BC - live the dream

Säsongen närmar sig...

Kategori: Jobb

Det bästa med vintern måste ändå vara att det är MCS-säsong (mandarin/clementine/satsumas-säsong). Sjukt gott men risken för beroende och missbruk är överhängande. So far i dag har jag tryckt tre stycken, och det är inte mycket, jag vet... Men när jag kommer hem kommer det gå utför. Har ett kilo som ligger och väntar på mig. Hur kommer kistan reagera?

Living on the edge....



/ Yo hanna

Ikväll!!

Kategori: Jobb

desperat?? Någon??
Jag är desperat efter luft!! Hur varmt som helst här inne!!

Välkomna hem till mig ikväll... Kommer att komma hem runt halv sju- sju tror jag om allt går som det ska i skolan idag..
Bjuder på nybakat bröd och lie kaffe /te av valfri sort!!
Pussar och kramar!!
Jessica

Prinsessan på fjärten

Kategori: Jobb

Somnade 2130 igår.. Vet ni hur skönt det var?? Hade egentligen planer på att vara uppe länge och köra ett filmrace på datorn. Men när min dator brytit ihop för tredje gången och visat upp "the blue screen of death" så gav jag upp.

VAD ÄR PROBLEMET? Den har ju precis varit på rehab och bytt moderkort och hela skiten.

Den snackar om att jag ska kolla att allt är installerat rätt. Jaha, det verkar ju skitenkelt. Hur fan ska jag veta hur man kollar att alla skruvar sitter som dom ska? Ser jag ut som någon jävla IT-expert eller? NEJ! Men det gjorde däremot killarna som precis fixat min dator. Tack för hjälpen! Verkligen... Ni vill bara att min garanti ska gå ut era jävlar....


FAN! // Johanna






Jag ska skaffa mig en hobby. Ja det ska jag!

Kategori: Jobb

Jaha, då var det måndag med allt det innebär (inte så mycket om man tänker efter, förutom att det är långt kvar till helgen) Jag sitterhär i skrivande stund i en alldeles underbart nystädad lägenhet. Jag ska erkänna att det troligen aldrig har varit så rent! Det doftar tamefan som en tvålfabrik. Underbart! Detta mirakel som har hänt är för att jag troligen ska få den här lyan såld snart. Nu gäller det att inte skita ned bara.....

jag vill skaffa mig en hobby. Och det ska jag. Sticka ska jag göra. Jag funderar på om jag ska ge mig på det svåra direkt och typ sticka mig en tröja. Det vill jag. Men jag kanske ska värma upp med en halsduk för det kommer ju behövas i dessa årstider. Känner jag mig själv rätt så kan det hända att det blir en halsduk...ska nog inte hoppas på mycket mer än så. Nu ska jag dricka kaffe och ta mig en catch-mini. Ja det ska jag!

Hejsvejs! /Elin

Man ska ha tjööörkort

Kategori: Jobb

Jag har hur sugen som helst på att köpa bil.. Har lånat här på jobbet en del när jag åkt ut på jobb. Gud vilken skön känsla det är att skrämma skiten ur kossorna när man bränner förbi i 120 knyck. Jag vet att dom pratar skit bakom min rygg när jag åkt vidare... "... Det där måste vara en sån där dryg stockholmare bakom ratten... Eller hur Bo.."
"Muuuuuuu"
råmar dom instämmande till svar.

Mitt enda problem är det här med försäkringen... Måste man ha en sån? Kan man inte bara skita i det och ta smällen när man krockar? Jenny kan du styra det åt mig? Och kan du be Ene skriva upp mig på väntelistan till nån sån där bil dom har i "Fast and the furious". Gärna med en Paul Walker till.

Mvh, Johanna

Så jävla störig tjej!

Kategori: Jobb

Allas favvolåt "I kissed a girl", alltså jag stör mig inte asmycket på själva låten som tex Elin gör.. MEN, när hon sjunger
 "I'm curious for you" låter dte verkligen som att hon sjunger "I'm curryious for you"

Vadå CURRYous??? Curry curry curry nam nam.

Fan va irriterande det är. Och den går hela tiden.

curryälskare.

