BC - live the dream

Lycklig

Kategori: Allmänt

Fakta

INTE borstat håret =  3 dagar ( sist i onsdags morse) - CHECK
INTE träffat min tandborste= 3 dagar - CHECK
Har nu samma kläder på mig för = ja 3dje dagen i rad  - CHECK
Sovandes i annans säng = nätter 2!  - CHECK
Beroendegränsen av sjuukt skön säng =  HÖG  - CHECK

Vill inget annat än å bara krypa tillbaka ner i sängen som jag numera har ett kärleksförhållande till... den ger oxå ett  litet lätt beroende av att man vill ha mer...

Undra när jag får träffa ren igen...
MÅSTE ha en

Lillzn

Fortum är rövslickare...

Kategori: Allmänt

Asså när ska dom börja köra let´s dance för okända människor??! Jag är inte sen på den.. Gratis träning och att lära sig svänga på höfterna på det rätta sättet vore inte helt fel....

Nu drog elkillen! Han var här och bytte elskåp.. Satt precis på toa när han ringde på! Jag visste att det skulle hända!! Självklart skickar fortum en ung lirare.... Han var inte råhet men ändå trippade jag runt och försökte vara så tyst som möjlgt...

I går hade jag ingen bra dag... Kände mig irriterad och allmänt onödig och överflödig..... En av anledningarna till att jag tryckte i mig skit hela dagen på jobbet... Jävla äckel!!!

Nu ska jag göra mig snygg så att jag ser bra ut på jobbet...Tack Johanna! För övrigt så vill jag än en gång klaga över min dåliga ekonomi den här månaden...Men det är inte så långt kvar till nästa lön eller hur? Tips på billig, nyttig mat tack??
Puss Jessica!!
Välkommen vår!!

wohooo tio minuter kvar till helg, tekniskt sett iaf.

Kategori: Allmänt

Sitter på nattskiftet... Rullar på som det ska... Men det känns som att de sista 3 timmarna kommer bli riiiktigt sega. 

Käkade riktigt god middag idag.. Köttfärslimpa med svampsås och vinbärsgelé+pannkakor med grädde&sylt till efterrätt! Slå det om ni kan! 

Sjukt peppad på helg... Kom aldrig riktigt igen efter påsken, har bara velat ha ledigt sen dess lixom. Nu kommer iaf lite helg & goda nyheter på det är att jag inte jobbar natt lör/sön... yiha dax för en dubbel kanske? 

Har kikat lite på en klänning på.... (drums please...) H&M! wohooo.... har egentligen ändå inte råd.. och man använder den väl ändå bara en gång som med allt annat skräp från H&M som man tror sig behöva. Behöver jag den? Let me know så jag vet om jag ska kila och köpa...

Skön dag på ingång imorn.. Slaggar väl antagligen till typ 11, har ångest för att jag inte sovit längre.. Hur som helst hugger jag DN och mitt nya te, tack jessi. BTW, du är alltid så snygg på jobbet... Ljussättningen eller? förstår att du får flowers. 

När får man kläcka första? Elin du är ju inte sen. Lycka till på tentan bror. 

Jag är sjukt mätt. Idag bröt jag min "inget snus på jobbet regel". Kände att jag var värd det om jag jobbar natt.. Eller nåt. 

yess yess.... hör av er när ni slutar imorn.. jag är där!

puss o gla helg på er!

Seriöst roligt 17/4

Kategori: Allmänt

Yepp yepp ya'll... Nu har jag kollat upp Järvis och det bokas här http://purchase.tickets.com/buy/TicketPurchase

Behöver veta hur många som ska med. Alltså: anmäl intresse här! Och hellre förr än senare..

Kostar 230 kronor. 

KOM IGEN NU TJEJER!

mvh, johanna

rymden???

Kategori: Allmänt



tänk om man i framtiden kommer kunna åka på en weekend till månen?

hmm, konstigt i sånt fall lr???

VÅR!!!!!

Kategori: Allmänt

SOLEN SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINER!! HAR NI SETT?!!? Det är ju sååå underbart! även fast det är lite kallt så är dte ju så härligt, int schant?!

