BC - live the dream

Moment of truth

Kategori: Allmänt

Ikväll gäller det. Stunden är äntligen kommen. Har DU vad som krävs för att bli BCs bästa bowlare? ikväll har du din chans att representera för din hood och din crew. Vinnaren får äran att under obegränsad tid påminna resten av BC om hur usla de är på att bowla, vilket borde skänka vinnaren stor njutning. Om inte detta räcker som motivation så vet jag inte vad. Undantagen av regelen är dock den som är sämst, det är lixom inge kul att terra den som är sämst, då blir det ju bara mobbning.

Lycka till ikväll and may the force be with you.

/ johanna

Viktigt...

Kategori: Allmänt

Är det någon av oss som har betalt men glömt å skriva namn på meddelande.. Tomas har fått betalt från nån men d står inget namn.. hör av er snarast...

Kram lIllan

25 års present...

Kategori: Allmänt

Hej bruds...

Har kollat med presenten  tilt catmannen å Crusé d blir 100 dineros var... så kirrar jag resten..
Lägger ut för alla men eftersom jag har så bra med pengar så kan ju alla ha med sig pengar på lördag eller idag om d blir så att vi ses


kram Lillan

Förlåt!

Kategori: Allmänt

Två snygga karlar var inne på jobbet idag och var lite, hur ska man säga, dom kände sig lite stötta!
Själklart ska Robin, Adam, Sebastian o alla deras heta polare också följa med på kryssningen!!!!
Nu killar, vill jag att ni går in på kommentarer här nedanför och ser efter hur gärna vi vill att ni följer med på kryssningen...när det nu var!!
Vi ska ju dricka, ligga o ha det störtkul tillsammans!!! Eller hur?!
Boka nu!!!
Kan inte numret men det kan ni ju kolla upp!!
Gör det nu! Annars kanske det tar slut....
Ok, grabbar?!

Så här mycket tycker jag om mina tjejer!

Kategori: Allmänt

image374


/ Johanna

Karlakarl

Kategori: Allmänt

Här på jobbet är det fullt upp... Hade precis en brandövning som resulterade i att jag köpte en kaffe modell större på seven eleven.. Då undrar jag bara, vem fan dricker så mkt kaffe? Elin, Emma ni kanske vet? Det ärju en halvliter minst man ska suga i sig på under tio minuter, sen blir den kall. Damp.. jag fattar inte...

Hittade en användbar sida idag... Jättecool... www.dolphlundgren.com här kommer jag hänga ett tag framöver.. passade på att signa på för nyhetsbrev också.. så nu vet jag om han besöker typ kista galleria eller nåt för att signera happy meal påsar.

image373

OJ! Ni får ursäkta att jag hade sönder bilden i paint.. Men min mus, datormusen alltså, är trasig, OCH det gick inte att ladda hem photoshop... äh... ni vet vad jag menar..

nu e det fika med kaka, puss puss, johanna

min 103.e skola..

Kategori: Allmänt

hej mina kära..
vill bara berätta att jag ska byta skola igen.. ha ha.. jag börjar i västerås på måndag.. det kanske fungerar bättre för virriga mig.. så nu måste jag väl pendla då.. vad blir det?? 3tim om dan?? typiskt... att jag aldrig får det helt som jag vill...eller måste jag hyra ut min lägenhet kanske?? eeh fan då!
jaha,,,vi ses väl runt jul då! 

puss puss

Ingen fis i rymden för Tom Cruise

Kategori: Allmänt

så nära men så lååångt ifrån..

Kategori: Allmänt

jaha.. min lya ser ut som fan, jag har inte gått ut på fleera år känns det som, inte sett mina vänner, inte lagat nån mat (klarat mig på bullar och gröt) och allt för att jag har lagt varenda minut på plugget.. ha ha fy fan vilket skämt.! jag tror att jag ska plugga, plockar fram allt (det ligger papper och böcker i HELA lägenheten), jag isolerar mig och peppar mig och tänker, NUJÄVLAR! men nej.. jag stirrar bara på böckerna eller datorn, eller väggen eller vad fan som helst. och nu är det för sent.. för i helvete.. sen så kommer det ju bara bli värre till nästa gång när man har dubbelt upp. denna ångestcirkel som sluts vid varje omtenta var 5.e vecka eller va fan det nu är.. ha ha och nu sitter jag här och gnäller.. jag menar bara att man lääängtar så jävla mycket till att tentan ska vara över.. och nu är stunden kommen men tentan kommer ju hänga kvar över lilla mig i månader..
eeh i helgen smäller det iaf! jag tänker trots mitt misslyckande fira och glömma att den onda cirkeln börjar om..
YEAH!!!  så jag vill bjuda upp till dans redan från imorrn runt 11-12 nått sånt.. ska bege mig ut på stan och tentafestshoppa.. kanske klippa mig och skruva upp lite grejs i lägenheten när man ändå är i farten.. ooh vad kul det ska bli..

puss och kram

jag älskar mitt jobb

Kategori: Allmänt

OBS! Rubriken är inget skämt..

T
änk så det kan svänga.. Senast jag var här gnällde jag som fan och tyckte att jobbet var skit skit skit.. Men nu är det helt underbart att få komma hit och koppla bort det riktiga helvetet, skolan. Här på jobbet är allt så underbart förutsägbart.. Allt är som det alltid har varit. Folk kan fortfarande inte räkna, kaffet smakar skit, frukten tar slut på fem sekunder - det är underbart....

På tal om underbart... Här om dagen slogs jag av en grej. Har fan inte haft nyktert (bra) sex på en evighet... Nu ska vi inte börja droppa namn här på bloggen... Ibland önskar man nästan att man var i ett tråkigt förhållande där man ändå kan tvinga till sig lite med hänvisning till paragraf §6 (§6 att inte idka sexuellt umgänge med sin partner minst ett par gånger i veckan är ett gravt lagbrott och kommer straffas enligt den övre delen av straffskalan.) 

Snart bowlingdax.... Och jag kan meddela att jag inte bryr mig om hur det kommer gå. Nu jävlar ska det deltas, inte vinnas. Helle, du har kvar min halva pava rödvin va? Den lär ju åka ner innan jag kliver ut på banan i min övertajt kjol som går upp till tuttarna... Btw, förstår förortsmänniskor sånt? Hög midja alltså? tveksamt... Bättre att ta ett par jeans, magtröja och guldkedjan samt spraya luggen.

Peace in the middle east my niggas! / Charlotte



Järvheden...

Kategori: Allmänt

Den 30 oktober.. är han på Norra brunn...ska vi dit...? Jag tycker...att vi starkt ska överväga detta...Vore ju såå jävla kul å se honom  "in action"   ...

Så va sägs ?

Kram Lillan

Kryssning 1/12 bokad

Kategori: Allmänt

Kära medresenärer, this is your captain speaking. or writing. any who.... malins omtalade kryss är nu bokad, bra initiativ Malin! För mer info, läs meddelande i gropen.

image372

Och kom ihåg, det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder.

/ Johanna

Ang. imorgon

Kategori: Allmänt

Jag jobbar ju imorgon....
Helena Eng har nycklar o Ni vet vad hon har för nr..Hör av er till henne när ni vet vilken tid ni kommer så hon kan dra hit o släppa in er!!
image371Vi syns imorgon mina små älsklingar!!
JH

En undran...

Kategori: Allmänt

Kommer hem slår mig ner med ett uppslag ur Cosmopolitan,, läser lite å fastnar såklart för dessa..
Ex 1. " Är en stor romantiker när jag väl fallit för en tjej kan jag göra riktigt knäppa saker för hennes skull. En gång när jag var förälskad skickade jag en flygbiljett till London så att tjejen kunde koma hit, & ja hon kom.."

Ex 2. "Jag älskar när du precis har börjat fall för någon och det enda du kan tänka på är när du får träffa henne igen. Att längta efter en tjej är något som jag njuter av, alltså själv känslan i sig.. "

Finns d karlar som gör sådant å känner så..?
Det är ju så att man någonstans undrar över var dem här karlarna som är  härligt kärleksfulla, som älskar å bara vaa en nära...å kela, gosa ..befinner sig.. för jag tror minsann inte att ja träffat nån sån ännu...( jo kanske fast utan min vetskap)  

Aa vet inte vart jag ville komma med detta men shit.. faan när ska nån köpa en biljett till mig..: )

Ses imorrn hos Jessa å Desperata..

Lillan

D var det värsta...

Kategori: Allmänt

här har ni jenny o c:o

Kategori: Allmänt

http://www.aftonbladet.se/malmolund/article845888.ab

//

johanna

Jag är en festis!!

Kategori: Allmänt

Efter att karln dragit på sig byxorna o gått bar det iväg till soffcenter med Larry o Jenny....Fan vilka schyssta soffor det finns där!!
Som tur va så lyckades jag låta bli att impulsköpa en...Bakis o grann som man var...Pappa hade mördat mig om jag hade köpt en med tanke på hur många gånger jag bett honom om pengar för att jag har brist på mina egna.......Iof..Kanske kan fråga Lisas farsa om han kan sätta in ett par lappar på mitt konto :)
Eller så rånar jag Jorks hästkonto!!!

Fan! Ni vet det där ögonblicket på bakfyllan när man tror att man ska spricka?! Man typ kallsvettas och mår inte bra liksom....Höll på o få ett sånt nu....Men det gick över....

Jag tror att jag är grym på att sjunga stämmor!!!
Kan sjunga grymt på den här låten....Va fan heter den??  Jo,, "How to save a life"... Och jag har liksom kommit på en stämma själv! Det betyder ju på något vänster att jag har ett öra för sånt...eller vad det nu är man säger...
Be mig sjunga någongång så ska ni se!!!

Fan..Måste duscha av mig igårdagen nu tror jag....Så ska jag försöka styra upp något ätbart med 1 ton kantareller....
Oj,,Skulle precis nysa....Men det blev inte som mina vanliga..Jag liksom lät lite som en häst...Typ gnägg!! Aja, coolt...
Vi hörs! Starkt jobbat Johanna!!!

Därför är jag lite skakig...

Kategori: Allmänt

Jag har fått någon vad det nu heter...
Det snackas ju så mkt om råttor i sthlm o att dem ränner runt i alla rör under jorden och snart kommer att äta upp alla människor o ta över världen....
Jag tycker mig höra konstanta skrap från toaletten... Har hört att det är en simpel match för dem att glida upp i ex. mitt toarör o komma upp ur toaletten.....Asså, jag måste komma ihåg att stänga locket... Fan, får sätta en skylt så att jag inte glömmer... Råttor är ju livsfarliga...
Dem går säkert o bär på en massa skit... Typ herpes, rabies, hiv o en o annan hjärtattack......JAG VILL INTE BLI SMITTAD!!!
Ursäkta gud eller nån!! Men jag typ hatar råttor!!!
image370

Jag har varit väldigt trött på morgonarna den senaste veckan också.. är säkert på att det har med gnagarna att göra.. Dem små äckelpottorna!!!

Fan! Ser fram emot att öppna en flaska vin ikväll...Jag har tyvärr en rosé... Vill ju ha rött! Om någon vill göra ett byte är ni hjärtligt välkomna!!!
Nu ska jag gå o borsta tänderna och ta mig till jobbet!!!
Morsning!!
// Jessica

Om Ni inte får tag i mig under kvällen och jag är spårlöst borta så är jag säkert på att det är råttorna som ligger bakom....

PISSJOBB

Kategori: Allmänt

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD ATT JAG SNART ALDRIG MER KOMMER JOBBA I EN JÄVLA KUNDTJÄNST. FYFAN VILKET JÄVLA PISIGT JOBB MED PISSIGA MÄNNISKOR MED PISSIG ATTITYD OCH PISSIG EKONOMI OCH PISSIG IQ SOM RINGER IN.

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ UTBILDNINGEN I SVERIGE NÄR FOLK INTE ENS KAN RÄKNA PLUS OCH MINUS?

PISS PISS PISS

Yadiyadiho!!!!

Kategori: Allmänt

Känner mig psykiskt hög!
Har duschat o skrubbat hela kroppen för att behålla värmen i höst.....Känns bra!
Har bryggt kaffe och haft i kanel....Känns bra! ( Ja, jag har gjort kaffe till mig själv)
Käkade torkade aprikoser igår kväll igen...Känns inte så bra!

Jag vet att jag, ett par ggr, har sagt att jag tror att jag vuxit ifrån det där med att dra hem killar o hålla på o äckla sig....
Och jag har säkert det...Men satt o läste alla gamla inlägg här och fick tillbaka den där känslan av att vakna upp lördag morgon, halvpackad med en främling i sängen och veta att han om ett tag kommer att ge honom en halvstel kram i hallen och köra en " Ha det så bra så hörs vi!"...Och veta att man aldrig kommer att träffa människan igen...Fan va gött!!
Chansen finns ju att han skickar ett sms någon fredag men det är ju bara att inte svara så fattar han läget....Att höra av sig själv är ju något jag har uteslutit från tavlan iaf... Då verkar dem ju bara tro att man vill ha något seriöst....O det känns ingen idé att styra upp något med en tomte man hittat på krogen....
Äh, det är inte så jäkla hett ändå... Usch egentligen...Nä,, det blir nog inget sånt ändå!! Nämen usch!!

Kl är nu snart kvart över 9..Börjar klockan 12.. Så nu ska jag dansa lite "egenkoreografi" här hemma.... Ska visa er någon gång.....
Puss on  kram!
Vad händer ikväll då? Blir det EN bärs på mest eller??

Jessica " den blivande nunnan"

mina bruds!!

Kategori: Allmänt

jaha.. hoppas det är bra med er alla.. jag har ju inte visat mig på huuuur länge som helst.. förlåt om jag är lite dålig just nu.. (mest jag som får lida ändå). sprang upp till elin idag och det var så skönt att se henne.. längtar efter er alla som jag inte träffat på ett tag och er andra oxå för den delen. . tänkte bjuda på en fika eller så i helgen iaf, vill ju att ni ska se lyan oxå..kanske på lördag.. (vi kan ju hålla trenden och vara nycktra!?). nästa fredag är jag klar för ett tag.. eller slipper iaf hysterin (tror jag). så mina planer är att vara full hela jävla helgen.. (jag har inte druckit en droppen sen 1sep) någon mer som är med!!? elin du måste oxå fira iaf!

fan asså.. har sett fram emot grays hela veckan och så kommer jag  hem precis till nio.. så inser jag att jag inte har femman!! aaah!! och nån jävla skit tv som motarbetar mig och inte går att ställa in.. a ja har ju sagt att jag inte ska kolla tv iaf..

nej nu ska jag hoppa in i the shower och sen klippa/klistra/fuska ihop ett arbete.. haha neeej jag ska forma det med mina egna små sönderarbetade hjärnceller...

puss på er

pelle

Min braiga lista

Kategori: Allmänt

Här är min lista över bra saker jag hunnit med på min lediga onsdag

1. Vaknade 07:40 av att jag var tvungen att gå upp på toa..Lyckades, tro´t eller ej, somna om till kl 09:30. ( Sov ut, alltså)
2. Duschade och tvättade håret( behövdes)..Bra!
3. Gick promenad till mammas kolombarium... Hade tyvärr ingen blomma eller något med mig så det blir väl ett litet minus men å andra sidan är det ju faktiskt tanken som räknas i de allra flesta fall.....Så det går väl jämnt ut på denna punkt...
4. Mötte Lisa och gick en promenad... Hann gå förbi Emmet i stureby. Bra för att umgås nyktra två dagar i rad...
5. Hämtade upp morfar i bandhagen och tog en promenad till bandhagen. På den här punkten fick jag anstränga mig mest.. Karln hör ju ingenting! i 30 minuter fick jag skrika för att han skulle förstå vad jag pratade om... Vår promenad tog 20 min.. Han är inte så pigg o kry som jag trodde....Bra gjort!

 Ringde pappa o frågade om pengar... Och att åka o handla mat till stackars Jessica som aldrig verkar ha mat eller pengar....eller kille......Han tyckte jag skulle ringa Jocke o fråga om skjuts... Gjorde det! Jocke ville inte.....
6. Lyckades få Jocke att få dåligt samvete över att han inte ställer upp för sin tragiska, fattiga, ensamma syster.....
7. Lyckades få pappa att ställa upp för sin tragiska, fattiga, ensamma dotter.....

Så nu är jag väl rätt lycklig....
Ska skriva upp allt jag ska köpa.....Älskar listor... Det är bara det att jag álltid glömmer dem hemma....

/ Ja, det här var Jessica!!

ÅRE ÖVER NYÅR

Kategori: Allmänt

vilka ska med till åre över nyår? kom igen nu!

http://areskutan.se/priser.asp

billigt, grymt kul osv osv

puss J-mo

Jag o Han= sant!!

Kategori: Allmänt

Idag kanske "mitt livs kärlek" var inne på jobbet!!!

Jag är inte säker...Jag kan ha fel.......Mycket fel.......Jag vet faktiskt inte ens om han var hetero.....Men jag tror det...Eller,,han var nog det..image369

Jessicas romantiska möte..

Vid 18-snåret glider det in en kille på 24-27 jordsnurr......Han tittar lite osäkert på tehyllorna.. Jag närmar mig o hoppas att en lätt vind av min parfym " Light blue" från DG ska nå honom....
-Jaha?! Vill du ha te, kanske? Undrar jag..
Han ler o ser lite klurig ut....Han får ur sig ett långdraget -Jaaa!
- Jaha?! Vill du ha svart, grönt eller rött te?
-Eh, jag ska precis försöka börja dricka te..
Så han frågar lite om skillnaden o så...Jag är ju självklart påläst o känner att här...Här är ett tillfälle att imponera på honom...
Hur som helst lyckas vi tillsammans hitta två bra teér till honom.... Våra blickar möts ett par ggr och jag liksom försöker överföra "Ta mig" med blicken..... Jag vet dock inte om det fungerade eller nådde fram ( Lisa! Du kanske kan snacka med någon från andevärlden o höra om han/hon vet något om hur tankeöverföring fungerar?)
Jag kände att detta möte snart skulle ta slut o kände att jag var tvungen att slänga ur mig något fiffigt....Jag kommer inte ihåg vad jag sa...Men det var nåt i stil med
 - Ja, nu ska du dricka svart te! Vafan!! Jerra H!! Har du inte lärt dig någonting under alla dessa år! Hoppas vi syns igen! Bor du i närheten! Snygg skjorta!
Han vet väl för i fan själv att han ska dricka svart te... Han är ju inte mongo!
Aja, jag ska be till gud innan jag går o lägger mig ikväll om att han måste komma in igen....( Lisa! Du kan väl höra efter om det med...Säg att jag kan hjälpa tanter över gatan i gengäld)

Man kanske inte är så långt ifrån kärleken ändå?!
Elin! Vår grej spricker ju om en dryg månad...Kille i okt!!! Vi får se helt enkelt..

Förresten Lisa!! Såg Magnus Carlsson idag!! Oj, hjälp! Nu kände jag att en ande var här.. Ni vet ett sånt därnt konstigt sus... Hjälp! ´Säkert bara för att jag skrev om Magnus Carlsson  o Lisa eller nåt!! Jag kanske också är mottaglig på nåt vänster...Men jag vill inte!!
// Jessica

Lennart...

Kategori: Allmänt

OKej hejsan...

Tänkte berätta om min söndag.. en kul dag..