/ Jo

Let the good times roll

Kategori: Jobb

Jag har precis käkat den godast wooken ever till lunch. Jag är mätt som en fään!

I dag är jag sjukt opeppad på att jobba... Vill bara gå hem och slappa! Men det får man väl förr eller senare.. Jobbar dag den här veckan, wohoo! 8-17 vilken grej.. Brukar ju klaga på att jobba kväll men nu känner jag att jag hellre skulle göra det.. Nästan iaf.

Har skickats ut på nåt självmordsuppdrag i nån håla i närheten på eftermiddagen. Nån brud som heter Lena PH och jättegärna vill vara med i tidningen. Hoppas hon har på sig nåt slampigt iaf så det blir en bra bild. Det är såhär man förändrar världen tjejer!

Ska spinna efter jobbet.. Kommer avlida.. Senast ångrade jag mig så fort jag trampat igång. Neeej varför tänkte jag.. Problemet är ju att man inte bara kan dra. Man kan inte hoppa av cykeln och säga att man hellre går och slappar i bastun. Eller? Jaja då får man iaf duscha idag och det är ju positivt! Skönt att jag använder gymet som badrum. Har ju ingen dusch i min lägenhet och vill inte duscha i källaren, där finns det både spindlar och ölburkar och säkert en och annan filmkamera. Så worldklass får ställa upp vilket är bra eftersom att jag måste gå och träna så fort jag vill duscha.

Så flytten till linköping har inte bara gett mig möjligheten att träffa östergötlands egen PH. Det här även förbättrat min hygien. Good times.


Gjort rent under badkaret på senaste?

Kategori: Jobb

Och då menar jag inte skölja av lite lätt med duschen. Jag snackar öppna upp rör och rensa ut skit.... Inte ni heller? Så här ser det ut efter ett par år:




Mmmmmmm.......

Man kan även hitta rakhyvlar, tvålar, badankor, tandborstar, you name it - it's there.

/ Jollan

Distans

Kategori: Jobb

Tjoho, tänkte bara säga att mitt rep om distanskärlek ligger uppe på webben om nån vill läsa.

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article3365497.ab

peace in the middle east ( jork

Tisdagkvällar...

Kategori: Jobb

Godmorgon! Och tack för igår, det var jävligt trevligt. Dom kunde kanske dra ner volymen lite. Det skrämmer mig att vi alla klagade på det, för ni vet vad det betyder...
Hur som helst så har vi ju diskuterat om det bara var rykten att desperata börjar på tisdag (eftersom Lillan inte kan ses som en säker källa..; )) Men nu har jagkollat upp det och hon har faktiskt rätt! Det börjar på tisdag. Här kommer lite om vad som händer:
Susan träffar sin ex-man på en profylaxkurs och får veta att han har gift om sig och väntar ett nytt barn. Lynette får reda på vem som är ansvarig för branden på Ricks restaurang. Bree vill att Orson ska överlämna sig till polisen.

Så nu till den stora frågan; Var ska vi vara? Bjuds det fortfarande på fika, eller blir vi för feta av det?

Hejsvejs!!
/Ella

vad är det i en chai latte egentligen?

Kategori: Jobb

Drog en chai latte från expresso house för ett par timmar sen. gott, men fan va risig jag känner mig i kistan.


// Petronella

favvo tutte!!

Kategori: Jobb

Tja ba brudar!
fick frågan idag om vilken tutte som är min favorit tutte.. jag har aldrig tänkt på saken men visste att min vänstra är min favvo.. tydligen så har alla brudar en favorit tutte.. vilken är eran??

pussssssssssssss

Hey hey hey..

Kategori: Jobb

Hallåå eller.. tänkte bara hinta om att jag vill åka till Australien när jag fyller 25.
Och eftersom jag är ute i så god tid så kommer alla kunna följa med, det är ju gott om tid tills dess. Så alla hinner ju spara pengar 
För den som fyller år får bestämma, right? ;)

Ha en super dag

Kram Lillan

...

Kategori: Jobb

Ska träffa en tjej som ändrat hela sitt liv och lever med skyddad identitet idag. sjukt spännande.

ÄVEN JAG BLIR TANT..........

Kategori: Jobb

Ja som ni alla vet blir även jag tant snart! trist, kul, sant, hmm,ja ni vet....

jaha o hur ska vi fira mej då?
JAG PERSONLIGEN SKULLE JU JÄTTE GÄRNA GÅ UT O ÄTA, DRICKA VIN, SNACKA SKIT, SKRATTA, FNITTRA, UMGÅS, KRAMAS HA DET BÄST MED ALLA VÄNNER HELT ENKELT.. Det skulle jag iallafall vilja,,,,,,,,,,JÄTTE MKT!

frågan är då vad alla säger om det? med tanke på att ni planerar att gå ut o äta nu i helgen....?!
och då kvarstår även frågan vilken dag?! fredag 081010 eller lördag 081011? vilken passar alla bäst..?
jag tror nog att kanske fredagen skulle vara bäst?

///Jen

Booty!

Kategori: Jobb

Emma, nu har jag hookat kort på Worldclass och imorn ska jag testa Booty express... Spännande. Kanske borde ta före och efter-bilder?



Jollan

FÄRJAN!!

Kategori: Jobb

ALLVARLIGT, är det ngn mer än jag som sett att det ska börja en "realityserie" om hur dagarna på CINDERELLA ser ut?
hur fan kan man ställa upp på det?! herre min skapare vad folk kommer göra bort sig i tv.....
Hoppas för guds skull att de inte har smygfilmat oss de gånger vi har åkt ... ?! ?!.


///JEN

18 glada kvadrat

Kategori: Jobb

Här får ni en liten tur i min lya.... Det tar inte så lång tid.

Hallen...


Köket + fot + jättestor stortå.. Kan säga att killen varken hade kastrull eller stekpanna eller micro. Hur lagade han mat? Råkostdiet? Trendigt värre.



Badrym.



.... Och det ni alla väntat på .... The R.O.O.M...




Och så en closet.



Det var väl allt! Och om bloggen hänger sig nu lackar jag för nu har jag laddat upp bilder i en evigheeeeet.


Ang. faros

Kategori: Jobb

Nu har vi bokat in lördagen( nu på lördag den 27/9 för att göra det hela ännu mer tydligt) då faktiskt alla kan.. Många verkar jobba dagen efter men på lördag är vi ju fortfarande lediga....Meddela här senast onsdag vilka som ska med så att vi kan boka bord.....
Vore skoja om alla väljer att haka!!
Hej hej!!

Hipp hipp faros

Kategori: Jobb

Kan vi inte bara ta nästa fredag istället och fira Jenny samtidigt? Om det är fler som kan då vill säga!

kl är 12:48....mån

Kategori: Jobb

Jaha! Måndag igen. Ett jäkla tjat om att tiden går fort men det gör den faktiskt... Har precis haft vår presentation om hur vi ska utveckla K-rauta som varumärke... Hon tyckte att vi hade missat en massa. Visst det kan man ju ta. Men hon är så jäkla bitchig!! Sen säger hon till hela klassen att " Ni ska vara glada om ni får något jbb över huvudtaget när ni är klara här"! Riktigt pedagogiskt! Men hon menar väl lite på konjukturen o så....

Hur som helst....Vill bara hem o lägga mig nu... Hoppas att dom har satt upp el i mitt badrum.. Och ett badkar skulle sitta fint också.. Men dom slöar väl.... Nu dricker jag en riktigt stor kaffe så jag kommer väl att gå i taket om en halvtimme.... Puss o kram på er alla!!
JH

Strangers....

Kategori: Jobb

Skulle kolla på "The Strangers" igår. Kryper ner i sängen, helt solo här i Linköping. Trycker på play.... Bara för att trycka på stopp en halvtimme senare. Riktigt läskig film, men anledningen till att jag tyckte den var så läskig kan ju ha o göra med att originalet är sjukt läbbigt.. Så då satt jag bara och väntade på att dö av skräck hela tiden.
Så när det började bli läskigt stängde jag faktiskt av. Shit, det skulle aldirg ha hänt för tio år sedan. Men alltså, det är inge kul att bli skiträdd själv. Det e en annan grej när vi tjejer är grupphysteriska. Men att ligga själv och börja höra en massa ljud från köktet är inte lika kul =)

Har fått lyan i Linköping nu och den är råmysig! Eller råmysig är väl att ta i, men mkt bätte än jag trodde och det får lätt plats ett par madrasser på golvet! Gör mitt bästa för att "tjejifiera" placet också med ljus osv. Så närhelst det passar er får ni ta en roadtrip till Linköping så gör vi stan! Är faktiskt bara 20 mil hit och det kör ju Helle på en 30 minuter... Helgen 11/12 Oktober skulle passa mig grymt för då är jag ledig söndagen.. Eller Jenny, vill du att vi firar dig den helgen?