Måste vinna lite pengar har alldelles för många räkningar denna månad vet inte hur det ska gå till.... ja vill ju shoppa me ju!! behöver ju nya vårkläder, men vet inte hur det ska gå till rent ekonomiskt... varför ska det alltid handla om pengar, allt styrs fan av skiten.... hmm, jaja nu måste ja börja svara o så men ha en bra dag nu kära vänner! joyo, fan va kul det är att se ditt kändisnamn i tidningen!!

SWÉDEN - Brasil- TOday

Kategori: Allmänt

Hello

We are thinking about having a beer later on tonight,, it is the game between Swedes & Brasilians,,, so if you feel like joining us with your wounderful company, just let the one that likes beer the most know... 
Å detta kommer NOG DEFINITIVT utspelas på söder:)

KRam  Lilla Skrollan

Nu officiellt, ... nytt jobb!!

Kategori: Allmänt

Så nu har äntligen mailet gått ut på jobbet, på tisdag är det dags att lite sakta men säkert börja på nya tjänsten!! känns faktiskt riktigt bra!!

Hörde igår på nyheterna att vintern ska hålla i sig o imrose sa dom att det ska bli 15 grader i helgen!! alltså vad menar dom ? kan dom inte bestämma sig nångång!?

jaja, min prinsessor, så är de, så nu köööööör vi ! hoppas ni mår bra! puss o kram //JEN

hjeeeelp

Kategori: Allmänt

fan fan fan nu ska jag snart gå till jobbet. jag är pruttnervös. fattar inte varför, har inte varit det när jag ska redigera.. men det är väl för att jag egentligen vill skriva och tänkt om det går åt göt göt göten!

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!

det är lätt att få nya vänner i kön till g g g gg.....

Kategori: Allmänt

image495

titt ut!

Kategori: Allmänt

Man tackar för en användbar present!

image494

Det går bra nu

Kategori: Allmänt

Vissa går det bra för! Öppna DN, sporten i morse och ser en artikel om Danne Daljber och hans täby som tydligen är klara för sm-semi i innebandy.. hur som helst, dom vann senaste kvarten på straffar och danne satte en DÅLIG. kolla själva:

http://youtube.com/watch?v=x-64CaD8GXw

Hej mina Änglar...

Kategori: Allmänt

Jaha,,, d här SUGER big time...

Behöver skaffa ett nytt jobb,, eftersom detta vägrar ge mig betalt för det jag gör...
Jag sitter å försöker komma på vad man skriver i en uppsägning... för detta kommer ske,, jag vägrar jobba kvar för denna skitsumma... Aldrig har jag känt mig så jävla... dålig...
Så någon som har ett jobb med okej betalt.. så e  jag första sökande...
Kanske ska dra ner å kryssningsjobba det var ju på tapeten för ett par månader/år sedan...Emmet e du på...

Jaha d här suger å vill verkligen INTE vara kvar här en sekund till..
Om ni funtar på å ringa gör´t  INTE vi hörs ikväll..

älskar er mina änglar;)

Lillan

Nån som e sugen på tatuerade irländare 31/3?

Kategori: Allmänt

Jag har vunnit två tics till Dropkick murphys på annexet den 31/3.... Sköna lirare men kanske inget för typ Larry, GK, Jessi och liknande =)

http://youtube.com/watch?v=x-64CaD8GXw


holla back.. / johanna

Ingen mer tunnelbana!

Kategori: Allmänt

Jaha, nu är det slut på tunnelbaneåkandet för sisådär ett halvår. Eller i alla fall från Sandsborg. Om det funkar bra så är det ju skönt, men jag tvivlar...förstår ni hur mycket folk en tunnelbana kan ta i rusningstrafik på morgonen? Och den ska ersättas av typ 5 bussar??
Jag är skittrött nu för tiden, vill bara sova och kan inte hålla mig vaken, inte ens på dagarna. Vilket inte är så jävla bra eftersom jag har tenta om 3 dagar. Annars brukar ju jag tycka att det är ganska tråkigt att sova.
Idag ska jag handla mat vilket ska bli hur skönt som helst eftersom det är sjukt tomt i kylskåpet.
Kollade på So you think you can dance igår, är redan lite kär i Benke, annars brukar jag ju föredra David, men han har ju en dotter så det är ju inte lika kul.
Ni vet att det ska bli vår till helgen igen!!??
Ha en underbar dag! /Elin

kärleksdagen!

