BC - live the dream

London calling

Kategori: Jobb

Jello! Nu har jag kommti hem från London. Hade det hur bra som helst, mkt promenader för sånt gillar jag. Första dan gick jag så jävla mkt att jag seriöst trodde att min hälsena skulle gå av. som djurkyrkogården ni vet, när gubben sitter på sängen och ungen ligger under sängen och snittar hans hälsenor som fiskfilé. ganska, ganska så svårt att svårt att gå sen.

var på flera marknader bla notting hill och camden, varav den senare är riktigt festlig. mkt hokus pokus, neonstrumpor, tatueringar och sånt. såg flera skyltar med help watned och övervägde för en sekund att kränga snökulor till turister i london ett tag, men kom på bättre tankar.

Lyckades inte gå på musikalen dirty dancing den här gången heller. nästa gång så är det fan ett måste. rullade in på ett museum eller två, tate modern var ok. men modern konst är egentligen inte min grej, seriöst. om det ser ut som något man kan göra själv så är det fan inte konst!!!??? ELLER?

Nu är jag tillbaka på ringv, mamma o pappa är här och ska hjälpa mig sätta upp ett badrumsskåp. shit, det kommer bli krig. snart börjar väl morsan polera taklamporna. i kväll käkar jag middag hos astrid, lite annat löst folk skulle också komma dit, varav två nykterister. sätt mig inte bredvid dom, för jag är mkt skeptiskt mot sånt folk. dom kommer lixom bara sitta och kolla in förfallet som sker glas för glas. men den bjuder jag på.

todelo! / jork

OCH NI SOM INTE GÖR INLÄGG, KOM IGEN NU!



Kommentarer

  • helena säger:

    vad då jobba på en häxmarknad låter ju fett

    2009-09-12 | 20:26:07
  • Lillan säger:

    Åhh riengvaegen...Hemma, exakt HUR skönt är detta?

    2009-09-14 | 13:07:28

Kommentera inlägget här: