BC - live the dream

Varning för "fula" gubbar

Kategori: Allmänt

Ohoj,,,
Stod å lagade mat o godan ro igår..  Hipp som happ så ringer d på dörren å där står....
 


En väldigt gammal gubbe... som börjar prata å drar upp en bibel..å efter kanske ja 2 minuter iaf,, så kommer d lite tyst ur munnen
- Jo vi på Jehovas vittnen......bla bla
Å va gör man... inte kan man dra igen dörren i ansiktet på´n han var ju inte av den yngre generationen,, så jag stod å lyssna i kanske 2 min till å när farbrbor ville börja pracka på mig olika häften såååå  meddelade jag att dem där kommer jag inte läsa iaf så tack så mycket men nejtack...Han gav sig ju int riktigt utan började fråga om va jag tror kommer hända med Jorden om vi fortsätter som vi gör..mmm ni förstår fortsättningen..
Aaaa när dörren väl  stängdes så hade ju pastavattnet iaf kokat upp..
Så bruds akta er för "äldre"farbröder som ringer på era dörrar..

Kram Lillan 

Grill och bira innan Desperate?

Kategori: Allmänt

Räknar självklart med sparsam uppslutning, men är det nån som tycker det vore soft att grilla lite vurre och ta en bira innan DH? image508

mat ikväll

Kategori: Allmänt

Tja,

Kan hälsa att det är rätt runt med mat i sturkan så jag rekommenderar folk som kommer direkt att ta med sig nåt eller så styr vi upp nåt. Men det finns inte så mkt mer än ris så ni vet!

Desperata på M-backen

Kategori: Allmänt

Chicas... Det är min stora ära att för första gången bjuda in er på Desperata hos mig. Pga av TV-brist har det dröjt ett tag, men nu har jag FF och då är ni välkomna till M-backen. Kom gärna lite innan och dra gärna inte direkt efter så kanske vi hinner säga mer än hej till varandra i reklampauserna.

Pis / jork

Imse vimse spindel....

Kategori: Allmänt

Spindelattackerna har nu spridit sig över hela Stureby och monstren börjar ta till mer lömska metoder för att skrämma sina offer...

Solen sken.... Hade precis ätit en ljuvlig frukost hos päronen. Hembakat bröd... Ost...Marmelad - hela kitet. Läser tidningen och sen är det dax att knalla till tuben och hem till hooden. Drar på mig jackan..... Drar på mig höger stövel....
image505

......Drar på mig vänster och börjar zippa upp dragkedjan när jag känner att det är någonting längst farm i stöveln... Det är inte hårt... Så det är inte en sten..... Halvmjukt... Vad kan det vara? Ska jag gå till tuben eller ska jag ta av mig stöveln och se vad jag skakar fram?.....

Tar av mig stöveln och vad fan trillar ut om inte en jävla källarspindel som beslutat sig för att bygga bo i MIN BOOT!!!


image506

Det var en sån där stor jävel ni vet. Fick panik och kastade ifrån mig skojäveln.. .Imse vimse kryper in under den och gömmer sig. Nu vet jag att jag måste agera fort och att jag bara får en chans. Missar man så försvinner dom jävlarna och då är det bara att vänta tills nästa attack.

Beslutar mig för att ta det säkra före det osäkra och tar på mig mammas mördartofflor och drar en snabb steppdans över min stövel. Känner hur det knastrar till och vet att jag har lyckats med operation imsevimse.

Men jag kan säga att mina stövlar ligger kvar hos päronen. Det kommer dröja länge innan jag vågar ta på mig dom igen....


Så... Think twice innan ni drar på er skorna - you could get scarred for life. (...speciellt du Lillan som har fullt hus...)


tjingeling..... / Johanna






piller piller piller

Kategori: Allmänt

börja bli ganska tråkigt/jobbigt med dessa tabletter, men men bara 2 dagar kvar att äta sebn får vi hoppas att det är borta så ja inte måste börja om med en ny 7dagars kur, .... då blir jag helt galen kan jag säga....

jaha vad gör alla mina små kycklingar idag då? jobbar pluggar?? jessi LYCKA TILL hoppas att allt går bra och att de älskar dej o säger  JAAAAAAAAAA!!! men klart det gör .... varför ens tvivla?!?