Vaknar av karl... mysigt.. går från säng till soffa med täcket... mysigt... kollar lite på tv å sover lite till...mysigt
Åker å kikar på systrarna som spelar handbolllsmatch i högdalen... Far sedan hem till föräldrahemmet för en gemensam middag allihop.. mysigt
Blir serverad världens godaste söndagsstek.. mums
Sen flyttar vi oss vidare till "salongen" för att inspektera videon från Malins 20 års fest... bra sånginsatser där Jenny & Jessa... Sen e d lite blandade inslag av diverse resor..
Sen kommer En sälenresa upp som Systrar med vänner gjorde för typ 2år sedan.. å då kläcker Tobias (Annas kille ur sig)
- Anna, Lennart är ju i  Australien nu....
Tänker inte mer på det.. å sen så när jag sitter å kikar på videon så ...Va faan d e ju Poesi Lennart från Gotland....
E  inte världen rätt liten.. då känner ju dem varann...Hihi jag garva gärnet å berättar att vi suttit å haft eftergalej med dem på gotland... åå jada jada.. tycker att detta e så jävla komiskt...

Sen kom Jenna Förbi i den lilla röda å  vi drog till Helles Nya lya.. sååå jävla mysig... kände mig hemma  på en gång.. 
(Kollade på kort från "gangster" Perioden rackarns va kul d e å hur såg vi ut.....

Okej Pöss nu var d dags å luncha... ; )

GRATTIS HILDA!!!

Kategori: Allmänt

JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR, JA VISST SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR!!!!

HIPP HIPP HURRA FÖR HILDA IDAG!!! GRATTIS GRATTIS.. HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR DAG...(ALLA NI ANDRA ME),,,

PUSS PUSS /// jEN

Äntligen har vi ett skäl att umgås nyktra

Kategori: Allmänt

Det är nu bestämt att vi kommer kolla på Desperate tillsammans varje tisdag den här säsongen. Det går till så att vi möts hemma hos nån, käkar lite, fikar osv samt  kollar DH. Det är ett rullande schema som börjar nu på tisdag hos Elin. Då är det alltså Elins ansvar att baka nåt gott eller bjuda på krubb eller vad man nu vill hitta på. Nästa tisdag är det nån annan osv osv. På det här sättet kan vi umgås på ett naturligt sätt utan att alkohol är inblandat, fiffigt va? För er som tycker att det här låter som en dålig idé går det bra att ansöka om avslutat medlemskap i BC här på bloggen, det kommer genast att beviljas.


image368


pusselipussel / Johanna

Mysteriet till havs del II

Kategori: Allmänt

För att förstå Höken måste man först förstå hans förflutna....

 Det var en ljummen höstdag för 20 fågelår sedan.. Höken spanade som vanligt ut över kanten från boet för att se när hans mor skulle återvända med nya maskar. Den här dagen lutade han sig dock lite längre ut än vanligt och hans lilla klo förlorade greppet om grenen han balanserade på. Med skräck i ögonen såg han sig förtvivlat om och mötte vädjande sin broders blick. "Snäll bror, räck mig din klo annars är jag evigt förlorad!.." grät Höken. Men brodern bara log, lutade sig tillbaka och fortsatte måla klonaglarna med mammas rosa nagellack.


Sedan dess har Höken levt ensam i skogen, ingen familj och inga vänner. Visst, ett one night stand har han väl haft här och där efter att ha satt i sig för många jästa bär. Men inget varaktigt. och nu har ödets nycker fört honom till havs och till Robin.

Höken spänner sin ljusgula blick i Robin och.........

image367

fortsättning följer.......


/ SVT

HERRE MIN SKAPARE....

Kategori: Allmänt

20827-339

OK ÅNGEST...OJOJ DET HÄR KALLAR JA BAKSMÄLLA...

Hade kräftskiva med jobbet i går,,på råsunda...
kvällen börjar bra med lite vin o så...men sen oj oj... ja nådde toppen av fylla,,, har aldrig tidigare i mitt liv varit så plakat och vill aldrig mer bli det...

LÅngbord, kräftor sånghäften och en jävla massa nubbar... ja och min bordsdam hanna var riktiga svampar igår..helt seriöst vi tog 8 el 9 snaps på ca 50 min plus all aglas vin o öl man drack,, herregud när ska man fatta att man inte pallar dricka som en stor stark karl.?

Jaja, kvällen fortsatte och ja blev bara fullare o fullare..dansade som aldrig förr tog upp hela dansgolvet svängde mina lurviga som aldrig förr. men sen,, vi hade ett liveband som sjöng, när de tog rast sprang ja snabbt upp på scen grabba micken och börja sjunga högt o stolt med till låten på stereon...bryan adams summer of 69,,, hade några trogna fans som stod under o var impade... en av handläggarna sa att ja såg ut som en riktig rockstjärna där uppe... ja sen som vanligt kom mitt underbara hjärta o hämtade mej tack äskling!! ja ni anar ju hur bra ja mådde i morse när klockan ringde,,, JA VAR FORTFARADNE APFULL!

ja så kan de gå men kör man så kör man!!!  skål på er... ja o jenbär funderar på att ta en after work men ja tror ja bangar ur...

