BC - live the dream

Svampdags.....

Kategori: Jobb

God afton alla skogsmullar!

lördag förmiddag bär det av mot Nynäs skogar!
Ta fram korgarna och gummistövlarna och häng på!



Nä, men lite research innan vi far vore på sin plats om ingen kan det utantill.... Det skulle ju vara kul om man vi fick hem något i ätväg....

Färdiga resenärer är:
Johanna Wilkens
Jessica Holm


Anmäl dig innan fredag!
Vi hörs!
JH

kryssning

Kategori: Jobb

Hello!!
Jag kollade båten den 6.e nov och det verkade ganska fullt.. finns 2 bädds hyttar för 1300.. men det brukar u bli ledigt lite närmare va?

puss..
helena

Kärlek

Kategori: Jobb

Klaaaaaarvaken!

Kategori: Jobb

Nu har jag precis ätit blodpudding! Har haft mycket blodpuddingsnack den senaste tiden så jag är käkat det 2 hela gånger. Gott!

Snart ska jag göra kaffe tänkte jag. Ska försöka träffa min karl ikväll.. Det blir inte så ofta pga att jag hinner decka innan han glider hem på kvällarna.. En stor kopp med kaffe och mjölk. Skulle vara gott med någon kaka till dock... AJa, jag hittar nog på något....



Det kliar i min hårbotten!!
Hej svejs//JH

Ang. Kryssning

Kategori: Jobb

Hej tjejer!
Jag har pratat med Frida och hon ska åka på kryssning den 6e nov med ett gäng på 80 pers. (Eller 80 pers är inbjudna sen vet jag inte hur många som kommer åka) De ska åka med Cinderella. Jag tänkte att det vore ju kul att åka när så många andra folk ska åka. Eller vad tycker ni?

Pussen och Kramen!

Elin

skönt att det var mulet i dag.

Kategori: Jobb

Tack för i lördags tjejer! Jag hade askul, berns är faktiskt riktigt bra! Följde med nån 45-årig konstnär hem och drack te - ja vi drack faktiskt te. Vilken borre, han brukade tydligen inte ligga runt men ville gärna ta en kaffe någon dag. Herre gud. Men jag hade askul, vi var på spy bar till 5 när dom stängde.

Det här måste vi göra om snart igen! Jag tar nästa middag någon gång i oktober.

Imorn ska jag gå introkurs hos Lärarjouren. Hmmm... Och på onsdag ska jag klippa om traktorfrillan. Och NU är det svenska hollywoodfruar!

Kvack kvack på er / stork

Är det skördetider eller?

Kategori: Jobb

Var ju hos frissan i dag... Borde fattat att nåt var uppe när jag bokade tiden i går för det var lixom: "... ja, nej men vi hinner.. det fixar vi". Så dom klämde in mig när dom egentligen inte hade tid för klipp och sling. slingor gick bra, men sen hade hon ju typ 15 min på sig att klippa mitt hår, klippa upp... Och det ser ut som någon kört en traktor över mitt hår. helt ojämnt där bak, ser för täskigt ut. när hon var klar visade hon inte ens hur det såg ut där bak, men jag tänkte ju inte på det eftersom att dom alltid brukar vara asbra i huddinge där jag klipper mig. sen kommer jag hem och ser skiten. ringde upp direkt, men dom stänger ett på lördagar och hade väl gått hem för att gå loss på chipsen. ska ringa på måndag och då ska hon få smaka.



/ Jork

LÖRDAG!!!

Kategori: Jobb

Yo yo yo!!

På lördag då, jag bjuder alltså på middag, så kom inte mätta!!
Det blir inte rålyx men det är vi väl ok med!  Ska försöka slänga ihop någon veg. variant till dig, Helena.. Eller du käkar kött o grejer nu eller hur ligger det till?

Kom när ni vill! Middagen serveras 19:15 men ni får gärna dyka tidigare... Ta med er mycket att dricka för vi måste bli rejält packade....Vi är så pass gamla att vi vet att det inte blir kul annars.

Hur som... Har börjat att läsa grundläggande försäljning i skolan...Tydligen ska man öva på att förhandla i alla situationer. Så jag ringde upp min elleverantör Vattenfall. Försökte tynga på att jag får bättre priser på kwh-pris hos typ Din El... Aja, hon babblade sönder mig och jag sa att jag behövde betänketid... Men faktum är att vattenfall är billigast på 3-årsavtal så jag behåller dom och känner mig därmed nöjd med min usla insats till att byta leverantör....

