BC - live the dream

Rädda ett träd, eller ett djur i jul

Kategori: Allmänt


Det verkar som att alla är fett inne på det här med julen redan nu.. Var och varannan mening avslutas med "... men nu är det ju jul snart" och då är allt frid och fröjd eller?? Tänk på hur hemskt vi har det här hemma i våra i-länder, allt är dyrt, det är hemskt att gå i skolan, vädret suger. Hemska hemskheter heter det.
Glöm inte att rädda ett djur eller nåt på www.wwf.se , men rädda hellre ett träd eller två för annars har inte djuren nånstans att bo. Har funtat på det där ett tag, om man ska gå med i wwf för ett par hundra och så får man deras tidning 4ggr om året. Och så räddar man världen samtidigt, det låter ju super.
Det är synd att man egentligen inte har nåt att gnälla över. Om man ser till den stora bilden så har man det ju rätt bra lixom. Det e ju så kul att gnälla och klaga på allt. Man får väl flytta nånstans där det finns nåt att gnälla över istället. Näää... SKroj bara.

20827-21

Elin är visst bingolotto

Kategori: Allmänt

Elin, din pryda #####!!
Erkänn!!
Erkänn att du kollar Bingolotto! Har gjort iaf. Annars skulle du omöjligt känns till hans kodord!!!
//Från en som står för vad hon gör(i nyktert tillstånd)

Läs och lär mina vänner!

Kategori: Allmänt

Rejäl ågren!

Finn ett fel!

Kategori: Allmänt

Finn ett fel!

Förlåt att jag tjatar

Kategori: Allmänt

Men seriöst. Kolla på bilden nedan och säg att det inte är värt att satsa allt för att komma bort och slappa lite? Jag vet, det är omöjligt. Du har inga pengar. Det går inte. Men faan. Hur kul är det att plugga? Skit i det, så länge du klarar kursen så. Och om du inte gör det så går det fler tåg. Och visst går det även fler plan till solen, men hur länge kan du vänta? Kommer du att överleva länge till? Du blir ju inte yngre direkt.


20827-18

Medeltemp Thailand December: 30 grader
Medeltemp Stockholm December: 4 grader



Nej, jag skoja

Kategori: Allmänt

Nu fick jag dåligt samvete...det e ju inte alls ni!  Jag får helt enkelt stå för att jag var omogen för 10 år sen, men det va ändå inte jag som fixade mailadressen även om jag accepterade den. Jag måste plugga nu.....ovanligt...