BC - live the dream

Jobbe? Naj. Semesta.

Kategori: Jobb

Jag lämnar er med en tanke.

Viva las Vegas!

Kategori: Jobb

Jävlar skit! Nu börjar det bli riktigt brännhett. Fattar inte att jag åker i morgon. Fy helvete vad sjukt det kommer bli!
Och ursäkta för att jag svär så jävla mycket men jag kan lixom inte koncentrera mig på att hitta orden.
Orkar inte skriva någon lista på vem som får vad om jag skulle dö på något sätt, så ni kan väl bara kolla tidigare version om det skulle ske en olycka.
Tack för midsommar, det var grymt! Trist att det är över, men samtidigt är man redo för någonting nytt. Eller kanske inte. Jag vet inte, så kände jag innan iaf. Nu när det är över känns det skittrist att vi inte kommer vara på Ellas land något mer. Om inte Robin köper det vill säga, yeah right.
Tillbaka till Vegas. Vi ska bo på MGM grand som ligger där mitt på the strip, se nedan.
För att försöka hålla bråket på ett minimum har jag bestämt mig för att försöka bry mig så lite som möjligt, se exempel på dialog nedan.
Adam: Ska vi åka genom hela Phoenix på vägen till Vegas, trots att det ligger åt hell?
Gamla Johanna: MEN FÖR I HELVETE ÄR DU HELT DUM I HUVUDET JAG HAR JU SAGT ATT VI INTE SKA ÅKA DEN VÄGEN. FAAAAAAN!
Adam: Ska vi åka genom Phoenix på vägen till Vegas, trots att det ligger åt hell?
Nya Johanna: Ok.
A shit, wish me luck. Måste ändå säga att det känns som att Adam bjudit till de senaste dagarna och försökt kompromissa. Det uppskattas och jag ska göra detsamma.
Puss i luskan tjejer och var inte förvånade om jag kommer hem gift! Inte med Adam eller Robin dock.
/ Jork

ÅRETS ROLIGASTE NYHET!

Kategori: Jobb

Och det blir bara roligare ju längre man läser....
Jag kan inte sluta skratta. / Joyo

gilla gilla gilla

Kategori: Jobb

I går kväll fick vi upp en gillapuff bredvid sökknappen på Blocket. Sen dess har vi fått 400 nya personer som gillar oss, så himla kul! Ser fram emot att se det explodera i helgen!
Och om ni inte har gillat Blocket än, så gilla!
Vill ni höra en sjuk grej? Jag träffade en snubbe från montreal på gotland för ett par år sedan. vi bytte nummer och har inte hört så mkt sedan dess men jag har honom på fejan. han är en sån där person som reser hela tiden och verkligen lever livet, kör F1, flygplan och allt möjligt.
så jag maila honom på FB igår för att fråga om lite tips för las vegas. och då säger han att han ska dit ungefär samtidigt som mig! vad är oddsen?? fast han åker den 28 juni, vi kommer den 29 juni. Men nu snacka han om att ta några dagar extra, what the hell lixom. Det vore sjukt kul i sånna fall, han verkar ha koll på läget.
nej nu måste jag till jobbet.
jag är btw sjukt taggad på midsommar! idag visar klart.se 25 GRADER OCH SOL!!! snälllllaaaaa!
puss jork

Sol på midsommar!

Kategori: Jobb

/ Jork

TACK!

Kategori: Jobb

Tjejer tack för en super kul kväll i fredags.
Känns som om det var väldigt länge sen som vi sågs allihop men ack så mysigt det var!!

Kram på er;)

 

Lillan

Hurra för Helena

Kategori: Jobb

Grattis på din underbara dag!
Syns för regnet bara. Men du vet vad man säger..Efter regn kommer solsken! I detta fall tolkar jag in dig som solskenet!
Syns ikväll!
Puss JH

Sjung om studentens...

Kategori: Jobb

Asså jag sitter här framför datorn, tårögd. Viktor Rydbergs gymnasium har precis sprungit ut och en lastbil full med kids åkte precis förbi. Jag dööööööör! Fan vad kul det var. Lite längre fram stod en lastbil där alla var på väg upp på flaket. Haha kommer ihåg den stunden, jag kom faan knappt upp. Hade ju jeanskjol och den var lite svår att sära i.
Det är tamefasikes en av mina lyckligaste dagar! Skulle lätt pröjsa pengar för att få göra om allt igen och ha samma känsla i kroppen.
JH

FREDAG!

Kategori: Jobb

Välkommna till tallidsvägen för förparty och kalas för lillan och helena. Kom när ni vill!
Puss och kram,
26, snart 27

Fredagsfirande!

Kategori: Jobb

 Hello bruds! Jag tycker att vi borde kolla in sthlm LOVE. jag skulle gärna gå till strömparterren på fredag om ni har lust. Det händer ju hur mycket som helst i stan just nu. Carola ska sjunga på fredag kl. 22 oxå för er som är interesserande (och det är GRATIS). Frågan är om vi ska ses i någon park och grilla på fredag eller hemma hos mig. Eller om vi ska gå och käka (de som vill kan äta eller så dricker man bara vatten, öl, drinkar eller vad man vill).

pussar/
H


 
Premiär Strömparterren: Klubb | Premiär för Strömparterren: Klubb! Första kvällen av flera där över 70 DJ:s och artister står på, bakom och under scenen.

GRATTIS GRATTIS KÄRLEKSLILLAN!

Kategori: Jobb

Hoppas du får en underbar dag!
Puss/ helena

Gilla Blocket!

Kategori: Jobb

Tjejer!
Nu har blocket en facebook-sida! Ni måste gå in och stötta! gilla blocket!
www.facebook.com/blocket.se