Nu ska jag steka ihop lite middag... Får se vad jag kör på idag...Igår att jag så jäkla äckligt mat.. Det kunde ha blivit gott men jag blandade i för mycket skit...

Receptet för er som är intresserade:

Stekte strimlad vitkål i olja.
Hackade en längd purjo
Hällde i lite rött vin
La i lite gammal pasta från lunchen
Här kommer det- blandade i gorgonzolaost.... FY FARAO vad maten smakade spya sen..
Jag ska göra ett nytt försök någon gång men då skippa osten..
serverade med kyckling...

Nu slutar jag innan det blir mer onödig fakta....

Adjö
Jessica

Kvack kvack - är det någon hemma?

Kategori: Jobb

RIP Patrick Swayze

Kategori: Jobb

Medsystrar.. Vi måste hedra mannen med the moves. Filmkväll med dirty dancing tycker jag!


 

/ Jork

Älskade stockholm

Kategori: Jobb

Vet inte om jag har lagt upp den här förut? Äh, den är så jäkla fin så den tål att luftas igen. Knäppte den när jag gick över skanstullsbron förra hösten/sommaren eller nåt sånt.




/ Jollan

The truth is out there

Kategori: Jobb

Btw så köpte jag inga kläder ö v e r  h u v u d   t a g e t! Helt sjukt, men jag kände ju att jag ville hålla i plånkan och att kläder inte riktigt är en prio i dessa tider. hösten runt dörren, lågkonka och allt det där. köpte däremot en massa böcker och blev stoppad i tullen. bruden som kolla igenom min väska verkade sjukt msistänksam mot att nån som jag hade så många böcker i väskan.

..what's your business here in london?.. (dame edna spänner ögonen i mig )

tourist.

... bought a lot of books?.. (edna börjar bläddra igenom alla böcker för att se att jag inte smugglar med mig ritningar över london hem)

yes.

... how often do you come to london to buy books?.... (hon bläddrar vidare och börjar smågarva när hon inser vad det är för sjuka böcker jag har köpt. en handlar om ghost busters, en om profetior, en om de fyra elementen och häxor, ett par om vampyrer, ja ni fattar grejen... )

eh.. not so often?

hon släppte iaf igenom mig och jag fick med mig alla böcker hem. vilken tönt man är.

köpte en klocka också, rätt cool tycker jag. (ursäkta skärpan)




Här har ni en annan fin sak som jag köpt på nätet:



YES, NI HAR HELT RÄTT. JAG ÄR EN NÖRD!!!


Puss i tefatet! / jork

 

 

 

London calling

Kategori: Jobb

Jello! Nu har jag kommti hem från London. Hade det hur bra som helst, mkt promenader för sånt gillar jag. Första dan gick jag så jävla mkt att jag seriöst trodde att min hälsena skulle gå av. som djurkyrkogården ni vet, när gubben sitter på sängen och ungen ligger under sängen och snittar hans hälsenor som fiskfilé. ganska, ganska så svårt att svårt att gå sen.

var på flera marknader bla notting hill och camden, varav den senare är riktigt festlig. mkt hokus pokus, neonstrumpor, tatueringar och sånt. såg flera skyltar med help watned och övervägde för en sekund att kränga snökulor till turister i london ett tag, men kom på bättre tankar.

Lyckades inte gå på musikalen dirty dancing den här gången heller. nästa gång så är det fan ett måste. rullade in på ett museum eller två, tate modern var ok. men modern konst är egentligen inte min grej, seriöst. om det ser ut som något man kan göra själv så är det fan inte konst!!!??? ELLER?

Nu är jag tillbaka på ringv, mamma o pappa är här och ska hjälpa mig sätta upp ett badrumsskåp. shit, det kommer bli krig. snart börjar väl morsan polera taklamporna. i kväll käkar jag middag hos astrid, lite annat löst folk skulle också komma dit, varav två nykterister. sätt mig inte bredvid dom, för jag är mkt skeptiskt mot sånt folk. dom kommer lixom bara sitta och kolla in förfallet som sker glas för glas. men den bjuder jag på.

todelo! / jork

OCH NI SOM INTE GÖR INLÄGG, KOM IGEN NU!



