BC - live the dream

balla balla balla! a

Kategori: Jobb

ÖH!
nu har jag efter många om och men lyckats boka tid för en trestegsraket. vad fan är en trestegsraket undrar ni kanske då? jo det är cellprovstagning, klamydiatest och nya p-piller. så går det när man drar ut på saker. men dom gör det ju inte lätt för en. hur fan kan det komma sig att man har varit förvirrad ända sedan man slutade gå till ungdomsmottagningen. är det inte någon politiker som har misslyckats hårt då när inte en jävel över 20 vet vart fan dom ska kolla sig?
jaja!
Lillan, hur fan var bröllopet? grymt säkert. nynäs havsbad är så himla fint, dom fick det säkert underbart. jag var där med syrran i vintras när det var asmycket snö och det var helt magiskt. vi satt ute i varmvattenstunnor och spanade ut över isen. magiskt i tell you.
Jessi, hur har du haft det egentligen? två/tre veckor med svärföräldrarna på öland. vad är hemligheten? hur pallar du? inget ont mot chrilles päron, men päron överlag. vem pallar sina egna päron eller någon annans så länge? mycket rosé va?
ha det gött så ses vi! eller antagligen inte, men kanske!

Kommentarer

  • Lillan säger:

    Hej hej hej



    Bröllopet var fantastiskt, börjar smått att återhämta mig. Starkt av dig att ta 3 i 1.



    Tycker det vore grym och träffas, vad sägs om att styra en "spontan" middag, kanske tacos typ på torsdag, alla brudar? kRAM

    2010-08-16 | 21:27:35
  • hele säger:

    JAAAA kan vi ses alla på torsdag?

    2010-08-16 | 21:34:21

Kommentera inlägget här: