BC - live the dream

Morsning!

Kategori: Jobb

Morsning alla kompisar!
Gud, vad glad jag är att det börjar bli ljusare ute nu! Märker en himla skillnad på vardagsmorgonar nu.
I övrigt händer det ju inte mkt här i livet...
Jag är ruskigt avundsjuk på er som är ute och ränner i värmen för tillfället. Aaah, vad skönt. Det är ju så kallt nu och min jacka är inget att hänga i julgranen.
Igår vaknade jag upp med jordens träningsvärk i benen. Men jag hade inte gjort NÅGONTING dagen innan. Alltså ingenting. Det är skandal!
Jag är inne på fjärde veckan på jobbet nu. Det har gått fort. Bra jobb men liiite onödigt lång resväg. Men vad ska man göra? Man får börja någonstans liksom.
Fy farao vilket tråkigt inlägg. Men det blir inte roligare än såhär under årets längsta månad, januari.
Hej hej!
JH

Lite vad som

Kategori: Jobb

Har precis slängt i mig en spagetti Carbonara, funkar faktiskt fint att laga mat hemma i lyan...det räcker med att äta Thaimat 1 gång om dagen - så valet hamnar ofta på lunchen just för att det är lunch ett onödigt ont om man jobbar på vardagarna..iaf i ett land som detta.
Hade man haft möjlighet att sitta ner och njuta och faktiskt ta sig tid till enlunch hade det varit en annan sak, men men.
Annars händer inte så mycket här är inne i vardagen igen - känns bra, var å träna för första gången på 1,5 månad ( inte inräknat 1 månad av ren hetsätning av allt svenskt under min månad hemma) Det fanns liksom inge stopp - måste ju passa på medans man kan. Det dröjer lååång tid innan jag får smaka på mat som den brukar smaka.
Hur går det för er alla både ni som är kvar hemma och resten som är ute och reser? Nyfiken.
Puss på er mina fina töser