Todelooo /Jork

Shiiiat

Kategori: Jobb

Jag ligger hemma och käkar karamellknugen samtidigt som jag kollar notebook. På en lördag. Självvalt.

Spännande livsöden...

Kategori: Jobb

Tjejor! Jag har ett uppdrag till er... Ni får gärna hålla ögon och öron öppna efter spännande livsöden. Jag tänkte nämligen försöka börja frilansa lite, och då är sånna saker lätta att sälja. Det får gärna vara par som träffas på ett kul sätt, någon som övervunnit en dödlig sjukdom, lämnat sverige för att bo på antarktis, äventyrare, starka kvinnor, inspirerande människor - tänk kvällspress!

Så om ni hör något, eller läser något spännande, var som helst iSverige eller utomlands... Säg till!

Kram Jorken

Faros schmaros

Kategori: Jobb

Förstår hur det känns Jenny.. Men när du fyller år så kan ju du bestämma att vi gör nåt sånt, och så gör vi det då med!

Jag för min del skulle väldigt gärna gå ut och käka nästa fredag om jag kommer hem. Vore trevligt att träffa folk eftersom det inte blev så den här helgen. Om jag ska åka hem vill jag gärna ha nåt inbokat lixom!

Bra Intiativ..

Kategori: Jobb

Fick ett underbart förslag berättat för mig av Emma som pratat om detta med Ella, och det var ett så bra förslag så jag blir helt ill mig...
Att vi allihop bokar bord för att gå ut och äta på Faros, Det var ju hundra år sedan vi gjorde d..
Nästa helg fredag eller lördag , någon som inte kan nån av dagarna så går vi den andra..
Det är ju efter löning och det skulle verklig vara såååå mysigt ...
Vi bokar väl bord typ på onsdag kanske så glöm inte å osa annars blir d jobbigt...
vI Kan ju hänga lite där först å sen kanske bara jaa va där;)

mMMM JAG LÄNGTAR

Puss & Kram

Lillan

ajajaj

Kategori: Jobb

Jag måste på toa

Den här snubben gillar jag!

Kategori: Jobb

Av idolnissarna alltså, Robin Eriksson körde foo fighters igår. Bra grejer.

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.628712&renderingdepartment=2.19545

Mama I'm coming hoooooooooome!

Kategori: Jobb

Känns som att jag varit borta i en evighet! Världens längsta vecka, inte för att det varit tråkigt eller gått långsamt - tvärtom! Har haft kul och fullt upp, men faan va lång vecka... Nu ska jag snart göra av med mina sista pengar på en tic hem till HUVUDSTADEN! YEAH M-FUKKAS WHAT????



/ Jork

20080808-20080918

Kategori: Jobb

I dag firar jag 40 rökfria dagar! Det ni! Det som började som en ren pina är nu ett rent nöje. Första fyllorna ville jag bara ta en cigg och känna hur jävla gott det är. Men nu känns det helt lugnt! Nu har jag tom haft flera fyllor med er tjejer utan att puffa, och det är ju eldprovet.



Ses snart mina små turrturrisar! Pusselipuss, Yo to the flo

trötter

Kategori: Jobb

shit va trött jag är.. helt slutjobbad och saknar er! en stor stark tack. vänta, är inte det här baren?

lillan, snooze i 75 minuter?

/ jork

Joder...jag är 25!!

Kategori: Jobb

TACK snälla för erat paket, det har kommit ett idag på mig dag tack tack tack. Nu sitter jag här med era foton i handen med tårar i ögonen och blandade känslor av ledsamhet och glädje..jag saknar er så mycket en dag som denna! Jag är gammal! Jag ska möta Anna nu om en stund och köp mat. Vi ska göra smörgåstårta till förrätt och Flygande Jakob till huvudrätt. Sen ska Max göra lite cocktails! Det kommer bara lite folk det blir nog mysigt! Jag ville bara säga TACK och att jag älskar er och tänker på er idag! Önskar att ni var här! Puss Hilda

skulle göra vad som helst för att få vara där!!!!!!!!!

Kategori: Jobb

HILDA 25 ÅR!!!!!!!!

Kategori: Jobb

VILLE BARA SKICKA EN GRATTIS HÄLSNING TILL VÅRAN HILDA SOM IDAG BLIR 25 ÅR!!!

HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR DAG MED MASSA AV UPPVAKTNING!

PUSSAR O KRAMAR///// JEN




ang drömmar

Kategori: Jobb

ja kom och tänka på min dröm som jag hade för ett par dagar sen, vissa drömmar sätter sig verkligen fast och man undrar vad sjutton ska detta betyda?

Mattias friade till mig och det var (inte för att vara allt flr elak) men det var den typ fulaste ringen jag sett!

jag stod där brevid honom med en skeptisk blick, då kom jag tror det var emma gående och hade hört allt och ville förstås se ringen, men eftersom jag tyckte den var så ful så gömde jag undan den lite o det reagerade självklart mattias på.... sen vaknade jag typ,,

men vad betyder det? ngn som vet vad som ska hända när man drömmer ang frieri, ? eller var det bara ytterligare en dröm utan betydelse??

//JEN

??????????????????????

Kategori: Jobb

Jaha, då var det måndag igen då...var rikigt tufft att gå upp idag jag snoooozzade i 75 min, helt galet, det var nog rekord från min sida, det bara gick inte att gå upp! kan det bero på att hösten börjar att närma sig?

sitter på jobbet och har precis haft lunch..idag har ja e sån dag när jag önskade att jag hade ett iq befriat jobb,
typ sitta och lägga i brev i kuvert hela dagen och för resten av livet.nej inte rikigt så kanske men allvarligt jag får sån jädrans prestationsångest... sitter nu på upplärning med massa nya saker och könner att jag kommer aldrig kunna skiten!
fan ja får panik, jag hatar att inte KUNNA!, det värsta är, visst jag kommer låra mej mkt mer och så men man blir fan aldrig fulllärd! det är ju helt sinnesrubbat!!!!

hoppas ni alla mina underabar kärleksblommor har det bar o inte lider av samma ångest som jag gär just idag för idag är det fan inte roligT!!!

PUSS O KRAM/JEN

Packattack!

Kategori: Jobb

Nu när jag håller på och packar har jag insett hur mycket skit man har hemma. Den här skiten består till 70 % av kläder. Dessa kläder består i sin tur till 80 % av plagg man aldrig använder. Det är helt otroligt hur mycket man har men aldrig använder, men fortfarande inte kan slänga. Istället släpar jag med mig det till Linköping, för där får man säkert användning för den där toppen man inte tittat åt på fem år. Säkert.

Det här med Skype alltså... Pratar ju mycket med Martin där och det är hur bra som helst! Att man kan snacka gratis via datorerna med någon som är på andra sidan klotet är grymt. Fattar ni vad det skulle kosta om man bara skulle ha mobilen som livlina?

Googlade det här med långdistansförhållanden och folk verkar tycka rätt olika. Många säger "det e luugnt" men då är det personer som bor 5 mil ifrån varandra. Buhu. Det var verkligen distans.

Nej nu ska jag gå och köra lite "Booty express". Emma, du sålde in mig på det där.

Todeloo / Hanna

Säg inte till någon

Kategori: Jobb

ursäkta felstavningen!!!

EGYPTEN!!!

Även de bästa kan göra fel!!!

Ikväll schmäller det!

Kategori: Jobb

Go get your freak on! Vill ni önska låtar så skriv in några här så laddar jag hem dom.

Buttplug..