Båtmysteriet - NY följetång!

Kategori: Allmänt

DEL 1. Lurig kille


En intet ont anande Robin inväntar filosofiskt soluppgången med några burkar GIN i handen. Kanske står han och funderar över sin framtid och hur ljus den är.  Kanske funderar han över hur de som konstruerade Cinderella tänkte när de byggde 1000 likadana hytter. Det är ju omöjligt att hitta hem om man inte kört en Hans och Greta och lämnat ett tydligt spår av  tobak alternativt brödsmulor efter sig. Föga vet han att Höken strax kommer att attackera med full styrka.


image366

Fortsättning följer....

Vad tycker du om den nya följetången?? Diskutera i gropen eller på www.bc.blogg.se !


/ Johanna

Fan vad skoj jag har haft

Kategori: Allmänt

image365

Det här ägnade jag mig åt på torsdagkvällen den 13 sept.....
/ Jh

Inte så kul

Kategori: Allmänt

Skitdeprimerande inlägg...

Nästa månads utgifter....
Hyra= 4000
GASRÄKNING=1300
radiotjänst=500
skadeförsäkring=470
Comhem= har jag inte fått än men den brukar väl ligga på en 350-400 eller något..
mobil=450-500
A-kassa=360(tror jag)
El=Säkert en 350-400...

Är det något mer man brukar få... Förhoppningsvis får jag ingen hemförsäkring den här månaden.....

Räkningar på ca 8000...Sen är det ett åkkort på det...
Jag är återbetalningsskyldig till förskolan och får varken en hel eller bra lön från nya jobbet....
Förbered Er på att inte se mig på några veckor....

Det är nu ni ska sponsra mig.....

// Jessica

Ooops

Kategori: Allmänt

Alltså jag tänker inte ens kämpa emot.. Britneys nya är hur skön som helst... Speciellt remixen med TI.. Och hon samlar ju pluspoäng genom att inleda låten med den framtida klassikern "It's Britney bitch" hahahha... Vad säger man? 

Hennesw comeback på VMA:s var ju däremot mer tveksam.. Asså skyl dig kvinna.. Hon måste inse att hon inte är lika het som hon var för fem år sen.. Läste btw i aftonbladet (säker källa jag vet,,,) att Britney tror att hon kan bli osynlig samt att hon brukar gömma sig i din garderob och busringa till K-fed. 

Det sjuka e ju att man helst plötsligt har mer respekt för K-fed och hans megahit "popozao" än man har för the Britt-klitt. 

Anywho.... Jag kan bjuda på middag hos mig på lördag om det e nån som vill gå ut på stan och svänga runt. Jag ger det ett försök till =) och förväntar mig en ren anstormning av anmälningar.


pusseli pussel johanna

extra extra

Kategori: Allmänt

Till er som ska gå på Extra extra gäller följande information:

Inspelning 12 september 15.45-18.45  i SVT-huset, gärdet.

Vilka är det som ska med? Jessi, Emma, Elin? Jag kommer inte ihåg, jag har iaf 5 biljetter så det finns minst en över, vem e sugen?

Bekräfta hur som helst anmälan här....

Nu jävlar Järvheden, eller hur Tetra???

/ Reseledare Charlotte

Ett litet inlägg....

Kategori: Allmänt

Nu är det sånt väder ute när man knappt känner att det regnar men när man väl kommer in så är man helt blöt......

Igår blev jag kallad " dum blondin" på Mest.. Trodde inte att någon körde med den längre?!
En jäkla tjomme som snackade om att han var den enda mörkhyade som hade haft ett långt förhållande med  en svensk tjej.....Och att alla tyckte att hon var dum i huvudet och att det alltid är så med alla mörkhyade...Eller något! Då sa jag att jag inte höll med och bla bla... Då sa han att jag var ju en "jävla dum blondin"(??).. Dum? Njae..I visssa fall kanske.. Men blondin?? Nej,,, jag är fan mörkhårig med inslag av rött...Aja, han blev utslängd någon timme senare för att han stod o sov vid baren....

Ikväll kommer mitt favvoprogram...Singelmammaorna söker snubbar ni vet!!
Nu ska jag läsa i min nya tebok...Puss o kram!!

Elin...Använd kryckorna hela tiden nu så att saften försvinner från knät.....
/ Jh

Att vara vaken när ingen annan är det

Kategori: Allmänt

God morgon kära läsare....

Det verkar som att jag har lite problem med min dygnsrytm.. Idag (lördag) vaknade jag 04.00, klarvaken. Till att börja med vill jag då klargöra att jag igår rofyllt somnade in till Alias 22.00... Men det ursäktar inte att jag vaknar 04.00, springer upp ur sängen, gör lite te och läser DN.

