BC - live the dream

Hej tjejer

Kategori: Jobb

Hur är läget? Jag har jobbat natt nu i veckan och börjar bli lite seg i huvudet.
Vet att många är upptagna i helgen med bröllop och andra grejer men jag skulle gärna vilja bjuda upp til lite häng på fredag.. Någon som har tid och lust? Vi kan vara hemma hos mig eller så? ses på söder?

pussiluskt
nattsyrran

Det drar ihop sig...

Kategori: Jobb

Känner ni att det doftar blommor?

Kategori: Jobb

/ J

Blodröd sol

Kategori: Jobb

Okej kollade ni ut genom fönstret i morse? Solen var helt sjuk, har aldrig sett en sån röd sol på morgonen förut. Det var så jävla coolt. Den var helt blodröd mot en ljusblå himmel, skithäftigt verkligen! Måste ha varit för att det var så kallt?? Eller..? Men det är ju inte som att det inte varit kallt ute förut någon morgon?... Hoppas det är likadant imorn för då ska jag plåta.
Btw, Lisa och Jessi kommer ni ihåg att det var sjuka solnedgångar på kreta? Eller var var det vi var? Hur som, i grekland... Grymt fattig resa för övrigt, vi satt lixom gömda på balkongen i en vecka och drack vin som kostade 5 kronor flaskan. Skurr. Tur att man är så grym på Yatzi.
Är det någon som har X-box? Har fått presentkort på mickar och singstar för Xbox. Skulle vara kul att lira lite singstar hos mig nästnästa lördag. Eller är det nån som har playstation & singstar, eller det ena eller det andra?
Nej nu måste jag gå och käka lunch.. Men jag väntar på att få tillbaka ett mail, kanske borde gå och så kanske det har kommit när jag kommer tillbaka från lunchen. kanske kanske.
Det bästa med morgonens hockey var btw sudden i studion. Mysig kille. Och Henke Lundqvist borde fan spela utan mask, han är för snygg för att ha hjälm på sig. Tänk på oss brudar för fan. Ska starta en namninsamling och lämna över till Sportbladet. "Sveriges tjejer enade: Ta av dig masken Henke!"
Men då så! Gla måndag på er!
/ Jorken

känner inte för att sälja mig idag...

Kategori: Jobb

Nu är kl 10 och jag väntar på att få traska iväg till skolan... Inte det att jag råååser fram emot det men jag väntar liksom, ni vet. I em har vi personlig försäljning med videofilmning. Det är ganska okul. Lugnt med kameran men rätt tråkigt med försäljning. Aja

Gick upp och kollade hockeyn imorse. Fett bra! Men jag börjar bli trött igen. Får bli en tidig kväll utan Lost!

Nu skiner solen in på mig. Synd att det är så attans kallt annars hade man kunnat traska ut på en promenix innan studierna. Nu ska jag tvätta händerna och klä på mig!

Morsning!
JH

Varför kommer semlor alltid 2 & 2?

Kategori: Jobb

Grattis på semmeldagen eller va fan man nu säger! Jag blir så trött! Verför levereras semlor alltid i 2-pack?
Fine om man går och köper på ett bageri. Då kan man ju köpa per styck.
Gled ner till Ica nere på hörnan, som för övrigt är världens mest dyra skitaffär. Ville ha en liten/stor semla till kaffet. Nej, det går inte för dom ligger redan 2 och 2! Men om jag bara vill ha en då?! 
För övrigt så kostade ica-semlorna 30 kr! Ett jävla rån!

Nu har jag ätit en! Mår lite illa! Men jag VET att om nån timme eller två så kommer jag trycka i mig den andra också! För precis så gick det till förra gången!

Här är skiten.....


Känner mig redan sugen på nummer 2....

Jessica

temporära fyllningar...

Kategori: Jobb

Nu är det dags att ringa tandläkaren! Min temporära fyllning börjar säga ifrån på allvar. Men orka! Jag undrar hur länge den håller? Tänk om den bara faller av och så har jag ett stort hål i tanden! Det kommer ju göra råont!


