haft (ni vet) ångest över mitt liv och mina val.. Jag har varit råsäker säkert en 5 ggr på vad jag vill och ska göra i livet.. ambulanssjuksköterska, hudtjej osv...

Nu har jag noll koll...IGEN!!
Jag vill inte sitta o skriva siffror i en massa tabeller...jag vill inte torka snor på ungar, jag vågar inte flyga flygplan och jag tänker aldrig gå med i något krig...
Jag skulle vilja göra något kreativt... Typ göra grejer och ha kontakt med människor och bli rik!!!
Kan någon hjälpa mig?!!
Jag skulle behöva att någon sa till mig vad jag vill för jag är inte bra för mig själv...det blir liksom inget gjort i mitt huvud!!

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting...tänkte dra igån en lek efter raste.. typ gömma nyckel...Ni hör hur kasst jag ändå har det....( iaf nu när det regnar..)
Puss o kram// Jessica

Livet, fattar ni vilken grej? Fattar ni vilka möjligheter?

Kategori: Allmänt

Låg hemma i sängen igår och tänkte  medan jag läste om Dracula och käkade tonfiskmacka. Livet lixom... Fattar ni vilken grej? Jag är så himla peppad på livet... Man har lixom ingen aning om vad som komma skall.. Och jag är så peppad på vad det än är som är på gång. Jag är även lite fundersam, frustrerad och förväntansfull och en massa andra f som jag inte orkar skriva nu. Snart är jag klar med plugget och då ska jag i teorin vara fri att göra vad som helst.. Eller tanken är väl att man ska jobba, och det vill jag ju.. Jag e så peppad på att skriva och jobba! Det känns så jävla bra att älskar plugget (?? eller ?? jo jag är en plugghäst ) och ser fram emot framtiden. Men det är lite sad att plugget snart är över.. Det är en viss panik som infinner sig med insikten om att det snart börjar, på riktigt. Det som man alltid har väntat på. Nu har jag lixom pluggat klart och då är det bara att sätta igång och göra sitt bästa. Fan vad fett.

Jag blir dock lite deppad över att det finns så mycket att se, göra, uppleva osv som man aldrig kommer att ens komma i närheten av. Var börjar man lixom? Man letar ju bara i sin närhet, eller bland sånt man kan ta på. Inte tänker jag att meningen med mitt liv finns i någon liten by någonstans mitt i ingenstans som ingen någonsin har hört talas om. Turkiska bergsgetter lixom, fattar ni att det kanske är värsta grejen. Och alla böcker man aldrig kommer hinna läsa, all intressant info jag aldrig kommer veta om. Vilken jävla myra man är. Hur gör man urvalet lixom? När det är alldeles för stort urval att göra urvalet från? Det går ju inte att greppa brorsan.

Fattar ni allt man kan göra?


Vilken grej / Johanna Charlotte





Se upp!!! =)

Kategori: Allmänt

Alltså kolla in Prag

Kategori: Allmänt

Kolla vilken fin stad! Vi måste åka hit och mysa... Fattar ni, gruppbröllop i Prag lixom. Just det, billigast är att flyga med Czek air eller vad fan det heter, kostar 1100;.,,, Sj och tåg kostar ca 2300:- av nån sjuk anledning som Olle på Sjs kundtjänst inte kunde förklara.

image218image219

/ Johanna

Med med medis

Kategori: Allmänt

resa resa

Kategori: Allmänt

dudes... iaf jag håller på o kollar upp det här med prag, om man flyger verkar det kosta ca1100:- men då är det ingen studentrabatt, vet inte om det finns någon? för det priset flyger man iaf arn-prag inget ryan alltså... håller på o ringer sj nu för att kolla vad tåget kostar.... deras hemsida suger för övrigt.

och, om vi taggar till köpenhamn måste det ju vara billigast att ta bilen!!?? Ok inte för att vi har många bilar, men nånstans måste det ju gå att ragga upp en bil?? vi är fan vuxna nu... riktigt ansvarsfulla. ska fråga päronen =)

Nu jääävlar

Kategori: Allmänt

Jag har bokat sex biljetter ( inte sexbiljetter) till Die Hard nu eftersom att vi har pratat om det. Vi kör på torsdag på Söder 21.00.

20827-216

Yippie kay-ye / Johanna

Då var det dags!!

Kategori: Allmänt

image215

Nu har vi kommit till den första delen av Allsång på Skansen!!!
Jag är nöjd så länge Orup kommer.... Nä men seriöst!
Vi borde fan kunna ta oss dit en tisdag kanske?! Jag skulle kunna tro att Lisa och möjligtvis Emmet är lite sugna iaf?!
Vi välkomnar iaf Anders ( även fast Lasse är min favvo) med tre starka hej!! HEJ HEJ HEJ!!!
JH

Kundtjänstträsket

Kategori: Allmänt

Detta fullständigt normala samtal inträffade tidigare idag.
Kund: du vet min svåger, han som är på semester...?
- eh... ja?
jag tar hans papper, han har fått en lapp från er.
- ok.
ska jag betala den?
- ja om du har hand om hans räknignar kan det vara en bra idé.
uj då uj då. hur då?
- använd den bifogade avin, alltså papperslappen längst ner där det står "betala 300:- senast 20070630". Betalnignen gör du till bankgiro.
uj då uj då jag har inget bankgiro.
- då får du gå till banken och lämna in din avi eller fylla i en bankgiroinbetalning.
 uj då uj då, vad kan man göra?
- gå till banken och betala till bankgiro
uj då hur då?
- gå till banken och när det blir din tur säger du "hej kom och hjälp mig".
vad?
- ja, säg att du behöver hjälp med dina räkningar.
uj då.

Moses backe

Kategori: Allmänt

Hej hopp... Jag Emma Elin drar till Mosebacke efter jobbet och tar en kall öl. Alla trevliga som läser detta är välkomna att joina oss. Och det gäller inte dig, Borat, din äckliga jävel.