Kategori: Jobb

Sååå.. all denna uppståndelse runt 2:an vart kommer den ifrån?
(Vet att vi talade om detta i lördags men jag känner att jag inte är helt klar ännu)
Är det dominas? D kan ju inte vara så jä..la mycket skönare där, lr e d? För mannen i fråga, kanske men för quinnan..nja jag kan inte riktigt föreställa mig om det...
Är det för å se hur långt mn är villig å gå.. (Kanske ska klargöra att vissa säkert tycker om detta men icke jag)
Det kanske är  för spänningen ska d gå utan att hela han blir ner "poopad" uuack,

Jag tycker iaf att den MAN/POJKE/KILLE som vill lattja i 2:an ska köpa sig en Buttplug å testa om det är så djävulsk nice som de tycks tro att det är..

 

Over & out (for now)

kolla

Kategori: Jobb

Haha!! Kolla den här

http://www.youtube.com/watch?v=BrSSSfYE2dQ
//JH

Ögonfransböjare= livsfarligt

Kategori: Jobb

Ok!
Imorse hände det som man typ fasat för...
Skullle böja upp ögonfransarna lite lätt sådär innan skolan..... Helt plötsligt är sminkväskan på väg att ramla ner från gandfatet...Ist för att använda den han jag har fri går det av bara farten och jag rycker bort handen från ögat för att greppa tag i sminkväskan innan den kraschar... Grejen är att jag öppnade inte upp ögonfransböjaren innan så det var säkert en 15 fransar som åkte med...Tog ett tag innan jag faktiskt vågade kolla mig i spegeln för jag trodde verkligen att det skulle synas ordentligt...Det var såååå många som rök...MEN det syns inte så mycket...Fy farao!!!

Jag o Chrille drar till Egyptien över nyår... Känns bra och varmt och bra och varmt och bra och varmt...
Idag ska jag klippa mig efter plugget.... Hon måste fan rensa ordentligt... Blir väl kortkort igen bara för det
...
Hej he!!/ Jessica

Sopor

Kategori: Jobb

nu får ni fan skärpa er med bloggandet tjejer!

så jävla kul är det inte att vara den enda som skriver krystade tråkiga inlägg!

// Challe W

Om friday!

Kategori: Jobb

Har hyrt in lite dansare och så för att vi ska komma i stämning. Sleepy kommer även att vara DJ, Ingvar Oldsberg är värd, kände att det var en bra mix mellan gammalt och nytt. Fri bar naturligtvis, bartender crew från Gondolen och Skrapaen (Dock ej Tommy). Har slagit in väggen till grannen så att alla får plats ordentligt. Nya möbler och soffor från Mio så alla kan vila klorna. Limo tar oss in till stan. Vad gäller mat så har jag ordnat med catering från Ulla Winblads och Grand Hotel, inget är gott nog för mina vänner! Om det tar slut finns en balja bål och snacks.. Kommer även ha digestive med brie framme för den som är på plats i tid. Sen går ju alltid tuben om Limon är sen.

Ta nu på er nåt glittrigt så dansar vi sönder natten på Ambassadör. Känns som ett lagom neutralt ställe? Gäller fortfarande medlemskorten där? Och i sånna fall kanske Lisa eller någon med kort kan ta min syrra under sina vingar så hon kommer in?

Så här någonting tänkte iaf jag se ut...




Juste, folk kan givetvis ta med sina pojkvänner om dom känner för det!

Pusselipuss / Jo to the ho

LÄGG AV!

Kategori: Jobb

Jag måste sluta med vissa dåliga vanor. Eller jag borde sluta med alla, men LUGN! Tänkte rada upp ett urval olater som borde justeras inom en snar framtid.

1. Sluta inleda meningar med "fan" eller annan svordom. Sluta helst svära över huvud taget. Undantag kan göras om någon har dött eller du själv dör, eller liknande.

2. Sluta missbruka "ju" och utropstecken (!) i texter. Talspråk är ju trevligt men man behöver ju faktiskt inte använda sig av onödiga småord som ju. Förbjudet att använda utropstecken i mer än en mening per stycke. Eller förbjud skiten totalt om det inte är extrem motiverat. Som här! Folk fattar vad man menar ändå. Vi är ju inte dumma!

