BC - live the dream

Tack, tAck TACK!

Kategori: Jobb

Hej ni allra finaste, bästaste vänner!

Vill tacka Helenia för det utmärkta förslaget att gå ut och äta och att det sen skedde på Back A Yard som var GRYMT är även det värt en eloge.

Så jävla mysigt och träffa er som var med igår och tråkigt att alla inte kunde vara med men det viskades om igår att det ev blir något nytt uppstyrt den 25 september så BOKA in redan nu så hoppas jag på att det kommer mer info från dom inblandade snart!

Puss på er idag är det Fredag och mucho mucho som är i rullning, men ha en grym helg om vi inte syns.

puss puss puss

Lillan

TJEJHÄNG!

Kategori: Jobb

Hej mina brudar!
De som kan och vill kan väl haka med ut och käka på torsad på jamaicansk restaurang! Ska vi säga 6-7? Ligger en jamaicansk på folkungagatan.. eller någon som har nått annar bra förslag?

Sen tänkte jag att om det blir fint i helgen vill jag gå på mosebackes årliga reggaegung.. Någon mer som känner sig sugen?

Stockholm Reggae Fest


Utomhus-scenen - 28 Aug 2010 - kl. 16:00


PUSS!
helena

faaaaaaan!

Kategori: Jobb

vaknade asförbannad i morse... FAAAAAAN! helt sjukt... är så jävla lack och jag vet inte ens varför. och NEEEEj jag ska inte ha mens. Kan den här dan bara gå över??
gick upp 6, gick till gymmet för att träffa PT kl 7. Träffar honom och då säger han att "kommer du inte ihåg att vi bytte tid till ons kl7, inte tis?" FFAAAAAAAAAAN! då hade man gått upp 6 helt i onödan.
BAAAAAAAAJS.
kan någon ta tag i den här dagen?
nikotinsugen är jag också.
FAAAAAAAAAAN!

balla balla balla! a

Kategori: Jobb

ÖH!
nu har jag efter många om och men lyckats boka tid för en trestegsraket. vad fan är en trestegsraket undrar ni kanske då? jo det är cellprovstagning, klamydiatest och nya p-piller. så går det när man drar ut på saker. men dom gör det ju inte lätt för en. hur fan kan det komma sig att man har varit förvirrad ända sedan man slutade gå till ungdomsmottagningen. är det inte någon politiker som har misslyckats hårt då när inte en jävel över 20 vet vart fan dom ska kolla sig?
jaja!
Lillan, hur fan var bröllopet? grymt säkert. nynäs havsbad är så himla fint, dom fick det säkert underbart. jag var där med syrran i vintras när det var asmycket snö och det var helt magiskt. vi satt ute i varmvattenstunnor och spanade ut över isen. magiskt i tell you.
Jessi, hur har du haft det egentligen? två/tre veckor med svärföräldrarna på öland. vad är hemligheten? hur pallar du? inget ont mot chrilles päron, men päron överlag. vem pallar sina egna päron eller någon annans så länge? mycket rosé va?
ha det gött så ses vi! eller antagligen inte, men kanske!

untz untz!

Kategori: Jobb

VAD HAR DU ATT SÄLJA???

Ehh?

Kategori: Jobb



följt av lite sminktips



Triss i bilder

Kategori: Jobb

Emma klär ut sig till man på donken för att kunna köpa extra mycket mat utan att skämmas.
Jag skrattade så jag grät när jag läste den här artikeln. Fy fan vad man försökte spela ball.
Okej, den här är inte schyst jag vet men den är sååå rolig! Jag har använt en app för iPhone som förfetar alla bilder.
/ anonym iphone-missbrukare

Två veckor i Thailand för 5200:-

Kategori: Jobb

Ja ni tjejer... Bokar man nu så är det fan mig billigt att flyga till Thailand under årets värsta helvetesmånad februari.
/ JORKEN

Party party..

Kategori: Jobb