20827-214

Johanananannanana

välhängd

Kategori: Allmänt

Var inne o googlade runt efter lite snygga kläder, från typ WE, och titta vad jag hittade. Är det bara jag som tycker att det ser ut som att dom har stoppat in en falukorv i brallan på larsa?

20827-213


Men vem klagar? / Jossan

Jahapp....

Kategori: Allmänt

Oj, nu burrade det till!
Går med min mobil tätt intill kroppen i väntan på att någon ska ringa eller skicka ett sms till mig.. Vem skulle det vara? Äh, jag har så tråkigt.. Mina ögon är svullna och jag hungrar ihjäl....Vi har kommit fram till att inte äta för tidigt för då kommer em att gå så låååångsamt... Jag ska iaf ha vilan idag.. Ska sätta på Tjorven och mysak... Måste ju kombinera nytta med nöje... Imorgon har jag iaf kirrat så att vi drar iväg på utflykt till bandängen.. Kanske tar ett dopp om det finns tillfälle.. Nä, nu ska jag ut o sola! Puss o kram era idioter!!!

/ Jh

En helt vanlig dag och en helt vanlig kund

Kategori: Allmänt

- Välkommen till blablaservice, det är Johanna.

-Jo jag har glömt min kod och behöver en ny. Hur gör jag?

-
Då beställer jag ett nytt kort och en ny kod till dig. Kortet kommer den här veckan och koden nästa vecka.

- Okej, hur lång tid tar det då?

------------------------------------------------------------------------------

Herre gud, ge mig styrka.

Grillsäsong

Kategori: Allmänt

Äntligen är grillsäsongen här. Därför är det viktigt att påminna er
alla om hur det går till eftersom det är den enda matlagningen som en riktig man gör.
Förmodligen eftersom det medför vissa risker (tändvätska, eld osv).
När en man erbjuder sej att grilla händer följande:

Rutin:
1. Kvinnan handlar all mat
2. Kvinnan gör en potatisrätt, sallad, vitlöksbröd, en eller ett par
såser och förbereder efterrätten.
3. Kvinnan marinerar köttet lägger det på ett fat tillsammans med de
nödvändiga grillverktygen och eventuella kryddor. Sedan bär hon ut det
till mannen som sitter bredvid grillen - med en öl i handen.

Här kommer det viktiga:
4. MANNEN PLACERAR KÖTTET PÅ GRILLEN.

Mera rutiner:
5. Kvinnan tar fram tallrikar, glas, bestick, servetter, underlägg och så vidare...
6. Kvinnan går ut till mannen och säger till honom att köttet  bränns vid.
Han tackar henne och frågar om hon kan gå in och hämta en öl till
medan han försöker att rädda köttet!

Viktigt igen:
7. MANNEN TAR BORT KÖTTET FRÅN GRILLEN OCH
LÄMNAR ÖVER DET TILL KVINNAN.

Ännu mera rutiner:
8. Kvinnan dukar fram tallrikar, glas, bestick, servetter, sallad, bröd,
potatisen, såserna och bär ut dem till bordet där hon har lagt på en ren duk.
9. Efter maten så dukar kvinnan av och diskar.

Och viktigast av allt:
10. Allihop tackar mannen så mycket för den utsökta maten och berömmer
honom för hans färdigheter.
11. Mannen frågar därpå kvinnan om hon har njutit av sin mat lediga dag???

När han ser hennes reaktion så kommer han fram till (det han har misstänkt länge)
att det går aldrig att göra en kvinna nöjd!

/ Joyrsch

Äntligen måndag

Kategori: Allmänt

Ni kan inte fatta hur länge jag har längtat efter den här dagen. Nu har jag ju varit ledig i ungefär en månad vilket har inneburit en hel del slit.. De senaste veckorna har jag knappt fått sova någonting, varit full ca 50 % av tiden, tränat 0 % rökt 100 % av tiden osv osv... Nu kan jag äntligen få lite viktiga saker att göra igen. Som att hjälpa Sveriges vuxna befolkning att tyda sina räkningar. För visst är det svårt att förstå när det står "Betala 1000:- senast 20070730" på räkningen, det kan ju betyda i princip vad som helst - eller hur?? Det kanske betyder "betala inte 1000:- senast 20070730 - gå gärna ut och köp någonting riktigt dyrt eller sup upp pengarna istället".  

Välkommen till "Banken" (som pga detta inlägg vill vara anonym) det är Johanna - hur fan kan jag hjälpa dig?

Jag storknar....

Kategori: Allmänt

Jag har sååå jädrans tråkigt... jag håller på å tynar bort... vill inget hellre än att klockan ska va fem så jag får pinna härifrån... Har suttit sen imorse å hoppats på att chefen ska ringa å säga att vi andra oxå kan gå hem å vila upp oss precis som hon... som strosade härifrån vid 14.30 IGÅR...Jag vill oxå va sheriff å dra från jobbet när jag behagar å "jobba hemifrån" vem i hela friden jobbar när man gör d hemifrån...???

Har räknat minuter sen klockan tio imorse... d e tag sen nu å klockan vägrar rulla framåt  bara lite fortare... A okej vi kan räkna bort 15-20 min när jag fakttiskt lyckades sova sittande vid  mitt skrivbord..
Egentligen har jag högar vid mitt skrivbord som behöver arbetas undan men d e faan inte rättvist att jag ska jobba när andra inte gör´t..

Aja ses imorgon då ÄR jag på bättre humör....

KRam Lillan

sommaralkisar

Kategori: Allmänt

Det här med att man blir alkis på sommaren är inget skämt. Det enda jag vill göra är att ta en Gin Tonic, en kall öl eller whatever.... Shit con pommes frites

Mvh, Sara som egentligen heter något annat.

