BC - live the dream

Valborg med allt vad det innebär...

Kategori: Jobb

Hejsan hoppsan lillebror!

Jag har hört rykten om att det ska regna på dagen och klarna upp under kvällen eller nåt. Risken finns ju att det blir för kallt att slå sig ner på gräsmattan för en fördrink men vi får väl se.
Vad tycker nì? Alternativt att vi sätter oss på någon uteservering häromkring och tar en fördrink/föröl eller att vi inte gör det. 

Sen går vi upp, dricker oss gladare och fullare (alla som vill). Sen har ju Lilla kirrat bord på Café Opera vilket är helt galet bra! Och sen kör vi vidare med allt vad det innebär.

Ingen ville ta mitt jobbpass på lördag. Men jag lyckades byta så att jag inte öppnar iaf. Sen fick jag höra att Lördagen är som en Söndag så då börjar jag 13. Det är ändå ett helt ok utgångsläge även om det bästa hade varit att vara ledig.

Nåt förslag på vad jag ska äta till middag? Börjar bli riktigt hungrig!

Ses imorgon!

Sthlm Jazz bokat

Kategori: Jobb

Stockholm Jazz lördag 12 juni. Förutom Emma, Elin och Joyo kommer följande att närvara:
MISSY!
Och dom här lirarna som jag inte har någon aning om vilka dom är....
Karin Inde "Vad är det som händer?" (FAMILJ)
Samuel Hällkvist Center
Simone Moreno
Elin Larsson & Kristin Amparo
Chucho Valdés & The Afro-Cuban Messengers (CUB)
JOSÉ  JAMES & JEF NEVE (US)
JOHN SCOFIELD PIETY STREET BAND (US)
Jazzanova Live feat. Paul Randolph (DE/US)
Wayne Shorter Quartet (US)
Roy Ayers (US)

... men det blir säkert slappt!
Måste säga att jag tycker 500 spänn är ett skandalbra pris. Sthlm jazz brukar ju vara SVINDYRT. Nu får vi hålla tummarna för att hon inte avbokar som alla andra hiphopers.
Hollaaaaaaaa!

frutti tutti som dom säger

Kategori: Jobb

Brursor!
Nu är man tillbaka från konferensen på Sicilien. Det var så jäkla grymt. Bra mat, bra människor, bra sol, bra spa, bra sprit, bra skit. NU är jag så jäkla sliten. Blev typ fyra timmars sömn totalt på hela resan. Men det är kul att veta att man fortfarande klarar av sånt, grandma's still got it! Och det bästa är att alla var på hela tiden, det var ingen splittring alls utan alla var på allt hela tiden. Ingen som gick hem eller gick och la sig. Nu inser jag hur kul det är att åka på konferens om man åker med rätt gäng. Nu var ju jag aldrig på konferens med tex min gamla arbetsplats (nivetdendärsominteliggerhär), men om jag hade varit det hade det hade det säkert varit kefft.
Hur som helst. Ser att ni hade det gött ute på Ellas land. Mysigt! Och jäkla bra initiativ ni spånade fram. Kul att komma hem till bloggen och så finns det en spikad fredagskväll på cafe opera. Härligt, hoppas det står sig och inte skiter sig pga fan eller hans moster.
På lördag kommer min blast from the past Martin hit. Då är man tvättäkta date på någon tillställning någonstans som jag inte kommer ihåg var det var. Hans syrra ska gifta sig så det är någon svensexa på gång. Utgår från att det inte är den jag ska med på. Hur som, ska bli kul.
Håller på och letar lägenheter för fullt. Men shit vad budgivningarna sticker iväg. Måste börja kolla på billigare lägenheter. Och nu säger ju folk att man ska vänta tills räntorna går upp så att priserna går ner. Eller vad det nu var. Jag fattar ingenting. Fy fan vad jag önskar att ringvägen var all mine nu, tråkigt att plocka ut vinsten. Men icke.
Ser fram emot att ses på fredag!

Cafe Opera / Valborg / Galej

Kategori: Jobb

Hej hej hej!




Hoppas ni alla haft en super bra helg, våran på landet var grym. Både med och utan mushuvudet/bönan-levern.

Men iaf vi bestämde att vi till helgen för att fira in Valborg på Cafe Opera så är det dags för en utekväll med dans- alkohol och vad nu kvällen mer har att erbjuda.  
Jag har givit mig på att kolla upp vad ett drinkbord skulle kosta och detta i klass med vad inträdet skulle gå på så inget fancy- Pancy bara lite. Vet att vi är ute i sista stund med bordsbokning men man vet ju aldrig.