snart smäller det 2 dagar kvar till festen... shit kommer bli helt galet tror ja!! HAR DESSVÄRRE INGET ATT ha på mej än---..... var i centrum på lunchen försökte hitta ngn ny fiiin klänning, men hittade ingen... hade dock ont i magen så orkade endast kolla 2 butiker...... suck!!! måste ha ngt nytt..... kommer känna mej DÖÖÖÖ tråkig annars!! ngn som sett ngn fin klänning... hojta gärna!

idag e det lyxfällan... ja tycker verkligen opm det programmet.... de e faaan inte kloka de som e med där.....
jag vet att vissa tycker ja borde passa mej, men allvarligt ja e inte ens i närheten!!

hoppas ni alla har en underbar dag. ja menar solen skiner, medicinen snart slut, 2 dagar kvar till fest! 10 veckor kvar till semester, 29 dgar kavr till midsommar!!

puss o kram /// JENNY

LÅTAR TACK!!

Kategori: Allmänt

Snart ska jag dra på intervju...Är faktiskt inte nervös.. Jag är för gammal för att bli nervös för sånt där... Nära, men va fan... Har gått på sån där skit förr.... Varför ska vi välja dig? Hur är du att arbeta med? Bla bla....Det är bara att sitta o hitta på och försöka vilseleda dom!!

Aja, det blir nog bra! Jag är lite osäker på om jag hittar dit bara....Om ni har låtar på datorn!! Msn:a över skiten till Helena ikväll!! Hon har ju råkat radera alla låtar från sin dator....Annars blir det ganska ovarierande musik på lördag......

Ha det så bra idag!!!

Helena!! Jag dyker upp efter jobbet någon gång vid 20-tiden!!!
JH

Punktse läggs ner

Kategori: Allmänt

Skönt wakeup call man fick i morse... En av cheferna ringer och säger att punktse läggs ner så man behöver inte oroa sig om att gå till jobbet idag. Jaha.... Det var ju sjukt tråkigt att höra. Har haft hur kul som helst där även fast jag inte varit där så länge. Nu vill jag bara ha reporterjobb och det som finns på själva bladet är ju redigering. Var inne på AMS sida och kolla jobbläget för reportrar/redigerare... Haha 10 jobb låg upp i hela Sverige.

Ok då har jag noll dagar att jobba fram till 26:e juni. Känns sådär. Hur fan ska det gå ihop? Det blir till att slå en signal till banken.

/ JOhanna

Hej tjejer!!

Kategori: Allmänt

Yo!

Jag tänkte som så, att vi firar mig på lördag innan alla kommer till lokalen... Om Ni dyker upp typ vid 19:30 ist... Kan vi kanske ta någon drink o lite snacks då.... Johanna och Helena kunde inte närvara på tis, Lisa hade en massa grejer att göra  och jag skulle behöva den tiden till o förbereda mat och svara på frågor inför torsdagens intervju....
Så det blir ingen desperata hos mig...Jag kan ta den nästa gång...

Hoppas att det är coolt! Puss// Jessica

Glá moln!!

Kategori: Allmänt

Idag var det tydligen rökutveckling i västermalmsgallerian och jag missade skiten!!! När det väl händer något så är man inte där!!!
Aja, en annan gång kanske!!

Imorgon har jag fått i uppdrag att rita en kaffeböna till hemsidan på jobbet... Känner att jag har fått ett sjuuuukt stort ansvar!!!
Hur ska jag lägga upp det liksom? Ska kaffebönan ha ögon? Ska han/ hon vara brun eller ska man skoja till det med någon färg?
 Äh, detta måtte bli helt perfekt annars får man väl kicken.....Undrar om inte bönan ska sitta på toa o skita?! Det lär ju bli effektfullt!! Äh, fy farao!! ( Det här var ett skämt för Er som inte förstod!! Lär ju finnas nån)

Käkade lyxmiddag idag... Pasta med ägg och senap o ketchup!!! Det var inte så gott som det brukar och det bådade inte gott för badsäsongen att häva i sig skiten...Men men!!!

Äh, nu måste jag nästan gå o lägga mig...Har ju faktiskt en riktigt stor uppgift att ta mig an imorgon :)!!!!

Jessica

Jag o Helena var o kollade in lokalen imorse....Riktigt nöjd faktiskt...Bra grejer!! Syns där!!

wohooo ledig dag

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen med datorn stabilt placerad på ölkaggen. hade tänk gå upp och träna...MEN.
slut på kaffefilter - måste alltså gå utanför dörren. laddar hem nån pokerrulle nu. BRA. vad händer idag egentligen? ring mig om du känner likadant.

