BC - live the dream

Hej hallå!

Kategori: Jobb

HEj!

Gud vad dagarna går... imorgon är våran älskade prins 3 veckor... det är ju inte sant! är det verkligen 3 veckor sedan ja låg där på sös o hade så ont att ja trodde ja skulle tuppa av? ojoj.. ja dagarna bara går o går.. Inget namn har vi heller än, men tror det kommer ganska så snart...

idag ska vi ner till kommunen o skriva på pappapapper så Mattias äntligen blir pappa ..känns bra!

Hoppas ni alla mår bra o så... VI saknar er! Då ja fortfarande har ont i svanskotan o därmed inte kan köra bil tar ja mig inte så långt hemifrån som det ser ut nu... ge mig ut kommunalt med lillkillen känns inte så lockande nu när matning o så inte riktigt är som det ska... men ni ska veta att ni alltid är välkommna till oss så här i början när vi är ganska hemma"låsta"..Bara att slå en pling så att vi är hemma o inte har ngt annat planerat .. om inte så är NI MER ÄN VÄLKOMNA! lillkillena saknar sina tjejer!

å en rolig sak innan ja avslutar detta inlägg... Min storebror friade till sin Towe igår o hon sa jaaa!! så nu ska vi på brölllop snart! :)

Så underbart!!
Puss till er alla.

Hej!

Kategori: Jobb

Hej älskade vänner!

VIll bara säga att ja inte glömt er... vet att ja inte pratat med alla av er än men är tyvärr helt slut..Glömmer svara på sms, missar samtal.. orkar tyvärr inte ringa upp alla gånger.. hoppas förstås att ni har överseende med detta..

Förlossningen var riktigt jobbig o långdragen,.... kroppen har tagit mkt stryk..Våran lilla prins har tyvärr inte fått ngt namn än.. ja försöker få igång amningen helt men det går sådär... Liten får inte i sig så mkt som han behöver..Han har gått ner för mkt i vikt. Han vägde 4410 g nr han föddes, på bb  innan vi åkte hem vägde han 4070 och idag när vi var på amningskontroll hade han gått ner til 3935 g.. Det är för mkt.. så nu behäver vi komplettera med ersättning.. dessvärre bråkar han med amningen så det är jätte svårt att få i honom det han behäver... han ska nu ammas var 3e timme ..galet...Vi ska tillbaka på kontroll imorgon o förhoppningsvis har han gått upp lite då...

Är så trött att ja mår illa.. har sovit ca 2 tim /dygn, höromdagen blev det endast 40 min på dygnet... förstår inte riktigt hur man klarar det.. men som sagt nu börjar det bli riktigt jobbigt..känner det både i kroppen o huvet..

Vi var även på hörselscreening idag på sös o han fick godkänt på båda öronen..:)

LÄngtar efter ER alla o vill verkligen ses snart men är som sagt helt slut, PRINSEN längtar JÄTTE mkt efter er men han är inte heller på topp...Ska se till att ordn detta så att vi snart kan ses så klart!

Hoppas ni alla mår bra o att ni hade ett härligt nyår...

Hoppas ni alla har överseende om ja missar att svara på ett samtal eller sms... ja gör så gott ja kan...



Här kommer en liten bild på våran älskling!

Puss på er tjejer o ja hoppas vi ses snart i att ni förstår.....:(

//MAmma Jen