BC - live the dream

Veckans fråga

Kategori: Allmänt

20827-17



Kommer ni ihåg vad Svanen hade för email-adress på högstadiet? Ovan ses två ledtrådar, fast hon har nog liiiite större. Sorry E.


Rätt svar belönas med en insättning på 100:- till Erkans silikonfond i ditt namn.







Gott nylyly år!

Kategori: Allmänt

Nu är det ju faktiskt nyårsafton snart, så jag tänkte att det är dax att börja planera lite! Man måste ju vara ute i god tid om man inte vill stå där i Högdalen centrum med kidsen och spy.


Jag och Elin hittade ju biljetter till Barca över nyår tre-fyra nätter 1000:- ganska så bra pris va.. Tänkte höra om någon vill följa med men jag antar att ingen vill göra det, så jag skiter i att fråga. Vi kan ju sitta här hemma i nån glassig lya i typ Bagis och steka. Najs! En nyårsafton i hooden är ej att underskatta.


Eller så kan man ju gå ut! Jaaa. Hur kul som helst,  gå till nåt kul ställe runt Svampen och glida. Svinkallt och svindyrt.


Kan vi inte åka någonstans? Neeej, jag har inte råd. Men börja spara då, vi behöver bara ett par små slantar. Så kommer vi bort från skiten och festar som eliten.


"ut med skiten, in med eliten. nu kör vi tjejer!"

20827-16

Kategori: Allmänt

20827-16

Den här hör till inlägget!! Tog lite tid innan jag hajade!!
För övrigt vill jag bara marknadsföra en tjänst som jag utför i utbyte mot ett par hundralappar.... Jag städar och sjunger gärna!! Om Ni hör av er inom 24 timmar får Ni med ett litet hemligt paket!!

Bottenslam

Kategori: Allmänt

Frågan är hur låg nivå det är på Idol-deltagarna i år? När det var audition kändes det som att det var skitmånga bra med, bättre än vanligt. Nu är det inte en jävel som kan ta en ton. Eller jo, hon med långt mörkbrunt hår som sjöng ebba grön i fredags, och Danny måste jag väl säga för Elin och allas skull.

Men i övrigt, vad är grejen. Ta han rakade rockiga Johan som juryn gillar så fett av nån anledning, han kan inte sjunga. Vad e grejen? Vad hör de/ser de som ingen annan ser. Och kom inte och säg att jag har fel, för det har jag inte. Jag har aldrig fel =) nej men serry, han e helt slut. Han är årets  Stina eller eventuellt Jens, Stina var iaf charmig som fan. Men Jens var precis lika kass som Johan och han var kvar in i det sista, snälla rösta in fram den här sopan lika långt.

By the way fattar jag inte hur Nathalie kunde bli wildcard, kyligare och mer kalkylerande tjej får man leta efter. Leta upp närmsta färja istället, och ta med dig snygg-Erik.

Och ja, jag tycker att jag borde sitta med i juryn så det blir nån stil på det hela.

Peace!