</ stork

HENKE ÄR MED I EM!

Kategori: Allmänt

image504

/ JORK

Forza!

Kategori: Allmänt

Tjenis penis... Här har ni en länk ni bara måste följa..... Kolla in när Totti Spotti sjunger tillsammans med italienska landslaget mm..

http://www.aftonbladet.se/punktse/article2463802.ab

/ johanna 

desperata..

Kategori: Allmänt

vi kan varar hos mig om ingen annan tog på sig den... vad vill ni ha??
puss så länge

Lägenheter

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit och kollat på 2 lägenheter, tvingade med Emma också. Sjukt dyrt är det att bo nånstans, men det skulle av hur skönt som helst att få en tvåa. Kollade på en mitt emot mig, den är redan uppe i 1,2 miljoner. Sen va jag i Hammarby Sjöstad och kollade, det va en hyreslägenhet, men 7600:- i månaden skulle dom ha! Ja, det blir ju inget helt enkelt, men jag tackar ja till den i Hammarby Sjöstad så kan man ju drömma ett tag. Jag och Emma mötte senare Helle i alla fall, körde in till söder och skulle ta en fika, klockan va åtta och då stänger tydligen alla Cafeér på Söder! Ett ställe hittade vi som hade öppet till nio. Jag kom ihåg när vi va sjutton och ägnade oss åt fikande varje helg i flera timmar, då kunde man minsann sitta ända in till natten!
Imorgon är jag ledig och har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra! jag har till och med ringt jobbet och frågat om dom ville att jag skulle jobba, men det ville dom inte. (Då har man i alla fall försökt) Ska bli hur skönt som helst,,,tror jag. Kan bli långtråkigt också...hm..jag vet inte..Jag ska i alla fall försöka träna och städa, det är planen!
Syns imorgon för ännu ett spännande avsnitt! Jag har hört rykten om att det är hemma hos Helle, men det kan vara lögn. Morsning! /Elin

Stor chans för fotboll dan efter midsommar!

Kategori: Allmänt

Nu har jag kollat up det här.... Och det verkar som att det skulle kunna bli kvartsfinal för sverige i EM den 21, fin tradition det där! 2an i grupp D (vår grupp) mäter nämligen 1an i grupp B då! Och chansen att vi vinner grupp D och går vidare är väl sådär. Går vi vidare blir det ju som tvåa efter spanien elle grekland, antagligen... Så då får vi alltså match dan efter midsommar! GRYMT! Skulle vi råka vinna vår grupp är det däremot den 22a som gäller.

tjyss på er / jo h anna

Enormus gigantus..!!!

Kategori: Allmänt

Så kommer hem.. e sjukt trött.. går på toaletten... ser någe i ögon vrån å e helt säker på att det e en sådan där ärligt hårboll - thgy som man kan få när mn tvättar... men nja d var ju inte riktigt det va... denna hår boll levde... å hade 8 ben.... får lite små panik sitter ju som sagt på taoletten,,,, söker snabbt med blicken efter någe å stänga in detta kryp med.. hittar aaa innehinke till apperskorgen... fångar den.. överväger snabbt om jag ska lämna den där men tar mitt förnuft till fånga å inser att det är ju värre OM jag skulle lämna den där å den in va däri morgon när någon kommer å tar ort den.. detta inser jag inte kommer på fråga.. så jag tar mig i kragen  å förin et papper under hinken,får för mig å vända paketet (vet inte varför) Å SJÄLVKLART SÅ TAPPAR JAG UT DEN..
Lyckas fånga den igen.. å lyckas få ut den på balkongen.. SKÖNT... däremot känns d som om d kryper på hela kroppen just nu.. daMN IT...
God natt bruds ..
vill ha karlslok...lr båda?

 

topp tre tråkigheter

Kategori: Allmänt

Jag bara måste göra en lista över topp tre tråkiga saker att göra.

1. Ta bort nagellack
2.
3.


Nej, jag tappade helt inspirationen efter nummer ett. Att ta bort nagellack är sjukt tråkigt. Finns det något tråkigare? Nej, inte om man ser till hur lång tid saker tar att göra.

