BC - live the dream

Desperata imorgon i tyresö!

Kategori: Jobb

Jag har julpyntat o äntligen så känns det helt ok med jul.. ni vet det är ju inget jag tycker om men iår känns det bra, kan u bero på att vi ska fira jul hos oss för en gångs skull slippa flänga runt...

Har alla julpyntat? annrs är det nog på tiden ...:)

Jag tänkte eftersom ingen lagt ngt bud på desperata imorgon så tar jag den! ;) för er som vill och kan så är ni välkomna hem till mej.. Ni är välkomna från klockan 1900. Vore kul om några eller alla som kommer kommer lite tidigare än det brukar bli så att man kan hänga lite innan programmet börjar!

Puss o kram .. hoppas att JUST DU kommer !

kram jenny

Julklappar...

Kategori: Jobb

Tänkte bara påminna er som sagt att ni ska ha något från Bönan att jag jobbar i helgen. VI måste ta alla beställningar innan Lucia tydligen. Jag jobbar iof inte så mkt mer. Vet iaf att Emma ville ha något.

Meddela mig vad ni ska ha: Kaffe, te choklad? Och hur mycket ni vill att varje kit ska kosta.
Sen får ni sätta in pengar på mitt konto. Förutsatt att det inte är för mycket, kan jag ta med mig grejerna på lördag annars får ni komma och hämta hos mig eller så fixar vi på något annat sätt.

                                                
Nu ska jag ner till tvätten!!
JH

Mys- fylla

Kategori: Jobb


Hejsan fina tjejer!

Tänkte lägga in ett litet inlägg det var såååå länge sen att jag blev lite lätt osäker på adressen där vi loggar in....ahhhha inte okej skäms lite nu...!
Men men egentligen så känns det som om jag skulle tagit desperata imorgon men jag ska på julfest så det blir svårt, men hoppas ni får det mysig vart än det bär...

Och jo ang lördag och våran lilljul!!! wohooo!
Om ingen annan känner att det verkligen verkligen vill ha lilljul eller att ni bestämmer någe annat imorrn så kan vi absolut ha den hemma hos mig i sturpen. Återkom med tankar & tycke.

(Kollade in julskinka igår i affären...dem ser nice ut smaskens!)
Detta kommer bli den "beste lilljulen" på länge
Bara skinka...-jepp jepp...Prima skinka...-jepp jepp ( vilken film kommer denna välkända truddilutt ifrån?)




Lillan

Biggest looser...

Kategori: Jobb


Asså jag gråter varje gång jag kollar på skiten!!!!
Det är så jäkla sorgligt hela tiden....
JH

åhhh..

Kategori: Jobb

vilken härlig dag...denna underbara måndag..

Tack för i lördags larry, var gör skoj. Men den där äggtoddyn satt som en smäck innanför pannbenet igår. jäklar vilken huvudvärk. Hälsa Martin å tacka oxå.

Ville med detta inlägg bjuda in er på desperata imorn. E hemma runt halv åtta-åtta.

Väl mött!

imorn e d bara en månad kvar till julafton, sug på den ni!

pussar å kramar
Emmet

just do it!

Kategori: Jobb

Hey Dude.

Kategori: Jobb

Elin!

Vad är dealen imorn?
Åker vi kommunalt direkt efter jobbet eller vad händer? Vad ska vi käka? Tar man med sig eget eller sker det en inhandling av proviant på vägen? Blir det BIB?

Härligt med en kväll på landet!