Fred, if you're in here sneakin around

Kategori: Allmänt

Fred if you're reading this i just wanna say that it sucks that we didn't come around to se your jewellry but i promise we'll se them next time! See you soon // Johanna

dancing in the streets

Kategori: Allmänt

Sånt här borde vi ha mer av hemma i fria nord. Så jävla soft! När man kommer ut från krogen står hur mycket folk som helst och lirar samba eller nåt annat, klappar händerna och dansar. Så iaf, jag bjöd in dom till midsommar. Dom flyger Ryan imorn, trummorna kommer idag så om nån kan köra mig till arlanda vore det soft.

20827-201

Hola bandola titta under kjola / Johanna


lite fest du vet

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder....

nedan: Söta söta Anna och Christian!

20827-201


20827-200
Helena, fred, anna alberto chillar på terassen.. och jag är ledsen om ni fick sitta kvar för länge för att jag skulle hooka =)




20827-199
Denna snubbe som antagligen är det hetaste jag sett i hela mitt liv, live i alla fall. tack för den televerket!

20827-198
förfest hemma hos hilda, cadence, anna, hilda, christian och längst ner lucas

20827-196
Sasa, Hilda (sorry jag vet vad vi har sagt om snyggkort men du vet...) lucas och chrille spänner sig

Aight jag är nog världens nöjdaste tjej, puss puss Johanna

mol fort

La vida es superduper

Kategori: Allmänt

20827-19520827-19420827-193


fan vilken underbar kväll! eller? jag kommer inte riktigt ihåg, men det ser trevligt ut! / Johanna

Vilken underbar dag!!!!!

Kategori: Allmänt

Härligt härligt!!! Hur dagen kan vända....

Imorse vaknade ja ca 06,45 solen sken och kände hur bra dagen kommer bli......kommer till t-centralen och då jävlar är det 18min till akalla,,,,18min!!! en evighet i mina ögon...

Jaja, tåget kommer, blir proppfullt så klart....åhh, vad trött man blir, då ringer ja lillan och frågar var hon befinner sig och hon svarar,,,,-men vi ska ju åka bil idag don´t u remember, nej det gjorde ja inte helvete....

JAja, kommer till jobbet och klockan tickar mot lunch....vad ska man äta idag då...samma gamla problem varje dag!!!  det blev iallafall kungsflundra med färsk potatis och smögen sås uppe på takterrassen...helt underbart solen sken ja det var hur braaaaaaaa som helst...får se reda på att vi ksa ner till vaktmästeriet och få MIDSOMMARPRESENT!!, nyfiket springer vi ner  för trapporna och får då en stort badlakan en burk sill och ett 12pack nubbar!!! oj oj, vad bra....och fick nu reda på att ja ska åka bil hem från jobbet idag med lillan och sedan jobbar ja 8,30 -12,00 imorgon sen är det helg!!! ojoj vad bra, vill

ville bara dela med mig lite av min glädje hoppas ni andar oxå haft en toppen dag....
glöm inte ...... "efter regn kommer solsken""

puss på er galna jävlar

Dagens fjortisar i all ära men....

Kategori: Allmänt

image192

Dagens fjortisar i all ära med sina mjukisar och morrhår men kom igen!!! Ha ha, vi var fan inte långt ifrån på den tiden! Eller VI... Ni...jag är fan inte med på den här bilden!!!
// Jessica

Hej....baberiba..

Kategori: Allmänt

Jag har sååå sjukt långtråkigt, väntar bara på att få gå ner i tvättstugan, men ja, ja man kan ju inte ha roligt varje dag. Angående drickat på midsommar Jenny....hellre för mycket än för lite, eller hur? Det e så vi tänker.
Imorgon ska vi åka och storhandla inför fredagen, shit, jag kommer shoppa loss på onödiga saker, typ sånt man kan pynta stället me, eller hur Jessi? Jag vet att vi tänker likadant. Jag e sugen på nåt, men vet inte vad. Men eftersom jag har lagt träningen åt sidan (eftersom det e sommar) har jag hört att mna inte få vara sugen på saker så det e bara att koppla bort helt enkelt.
NEJ! Min mamma var här idag och lassade in sin mat i min frys (eftersom den e tom och hon ska frosta av sin) vad hittar jag i frysen? Daimtårta? Fattar ni gott? Jag e ju värd daimtårta så nu tänker jag fan äta det!
Puus på er!
PS Jessi, du måste fan montera ditt styre åt rätt håll, det ser ju lite smått sjukt ut.
/Elin

3 DAGAR KVAR:::::::.......

Kategori: Allmänt

Jaha, då var det den 19 juni IGEN,,, endast 3 dagar kvar till den stora smällen.... MIDSOMMAR!!!!!!!

Ska bli otroligt roligt....5-kamp, skoj o hoj, kryss, ja ni vet allt som tillhör, den stora frågan är bara
HUR MYCKET ALKOHOL SKA MAN KÖPA, så att det räcker hela kvällen...???

Funderar på en rosévinare och typ 15öl/cider...vad tror ni tjejer...räcker det<+++???

HA en toppen dag alla glada så hörs vi senare..

///Jen

Så ledsen...

Kategori: Allmänt

Jaha, nu är det kokta fläsket stekt.....IGEN!!
Sumpa plånboken igår...IGEN!
Jag råka ljuga för polisen och kom precis på att jag hade mitt dyra åkhäfte i pluskan också.. Varför blir det alltid såhär för mig? Kommer jag alltid att vara såhär slarvig och hjärndöd?!
Jag har inte någon lust med det iaf..... Så om någon har någon plastfick av något slag som man kan tejpa/klistra fast på kroppen vore jag otroligt tacksam om du kunde fixa en sån pryl till mig........
Äh, nu orkar jag inte mer..... Ska försöka dränka mig lite i elins handfat om det går....inte på riktigt alltså!
Hej då!! / Jessica "50-lappen"

barcelona es mol fort!!

Kategori: Allmänt

Tjejer livet ar sa javla gott.... igar sag jag och helena orlando bloom pa stranden, vi ska tillbaka imorn och ragga upp honom. han ville ha oss och satt o log hela tiden. vi fixar det o aterkommer..


ses snart, midsommar e sa fetto!