Kategori: Allmänt

Vaknar, solen sticker mig i ögonen, kollar klockan som piggt pekar på 07.45. Har dock ingen ågren över att vakna så tidigt en lördag för jag gick och la mig 22.30 igår, på en fredag. Yepp. Jessi, det gillar du va din sjuka jävel?

Kikar nervöst ut i hallen, tänk om inte DN kommit i dag heller? Slöa jävlar, kvällspressen sover minsann aldrig. Inser lättat att tidningen har behagat infinna sig. Kokar lite te, gör frulle, två mackor med salami och te, yoggi samoa och start.. Knaprar i mig typ halva paketet innan mitt te ens har kokat upp, speciell påskblandning med honung. Da shit.

Glider tillbaka ner i sängen och slölyssnar på radio.. Nån lirare på SR som spårat ur och slängt ur grannens tvätt i tvättstugan och lagt in sen egen. Sen fick han sån ångest att han sprang upp och gömde sig i sin lya och vågade inte gå ner och hämta tvätten igen... AHAHHAHAA.... Som man tvättar får man ligga, som jag brukar säga.

På tal om ligga. Gled in till stan, det var ju så fint och soligt ute så det varju bäddat för promenad. Skuttade glatt över söders kullar och rullade in på plattan. Övervägde att köpa lite koks att bjuda på ikväll men sen kom jag på att vi är för fega för att knarka, så jag sket i det. Mötte upp päronen och höll på att få ett nervöst sammanbrott av den psykiska stressen det innebär att vara inne i stan med två medelålders personer. speciellt familjen wilkens, alla drag ska planeras in i detalj. avviker du från planen uppstår kaos. Det är bara att falla in i ledet...

Några lirare stog på plattan och delade ut kramar. jag plockade två, mamma tog nervöst en. Jag tänkte, vafan, man vet aldrig när man får lite free lövin nästa gång lixom. Dom var dock inte liggbara, gled vidare in på Åhlens. Försökte få mamma att köpa ett dyrt halsband till mig, hon gick nästan i fällan. Tyvärr har jag nog tappat stinget, klarade inte att ro det i hamn. Hon köpte ett halsband till min kusin istället.


OCH. ang ikväll, kom til 19, ät innan. sprit och vin finns, skarva med en öl eller två om du pallar. vi går till imperiet på söder, inget inträde, sen drar vi till nåt dansställe eller whatever, vet inte vart men ha inte gympaskor lixom.

kram från mig och carolaimage493



Hej!

Kategori: Allmänt

Tillbaka till verkligheten som vi brukar säga....

Goa i korta drag:

Dag 1

Glider in i landet rätt sent. Tar en bärs i baren och konstaterar att Indien säkert är rätt ok!

Dag 2

Svintrötta! Fick för oss att ställa kl på 09 vilket visade sig vara helt sjukt rent ut sagt! Låg vid poolen vilket var ett misstag....Ingen färg, inte ens någon liten linje efter bikinin. Bestämde oss för att vi skulle trappa ner rejält på solskyddsfaktorn nästa dag! Tog några bärs på ballen och kolla kossor. Drog en taxi till stan blev påhoppade av 2 damer, ena var väl runt 33 år och den andra på typ7 kanske...Aja, kirrade några armband men dom har ruttnat nu, tror jag...

Dag 3

Åkte till stranden! Blev inhaffade på ett strandhak av ett jättegulligt gammalt svenskt par från Gävle.. Erkänn att gubben fan var helt ok, Elin!!!
Fick världens bästa service så det blev vårt ställe liksom ( Ni vet, ett sånt som man alltid får när man drar någonstans). Elin tvingade chefen att skicka en springpojke för att handla cigg till henne....Ganska lågt tycker jag!!

