BC - live the dream

Whatever man

Kategori: Allmänt

Åh nej, Stockholmare har utsetts till drygast i landet av Aftonbladets läsare.. I en nätomröstning vann sthlmarna en seger med 60 %, näst drygast är tydligen malmöborna medan göteborgarna inte är dryga alls.

( http://www.aftonbladet.se/vss/stockholm/story/0,2789,1032461,00.html )

ELLER HUR. Blir så jävla lack när jag läser den där skiten. Snälla, man anstränger sig som faan när man är utanför stan för att vara riktigt jävla trevlig, men på hälften av ställena får man ju inte ens en chans. Det räcker med att man öppnar käften så går folk därifrån "jävla 08".. Fyfan, det är resten av landet som behöver komma över sig själva. Om ni är så jävla avundsjuka kan ni väl ta och flytta hit och försöka klara er på ett riktigt ställe utan er jävla Robin Hood-skatt.

Och ja, jag är en dryg stockholmare, men utanför stan beter jag mig fan inte som det. Men ni jävlar vägrar ju ge folk en chans. Tänk efter innan ni skriker jävla 08 nästa gång istället.

Puss och kram, Johanna

Gotlandsresenärer...

Kategori: Allmänt

Alla som ska me till Visby, vilken tid vill vi ta båten? Den går 07.30 eller 10.30 och tar 3 timmar.
Tänk på saken, för snart e det dags att boka. Kram på er!  /Elin

Inget desperate ikväll!!

Kategori: Allmänt

Kunde knappt tro min ögon när jag flippa text-tv idag... Desperate är petat till förmån för nån jävla slutspelshockey. Är det någon som bryr som om hockey längre? Ok att alla brydde sig för typ femton år sen när vi var små. Då var ju landslaget hett och DiF hälsade på i skolan osv osv.. Men nu lixom? Det e ju bara bönderna som bryr sig om skiten, kan inte dom kolla på hockeyn på nån liten lokal kanal så vi andra slipper drabbas? Eller så kan public service ta över skiten och låta femman hålla sig till de sedvanligt liiiten mer oseriösa sakerna.


20827-40


Tack på förhand från, Ja gissa vem?

Fy fabian

Kategori: Allmänt

idag är jessica bakis. johanna mår prima och lillan är nypippad. gla fno på er! j ho var pryd igår, jag förde över min före detta prydhet till henne precis som jenny förde över sin slampa till mig. så nu är jessi pryd iaf, hon satt o snacka med en snubbe hur länge som helst utan att hångla eller pippa eller nåt sånt. hon är jättestolt. sen skulle dom byta nummer men jessi lät hälsa att hon antagligen inte skulle ringa. fråga mig inte varför. för hon ville ju ringa, men nu var hon ju pryd du vet.

GLÖM INTE ATT ALLA FÅR KOMMA PÅ JESSICAS PÅSKFEST DEN 7E APRIL. OM DU ÄR SNYGG, SEXIG SINGELKILLE ÄR DU EXTRA VÄLKOMMEN. MED BETONING PÅ VÄLKOMMEN.

nu ska vi till b-hagen och mata djuren.

......

Kategori: Allmänt

hej alla fina..
hm det här är min första gång.. oh det känns så läskigt och spännande..
jag vill medela alla att jag är singel.. och nu menar jag SINGEL på riktigt!! yeah, lagom till vår och sommarragg..
har ni oxå vår?..här är det läskigt härlig fredagsstämmning i solen..fast jag får ingen jävla helg måste skriva en mierda diskussion..hur som helst,, vem ska med mig på onsdag och dricka öl??? jag känner mig så redo..

Hallelulja!!

Kategori: Allmänt

image38

Hej!

Gla' S:t Patrick's day!

Kategori: Allmänt

20827-36

I förskott alltså... Imorn ses vi på Dubliners alla glada!

mannen...

Kategori: Allmänt

Jag hade näästan glömt hur segt det är att jobba när det inte finns nåt att göra. Och jag hade näästan glömt hur några sidor man egentligen har att surfa igenom.. Så om någon har nå kul sidor att tipsa om, var inte blyga.

Jaha så var det dax för st patriks day igen.. frågan är om man har repat sig från förra året? inte mentalt i alla fall.. men det e bar å tut o köre. btw, jag kommer att ringa hansson och påminna honom om att biljetterna till dublin är bokade.. enligt ök från förra året.

frid

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!

Kategori: Allmänt

Äntligen!!!!

image35

Lugnar favoriiiter

Kategori: Allmänt

Är det nån mer än jag som alltid undrat vad den där italienska låten heter med Laura Pausini? Den som dom brukade spela hela tiden när vi gick på högstadiet... Hur som helst så heter den iaf "Incancellabile" om det e nån som planerar att ladda hem den. Så nu vet ni det också!



20827-32

jorå satte...

Kategori: Allmänt

Ville egentligen bara lägga upp bilden... hahahaha

20827-31


till haavs tiil haaavs

Här har vi det bra...

Kategori: Allmänt

image32


Ser vi inte ut att ha det bra här??!!

// Jessica