JOHANNA AND HELENA REPRESENTING BC IN BARCA.

JUST DET, vi ska lagga en massa visitkort pa hildas bar och sprida budskapet


fett fort du vet bror!

Barcelona

Kategori: Allmänt

image189

image190

image191

image192image193

image194

Skriv!!

Kategori: Allmänt

Nu till Er alla som är inne här o läser!!!
Gör ett inlägg!!!
Det är inte farligt bara man är varlig!!!
Gör det! Det
blir kul!!

Jävla skitcomhem-----

Kategori: Allmänt

Ringde precis com hem för andra gången den här veckan.... Varken internet eller telefon har fungerat på hela eftermiddagen... Så med lite upprört humör ringde jag upp 0771-550000 IGEN.....
Den här gången lät jag faktiskt lite sur också, för en gångs skull... Hur som helst... När jag börjar kika närmare på modemet ( hon i luren ber mig göra det och att jag ska dra ut sladden o bl bla).. Iaf, då ser jag att en sladd har lossnat ( troligtvis när jag timmen innan dammsög i krokarna).. Men jag sa ingenting till henne... Dom jävlarna kan gott lida nån timme eller två... När jag blev tillsagd att sätta i kontakten igen fungerade allt ( konstigt va?! ;))

Idag tog jag mig i kragen o gick o tränade efter jobbet... Det känns ju ändå helt ok när man väl är där, men ändå!!!
Ni som inte har käkat linssoppa borde verkligen göra det någon dag.. Det är sjukt gott.... Ja, jag syftar framför allt på Elin som är så anti allt vad bönor och dess släkt heter.... Men även slå ett slag för Jenny....och kanske även Lisa...... Kom hit så bjuder jag på skiten nån dag!!!

Nu börjar jag bli trött igen... Herregud.. klockan är j bara 18:45 och det är fredag dessutom.... Igår gick jag o la mig i sängen vid 21... Låg iof o läste ett tag men deckade nog runt en 22........
Förresten!!! Har någon en ganska så lätt engelskabok... typ pocket eller nåt?! Måste börja slipa på språket.. Om det är så kan Du/Ni väl höra av Er/Dig till mig... Mitt telefonnummer kan ni förhoppningsvis....
Puss o kram o allt vad det kan innebära!! //// Jessica

Lisa och John hos Lillan...

Kategori: Allmänt

image187

på väg till golden.. jenny o helena dricker ALL öl!!

Kategori: Allmänt

image185

Fråga..

Kategori: Allmänt

Vad är grejjen med sandaler? Dom skär in i tårna, ger fula ränder av solen, man får förhårdnader på hälarna, man blir smutsig om tårna och under fötterna, dom tål inte regn...skit skor!!! Nee nulåter jag som en gnälltant, Jag har "rödaveckan" så ni tjejer förstår mig va?!! Hmmm. Nåt tänkvärt ska jag väl förmedla med det här inlägget. Jo, nu de senaste dagarna har vi fått en liten försmak av sommaren känns det. Värmerekorden slås gång på gång över hela landet och solen är glassigare än någonsin, har höga förväntningar på det här klimathotet nu så jag sitter o hoppas på den kommande sommaren kommer bli en av det mest brutalaste sommaren i hela mitt liv hihi eller så regnar den kanske helt enkelt bara bort? I vilket fall så är det gott just nu i alla fall. Tänkte avsluta med ett citat: Goda vänner är som stjärnor... Du ser dem inte alltid, men du vet att de alltid finns där. Fint va =) Suck, Nää nu slutar jag, har inget att skriva som ni märker!! See U /Lis


 

TRÖTTSAMMA TORSDAG

Kategori: Allmänt

HEJ ALLA NÄRA O KÄRA!!!
JAha då var det torsdag idag igen, pannkaka och ärtsoppa säger de att man ska äta på torsdagar, det har jag nog inte gjort sedan ca 14 år tillbaka kankse, det var så ibland när man bodde hemma,
men nu fö rtiden när man bor själv o så blir det ju inte sån lyxmat utan nu lever man på det som finns i kylen och just för tillfället finns det inet mycket i det lilla skåoet, den är nästan värre än den bilden som jessi la upp på bloggen förut, ni trogna läsare/skrivare kommer säkert ihåg den bilden....

JA hoppas alla har en bra dag på jobbet skolan eller va fan ni gör, ..... och ni som är i barcelona, ta vara på tiden ni är där........saknar er !!.

Jaha, nu var det 50min kvar tills ja slutar....men sen är det fredag och det tackar vi gudarna för!!

Puss o kram på er alla.
////JENNY PENNY

Lite bilder kanske?!

Kategori: Allmänt

image174
image175
image176
image177
image178
image179

Fina roliga sommarbilder!!!

fan vad kul---

Kategori: Allmänt

Underbara Juni..

Kategori: Allmänt

Jora så att....

Det är den 13 juni å jag har aldrig i hela mitt liv haft sådan brist på dineros, d e helt sjukt jag har 0:- FÖSRTÅR ni NOLL KRoNOR...Kan inte riktigt förstå d själv... har rensat alla reserver både på sparkontot å i hemmets alla vrår..

Å denna månad plus de två näst kommande är ju precis då man behöver pengar.. jag vet inte hur jag ska göra.. någon som har ett tips,,? å jag jag kan ju alltid jobba xtra men d har jag ju börjat göra men d kommer inte förrens nästa månad...(så jävla kul e d inte,vill ju hellre hänga me er brudar)

Blev lite nere nu shit hur faan tror jag att jag har råd å dra till Gotland å festa, ???
Jag får väl sluta äta, då blir ju iof  festandet lite billigare, d går ju lite fortare att bli berusad.. eller så åker jag ner å får en jävligt DYR semester... Men något positivt iaf är ju att det kommer finnas karlslokar i massor... får väl sysselsätta mig me å " hångla lite kanske"

Så om någon känner sig manad att skänka lite pengar till rädda Lillan fonden så är det bara sätta in pengar på mitt konto 83279 97341 00 408 (swedbank)...