Schema att utgå ifrån:
Vi ses runt 19.00 för en fördrink ev i park vid solsken annars på annat hemligt ställe.
(Och vid sju ska man vara äten och färdig piffad)

Vi satsar på att komma iväg i tid så att vi faktiskt kommer in och inte står i kö = tröttnar och går hem, för det är ju inte särskilt kul.
Har säkert glämt en massa detlajer men Ella, Jessie & Emma ni får fylla i luckorna!

Puss på er och ta på er cowboy bootsen så kanske vi kan "slå klackarna i taket"

KRAM Lillan

In i askmolnet

Kategori: Jobb

Hej pumor!
Prisa vulkangudarna! Eyjafjallajökur (eller vad den nu heter) har lugnat ner sig och vi kommer iväg på konferens med jobbet. Flyget till Sicilien går imorn eftermiddag, förhoppningsvis flyger vi inte in i ett askmoln och kraschar. Det vore för jävligt, känner inte riktigt att jag är klar här på jorden. Men just i case så ska ni veta att jag har haft en underbar tid tillsammans med er och det har varit trevligt att lära känna er alla.
Hilda - du får mina Cypress Hill-skivor. Det är sex stycken, varav en på spanska. Tu saves du vet.
Jessica - i mitt kök ligger en skrynklig post it med ditt brödrecept på. Det är den första lappen som någonsin fått mig att baka bröd. Den vill jag att du ska ha, baka brödet och tänk på mig.
Helena - du får korten jag har från när jag var i barca första gången. Förstoringen med oss i rabatten är tidlös.
Lisa - mitt halsband som det står "believe" på är ditt, sorry att det inte står kärlek. och, något som skulle göra mig glad är om du går till vår papperskorg och tar en cigg och blåser röken åt mitt håll, dvs nedåt.
Jenny - hemma hos päronen någonstans finns min namnlapp från Shell, den vill jag att du syr fast på lillens första kläder. Hade jag haft en bil hade du fått den, nu har jag ingen så då får du min cykel istället.
Lillan - du får mina partyklänningar, jag vet att det kanske är lite för lite volanger för din smak. Men om jag slänger in mina smycken kan du väga upp det med lite glitter.
Emma - tre säsonger med Alias väntar på dig i min bokhylla. "I'm here, she's here - we made it!"
Elin - du får min soffa. Du kanske inte vill ha den, men du kanske kan ha den på din jättheballe.
From söder with love / Jorken

Livet på landet!

Kategori: Jobb

Hej alla tjejer!

Hoppas allt är bra med er och att alla har haft en bra helg.
Nästa helg tänkte jag och Jessi ta en helhelg på landet. Vi åker
efter jobbet/praktiken på fredag sen stannar vi hela helgen.
Alla som vill följa med är välkomna! Då vet ni var ni hittar oss nästa helg.

Kramar
/Elin

Hello bruds!

Kategori: Jobb

Hur har ni det i vårsolen? Jag har det bra och går min sista natt nu men jobbar ju sedan helg tyvärr.
Är det någon som vill komma över och hälsa på mig, pio och tjejerna imorgon kväll så är ni varmt välkokomna. vi kan bara hänga lite, eller käka eller något.
Jag ska gå en jätte promenad på dagen runt tre oxå om någon vill haka.

puss puss

Desperata

Kategori: Jobb

Hej tjejer!
Jag kan ta desperata imorgon om ni har lust att komma!

Kramen
Elin

HELLU..

Kategori: Jobb

Hej Hej!
Jag har haft världens skönaste dag och tänkte dela med mig av min dag.
Vaknade men tjejerna klädde på oss och käka frukost. Sen när de gick till dagis och skolan med pio. Jag tog en jätte promenad/jogging tur runt järlasjön. Sen åkte jag int till stan och skrev kontrakt på lägenheten!! Vi flytttar den 1.a maj. Varmt välkomna att flytthjälpa men mer fira med oss för vårt nya hem. Så var vi hemma hos mig en snabbis..  ;) för att fira..ni vet.
Och vet ni sen så har vi köpt en bil som vi ska betala och hämta imorgon!! en Audi A6 från 02. svart och snabb..
Gick hem och vila en halvtimme innan vi gick och hämta barnen. Helt fantastisk dag..
Någon som vill ha en lite blå minicykel? Jag la ut den på blocket men tänkte att någon av er behöver en cykel.
Någon som tar desperata imorn? Eller är det någon som vill ses iaf. jag är ledig hela dagen..
Puss puss puss
/helena

Aaaaaahhhhh!!!