Den här dagen var min Bollywoodstarsuccé!! Jag var tydligen lik någon skådis, rååsnygg tar jag för givet att hon/han är iaf... Fast det låter rätt sjukt att jag är lik en indier...

På kvällen efter maten tog vi in en varsin irish coffee.... FY I HELVETE!!!! image486

Det var ju ingen vanlig liten en med tre lager... En jävla latte med whiskey... Fy, va äcklig!! Blev sjuk i magen på natten!!! Skitapa!!!

Dag 4

Lite halvrisig i kistan... Vi träffade ett svenskt par som satt o käkade frukost vid poolen på morgonen när vi kom... Jag lyckades informera alla gäster om att jag var risig i magen...De som kunde svenska iaf...Aja, vem bryr sig. Man är ju människa liksom!
Elin blev nöjd när vi kom till stranden och hon fick ligga i solen o steka..Jag ville också men snälla farbrorn sa att jag var röd på ryggen och då vågade jag inget annat än att lägga mig under parasollet.....Såg ut som en polkagris...som vanligt..
 På kvällen drog vi till nattmarknaden... Vi betalade säkert alldeles för mkt för några ringar som vi hittade...Jag köpte jättefina armband
image487

image488
Här sitter Elin med Chris, en irländare som vi träffade.. En snuskig jävel!! Men det gillar vi! Han skulle ta kort på mig o Ella med min (Lisas) kamera.. Då sa jag att han måste trycka longer and harder... Han ba: Det är vad alla säger till mig.. Och så var han en liten tallare också ....men det gjorde inget för han var på det klara med att han inte skulle få ligga...Till skillnad från några av indierna vi träffade....
image489

Ja, ni ser rätt! Hon målar mina naglar skitfult samt trycker på en massa pärlor... Hade det varit ett ämne i skolan hade hon garanterat fått underkänt!!! O jag vill inte ens berätta vad det kostade! Jag kan säga att jag var jävligt förbannad hela kvällen!! Men på något sätt kände jag mig lite närmare det indiska släktet...
image490
Jag bjuder på den!!



WELCOME HOME!

Kategori: Allmänt



JAHA, WELOCME HOME får man väl säga till jessi o elin då!!! hoippas NI haft det underbart.... men en liten sak SNÄLLA::........ nu när vi ska träffas på lördag SNälla skrapa bort all färg, ja e tillråckligt blek som det är.

Ska bli kul att ses igen känns som en evighet som CArola skulle sagt!! :)


/JEN

GLAAAAAAAAAAD PÅSK!

Kategori: Allmänt

image386
VILLE BARA ÖNSKAR MINA UNDERBARA TJEJER EN GLAD PÅSK! HOPPAS HAREN KOMMER ,ME MASSA GODIS ELLER PRESENTER!

PUSS O KRAM JENNY

Yabadabadaaance!

Kategori: Allmänt

Tänt vare här!

Nu jävlar ska vi rocka loss till musiken vi växte upp med. Förneka inte inflytandet dessa artister har haft på dig. Vad vore tåget utan E-types "russian lullaby"?

image483


Vad vore rosa benvärmare och reebokskor utan Coronas "rhytm of the night" att dansa till?

image484


Och hur kan man stå på händer ett gäng mot väggen utan sonic dream collectives "oh baby all" att balansera till?

image485


Nej, tänkte väl det....

Därför går vi fredagen den 28/3 till Riddarkällarens club 90's som är en hyllning till 90-talet och alla samlingsplattor som Lillan har hemma.

Det kommer bli fätt.

Tänk er bara hur mkt bra musik det blir på förfesten. fyfan.


/ festfixare Johanna

info om grejen finns på bla www.kalendarium.se om ni kollar under 28/3.

Uuuuhh.. dags för å öla sig lite....

Kategori: Allmänt

Yao. .ladies..