Nä dags å jobba lite kram

Lillan

GRATTIS GRATTIS!!!

Kategori: Allmänt

image160

Hipp hipp HURRA för dig idag Helena!!!
pusselipuss
esp

GOTLAND!!!!

Kategori: Allmänt

image159

Hej Hopp!!!
Håller på å kollar båten. Tänkte boka den som går 07.30 den 23:e.. Finns bara den som e billlig. Hemresa finns d 0850 lr den som går på natten 0330.. Vad tycks? Jag tror nog mer på 0850 båten även om det lättare å ta den 0330 när man fortfarande e igång men undrar hur vi gör med nycklar å sånt då. Kanske måste lämna d dagen innan.. kan bli lite jobbigt... svara fort som f...... å så går det inte å avboka..
Sen måste ni föra över pengar..speciellt ni som drar till barca.1890:- var.. + adminstrativa avgifter på en 100 var till mig..Tack!!  (Om ni inte förstod så var det sista ett skoj...alltså 1890 var.)

Så nu vill jag åka å bada e ni vakna????
Emma

...

Kategori: Allmänt

såå var man 24..vill tacka mina fina tjejer för presenten, den var så fin ooch perfect.!!.
jag vill informera om att jag har vart på en sjukt trevlig dejt med en galet fin kille.. så håll tummarna att han inte är en knäppis.. fast jag vet inte riktigt om vi är på samma våglängd.. lite missförstånd och så.. sen var jag så risig och sliten... fan, dyker upp i mjukisar, osminkad och bakis-skakis och tar med honom till donken.. kanske inte så charmigt.. men men lika bra att visa vad man går för direkt..
nu ska jag börja packa för sen finns ingen tid... yes!! vi drar..
pussar

ps. ring mig om badet..

yeah!!

Kategori: Allmänt

om hela sommaren blir så härlig som den här helgen varit så är jag nöjd.. tycker att det varit fett häng hemma hos liljeqvist, speciellt dagarna efter (festen var oxå trevlig men som vanligt var jag så full)..
i dag ska vi fira igen, nu är det min tur att bli lite större. det kommer bjudas på jordgubbar och glass i bandis runt 8.jag vill oxå passa på att tacka för alla fina komplimanger jag fått i helgen, TACK känns bra att få vara snygg nån gång. funderade på att ta tillfälle i akt och åka iväg på en snabb dejt men tror inte jag hinner, orkar.
ni är underbara, vi är underbara..
puss

platsannons

Kategori: Allmänt

Arbete finnes:
Vi, Bc, söker till sommaren en karl som är villig att ligga runt i gänget..
Du behöver inte ha några speciella egenskaper eller kunskaper. Vi lär ut dig på plats!!!
Du ska vara mörk/blond/gråhårig ( eller kanske inte grått förresten). Ca 1 80- 200 cm lång. Normalbyggd eller inte. Du ska kunna vara tillgänglig i stort sett dygnet runt veckans alla dagar... Ett körkort skulle inte skada då vi bor på olika orter i staden. Om körkort ej är aktuellt för dig så kan vi inte garantera reseersättning.. Vi kan kompensera dig på annat sätt ( helst kvällstid i såfall)..
På abetstid måste du kunna hantera förolämpningar och förnedringar och gärna ha ett stort intresse för kedjor och klockor occh sånt skit!
Gör gärna ett inlägg om du är intresserad! Vi kommer tyvärr inte att ge dig pengamässig lön.. Men vi kan lova dig att du blir nöjd! Eventuell bonus kan ges ut vid extra hårt arbete...
 Ps. Har du en arg och bitter flickvän är vi inte intresserade! Eller va fan! Jo, det är vi!!!

Kontakta någon av bcmedlemmarna via telefon om du inte kan skriva.....
På återseende..

// Jh

ska vi nattbada ikväll eller?

Kategori: Allmänt

Nu är jag så jävla lack.. Här sitter man och ska lägga över alla bilder man tagit i helgen för att visa upp vad vi har presterat lixom. Självklart hänger sig överföringen på bild 42 av 43 så då väljer jag avbryt och då kommer följande ruta upp " vill du avbryt? om du väljer att avbryta kommer fortfarande de bilder som redan överförts finnas kvar" , ja eller ungefär så stog det. Och då tar ju jag avbryt och sen raderar jag alla bilder på min kamera för att jag kände att det var dax för det. TROR NI ATT NÅGRA BILDER HADE ÖVERFÖRTS ELLER? ibland är jag så jävla trött på att va tjej. jaja iof, peddan raderade ju alla mina bilder förut och han är ju kille. så det här med otekniska tjejer och tekniska killar kanske stämmer sådär... aja skit samma gjort e gjort.

helle gud vad gott det ska bli med pannkakstårta. har varit sugen på det i typ ett halvår, på riktigt....

jag hörde att det var grymt kul igår på snaps, det var nog rätt kul fast jag hade inte så kul egentligen. jag har ingen aning om vad jag menar med det.. jag sprang mest runt runt runt och letade efter söta killar, som inte fanns på snaps iaf.. mycket småbarn där, träffa ett par söta småpojkar från uppsala men dom var typ 16. men så länge det e lagligt eller hur?? 

Barcelona here we come.... 

/ Johanna


 

grattis till studenten era sjuka jävlar

Kategori: Allmänt

Hörde att det är över 50 skolor som springer ut idag.. Och då säger morsan att hon tänker ta bilen in till stan när syrran ska springa ut.. GÖR DET INTE är det enda jag har att säga. Det kommer vara katastrof du vet... Sen e det iof så att farmor ska med, och hon kan typ inte gå så bra vilket innebär att vi måste köra hela vägen fram till skolan och trängas med lastbilarna. seriöst, det är verkligen inte en bra idé.