När jag först vaknade och insåg att klockan bara var 4 och att jag precis missat alla fem-i-tre-samtal från diverse tveksamma kontakter, fick jag lite ångest. Inte för att jag missat samtalen utan för att ja, man vaknar ju lixom inte så tidigt... Först försökte jag som varje normal Svensson tvinga mig själv att somna om, men efter X antal varv snurrandes runt täcket frågade jag mig själv; varför skulle jag inte gå upp om jag nu är pigg? Varför får man inte gå upp 4 på morgonen om man känner för det? 

Ja säger ni, det e klart man får det om man vill det... Ja ja, i teorin. Hur som helst, jag kan rekommendera det varmt till alla.. Det är sjukt mysigt att vara uppe vid en tid på dygnet när alla andra ligger och knoppar... Bortsett från alla fyllon som är på väg hem från Spy bar då. Jag tände lite ljus, brassa lite rökelser, titta på solen som inte gick upp för att det är för molnigt.. Så länge det inte regnar nu när jag ska stå i kö för biljetter Sverige-DAnmark. Alltid trevligt att bilda kö tycker jag... Eller hur Jenny? Det var tom kul när vi köade till Stones för ett par år sedan, 15 minus ute och en termos blandat med 100 andra idioter. 

Frågan är dock hur jag ska orka vara uppe ikväll och gå på matchen följt av utgång? 


Mitt kaffe blev för starkt, ska jag göra nytt eller härda ut? 


PUSS PÅ ER ÄLSKLINGAR / Johanna Charlotte







 

Hepp, hepp

Kategori: Allmänt

Jaha seena sejjer..!!

Sitter på jobbet  å ORKAR faktiskt inte jobba längre. har faan vart här sen 8,30 imorse.. d e ju faan hela dan.. tycker att nån kan gå förbi å säga att jag ser ut att behöva lite xtra lång helg å skicka hem mig.. för jag har ju varit såå jävla duktig..
Fast d  e ju bara å inse fakta d kommer ju aldrig hända...om d mot alla odds skulle hända så får ni hitta på någe kul jag ska göö´...
Sitter å dödar facebook känns d som e inne var 3 minut o kikar om nåt nytt har hänt.. Jag tror seriöst inte att folk kan jobba särskilt mycket.. inte så många som loggar in... loggar ut.... loggar in... loggar ut...
Jag e ju mest online all the time.. vilket inte har så bra inflytande på mina arbetsuppgifter..men fuck it d e fredag eftermiddag å klockan är typ 10 i 4 klockan går sååå sakta...

pöss Lillan 

Trip down memory lane

Kategori: Allmänt

Det e bra härligt det där med att gå tillbaka i tiden... Eller ibland kan det ju vara riktigt obehagligt, men med dofter och smaker e det ju riktigt pleasant. Oftast då. Idag när jag var inne på ICA och skulle handla toapapper så snubblade jag över lite kellogs cornflakes och tänkte, varför inte?? Så nu sitter jag här och surplar kellogs med mjölk och hallonsylt.. Precis som man gjorde när man var liten.. Iof så käkade jag inte så mkt flingor hemma.. För mkt socker sa morsan och så fick man en dusch gröt istället... mums. Det jag ville ha mest av allt när jag var liten var kalaspuffar men om man käkade det skulle man antagligen dö av en sockerchock. Så det fick man ju inget.. Sedan dess har jag cravat allt sånt jag inte fick krubba... Som söta flingor och snabbmakaroner (inte tillsammans).. Snabbmakaroner vet jag inte varför vi inte hade... Det var nåt med att dom inte smakade gott och att sånt äter man bara i sossehem =) nej nu skoja jag bara... OK?? Hur som helst tvingades jag äta gammeldags stuvade makaroner vilket har lämnat ärr för livet. Det är därför jag alltid stuvar makaroner på fyllan. nÅn typ av ångest som yttrar sig blandat med dåligt samvete för att jag nuförtiden äter snabbmakaroner i skyddet av mitt eget hem (som egentligen inte är mitt).

mvh, johanna

Karlslokar....karlslokar..karlslokar

Kategori: Allmänt

Tjeeena tjejer...

Fick en fantastisk start på min annars VÄLDIGT trötta morgon....
Spatserar ner till blå linjen på T-centralen..(det är den här linjen som ligger längst ner under, underjorden... tror inte ni andra brukar hänga där men jag å Jenna gör det för jämnan) 
Iaf kommer ner till perrongen å banan är ju såklart försenad...MEN då ser jag typ VÄRLDENS å jag menar VÄRLDEnS typ hetaste rumpa.. damn ... å det är ju inte allt... 
Står  typ 1/2 m ifrån honom å när han vänder sig om asså  SHIT vilken Jävla glödhet Karlsolk.. sååå jävla Snygg.. !!!jag föll på en gång... tur å jag säger tur att jag har en bra dag idag ... han kolla in läget.. å ni kan ju tänka er resten lite små glimtar hela vägen tills jag skulle gå av.. å d sög ju för d gjorde ju inte han..