Idag e d dags igen,,, alkohola på jobbet med jobbet... Å då brukar ju dessa underbara fyllesms lite lätt ta över min tillvaro MEN icke idag ...å du jag ber för att det ska gå lika bra som i helgen.. för saatan va jag klarade mig bra:)

Men ni testet kommer ikväll,,, jag hoppas ni håller tummarna för mig för min självdiciplin e ju inte den starkaste men DAMN I will Manage:)

Hej då sejjer

Kindest regards

Lillan

seriöst!!!!!

Kategori: Allmänt

jag tror inte mina ögon idag.... allvarligt det snöar fan!!! helskotta trodde verkligen vädersnubbarna på tv ljög.... trodde vi hade turen att våren faktiskt hade kommit till oss men icke!! suck pust stööön....
jag hatar snö.........

sorry för den tråkiga öppningen..... nu till ngt kul.... jag har troligtvis fått en sak, kan inte gå in på det nu uppdatering kommer lite sneare men tror det blir så o ja tror att ja vill det men vi får se... had en bra dag nu alla vännen så hörs vi sen kram kram  /JEN

Löööööv

Kategori: Allmänt

Hej underbara ni!
Tänkte sprida lite löööv, för jag har en sån där kväll när jag bara känner att jag e så glad och att jag älskar er såå.

Du får inte glömma att tänka innan du går och lägger dig att du är världens bästa; Emma, Lillan, Jessica, Helena, Elin, Johanna, Jenny, Hilda.

Hälsar Lisa fisa.. .

så där ja, nu kommer ett inlägg till!!

Kategori: Allmänt

Hej alla vänner!

Jaha,¨åter måndag men KORTVECKA!!! satan va skönt känns nästan helt,,,, underbart! 2 o en halv dag till sen kommer ledigheten satan va skönt! jaha, hur mår tjejerna nere i indien då? bara så ni vet så är ja inte ett dugg avundsjuk....:(

ok,, ehhh, har nån sett vädret? det kommer att vara snöstorm imorogn o på onsdag, det är fan inte sant! ja pallr inte ja vill ju ha vår!! klarar inte av mer kyla o snö,,,,

ok o nu till den underbara finalen! herregud va bra det var måste vara den bästa finalen genom tiderna! SANNA, vilken kvinna herre min skapare va låten går rakt in i hjärtat! helt underbar, men ok , CHAARLOTTE,oj vilken schlager hit tror faktiskt att vi kan komma lång med det bidraget, kanske till o med vinna! vore hur cooolt som helst! ok, min avänner nu e det dags att svara lite i telefon, men ha en underbar måndag men passa er för snögubbarna!! puss o kram till er alla:!!!

///JEN

But Hello..

Kategori: Allmänt

Jaha nu e d söndag igen å har en dov känsla av huvudvärk men d kunde varit mycket värre...

Hade sjukt kul igår tack bruds för en fin kväll,, men nåsta gång får vi göra riktiga pit.stops som inte gör att man tappar suget... lr ja för min del v d ju inte så.. jag fick ingen respons på hångel fronten å om jag inte minns fel så var d min huvudppgift igår... ATT FÅ HÅNGLA.. jävla desperata sate.. men va faan ,, ibland så blir d ju bara såå...

Stolt e jag iafskickade inte iväg ett ända fylle mess, till någon karl Yeah baby,, jo ett gick iväg men d var till "kusinen"
E nu helt totally as pank dyrt med drinkar... lr ja en vart d ju å sen taxi hem.. rackarns men löning om typ en vecka...

Ha en underbar Bakis -dag min FANTASTISKA  tjejer;)

Kram
Lillan

AJ aj aj!

Kategori: Allmänt

Mina stackars muskler värker så...Jäkla Combat alltså! De sista fredagarna el måndaagarna är det likadant; träningsvärk. Varje fredag svär jag på att jag aldrig mer ska gå på de förbannat roliga träningen, men jag vet att det bara är tomma förbannelser. Nästa torsdag är jag likförbannat där igen och på fredag får jag sota för det... Hi hihi.
Träningsvärk i axlar, armar , rumpa och mage kommer som ett brev på posten när jag kört combat..ska inte klaga, för om man inte känner nåt i kroppen efter ett träningspass så har det ju heller inte gjort nån skillnad . Jag trodde faktiskt aldrig att yoga skulle vara en träningsform för mig, men där hade jag fel det var faktiskt ganska givande träning, ska ge det ett till försök nästa vecka.