Jag beter mig lite som att det e jag som ska ta studenten. Hade svårt att somna igår, vaknade 6 i morse... Nervös typ.. Undrar hur syrran har det! Dom hade ju fått brev hewm från skolan att alla elever som var påverkade i skolan skulle bli utkickade från cermonin... herre gud vart är världen på väg när inte kidsen får kröka på sin student??


See ya later / jOhanna

en liten grej....

Kategori: Allmänt

image158

Har kommit på en sak; Det blir aldrig bara en öl!!!

Igår blev det visserligen bara tre ( innan 21 såklart)... Imorgon blir det desto fler.... Elin: Lycka till på tentan( Sov med böckerna under kudden, du vet!!)
Lisa: Kanske glider förbi med ett par kids imorgon.. Får se!!
Vi andra syns hos Lillan imorgon....
Puss o godnatt// Jessica

den sista patrioten

Kategori: Allmänt

Jag känner mig väldigt nationalistisk såhär när sommaren är här. Gud vad fint allt är!


20827-157

johanna

Världens coolaste kille!

Kategori: Allmänt

emma, vad kostar skiten?

Kategori: Allmänt

Emma kan du lägga upp en exakt summa vi ska betala till dig för Gotland? Jag vill veta så att jag kan punga dig nu idag eller imorn eller nåt, innan barca iaf. Sedan tycker jag att du kan ta på dig att boka båten eftersom att du verkar vara den enda som har koll på vilken dag vi åker och var/när/hur vi måste lämna lyan =)

/ guess who

JUST DET.

Kategori: Allmänt

GRATTIS TILL LIGGET DIN LILLA SLUT! DU VET VEM DU ÄR...


/ JORK

ojojoj..

Kategori: Allmänt

nu börjar festligheterna.. yeahhh!!! fan va skönt det känns. imorrn kommer bli så kul..
fan vet ni.. jag funderar på att pendla ändå nästa termin..eller så kan vi hoppas på att det finns på distans.. tänk vad skat det skulle vara med en egen lägenhet.. jag vill inte bo i min väska längre.. som tur är har iaf jessi tagit emot mig med öppna armar för ett tag.
nu ska jag till the doc och sen ska jag skriva avtal med nya jobbet så man får in lite kulor oxå..
ses snart mina fina bruds...
ha ett bart underliv..

EM 2008

Kategori: Allmänt

Jag fattar inte... Hur fan anmäler man sig för att vara med i utlottningen av biljetter EM 2008? Det ska man tydligen göra typ här http://www.uefa.com/competitions/euro/organisation/ticketing/rules.html men det går inte så bra för mig. Mycket snack och liten verkstad lixom.. Orkar inte luska. Är det nån där ute som har koll?   

För övrigt, vem är där med mig 2008? Det är inte ens långt att åka, vi tar kärran och glider. Helt överlägset. Jag vill iaf dra, om det e nån där ute som är sugen så säg det. Det gör inget om vi inte känner varandra, det får vi fixa på vägen.

/ Johanna

När åt ni jordgubbstårta senast?

Kategori: Allmänt

Alltså jag bara undrar, för det e ju såå gott! Tror jag.. Det var så himla länge sedan att jag inte riktigt vet hur det smakar. Men det ser rätt bra ut. För övrigt har jag varit sugen på pannkakstårta i typ ett halvår nu. Den enda frågan är egentligen; vem tar på sig att laga en åt mig? Jag kommer vara dig ständigt trogen efter det.


20827-155

Jag kan inte fatta hur fort veckorna går.. Nu är det torsdag och helg igen! Hur är det möjligt? Kan ju ha o göra med att man inte jobbar så mkt.. OCh vädret, man blir på så bra humör! Helt sjukt.. Lillan jag e så peppad på din lilla ferre på fredag.. Det kommer bli helt underbart.. Jag känner mig som värsta tönten som går runt och skriker att allt är så jävla underbart hela tiden, men vadå, det är ju det! I alla fall, tillbaka till fredag.. Sitta ute i det gröna hela dagen.. Käka lite gott på syrrans mottagning.. Grattis Alice! Ush vad stor du är nu... Sen till Lillan, jag ska bada! Rakt av! Är det nån sol vid poolen på kvällen??

På tisdag är det Barca som gäller, Helle och Elin är ni taggade?? Jag e så taggad att jag inte ens kan sitta still. Fan vad fett det ska bli... Ska ragga upp så söta pojkar! Elin, slisket e ditt område så jag följer ditt led. =) Dricka lite mojitos i solnedgången, röka en fet ganja du veeeet brorsan.

Nej men ärligt, det finns faktiskt inte en enda grej att klaga på just nu.. Jo just det, visst cashen e låg, men det kan man leva med!

hur kan livet va så smutt? / Johanna







LA DOLCE VITA

Kategori: Allmänt

JAG VILL BARA SÄGA ATT JAG ÄLSKAR LIVET!

/ JOHANNA

GRYM DAG PÅ INGÅNG

Kategori: Allmänt

Min jobbmail vill inte starta idag, så ni vet det (gäller framför allt lillan o gk). Så om ni vill ha med mig att göra ringer ni mob eller 7371061, eller så bloggar ni... Gav lite visitkort till emma igår o sa till henne att dela ut dom på kryssen ikväll..

Alright, jag har fixat så att jag kan gå 13 eller 14... så det e lögnt. vad känner ni för?


OCH LILLAN, HAR DU RINGT OLLE?? HAR DU FÅTT NÅGOT SVAR? SA DU TILL HONOM ATT VI MÅSTE VETA SNARAST SÅ ATT VI VET OM VI SKA AVBOKA ELLER INTE? VI MÅSTE AVBOKA INNAN DEN 10E JUNI FÖR ATT SLIPPA BETALA 90% AV HYRAN, OCH DET  ÄR SNART. OK, BRA.

