BC - live the dream

Hösttermin

Kategori: Allmänt

Då var den här! Höstterminen. Vad fort det gick. Som vanligt. Vad har man gjort i sommar egentligen? Inte micket! Tältsafari i Halmstad och på Gotland, nästa gång tar jag med mig gummistövlarna. Juste får inte glömma att förstora upp fotot på mig och Uggla vid kiorren. Vilken höjdare! Med örkan eller vad han nu heter på Kickan kunde man kanske ha passat på, eller hur? Var det pinsamt att plåta eller Jessi ?

Så vad händer i höst då? På BC-fronten intet nytt! Nä det stämmer faktiskt inte för en gångs skull. Allt är inte samma lika. Hillary och Jelena har packat sina väskor och paddlat till Barca ännu en gång. Mycket nöje. Det blir säkert bra. Emma har börjat plugga sociologi, blir man Sos-kärring då? =) Om så är fallet kan du säkert få ta ett samtal eller tio med mina framtida snorungar. Damn. Elin rullar på ekonomi och design, coolt. Ganska, ganska så nice.  Vi ska käka mycket pastasallad i matsalen under bibblan, micket bra grejer. Nästa termin kommer Emmeth också, hon kan inte hålla sig. Vi har bara varandra.

Jessi rullar vidare på dagis, det funka? Kanske tretton eller. Blir det nå ungar snart eller? Det var ett djävla tjat. Inte bara från Jessis håll utan överlag. De biologiska klockorna har börjat ticka på riktigt. Men det kankse e micket snack också. Är det på riktigt någon som vill torka geggiga rumpor på heltid? Det har jag svårt att tro. Ungarna e söta när de håller snattran, men hur ofta är det ?

Lillan lagar mat. God mat men den smakar vi inte på tillräckligt ofta tyvärr. Men jag förstår, palla laga mat åt oss slynor när du gör det på heltid at Sjösidan. Mysigt värre. Hoppas du inte hittar nå lik i vinter. Sa jag att häxorna sparkar igång på söndag? Jag tror det iaf, vet inte om det e nya avsnitt. Man vet ju aldrig lixom. Time will tell, gud e god. osv osv. Kan du o syrrorna styra upp haket snart eller? Liljeqvists ska det heta och det kommer blir hur grymt som helst.

Tänk om jag skulle glömma nån när jag håller på såhär och skriver ? Våga skriva isär.

Lisa. Blir det nå Uganda eller? Blire deeee. Glad för din skull. Fram med ringen på fingret, det e det enda rätta. Ge honom inget innan du har stenen, en karat minst va! Inge smågrus som vi fick av Linkan och Fredrik, du kommer ihåg va? Söta kids ni kommer få. Känn ingen press eller så från min sida, jag vill inte ens sitta barnvakt så det e lugnt. Döp en unge till Jorken så e vi kvitt. För nåt.

Jenny. Ja vad gör du egentligen? Jag vet inte. Jo du rullar natt eller hur var det? Men sen då? Kommer du digga Shell för att sen dra till Thailand eller? Man vet aldrig riktigt med Jenna Jey. Hon går som hon går, kör som hon kör. Hoppas du får din bar i Thai-Thai nån gång, det vore ganska. Ganska så najs!

Så nu mina kära små sångfåglar. Lycka till höst med vad än ni tar er för.

Kom ihåg, Joyrschen loves you.









Borre Böj

Kategori: Vardagsmat

Värsta solen ute, värsta molnen inne. Borde flyga upp ur sängen, har bara lust att ligga kvar. Går med lätta steg till jobbet, känns som jag går i tjära. Massa brursor där, inga riktiga brursor här. Kunde fått gratis kaffe på PressbyrÅn, kämpar med jobbets.

Och nej, jag tänker inte ta bort din ränta din snåla jävel. Dra till Sandhamn och spela moderatbandy istället.

Bara en sån dag ni vet

 

SHARASTAFARI

Kategori: Allmänt

Aight brudar, då var det NÄSTAN sista kvällen på ett av alla våra äventyr. På order av Le Jorch så skriver jag nu i våran "blogg". Hade jag mer tid skulle jag kräva ett utömmande svar på vad fan blogg är för något, men okej då, ibland får man sluta vara sån besserwisser och faktiskt göra som man blir tillsagd. (och inte tro att man vet bäst hela tiden)

Jaha, då var det tre dagar kvar, tre, tres, drei. Jag är megastressad och vet lixom inte var man ska börja, med packningen alltså. Nu har jag äntligen städat lite så att Espen kan kånka sina grejer hem till mig och sköta om mormors hamster, Gabriella. JAAAA jag ska rensa buren innan.

Ingen tid för djupa, seriösa inlägg men nästa gång jag skriver är jag i Barcelona.

Hasta la proxima vez amores chicas

HIll

Gratiskväll....

Kategori: riktigt heligt

hejsan alla fula gulliga jävlar!!

Ikväll ska vi ut... alla.. ta me fan helt otroligt... har inte hänt på minst ett par år.. trevligt ska det bli iaf.. hoppas man klarar av kvällen utan att bli jättefull, ramla och annat skit... typ att brösten glider ut under linnet..risken är nämligen stor för det idag..helvet,,vad fan tillverkar dom för jävla skitlinnen numera,, man måste hålla på och snurra upp dom längs bh-banden... Aja.. tappat tron på samhället.....bussarna kommer inte i tid...systemet har inte öppet söndagar kl 17... då man kanske e som mest sugen... jag orkar inte längre.... men men ikväll ska vi iaf ut...alla....... om allt går som det ska.....

pussar och kramar//Jessica

Min morfar

Kategori: Allmänt

Min morfar brukade gilla svart kaffe. Nähä! Tänker ni kanske då. Det var det bästaste han visste i helaste vida världen. Kaffe som var så varmt, så varmt. Svart kokhett kaffe som mamma och pappa aldrig kunde dricka förens efter kanske tio minuter. Till och med varmare än McDonalds kaffe. Morfar brukade surpla och svepa allt på samma sätt som vi behandlar fatölen en varm (eller regning) sommarnatt. Eller vinternatt. Alkoholen diskriminerar inga årstider eller hur tjejer. Ibland doppade han en bulle eller fem i kaffet. Smaskade ordentligt innan han lutade sig tillbaka i fotöljen och la sina stora händer på magen.

Min morfar brukade ha rutiga skjortor på sig. Kanske är det därför jag tycker alla killar borde ha rutiga skjortor? Blå, röda, gröna och alla möjliga färger. I skjorta, shorts och hatt brukade han böka runt ute i rabatten hela dagarna. Morfar odlade egen potatis. Den var liten och sötare en den sötaste småländska potatisen. De kokades med en massa nyplockad dill och serverades direkt ur en jättekastrull. I morfars trädgård fanns allt. Äppelträd, päronträd, svarta och röda vinbär, krusbär, rabarber, jordgubbar, smultron, allt!

Allt en liten tjej kan önska sig. Allt jag kunde önska mig när varje helg under min uppväxt skuttade runt i Nordanbyns trädgårdar. Det var grymt. Men nu är man tydligen vuxen. Eller på väg ditåt i alla fall. Inget mer skuttandes i morfars trädgård. Men nu kan jag i alla fall dricka svart kaffe även om det inte är med morfar.

Börja aldrig en mening med men brukade Elsa alltid säga.