Tjena tjena

Kategori: Jobb

Jag lyckades logga in! Jag ger mig på ett inlägg efter klagomål.
Hej alla fina! Hoppas att ni har det fint själv är det bra, jag har haft det lite krisit men nu är jag på fötter igen. Har precis ätit ugnspannkaka som jag har lagat, smällde i mig lite spenatsoppa också som jag gjorde igår. Det blev lite väl mycket mat, men jag hade inte krubbat på hela dagen så jag var hungrig! Skolan är skit, alltså jag vet inte om det är meningen att man ska plåga sig igenom studieåren? Hur känner ni, ni som redan är färdigutbildade? Jag inser iallafall vikten av att plugga, men tanken var ju att jag skulle lära mig någonting inte att jag skulle plugga som en galning endast för att bli godkänd på examen (typ som man gjorde på högstadiet/gymnasiet-alltså plugg plugg plugg och sedan dagen efter examen minns man ingenting). Jag läser urknäppa ämnen, typ kroppspråk, altså då är vi 30 elever i en klass som dansar och har oss- jag känner mig som 15. Spanjorerna alltså... Jag har iaf sökt in till Socionomlinjen på sthlms nu i vår och till en lärarutbildning på Dalarnas högskola-men den är helt på distans och det verkar ju fett!!! Vi får se vad det blir av mig och vart jag tar vägen... Sveriges mörker lockar inte direkt, vi hade 22 grader i förrgår och jag hade klänning. Idag var det 18 lite kallare men ja, ni förstår, ingen halsduk inga vantar. Skönt.
Jag vill ut och resa, alltså jag är jätteressugen och känner hur åren går och allting tickar. Vi är ju fan snart 30, usch så bläigt. 25 var min smärtgräns och nu är det alltså 26-årskris!! Hursomhelst, jag kommer ju hem den 21 dec och då vill jag mysa med er som är hemma och er andra skulle jag ju gärna vilja se här!!!
Hoppas att ni mår bra, jag saknar er!!!!  

 Puss H.

Desperata....

Kategori: Jobb

Hallo!
Jag och Joyo va och såg Paranormal Activity igår, sämsta filmen på länge!! Sjuuukt dålig, se INTE den! Biosalongen vimlade av fjortisar, vilket inte underlättade. Till saken....dom som vill kan komma till mig imorgon och kolla på desperata. Jag är hemma runt sex.

Pusselipuss!
/Elin

Mingel

Kategori: Jobb

Mörkt, regn och allmänt trist väder, Ja det är väl egentligen som en "vanlig" höst i sthlm men hur jag än försöker se positivt på att det snart är jul och att jag faktiskt kommer till svettigare breddgrader snart så får regnet och mörkret mig på skit humör och det är bläää och fy.  

Till någonting roligare för nu har Martin äntligen bestämt sig för att vi ska ha mingel hemma hos oss på lördag den 21a (fira honom han fyller den 18e), så ni som kan är hjärtligt välkomna hem till oss efter 19,00. Ta med dig nåt gott att dricka så styr vi resten. O.s.a. så fort ni vet. Hoppas vi syns då!

Puss

 /Lärkan

PINK 091110

Kategori: Jobb

Pink tatuering





Finner inga ord..... jag är helt SÅLD!!!!


//jen

Årets Julbord 091205

Kategori: Jobb

Vi kommer i år att ha världens finaste, trevligaste och mest omtalade jubord, platsen är inte riktigt bestämd än som jag tolkade det på senaste styrelsemötet. Datum för detta äventyr är 091205
(förslag tas gärna emot här på kommentarerna)

För att underlätta för alla och för att alla ska dra sitt strå till stacken så har inköpslistan fördelats på alla medlemmar. Se nedan

-Jessi : Janssons frestelse & Dill
-Elin : Köttbullar
-Joyo: Potatis & Rödbetssallad/mandlar
-Emma: Sill/ägg/glögg
-Lillan: Skinka
-Jenny: Pepparkakor/ Julmust/ Sprit/Majonäs
-Lisa: Lax
-Helle: Senap/bröd/ Ost

Synpunkter/klagomål eller om man vill byta varor eller anser att det är ojämt fördelat .. släng in en kommentar)
Om man känner för att ta med sig något extra som man är sugen på så är det ju ALLTID VÄLKOMMET!

Julklappar köper man till den man fick på sin lapp. (kommer tyvärr inte vilka som fick vilka men det hoppas jag att alla har koll på )


Så nu önskar jag Er alla en riktigt god novembermånad för snart är julen här!




//Tomtemor Jenny

Ho ho ho

Kategori: Jobb

Jag har bakat lussebullar och därför tänkte jag ta nästa Desperata!

God jul!




J TO THE ORKEN

Julbordet!

Kategori: Jobb

Först och främst: När jag skriver det här inlägget äter jag en lussebulle som jag har bakat helt själv. Saffran kostar för övrigt 70 spänn för två påsar, vilket är helt stört. Ska det vara så? Hur som helst...

Det här bordet tycker jag verkar hur mysigt som helst!
http://www.stortorget.org/

Lillan hade nån idé om nån båt vid sjösidan också...