Ja det var dom där två jag tänkte på mest... Så då kan man sammanfatta det som att jag har grova språkliga problem, vilket är ett problem om man skriver till yrket. Som tur är hinner man alltid tänka efter en andra gång när man sitter framför datorn. Det är ju inte som att jag svär i artiklarna. Seriöst, tänk på hur ofta ni använder ju när ni pratar. Det är helt sjukt. Där har vi en till grej.

3. Måste sluta säga "Det är heeelt sjukt". Vadå helt sjukt, sluta. Det där har man sagt sedan gymnasiet (?). Det låter för jävligt. I dag satt jag bredvid en liten blekt blondin på tuben och lyssnade på när hon förklarade för sin polare hur "sjuuuukt snygg han är" och hur "sjuuuukt tråkigt det är i skolan". Man kan inte använda samma tugg som en fjortis. Funkar inte. Och nu kom jag på en till grej.

4. Ska sluta härma småturrarna. Ända sedan högstadiet (fattar ni hur lång tid det är) har jag (och många andra) skämtat och sagt saker som "abou, göth, brursan, bre, tagga, gitta, tjola, beckna, slappish, mm..." FYFAN vad det ser ut nu när jag har det framför mig... Här  krävs väl ingen motivering.


Summan av kardemumman är att jag måste börja prata svenska.

Wish me luck! / Johanna




 

tja

Kategori: Jobb

Jag kommer på fredag Jorken! Ska på klassfest innan men det är också på ringvägen så jag kommer senare.....Tack o hej!!
/jessica

Back in da days när allt var som det skulle

Kategori: Jobb

Asså shiit va snygg hon var...

http://www.youtube.com/watch?v=tTh-Z90cKcs

Uppdrag slutfört

Kategori: Jobb

Vill bara meddela att uppdraget är utfört!
Ingen kom till skada under akten och alla inblandade var positiva efteråt..
Av detta kan man lära sig att "det är aldrig försent"....

Klaart slut

Tjejer gillar inte 69an

Kategori: Jobb

Här kommer lite viktig info som främst vänder sig till er killar där ute. Tjejer gillar inte 69an. Det kanske kommer som en chock men nu ska vi klargöra varför:

Det är inte bara killar som har taskig simultankapacitet. Det har vi tjejer också och när vi samtidigt ska snaska dase och ta emot blir det för mycket av det goda. Vi koncentrerar oss alltså hellre på en sak i taget. Antingen ge eller ta, inte båda samtidigt för då blir allt lite halvdant. Sen kommer vi ibland i en konstig vinkel, tex om vi står på alla fyra över er. Snorren hamnar även i en konstig vinkel vilket gör det svårt att, ja ni vet.

Så om det här är något ni gillar jättemkt kan vi självklart vara med på det ibland. Men tro inte att vi tycker om det. Och om det verkar som att vi gör det är det för att VI FEJKAR! Tänk efter, hur ofta kommer egentligen din tjej när ni kör 69an? Ofta? Ibland? Är du säker på det?...

Nu kanske inte det här gäller alla tjejer, men vi har gjort en väldigt vetenskaplig undersökning bland ett representativt urval i åldrarna 24-25 boende i vitt skilda delar av centrala sthlm. Alla intervjuobjekt känner också varandra sedan tidigare och svaren är därför helt oberoende av varandra. Inga telefonintervjuer har genomförts.

Mvh, RFSU

Klart som korvspad

Kategori: Jobb

Var på återkollen idag och är fri från cystor. Vilken chock, det hade man inte förväntat sig.. Snarare något som "ojoj värst vad den har vuxit till sig under sommaren, men oroa dig inte för det är heeeeeeeeeeeeeelt normalt" blabalbabla ni vet hur det är...

Men allt var iaf lugnt vilket känns toppen snoppen! Och nu har man fått ett frikort också så nu gäller det att kolla upp alla krämpor innan mars nästa år.

Chicas!

Kategori: Jobb

Tack för igår.. Det var hur trevligt som helst! Och när var vi samlade allihopa senast egentligen? Mer sånt... Måste säga att jag är lite impad över att ni bara köpte en BIB, trodde ni drack en var. Ser ni vad lite vi vet om varandra!