Dammsuga - tråkigt, och det tar ju iaf 5 minuter - tänk dig att skrubba bort lack i 5 minuter. Trist.
Plugga - tar flera timmer (inte för elin kanske) - tänk dig att ta bort lack i flera timmar. Mycket trist
Skriva CV - tar ett par år - tänk dig att ta jobba lacken i ett par år. Ofantligt trist och skulle leda till amputering av händerna.

Okej. Bra. / Jork


FY FARAO FÖR HALSFLUSS

Kategori: Allmänt

FÖRSTA GÅNGEN... usch, började me lite huvudvärk i söndags, gick hem fr jobbet vid 12 i måndags, var helt yr, kom hem o la mej, 39 graders feber sov med små vakna ögonblick i 22 timmar... åkte till läkaren o fick diagnosen ska åta piller i 10daagar..

helt sjukt det går ju inte att svälja är så svullen i halsen helt galet... hoppas ni hade det bra hos emma igår, satan vilket jädra avsnitt alltså...

kram på er

ojoj...

Kategori: Allmänt

Nu ligger bloggen verkligen i cyberskugga. Folk orkar inte ens kommentera längre... Ska bli spännande att följa den fortsatta utvecklingen.

Mig och Elin hittar ni i medis där vi lapar sol och öl.

Mvh /Jork

fullproppad dag!

Kategori: Allmänt

Hola chicas!

Idag hade jag en dag packad med fotbollsrumpor. Hoppas ju inte som reporter den här veckan på sporten vilket är hur kul som helst. Har ju varit lite nervös över alla intervjuer med alla balla brursor... Men det gick riktigt bra, beror nog på att jag pluggat på ordentligt i helgen. Se där, plugget är inte över bara för att man slutat skolan - härligt. Först var jag på Bajens pressträff och spanade lite... Såg bla en lång Rami och tog mig ett snack med Tony G, bajens coach.. Sen snacka jag lite med karln nedanför som var hur trevligt som helst.. Måste säga att bajare överlag är ett bra avslappnat och trevligt folk! Inga stroppar där inte. Lillan - derby på onsdag 20.00 bärs innan med Basse och brursorna.

Hade
med mig en fotograf hela dagen vilket kändes fett lyxigt för en gröning som jag. Han var trevlig av sig och verkade ha varit med ett tag i gamet. Drog ett par rövarhistorier. På vägen ut till DIFs träning på gärdet stanna vi en snutt och tog en kaffe på kungliga båtsällskapets café eller vad det nu hette. >Väldigt glassigt och inget vi tjejer skulle bara trilla in på sådär. Snarare nåt för aNNA och frida, men sjukt slappt. Där satt porr-Martin från fråga Olle och stekte med glassiga pilotglas. Inga heta pumor i sikte dock till hans förtret, förutom undertecknad.

På difs träning snackade jag lite med två sköna brassar, Enrico och Quirino. Kan säga att Enrico verkar vara en glad prick och solen sken, har antagligen bränt mig. eller.... Vilken jävla idyll. Att komma till difs träningsplace var som att dö och vakna i Nangijala. Körsbärsträd i blom, grönt gräs, hästar som gnägga på, idel sol och fotboll.

anywho... Är sjukt trött nu och hoppas att artiklarna blev bra.. Är nervig såklart över vad chefen säger imorn när han läst skiten men hoppas på det bästa.

ses hos emmeth för lite desperado imorn. puss puss / jork

Forza!

20827-503

desperata!

Kategori: Allmänt

Hej min kära!
Tänkte att vi skulle vara hos mig imorn å glutta på hemmafruarna.
E nog hemma till sju så efter det är det bara å droppa in. 
för er som kör e d på selmedalsvägen 56 (parka längs med gatan e gratis annars kostar d 3 kr timmen på d platser som finns vid varje port, typ..) annars kommunalt, röd linje mot norsborg axelsberg gå till vänster å igen till vänster, innan tunneln mot torget sen e d nummer 56...  kod 5650.. om d e nån som kommer direkt från någonting å vill ha mat så säg till, så kirrar jag d!! (Har inget i min lilla kyl)
så syns imorn!
puss
emmet

no air no aiiiir

Kategori: Allmänt

Jag ooorkar inte höra den där jävla låten längre... Ändå sätter jag på den hela tiden och radio spelar den hela tiden...


NOOOO AIIIIR! jag får ingen air om jag måste höra på den där skiten en gång till.

image498

här ser hon btw inte så jävla stor ut jämfört med chris.


/ jollan no aiiiiiiiiiiiiiiiiir