Igår bar vi in tv:n till sovrummet! Det var det bästa på hela dagen!!!


Nu ska jag gå och äta min lunch! Det ska bli najs! Vi höres och synes!

Här är ett nytt försök till en blogg! Har fan tomma bloggar överallt men nu testar vi igen!!!

http://jessholm.blogspot.com/


GLA B-day

Kategori: Jobb

Tja tjejer!
Jag följer i Elin och Lisas fotspår och bjuder in till häng hos mig den 6 mars, lördag. Alla är välkomna, ta med era karlslokar om ni vill osv osv. Har gjort en invite på fejset, men man vet ju aldrig vilka som läser där. Hur som helst, ser fram emot att träffa er alla imorn!
puss / jork

soffpotatis med massa pluppar...

Kategori: Jobb

Fett onajs när allt jag skrivit försvann.. jag kopierade allt men det verkade inte finnas kvar i minnet...

Hur som.. Sitter med datorn i knät och ska strax ta mig an en bok om sociala medier! Har hört att den inte är så givande och det gör det hela mindre lockande!

Igår körde jag o Chrille Tv-spel på kvällen! Uncharted 2! Den är grym... Vi körde igenom ettan förra våren... Så vi köpte tvåan i Miami! Tiden går så jäkla fort när man sitter och kör. Vi delade på en fet ostkaka också så jag känner att jag borde röra på fläsket men ni vet.....

Ikväll ska jag gå och se "Singing in the rain" på Oscarsteatern. En i klassen jobbar där så hon fixade gratisbiljetter till oss. Så jag tror att det blir typ halva klassen som kommer. Hoppas jag inte kissar på mig.... Det skulle vara så typiskt...

Det känns som att det är grymt mycket inbokat nu. Jag har börjat använda min kalender i mobilen och det är små pluppar överallt ( plupparna är saker som är inbokade ).
Det är iof ganska mkt jobbpluppar... Men jag har bokat in en massa fikor med folk... Ni vet såna där " Asså, nu måste vi verkligen ses"!  Så det är ju bra att få såna gjorda!

Nej, nu ska jag rensa kylskåpet och sen läsa!!! Det blir verkligen tajt med träningen... Så jag måste nog skjuta upp den :)

Syns på lördag om inte förr...
Jessica Pessica Lingonskrutt!!!

Grattis ELIN!!

Kategori: Jobb

Ja må hon leva ja må hon leva uti hundrade år!! hipp hipp HURRA!!!!!




Hon bara måste älska mig o sakna mej!

Kategori: Jobb

trillade av stolen igår när jag insåg att min kärlek kommer tillbaka till Sverige redan i sommar!

PINK spelar på Ullevi i sommar! O Takida är förband... Oj ojoj Herregud!!!! en kollega frågade om jag ska försöka få biljetter?
Jag bara skrattade och sa "- Jag SKA ha biljetter!


trevlig fortsatt vecka på er så syns vi i helgen!!

//måste jag avsölja vem som gjort detta inlägg ? :)

Något att fira alla hjärtans dag i?

Kategori: Jobb

Shit pommes frittes! Kolla in den här sängen som är till salu på Blocket. Det bästa är att madrassen är trasig. Mmmmysigt.

Alles klar! Check. Jaaa.