Om nästa helg då.. Det vore kul med singstar så att vi en gång kan avgöra vem som är nästa idol i vårt gäng. Meningarna går ju isär på den punkten. Så Elin eller Lillan, kan ni göra ett ärligt försök att styra PS och spel, mics osv? Och Lillan, du vet vad mer jag ville att du skulle styra som inte hade så mkt med sång att göra...? N'oubliez pas! Anywho, tänkte höra av mig till grabbarna också så vi blir ett gäng. Gött.

Nu ska jag äta stuvade makaroner.

Och glöm nu inte att svälja ordentligt allihopa!

Pis! / Jollan.

Vladi, take me with you!

Kategori: Jobb

Tjena tjejer!

Skriver till er fran hjartat av transylvanien och draculas fodelseort. Karpaterna ar jattefint, hoga berg som overvakar varje steg man tar. har inte sett nagra varmpyrer an, men har en kansla av att det kommer ikvall eller imorn. idag ska vi namligen besoka huset dar dracula foddes. fattar ni grejen? det ar som att komma hem till mina rotter. funtar pa att leta upp nagot jobb pa ett hotell eller sa och sla mig ner och skaffa ett par minivlads.

var rumanska guide berattade att det pa riktigt finns folk som kommer hit med vitlok runt halsen for att doda vampyrer. de ligger pa lur pa kyrkogardarna och hoppas fram och biter sma oskyldiga turister i benet. mon dieu! dar ar man inte riktigt an.

har hamnat i beef med en karing i gruppen. hon snackade skit om var guide (som ar lite smafet) igar vid middagen. juliana, guiden, ar veggie och da klacker tanten: hur kan hon vara veggie med den dar kroppshyddan. och alla fattar vad hon sager forutom juliana som siter precis bredvid, men int ekan svenska. sa da lackade jag och sa till tanten att hon var en otrevlig javel som snackar skit om folk som sitter bredvid. javla oversittarfasorner! da sager tanten "ja du verkar ju tycak ratt mycket"... och sen var det igang. nu javlar, har en fetbra taktik som gar ut pa att fa alla i gruppen att alska mig, sa att den har elaka tanten blir utanfor. vad tycker ni?

jag och pappa har aven ett mission som gar ut pa att avsloja var svenska guide som mytoman. vi haller pa att samla info i detta nu. aterkommer pa denna punkt. elin, var sv guiden kanner for ovrigt alla romer i sthlm, och ar bastis med tykons i dalen som han sager ar "underbaaaaaart rooooliga manniskor". jag papkade iaf att det ar ett helevet att dela ut post till dom och bad honom vidarebefodra det, och att det kan vara lage for vissa av dem att klippa banden och flytta nagon annanstans for att underlatta for dig och grabbarna.

fick btw jobbet i ostergotland, sa jag flyttar antingen dit, eller till finland eller dalarna dar jag ocksa har ett jobb pa g. drar den 15e, sa den som inte foljer med ut den 12/13 SAGER JAG UPP BEkantskapen med. nej men alrigt, det vore kul om alla kunde folja med. det kan det ju vara vart, tank pa att ni slipper mig sen.


puss puss, kommer hem fredag natt.







Yooooooo....

Kategori: Jobb

Senast detta partygäng intog Berns så blev det antagligen något slags publikrekord med köer som ringlade sej lång ut i Berzeli Park. Bar Brasil XL är klubben som av många kallas för Sveriges bästa tropiska partyklubb och ikväll är det dags igen. Miguel La Bamba, Uncle Eric, Le Fox, Wesley och en massa gäster fixar rytmer som soca, reggaeton, calypso, merengue, ragga, house, funk, samba och salsa. Kliv ombord partytåget! BAR BRASIL

 OM BAR BRASIL XL
 Bar Brasil XL är ett samarbete mellan Bar Brasil och Uncle Eric Ent. Klubben blev ett namn att räkna med efter succéfesterna på Riddarkällaren under sommaren 2006. Klubben har fyra fasta DJ:s, Le Fox, Uncle Eric, Miguel La Bamba och Wesley, som spelar samba, baile funk, salsa, reggae, soca, merengue, calypso, reggaeton, dancehall och latinhouse.