BC - live the dream

Att anlägga en brygga

Kategori: Allmänt

Fråga: hur många tjejer och hur många timmar krävs det för att få upp ett partytält?

20827-15

Svar: Omöjligt att fastställa, kan inte räkna så långt

Jävla bidragsfuskare

Kategori: Allmänt

Fan vad lack man blir... Här i Sverige har vi ett jättebra system och skyddnät som finns för dem som verkligen behöver det. oCh då är det självklart att en del jävla slöa människor ska passa på och utnyttja det. Palla söka ett jobb när man ändå kan sjukskriva sig hur lätt som helst eller bara samla a-kassa. Enligt försäkringskassans senaste rapport kostar bidragsfusket drygt en miljard kronor, en MILJARD.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=574688&previousRenderType=6

Fatta vad dom pengarna skulle kunna göra för rätt personer, istället för att betala chips och bärs åt nån jävla slappare som inte orkar jobba. En miljard skulle istället för att gå till fel personer ge tusentals mer per år till dem som behöver dem. De som inte kan jobba eller behöver bidrag av olika slag.

Jag blir så förbannad. Jag förstår inte varför människor gör så. Eller det är ju det jag gör. Varför jobba när andra kan jobba åt dig?

Grymhet

Kategori: Allmänt

Tänk om man kunde vara lika grym som Annika Sörenstam på något. Eller att vara grym på något över huvud taget. Fattar ni hur talangfulla människor det finns där ute? Fattar ni hur meningslösa de flesta av oss är egentligen?? =) Nej jag skojja bara, vi är alla unika, speciella och värdefulla osv osv....


20827-13

Idol....

Kategori: Allmänt

Nu kanske inte det här är världens bästa bild, men ni som såg idol igår vet vad jag menar.. Alltså jag måste bara fråga hur man tänker när man väljer en frilla som ser ut som en sjöstjärna, spretar åt aaalla håll, samtidigt som man väljer en låt som "Forever young". Ska man sjunga en seriös låt bör man väl ha en seriös frilla annars blir det lite kulturkrock tycker jag. Det går lixom inte ihop. Svårt att ta henne på allvar när jag inte kan sluta kolla på hennes friss. Hon sjöng jättevacker och allt det där, men snälla.. Ha inte mjukisbrallor till en Nobelfest, typ.



20827-12


För övrigt så fattar jag inte varför inga som kan sjunga har gått vidare. Fan vad dom klantar till sig. När man sjunger så pass bra som ex Pauline (som för övrigt hade lite väääl mycket sot kring jacken igår) eller Cosimet (eller vad hon nu heter) så borde man kunna håller nerverna i styr och dra av en simpel låt. Dom borde ju veta att de är tillräckligt bra. OCh det här med låtval, varför väljer man mariah, whitney eller christina?? Ingen självinsikt där inte. Om du inte kan göra det lika bra som orginalet, låt bli.

I could go on and on and on men det är det väl antagligen ingen som orkar läsa ändå, så fuck you! 
 






Blonds have more fun?

Kategori: Allmänt

Elin! Kommer du ihåg när vi var blondiner? Det var tider det, vi ser ut att ha rätt kul eller hur? Nu när man är brunett är det fan andra bullar.. Det är till och med mulet ute. Allt för att fler och fler av oss går över till den mörka sidan. Det kanske är dax att komma hem snart? Mama I'm coming home..



20827-11

Nu när jag skriver kultur så måste jag ju iof vara mörkhårig.. Mörkt hår, rött läppstift och se riktigt riktigt svår ut.. Som hon i idol, Gollum, brorsan du vet!