Men vilken dag... lever fortfarande på morgonens insident.. sitter just nu med ett fånigt stort leende på läpparna å känner mig rätt löjlig... men om ni visste vad jag fick vila mina ögon på idag så skulle ni oxå le precis lika stort som jag...

Ville bara att ni skulle veta.. å Jenna d kanske inte är såå jävla dumt å åka t-banan visst finnns d riktigt skurriga människor  men d finns ju även några fååå godingar...

Pöss Lillan

Sverige-Danmark på lördag, MEST?

Kategori: Allmänt

Hej hopp... Är det nån som vill käka burgare/ dricka billig öl/boka bord på MEST och kolla Swe-danmark på lördag? Säg till i sånna fall för det vill jag.

pyss / jork

sjukdag!!

Kategori: Allmänt



snörvel, hosta ont i öronen...jaha, då var det förkylnigsdags igen...atjoooo...host host..
fasen vad trist det är..första dagen de vill säga i söndags var helt ok att vara sjuk på, låg i sängen o var lite bakis och sjuk mysigt kröp in under täcket o så, men nu 3:e dagen börjar det bli lite väl trist, ingen vill träffas för att man smittar förståligt men trist!!!

det som kan vara skönt med att vara sjuk e ju att man får sova hur länge man vill,,,,dvs om man inte bor på stålbogavägen..va fan de har ju börjat med stambyte hos min granne , vägg i vägg alltså, det betyder att man vaknar ca 07.30 av att några jävla tomtar borrar, knackar, skrvar o låter som faaaaan....
man kan alltså inte ens få vara sjuk i fred!! varte detta land på väg!!??

nä, ok ja e jätte gad för hans skull att han kommer få ett nytt fräscht badrum,,,men allvarligt alla  HANTVERKARE,,
HAR NI INGEN RESPEKT FÖR OSS SJUKA?

Emma: hur går det för dej...? blev det lika illa som för mej eller har du blitt frisk?

O alla ni andra är ni friska o glada?, om ni e det så passa er för förkylningshäxan är tydligen på g  nu, harhört fler som ligger hemma som ja o mår piss!

så  varning till alla er friska,

Klä er varmt, sommaren e faktiskt över det e nu dags att sätta på sig varma ylliga tröjor långbyxor och skor som håller fötterna varma  ( det var det ja gjorde fel förra veckan tro ja, solen sken så ja satte på mej öppna skor, leggings och kjol trots att det var 5grdae ute,,, solen kan luras!

AKTA er för de som e sjuka..håll er på avstånd o använd munskydd om det e nödvändigt!

Kyss inga främlingar,de kan bära viruset trots att det inte syns på utsidan..

Fråga gärna den ni sätter er bredvid på t.banan el bussen om de känner sig sjuka, får ni ett JA, kliv av o invänta nästa buss el t-bana..

Hoppas ni alla klarar er från detta monster det gör en glad o livfull tjej till en tråkig och snorig grinunge!

ELIN;;, har du hört att de stänger av din t-bana linje i 5månader nästa år...! Bussar ersätter! KRÄV gratis busskort.

Puss på er alla mina nära o kära nu ska ja snyta upp en rullle toapapper till, tror ja har rekord på det nu, 3 !/2 rulle sedan i lördags, bra jobbat va???///// JENNY

Snyft....

Kategori: Allmänt

Vet inte vad det är med mig?

Antingen är det ett alldeles för tidigt klimakterie eller så är jag med barn eller så är det något annat sjukt....
Jag har fan gråtit hela dagen......
De första dropparna kom när jag kollade på höjdhoppfinalen.... Tjejerna blev ju så jävla glada när det kom över...O jag kunde liksom inte hålla tillbaka tårarna...Fan, nu kommer det igen......

Sen har de tydligen en långkörare på femman... "Brothers & sisters" har gått hela dagen, säkert 5 avsnitt.. Har säkert bölat 3 ggr i varje..
Funderar på o sätta på Titanic eller någon annan sorglig rulle så att man får tömma kanalerna ordentligt.....
image364

Nä, nu måste jag kolla så att inte Helena dör i sömnen.. Hon hostar ju som att hon ska spy.....
/ Jessica

Ett spöke på besök......

Kategori: Allmänt

image361
En okänd ande gör intrång i Jennys kropp... Vid detta tillfälle vet Jenny ingenting......Och Jenny känner sig troligtvis inte mer annorlunda än vad hon gjort för 10 min sedan, när anden inte fanns i henne.........

image362

Vi har precis sett bevis på att en ande/ett spöke tog sig in i Jenny helt utan känd orskak.. Jenny är vid tillfället oerhört skärrad...Kolla på na´bara!!! Stackarn!!! Men!!! Senare på kvällen..........image363

har Jenny glömt det olaga intrånget och dansar Markoolio-dansen på kroggolvet. Här tillsammans med Robin "Absintmannen" !!!! Var hälsad!!

// Jessica