FAN VA SMUTT VI SKA HA DET IKVÄLL, PUSS O KRAM JORK


HALVDAG!!!

Kategori: Allmänt

oj, vad härligt det var att gå upp i morse, solen sken och jag visste att det vare en kort dag,,,slutar 13,00 helt udnerbart ok men nu till det viktiga,,, VART SKA VI MÖTAS IDAG?? vilken tid , picninc??, gud vad mycigt ...ska alla med svara ja vill veta, svara..???!!; nej nu flippade jag ut men hör av er pok jen

Kommer ni ihåg?

Kategori: Allmänt

Då var det dags...

Kategori: Allmänt

image154

Imorgon tar dem jävlarna studenten i Kärrtorp!! Farao, vad kul de kommer att ha det! Hoppas att alla orkar hela dagen bara och att ingen ramlar av flaket eller taket eller vad de nu ska stå på....Grattis och hurra!
Åh, kommer Ni Kärrtorpare ihåg när vi stod där på trappan och försökte vråla ut sjung om studentens lyckliga da´r?!
Åhhhhhhhhhh..

Jag och Lisa gick en varm och skön kvällspromenad i Örby... Det är så underbart med det här vädret....
Imorgon ska jag gå till jobbet, jag beräknar promenixen till en sisådär 50 minuter kanske.... Hoppas att jag känner mig lika peppad imorgon bitti som nu.... Tveksamt..

För övrigt så är jag inte så värst trött än (men det kommer nog, gott folk!). Jag överväger mig att sätta mig på balkongen med en kopp te och läsa en bok..... Äh, men vi hörs!!
// Jh

gott i gott gott

Kategori: Allmänt

Sitter här i solen å käkar rabarberpaj med glass, gammaldags vanilj. Tokgott. I går åt jag jordgubbar med glass, oxå tokgott. I lördags åt jag jordgubbstårta OCH kladdkaka (obs! var på dop så var mer lr mindre tvungen).. Fy satan vad gott d är..å jag har inte heller varit å tränat på jättelänge.. å i morrn åker jag på kryssning, å d brukar  ju inte bli så värst mkt nyttigheter där.. jaja, d e ju så d ska va på sommarn...å så cyklar jag ju överallt...så d e nog lugnt. ska nog ta en till portion nu  när jag tänker efter...

gla´ sommar på er!
pussar å kramar
Michelingumman

En värdefull länk

Kategori: Allmänt

Nu har jag gjort det

Kategori: Allmänt

Jag tycker det är väldigt trist att jag ska ha straffats med ett smalt ansikte. Det leder nämligen till att det inte finns några solbrillor som passar på mig. .Alla är för stora ni vet, till och med dom på barnavdelningen . Nu har jag köpt ett par, likadana som jag hade förra året.. Så ni är välkomna att mobba mig när helst ni känner för det.


20827-153

ja såhär ser dom ju inte ut, men så ser ett par solglasögon ut för er som inte vet.


NU VILL JAG GÅ UT I SOLEN!

JOHANNA

Jag o Emma hänger

Kategori: Allmänt

Jag och Emma går på date 1830 ikväll nere vid vattnet, min sida där båtarna går typ.

Alla som vill är välkomna att komma över och snacka lite skit o käka pastasallad osv osv!


PUs s o Krama ama / Jork

som jag har väntat..

Kategori: Allmänt

uppsala-sundsvall flänget är slut!!! ooh jag är så glad.. och sommaren är här, fy fan vad härligt det är. kom fram igår till sundsvall runt elva och det var dagsljus ute, helt sjukt kändes det, dag och inte en jävla människa i stan..
nu har jag sista seminariet här på mittuniversitetet och sen är det slut på det. ok det blir massa fläng efter sommaren igen men inte med samma jävla fem timmar hit och dit.
känslan som man kan få i en bil med sina tjejer och bra musik när solen skiner och sommarn väntar är helt otrolig, eeh går ju inte att beskriva. ser fram emot fredag, det kommer vara kalaskul..och snart ska vi till bcn och sen är det midsommar..
jessi jag kommer nu!!! vi ska ha det så bra med massa havregrynsgröt och knäckemackor..
nej, jag är sjukt hungrig ska gå och käka falafel nu innan magen kurrar sönder.

puss och kram, eran lilla stockholmare

Picknick Djurgården imorn tisdag

Kategori: Allmänt

Hej tjejer! Imorn ska vi hänga och sånna grejer... Så vad tycker ni om att dra ut till Djurgården och käka lite mackor och kanske dricka ett glas vin eller nåt? Slänga upp lite filtar,sola och titta på alla söta karlar.. Fira att vi är lediga onsdag. Kasta lite badboll och så.



20827-152

Jag, Jenny och Lillan jobbar iaf halvdag.. Och sen har vi väl ett par studenter som inte jobbar alls, eller? Jag tänker tidsmässigt och så.. Och jajaja ja vet att Elin och Emma säkert måste plugga, men det kan ni göra innan och efter.. .Ett par timmar kan ni väl planera in med era bästisar lixom.

puss och kram johanna (coach)




jag är så glad!!??

Kategori: Allmänt

Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men jag tror att jag är på bra humör! Jag kan lixom inte sluta le, och nu sitter jag ändå stadigt på plats fastlimmad bakom mitt skrivbord.. Jag tittar ut genom fönstret på solen som skiner och jag vet att jag måste sitta här till 1700, men ändå är jag glad! SJUKA GREJER! Om jag inte visste bättre skulle jag tro att jag fick mig ett skjut i helgen, men så var det ju faktiskt inte. Eller?... åå jag e på så bra humör! Vad händer ikväll? Det känns så kefft att gå hem efter jobbet när man istället skulle kunna sitta ute i solen och fixa och trixa. du vet.

ha en grym dag / Johanna

På söndagar får man inte....