Fett......obra..

Kategori: Jobb

mimmi pigg



Ja, va fan gör man när man inte ens har råd att ha smör på mackan?
Kom på att faktiskt måste bestämma mig för vad jag ska vara på maskeraden på lördag med tanke på att jag jobbar imorgon och tiden till att sy en dräkt inte existerar.

Drog till skrattkammaren efter föreläsningen. Fick syn på ett par rejäla öron och en snok. Greppat! Kostade 69 kr. Lite i överkant men va fan! Ska ta ett par pralinhandskar från jobbet och sätta på knogarna. Mimmi pigg har ju det, för mig i okänt syfte.. Hon kanske är rädd att få svininfluensan!

Igår hade vi kick-off eller va det nu heter.. Jag deltog seriöst och dansade afrikansk rump-dans med en tjej på stan. Vi var tvugna att dokumentera det med en videofilm pga av tävlingens regler... Och nu visar det sig att vi typ ska ha filmvisning på måndag så att kan se varandras filmer... Jag levde mig verkligen in och stod och smiska mig själv i arslet samtidigt som jag försökte skaka rumpan i takt...PÅ DROTTNINGGATAN...OCH jag var inte full!!!
Jag kommer bli förnedrad!

Nu ska jag snart på fredagspub i skolan! Ölen kostar 20 kr så det blir kanoners..

Puss i röven på er mina små bajsungar!!

Hej tjejer!

Kategori: Jobb

Hur mår ni allihop?? Jag tycker det känns som vi ses mindre och mindre.. vi måste bättra oss.
Vad gör ni imorgon, onsdag??

pussar

Helena

Nytt face...

Kategori: Jobb




Trodde jag köpte en ansiktsmask. Tydligen inte! Det var ett jäkla ansikte man skulle dra på sig.... Aja, festligt värre!!

För övrigt så har "ensam mamma söker" börjat!!!! Så festligt program!!

Ensam o skör...

Kategori: Jobb

Asså idag har jag redan gråtit typ 5 gånger.

Gång 1: Tror att det var när jag kollade på nyhetsmorgon och det var en snubbe som skrapa triss o vann... Asså det var så sorgligt för han hade typ inget jobb o grejer.

Gång 2: Nyheterna kl 11:00 ungefär... Victoria Svensson typ grät för att Sverige hade förlorat. Bryr mig inte egentligen men det blev sorgligt helt enkelt.

Gång 3: Tänkte på att Lisa kan se! Hemskt fint när man tänker efter! Hon vet vad klockan är o grejer!

Gång 4: Jag grät inte men jag kunde ha gjort! Tyckte synd om mig själv när t-banan inte gick när jag skulle till jobbet. Ingen vill släppa på mig på bussen. Blev väldigt ledsen och kände mig skör.

Gång 5: Har inte kommit än. Men jag har typ en massa saker att gråta över. Ex. att min mens aldrig försvinner. JAG BLIR GALEN!!

Aha, där fick jag svaret på varför jag är så känslig! Fittmensen! Asså nu börjar jag typ gråta igen...Fy faán.
För övrigt så läste jag vår historia i den här bloggen från 07. Höll på att garva på mig! Gör det ni också!!!
JH

Kontroll

Kategori: Jobb

Tja!

Har kollat upp Birka!

Jag får det till att 2 st 4-rumshytter går på 1575 kr st. Alltså tot. 3150 kr/6 pers.
Än så länge är vi bara 6.

Jessica
Jenny
Johanna
Emma
Lillan
Elin ( troligtvis)

Alltså 6 personer. Det blir så mycket som 575 kr per man. Trodde inte det skulle bli så mycket. Vad säger ni?

Helena vet inte hur hon jobbar och Lisa ska till Katrineholm på födelsedagsfest....
Kommentera danke!

ett skepp kommer lastat med höstvärme

Kategori: Jobb

lite varmt ute i dag va? bra grejer.

nu ska jag käka middag på la cucina med familjen, farsan fyller år och jag & syrran har köpt något så ovanligt som en whiskeyprovning från liveit.

i dag när jag var ute och promenerade fick jag lust att paddla kanot. vore inte det kul??

puff puff / jorken