Vad sägs om onsdagen 16 december eller torsdagen 17 december? Eller Jessi och Lisa, har ni redan åkt då? Om folk vill ha julbordet tidigare föreslår jag tis 8 dec?

Alla kan väl skriva en kommentar om vilket datum de vill ha!

Räven raskar över risen! / Jorken


Och.. Lillan kommer över till mig på lite häng ikväll, om nån vill haka så e det bara att glida. Jag vill ha glögg!

Jag försöker leka tv-reporter

Kategori: Jobb

Julbord och kärlek

Kategori: Jobb

Hej pumor!

DET SNÖÖÖÖÖAR!!! DET SNÖÖÖÖÖÖAR!!! Äntligen! Lite minusgrader på det så är det klart sen! Jag ska julpynta i dag jihoo!

Vi har ju inte firat jul någonting tillsammans på flera, flera år. Och det tycker jag är lite tråkigt. Ok, vi orkar inte styra lilljul och man behöver inte köpa presenter osv.. Men om det är nån man vill fira lite med utanför familjen så är det ju oss tjejer! Därför tycker jag en mysig kompromiss vore att boka in ett enkelt julbord någonstans! Samma stil som man kör med jobbet, vi tar en vardag och så käkar vi och har en trevlig kväll i julens tecken! Vad säger ni? Vi tar nåt av de julbord som går på runt 300 spänn, det tycker iaf jag det kan vara värt.

Jag tycker vi kollar upp de tre första veckorna i dec, någon dag måste alla kunna tajma hyfsat. jag vet att det är mkt att göra i dec osv, men vi kan ju försöka om intresset finns! Hur ser det ut för alla dessa datum:

Andra veckan i dec: tis 8, ons 9, tors 10?

Tredje veckan: tis 14, ons 15, tors 17?

Om det är så att du inte kan något av datumen ovan, föreslå ett datum när det passar dig så löser det sig säkert. Helger funkar iof också bra, men jag utgår från att det är svårare att få ihop folket då.

Vad säger ni? Tycker ni att det är en bra idé?

Go jul!!! Jorken

 

 

 

DO IT!!

Kategori: Jobb

Halloj i stugan!!

Vi håller på att göra en kampanj för NK i skolan. VI har fått inspiration från den här grejen!!!


http://www.hotel626.com/

Gå in o kolla! Men tänk på att:
- Klockan måste vara efter 18.00, annars kommer du inte in!
- Det ska vara mörkt i lägenheten !
- Du måste vara själv!
- Stäng av alla ljud runtom och om du har möjlighet, ta på ett par hörlurar!!

Lycka till!!!

jh

hej hej

Kategori: Jobb

hej hej tjejer!

hoppas ni alla har haft en skön helg.. det har jag, tagit det lugnt o njutit av ledigheten..
sjävklart har jag varit på alla kyrkogårdar och tänt ljus, lika vackert o fint varje år! så mycket folk så det inte ät klokt... kön in till skogskyrkogården igår vid 1700 var helt sjuk...

just det, skjutsade jessi till gullmarsplan igår och höll typ på att dö direkt efter jag släppt henne...körde ner i söderledstunneln från gullmarsplan och hör et HÖGT ljud o kollar i backspegeln ser då i backspegeln att alla bilar bakom mej väjer undan och är på väg in i tunnelväggen, tä nker då snabbt okej, nu måste ja väja det är säkert en polisbil eller så men nej nej, det var bara en JÄVLA IDIOT, det är ju 70 i tunneln (alltså ett körfält!!!)och jag lovar han körde minst 160 km/h, helt galet, en silver merca! tur att man var så vaksam att man hann se den och väja undean annars hade det inte blivit mkt kvar av min gula fara kan jag säga... ringde sedan mattias och berättade det här, han meddelade då att det var polisjakt efter en bil i tunneln, alltså den som körde förbi mej! bilen var efterlyst! HUA!!!

vet dock inte om de fick tag i honom... LIsa vet du??

hmm, jaja, men det jag egentligen ville med detta inlägg var att bjuda in er till desperata hos mej på tisdag... har tvättis samt att jag åker till göteborg på onsdags morgon.. behöver vara hemma...

så ni är välkommna ni som kan och vill...

kram //JEn