De kommande timmarna kommer jag att ägna mig åt att äta, duscha, kolla på TV och bara slappa, ååå va sköönt!! Har även haft utedag i skolan idag, nåra kids från rinkeby kom och hälsa på oss, vi tog me dem till Rålis och hade idrott, rörelse med matematik i..-såå kul ;) Nej jag hatar matte och kommer alltid att göra d!!

Jag har förresten pratat med Mia och vaktmästaren i Bhskola om träningstider, det såg fullt ut men jag ska snacka med Lasse också. Imorgon ska jag och Cissi va innebandyfruar, så jag tänkte dokumentera lite så vi har material till matchstart och till träningsstart =) HEJA LÖKARNA!!!

/Rambo, nr7

Applåd!

Kategori: Allmänt

Jag vill bara säga hur stolt jag är över er tjejer!

Ni har verkligen ryckt upp er och börjat göra en massa inlägg här på bloggen. Det känns nästan som att en blogg inte räcker till. Vi får nog starta en till för att möta folkets jubel.

Tack! / Johanna

Lurigheten personifierad.

Kategori: Allmänt

20827-482

Schlager lördag i Lillans crib

Kategori: Allmänt

Donnor.

Detta meddelande vänder sig till dig som ska på häng hos Lill på lördag. Tror det är typ jag, Emma, Helena och LIllan. Ni andra har väl Norge att tend to. Uplägget lyder som följer:

18.00 - Du är nu på plats hos Lillan. Anledningen till den tidiga tiden (som gäller samtliga passagerare) är att schlagern börjar 20.00, och då vill ju vi ha ätit klart.
18.30 - Du har nu satt dig ner vid det ljuvligt utsmyckade matbordet för att inta först:

image480

följt av antingen couscousröra eller nån pastaliknande historia. Vi tänkte langa veggie för utifrån respekt för Helena. Till efterrätt blir det underbar schlagerkärleksrabarberjordgubbspaj med glass.

20.00 - Schlagern börjar. Ni gör som ni vill, men jag står vid min man.

image481

22-23 nånting - Schlagern är klar och alla är runda om klackskorna efter att ha sugit i sig en massa margueritas eller vad man nu vill... Alla telefonlinjer är nu öppna för fyllesamtal.

Är det någon som har invändiningar med upplägget eller tidschemat?

Frågor? Eller bara svårt att hålla käften?

Ring Jollan. puss puss













Men va faaan..

Kategori: Allmänt

Jaha hejsan hey...

Inatt drar Jessie & Ella till Indien...göör gott,,ha d så jävla smutt... e lite avid men d e ni värda:)

Själv så fick jag en p-bot idag imorse  på 450 dineros.. d känns sådär... å jag kommer inte draut i helgen,, finns inge utrymme för en utgång längre.. d känns så  nu iaf.... Skit bilen ska jag sparka hem till mamma & pappa så kan den få stå där å "skämmes ta mig faan"..
Var riktigt arg imorse å kom nästan försent till jobbet... skitbilen e död i mina ögon..
Annars e d sjukt mycket å göra på jobbet å hinner liksom inte med... vill ligga eftersom jag missade min chans i helgen,,, men  vill ju inte vara för "på"... d e jag ju iaf.. men va faan ligga??någon??

Ska gå å träna idag men funderar poå å skita it... denna dag e ju helt fucked anyway...

a  men godis å karameller till er alla;)

Lillan

Hatchet

Kategori: Allmänt

Ooops I did it again... Valde världens sämsta film alltså. Med meriter som reststop, grannar (norsk skräck) mm på listan har jag gjort det igen. "Hatchet" kan lätt listas som en av de mest usla filmerna som någonsin skådats. Jag håller iof fast vid att den är en parodi på skräckfilmer, men om den inte är det, så är det helt otroligt dåligt.

image479

Men Lillan blir ju skraj så nåtn funktion fyller den ju.

/ jolla

Ingen kommer undan!!!!