Kategori: Jobb

Halloj allihop!
Då var man en månad in på nya jobbet. Allt känns skitbra! Med risk för att låta som en total klyscha: Det är så himla kul med an massa nya utmaningar =) Passar bra in med folket också, klickar bra med dom jag jobbar närmast med och alla andra med faktiskt. Och det kändes ju som en prio med tanke på att det suger med tjafs på jobbet.
Den senaste tiden har jag lagt mycket tid på att planera PR-året för 2010. Det har verkligen varit en utmaning eftersom att jag hela tiden får tänka ur ett medieperspektiv, det är ju den enda utgångspunkten jag har. Allt har gått riktigt bra och jag hade presentation av kalendern förra veckan. Nu har jag även blivit vän med powerpoint som från början kändes som ett fett kefft verktyg, det står jag fast vid än idag. Men det tar sig.
Något som känns bra är att alla artiklar och case som jag har velat pitcha till tidningar har gått hem vilket tyder på att jag tänker rätt. Och det känns ju bra. So all in all känns det bra! Peppar peppar..
Helle! Jag har fixat den där grejen nu från du vet var till du vet vem.
Hur som. Ska bli kul att ses i helgen. Förra helgen var jag helt död, låg bara hemma hos päronen och kollade på film.. Det var grymt skönt, orkade lixom inte röra på mig. På tal om röra på sig, jag rör fan aldrig på mig. Jag tränar en gång i veckan, och det är bara för att man måste träna en gång i veckan om jobbet ska pröjsa träningskortet. Alltså jag vill träna mer, men jag orkar inte. Är helt död efter jobbet och vill bara hem. Sen är mitt satskort spärrat också för att jag bokade upp mig på för många pass utan att gå. får inte boka förrän 23 feb, så nu kan jag ju iaf skylla på det. typ.
Emma! Kan inte vi gå och träna någon gång? Vore kul med lite sällskap. Du kan väl komma med ett förslag på en dag för om jag säger en dag här kommer du bara säga att du inte kan. So I daaare you att gå och träna med mig. Vi kan tom jogga om du vill. Eller du kan jogga, jag kan gå.
Hilda! Kan du inte komma hem lite igen? Jag kommer iaf lätt till Barca och hälsar på i sommar. Eller kanske i maj? Jag vet inte. Det blir iaf inte två år i rad utan barca, no puedo det funkar inte!
Så då ses vi hos elin på lördag eller? trevligt trevligt.. kommer kavajen? hoppas det, han är kul! på tal om kul, kul att harry har fått jobb. kul kul.
Och om det är någon som har orkat läsa till slutet av det här inlägget så blir jag positivt förvånad.
Puss på dig i sånna fall! / Jorken

En dag i mitt liv...

Kategori: Jobb

Igår var det fett kul på kören! Eller hur, Emma! Det där är verkligen min grej! Och jag ääääälskar Caroline af Ugglas! Jag ska börja dyrka henne på nå sätt...
Men min hals börjar paja... Har druckit te som en tok men det går inte över.. Ska ringa Caroline och kolla vad hon rekommenderar!

Har precis läst lite bloggar på mama.nu! Har suttit här i min ensamhet och råbölat! Har verkligen hulkat! Det var rätt skönt! Men jag är så jäkla känslig. Bölar åt allting! Vet inte vad det beror på!

I helgen ska jag på turkiskt bröllop! Va fan har man på sig? Och man ska tydligen helst ge guld i presenter!
Va fan! Aja, det där får Christer fixa! Men han kommer säkert vara ute i sista sekunden och sånt gillar inte jag..

Tänkte lägga upp en bild på mitt söndergråtna fejs först men så ångrade jag mig!

Jag lägger upp den här istället!



Ja! Ni ser rätt! Det är en gigantisk porslinspanter som min käre karl har hittat i SOPRUMMET!!!



Ja! Ni ser rätt! Den har ett stort hål i arslet!

- Det är bara att ställa den i ett hörn! säger Christer.
- Nej, det är det inte! För vi har inte plats med en panter i något av våra hörn!

Aja, nu står den ju här iaf!
Ska lägga ut den på blocket nu medans han är i Kina..He he!

Puss o kram på er gott folk!!!

Jessica

God kväll fina vänner.

Kategori: Jobb

JAHA...snart var det dags att fylla år igen och  jag vill bjuda er (med respektive) på mingel hemma hos oss.
Fredagen den 19e feb tänkte jag, från kl19,30.
Ta med er nåt gott å dricka så styr vi resten.
Hoppas vi ses mina hjärtegull!!
Puss /LR