Kategori: Allmänt

Jaha! Söndag igen!
Det man inte får göra på söndagar:

1. Prata om jobb eller skola och hur skit det är att behöva ta ansvar och passa tider hela tiden!
2. Prata pengar är inte heller helt lagligt då man typ inte har några! (Pengar ska man iof aldrig prata om......För man är sällan tät i pluskan liksom...Deprimernade liksom)
3. Man får inte slåss! ( Ledsen Helena för smockorna jag gav dig på statoil! Du hade visserligen gjort dig förtjänt av dem pga badbollen du vet....men det är ändå en typ av misshandel. Ursäkta!)
4. Man ska inte få för sig att skicka nå´ "gulligt" litet sms till gårdagens ligg! ( Om man nu haft ett..och det är det ju alltid någon som har..era slampor!!!)
5. Man ska hålla sig nära en toalett! Man vet aldrig när kistan drar igång! Ett litet tips: Drick inte gärna kaffe... Om du blir tvungen typ om du är på en bjudning eller kalas eller dylikt, sitt gärna på toaletten och drick upp skiten)
6. Köra bil! Det tycker jag att man ska undvika för att det är olagligt, tror jag!
7. Vara ensam och rädd! Det är dåligt för hjärtat! Och säkert för karman också! Ni vet, jag är ju med i Karmareligionen numera så jag är rätt hård på såna grejer!
8. Om det är soligt, använd solskydd! Man har inte så bra koll dagen efter så man tror typ att man klarar allt ( som batman och gänget) Men man bränner sig faktiskt en del om man solar mellan 11-15 en dag i juni... Det går att bevisa för er som inte tror mig....

Det finns en massa mer grejer som inte är så kloka att syssla med en dag efter 14 bärs eller 3 flaskor vin... Men jag tror att ni har rätt bra koll själva!!! Kanske ännu mer koll än vad jag har, jag vet inte.....

För övrigt vill jag tacka för en underbar dag! Och önska alla en trevlig vecka med mycket skit!
Vi Syns väl på tisdag antar jag!! Puss och kram gå och gör barn! ( Ett litet rim...Jorken, den kanske vi kan dra i vår låt?)
// Jessica

Hej Hopp!!

Kategori: Allmänt

Hoppas ni har haft kul i Ågesta idag. Men jag antar att det inte blev ett första dopp för er, eller? Helle och Jessi var ju så säkra på att dom skulle bada, men jag visste väl att ni va badkrukor som alla andra. Fan vad ölen slank ner igår. Jag antar att det blir så när man kollar på fotboll och ölen kostar 19 spänn. Jag hade ju sagt till mig själv att jag skulle ta typ 2 öl så att jag inte skulle va bakis idag utan plugga istället, men det gick ju som det gick... 
Okej, kollade nyss på vädret och det ska bli 25 grader och sol hela veckan, helt sjukt skönt! Synd att man inte va ledig bara. Jag tror att jag har bränt mig på ryggen idag (med risk för att låta som Joyo) Imorgon kommer jag få mina förstoringar jag har gjort på er. Ha, ha då åker ni upp på väggen!
Nu börjar nedräkningen, på fredag e helvetet slut!! Sen blir det barcelona!!
puss! /Elin

Em-kval 20.00 på MEST taktiksnack hos Joyo 18.00 södermalm

Kategori: Allmänt

Jo precis då var det äntligen dax att sätta dit Danskarna. Alla som vill (och det gäller er som smygläser denna blogg också) är välkomna hem till mig för lite taktiksnack innan vi drar till MEST. Kom när ni vill, jag börjar gärna så tidigt som möjligt, som ni vet. Ta med er ett par kalla för att dryga ut kassan. Jag och Basse hänger även en pizza, Borat kommer även förbi enligt Basse.

20827-151

SÅ TVEKA INTE ATT KOMMA FÖRBI OCH AVNJUTA EN SJUKT TREVLIG KVÄLL IN THE COMPANY OF SOME GOOD FRIENDS.

FÖR ÖVRIGA FRÅGOR RING JOHANNA CHARLOTTE MICHELLE BIANCA WILKENS

helg igen

Kategori: Allmänt

alltså det e no mercy, hru fort går en vecka egentligen? jag har en teori om att det går fort som fan bara för att man inte har några pengar, eller planer inför helgen. På lördag är det iaf Sverige-Danmark och det ska bli fett kul. Jag tippar 3-1 till Danmark. Vad tippar ni? Place your bets...

Opponerade nyss på mitt slutsem... Var inte aaassnäll mot henne, men skit samma. alla är så jävla fittish mot varandra ändå så det spelar ingen roll.. det e ingen som e snäll  i sin bedömning direkt.. och jag tänkte såhär, om jag blir sågad så skulle jag ångra mig fett att jag inte sågade den jag opponerade på... rätt ska va rätt lixom.

jag pallar inte om jag måste göra om en massa... folk har fått feta rester, det e ju ingen som bara glidit igenom. jaja som timbuk säger; det löser sig..

Vad ska alla göra ikväll?

Puss och hej / ´JOHANNANANANNANANANANA

Ringasej lite

Kategori: Allmänt

halååå eller..

Har snackat med Odh mannen å han har tyvärr glömt bort å kika med sin mamma men
han skulle ringa så fort han visste.. Ha äntligen fick jag arslet ur vagnen... nä så farligt är det inte, men
ett bekymmer mindre att tänka på...

Hare Lillan

Galej....

Kategori: Allmänt

Hejsan tjejer...

Tänkte passa på å uttala d här nu innan jag ångrar mig Fredag den 8 alltså nästa vecka är  det galej hemma hos mig,,(familjen) i sturpen..
Har ej fått okej från ma &pa men jag hoppas att min charm kan få dem å smälta... 
Det blir ingen mat men kanske nåt litet men jag lovar inget... 
Kärlek, Karlslokar å mängder av det vi gillar mest ALKOHOL... kan ju inte bli bättre..
OM det är nån som vill ha nån speciell som kommer så hojta så ska vi nog lösa det problemet...

Kram Lilllan