Kategori: Allmänt

Här är beviset!!!!

image478

Förresten lyssnar jag på Amys schlager låt nu... Den är rätt dansvänlig ändå!!! Jag vill till Golden och skaka mina läckra lår snart!!!!

Puss o kram!!// Lök nr 4!!!!

Lö lö lö löööööökarna

Kategori: Allmänt

image477


/ charlottenlöken

ps. ni måste välja vilken typ av lök ni är! typ jessi är rödlök, emma vitlök, jag charlottenlök osv

Kiss

Kategori: Allmänt

Lirar på stadion 30 maj, fredag, fint väder, rock, öl, kärlek - ja ni vet hur visan går.

845:- KOm och jey då för fan!

image476

/ johanna

The notebook i kväll?

Kategori: Allmänt

KärleksÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ.

image475


ÅÅÅÅÅÅÅååååååÅÅåÅååÅåÅÅåÅÅ / JOllan

Lökarna IF

Kategori: Allmänt

Aight det här verkar inte vara någon omöjlighet, det finns damer 3-mannalag på korpen. Och jag har kollat in motståndet som verkar vara rätt blandat....  KOlla lirarna längst ner.. Som om inte vi skulle spöa dom.

http://www.korpen.se/stockholm/t3.asp?p=1409548


Kostar följande:

2000:- i startavgift för laget, efter det är det inga vidare kostnader förutom 50:- per match som man betalar domaren.

Splittar vi startavgiften på oss lökar blir det fan inte mycket.

Man
kan även få hjälp att trycka upp grejer, kläder osv, om säg intersport skulle banga på att sponsra...

http://www.korpen.se/stockholm/t1.asp?p=31890&x=1&a=890705


Väx i frid mina små lökar / Charlottenlöken

kolla in www.korpen.se/stockholm och klicka er vidare

Lägg av vilken jä_la bull....!

Kategori: Allmänt

OKej va faan sitter å slö kollar tv å hänger på datorn samtidigt...
Kikar på frågA Olle...

Nån skicka in en fråga om hur mycket en tjej blodar i månaden.... svar 30-40ml = 3matskedar... Men kom igen d e ju inte möjligt lr så e jag jävligt strange..

E d nån som är en av dem lyckligt lottade med endast 3msk?????

Jag säger att detta e Bullshit.... va säger ni?

:)

kinamat ikväll på söder

Kategori: Allmänt

Hej hopp!

jag och Lillan äter god kinamat på söder ikväll om nån är sugen på att haka! vore jättekärleksmysigt om just DU följde med.


image474

kram johanna & lillan

JOHANNA 25!! GRATTIS..

Kategori: Allmänt

Pinglan nu är din dag äntligen här... Med pompa å ståt så GRATTAS du här å nu (lite iaf, d blir ju mer sen)


Å jo Grattis till Presenten.. vilken jävla tripp d kommer bli;)

Lillan

Sussie

Kategori: Allmänt

Kan meddela att jag åt en grymt god sushi-bryrsa till lunch i dag. Elva bitar tack så mkt, ska man äta kan man lika gärna slå på stort annars ångrar man sig.. 

Sjukt trött idag igen.. Lyckades somna 18,30 igår, alltså direkt när jag kom hem från jobbet.. Vaknade 24,00... tjenis penis.. Vad gör man då lixom? Tja, man sätter på en rulle, läser en god bok till 02.00 för att sedan spendera tre  timmar med att försöka somna. När man äntligen får till det är det dax att gå upp, såklart. 

Big girls you are beatutifuuuul.. Har jag på hjärnan i dag .. Walks into the room feels lika a big baloon, big girl you are beautiful! Diet coke and a pizza please, diet coke iäm on my knees singing BIG GIRLS  you are beautifuuuul.. whohoooo vilket party man har här på jobbet... 

nananananaana / jolla hopp 

fyfaaaan

Kategori: Allmänt

vad dåliga ni är på att göra inlägg. 

hipp hipp hora

Kategori: Allmänt

Det går rykten om att jag behöver hosta upp lite info om lördag.. Och eftersom att jag bitchade om Lisas bristfälliga info antar jag att jag måste gå mina fans till mötes. 

