BC - live the dream

DEt var inte igår man bloggade här :/

Kategori: Jobb

Hej o HÅ! Gud va länge sen man bloggade här.. min egna tar min "blogg"tid, sen är det så att min kära son tar nästan all min tid. Inget ja klagar över dock.

I helgen ska visssa av er tjejer på SPA, är sååååå avis! fy vad underbart!" Ska nog unna mig ett eget hemma spa någon dag, jag fick ju saker till det av dig Lisa  efter ja fått Emil" SÅ det är nog dags snart :)

Solen skiner o det är fredag! Lovely!

Puss på er

 

//MAmmaJEn

Sjukaste...

Kategori: Jobb

Asså seriöst!

Jag mailade en snubbe via praktiken. Ville ha en offert på vad det skulle kosta att ljudanläggning och lite sån teknik till en idé vi jobbar med åt kund. Hur som, mailar den här snubben på företaget som hette typ nåt med ljud.
2 dagar senare har jag en friend request på facebook från en Patrik Norberg som jag aldrig sett förr. Så har han skrivit ett meddelande i samband med sin förfrågan där han kläcker ur sig att "Visst är sociala medier kul" "Jag brukar kolla upp folk som skickar förfrågningar här"....... Hallå???? Noll chans att vi kommer hyra av hans företag! + att han har en profilbild där han sjunger men mest ser aspackad ut.

En till sak som inte är samma sak men ändå en sak....för mig..

Idag frågade en på praktiken mig om jag kunde översätta en presentationen på engelska.... Hjärtat började slå och jag tänkte - Hur fan ska jag ta mig ur det här?
Jag körde på google translate men man måste ju finslipa en del. Innan jag lämnade över skiten så att en snubbe (snäll snubbe)  kunde kolla harklade jag mig och sa att Affärsengelska är inte riktigt det jag är bäst på. Sen typ skämtar hon (hon som sa att jag skulle översätta) om att jag hade använt google translate.... KLART SOM FAN JAG HADE! Va fan, får man inte det eller? Jag sa ingenting.....Jag är iaf stolt över att jag inte flippade ur utan att jag fullföljde översättningen.......

JH

Tack för i lördags!

Kategori: Jobb

Jag hade den bästa födelsedagen på länge, svinkul! Är superglad att så många hakade på och förgyllde kvällen. Jenny, uppskattar verkligen att du orkade komma förbi med lillfröt. Lisa, du var saknad!
Nu till en helt annan sak.
Tradera har fan snott vår kampanjslogan rakt av. Helt sjukt. "Vad har du att sälja" har varit Blockets slogan i ett par år nu - och kolla vad dom slänger upp på sin sida!
Och så här ser vår slogan ut...
Blygt. BLYGT!

Full som en kastrull..eller inte;)

Kategori: Jobb

Tack för en grym kväll i lördags, vilket galej Jorch, bra uppstyrt. Jag hade grymt kul och blev jaa minst sagt "lite" onykter.

Kom hem vid 05.45 det var inte igår det blev så sent - vaknade vid 11 fortfarande "aningen" onykter (nästan gåbar) Kände fortfarande smaken av "burger" rätt okej om man ser till nykterheten.. Käkade grymt goa Kycklingvingar på donken på väg hem vi fick dock endast 3 lite snålt minnsann men men det räckte gott och väl speciellt i kombination med en QP m pommes och en jätte läsk.

Tack för en überkväll alla mina fina tjejer!
Kul och träffa karlslokarna med

Kram Lillan