Kategori: Jobb

Snälla snälla snälla, har NÅN ett jobb till mig... fy faan va jag inte vill vara där jag är,,, pest!

Är det ingen som känner nån som känner nån???

Kram Lillan

gött & blandat

Kategori: Jobb

Hej kära tjejer!
Vaknade 8.15 i morse, i'm so old. Men jag kan typ inte sova längre, är så van vid att gå upp typ 6.30 att min kropp inte pallar att sova längre. vilket iof är skönt, för då har man hela lördagen framför sig! najs!
käkade en grym middag hos päronen igår, kyckling szechuan (sjukt svårt att stava till). det var grymt gott, hällde i mig lite vitt vin och sen däckade jag gott på soffan.
blade gick igår, ahh, gamla hederliga wesley snipes. bra kille. men tyvärr orkade jag bara "kolla" en timme, somnade direkt på soffan.
har haft en grym vecka på jobbet, fått in många artiklar och så.. nu har jag däremot ett problem, jag blir ju som bekant så jääävla ful på bild. fan! och sen var det en tidning som frågade om jag hade nån bild på mig själv, jag försöker mörka och säger neeej.. och då säger hon till mig att ta en bild med iphone och maila. så jag gör det, och sen garvar hela kontoret åt att jag inte ser ut som mig själv på kort. tack tack, jag vet... vi ska iaf ta in nån professionell fotograf som ska försöka styra upp mig och ta några representativa bilder där jag inte ser ut som en jugge. inte för att det är nå fel med att se ut som en jugge, men ändå. kommer ni ihåg mitt passkort? det ser ut som jag klivit rakt ut från ett bosniskt potatisfält och in i bilden.
jag är förkyld! vad ska ni göra ikväll?
pusss /

Asså ärligt..

Kategori: Jobb



Hur bra är inte det här liksom?

JH

A men liksom ba...

Kategori: Jobb

Mmm alltså hur e leeeget?

Själv sitter jag på jobbet och jobbar ...såklart;) Åhh inte har jag någon lust med det alls..
Ingen som sitter och har ett kul inspererande motiverande & utmanande jobb i bakfickan???

Jag skulle när som helst hoppa på ett nytt jobb för ärligt så är inte mitt så jävla kul längre inte ens lite...
Men men hoppas ni mår bra och att vi ses snart igen, någon som har några planer inför helgen?

Kram Lillan

Desperata, desperata..DESPERATA!!!

Kategori: Jobb

Hejsan hallå hej.!

Tänkte att det var min tur och bidra med lite snask och så...
Är hemma från 7 och alla får så gärna komma:)

Kram kram Lillan

Någon som önskar någe speciellt?

Glad Påsk..

Kategori: Jobb

Det är sjukt när man har ätit så mycket godis och man ändå bara vill ha mer..
Hur har ni haft det i påsk mina kära? Jag har jobbat så det har varit lite synd men ändå ok.
Jag ska flytta!! Den 1.a maj ska jag, pio, almis och allicia få en engen lägenhet i finntorp. Välkomna att flytthjälpa och till inflytt fest! 

Finns det fortfarande intresse till att ses på tisdagar? vi kan byta till reprisdagen, söndag om det skulle passa brudarna bättre.

pussilusk!

Thank God it's friday, nästan

Kategori: Jobb

Hola mina fina chicas! Hoppas alla mår bra och att ni får lite ledigt i påsk.
För er som inte redan har hört ryktet så tänkte vi gå ut på fredag. VI surrade lite om att sitta hemma hos mig innan, men har kommit fram till att det är trist jämfört med att vara ute. Så nu ser det ut så här:
Kvällen kommer att inledas på Ljunggrens där vi sippar lite valfritt av vad det nu kan vara och lyssnar på härliga gamla klassiker av härliga gamla artister som får en att vilja gå ner i spagat. NU kanske vissa tänker, "men vi vaaaa ju där förra fredagen." Ja, det kan tyvärr inte hjälpas för det var så trevlig musik och häng att vi måste gå tillbaka. Och det är ju sällskapet som räknas. Och när det gäller pengafrågan så behöver man ju inte dricka extrema mängder sprit om man har det tunt i plånboken.
Sen har Mosebacke en klubb som verkar rätt skön som heter Rub-a-dub, och det är ju bara upp för backen från Ljunggrens. Jag uppmanar även alla att skriva upp sig här http://www.stureplansgruppen.se/sturepask för fri entré på Sture fram till 23.30, om någon nu skulle känna för det.
I got a feelin woooohoooo that tomorrow's gonna be a good night!