Jag vet faktiskt inte vad som händer på lördag. 

Men vi kan väl ses hemma hos mig. Jag överväger att bjuda på middag.. Återkommer på den punkten.. Kommer inte att köpa in en massa dunkar, det bjuds på en drink eller tre och sen får det va. Så ja, ni bör gå på bolaget. Eller ok, jag bjuder på middag. Vad vill ni ha? Är det lugnt om vi sitter på golvet? Är det ok om jag bjuder alla på pizza? 

Dålig planering här känner jag. Men det e bara för att jag inte har nå vibbar. Fast dom kommer ju med spriten
 (fredag kväll 01,30 "Eliiiiin, ska vi dra in till skraaaapan??? Kom igeeeeen!")

Alltså i punktform:
* Lördag ca 19 hos mig
* Middag bjuds det på om intresse finns
* Ett par drinkar bjuds det på
* Gå på bolaget
* Ta på dig nåt fint/sminka dig (du är sjukt blek)
* Vi går till "Vet inte" (nya heta stället) Jag skulle däremot tycka det vore lite kul att gå till East, har aldrig varit där. Eller kanske Ljungrens

Allt detta blåses av om LILLAN KAN FIXA SINGSTAR FRÅN DANIEL. HON SKULLE FRÅGA MEN HAR INTE HÖRT NÅGOT MER PÅ DEN PUNKTEN. LILLAN? 

ah eller jag vet inte... 

/ johanna


yo bitches...

Kategori: Allmänt

Nu har jag o Helena troligtvist styrt upp en 25-års fest den 24 maj.... Fan va gött det ska bli!!!
Då jävlar ska vi dricka oss fulla i vanlig ordning ( FULLAST i vanlig ordning blir det väl också).. Vi återkommer om mer info.... Måste tvätta håret idag!!! Lillan! Ska vi köra arre imorgon eller?? Äh, jag ringer o lyssnar med dig ist....
Puss på Er!!

Jessica

Alicia Keys

Kategori: Allmänt

Jessica, Emma - var det inte ni som hade preskort på ticnet eller vad det nu var? Var inte ni lite sugna på att se Alicia Keys? If so, så följer jag gärna med och önskar mig det i pres från er sötnosar.

image473


johhhhhhahahahahaaaanna

Hårigt men härligt

Kategori: Allmänt

image472


Älskar grottmän. / Sportkommittén 

Long way to go

Kategori: Allmänt

Känner redan nu att det kommer bli en lååång vecka som kommer börja sjukt slitigt. Jobbar natt idag, dag imorn och då kommer man vara trött hela veckan. Jaja så länge man har ett jobb ska man vara glad! 

Jenny, har inte du arbetsintervju i veckan? oooooo lycka till brursan... 

Och helgen var ju, nja ingen helg egentligen... I dag har varit helt fel... Vaknade 15, alltså tre (3) trois, three. Då hade jag sovit i fjorton timmar och hade lätt kunnat sova ännu längre.. Kände som att jag låg i nån form av dvala.. Skulle kunna somna nu på jobbet också. svacka. Man behöver lite solljus nu känner jag.. OCh om man träna lite mer skulle nog det hjälpa till med piggheten också. Dålig på att träna på senaste. Eller hela vintersäsongen kanske om jag ska vara ärlig.. Eller man har ju joggat, eller hur Helle? =)

Ingen fruktleverans på söndagar på jobbet. Hur ska jag hålla sockernivån uppe? 4,5 timmar kvar.. sen hem och sova några timmar och upp igen. åå vilken martyr jag spelar. jag och mohammed. (teckning bifogas ej pga förklarliga skäl)

Vet ni hur man säger korridor på kinesiska? 



svar: long trong gong.


ahahahaa..



Och nu till veckans första gallupp: 

Hur många har gott kaffe på sin arbetsplats? Och om ni har en maskin som producerar gott kaffe, var kommer denna magiska maskin ifrån? 

ja men, gla måndag på er! 


/ johanna