BC - live the dream

Hej!

Kategori: Jobb

Hej älskade vänner!

VIll bara säga att ja inte glömt er... vet att ja inte pratat med alla av er än men är tyvärr helt slut..Glömmer svara på sms, missar samtal.. orkar tyvärr inte ringa upp alla gånger.. hoppas förstås att ni har överseende med detta..

Förlossningen var riktigt jobbig o långdragen,.... kroppen har tagit mkt stryk..Våran lilla prins har tyvärr inte fått ngt namn än.. ja försöker få igång amningen helt men det går sådär... Liten får inte i sig så mkt som han behöver..Han har gått ner för mkt i vikt. Han vägde 4410 g nr han föddes, på bb  innan vi åkte hem vägde han 4070 och idag när vi var på amningskontroll hade han gått ner til 3935 g.. Det är för mkt.. så nu behäver vi komplettera med ersättning.. dessvärre bråkar han med amningen så det är jätte svårt att få i honom det han behäver... han ska nu ammas var 3e timme ..galet...Vi ska tillbaka på kontroll imorgon o förhoppningsvis har han gått upp lite då...

Är så trött att ja mår illa.. har sovit ca 2 tim /dygn, höromdagen blev det endast 40 min på dygnet... förstår inte riktigt hur man klarar det.. men som sagt nu börjar det bli riktigt jobbigt..känner det både i kroppen o huvet..

Vi var även på hörselscreening idag på sös o han fick godkänt på båda öronen..:)

LÄngtar efter ER alla o vill verkligen ses snart men är som sagt helt slut, PRINSEN längtar JÄTTE mkt efter er men han är inte heller på topp...Ska se till att ordn detta så att vi snart kan ses så klart!

Hoppas ni alla mår bra o att ni hade ett härligt nyår...

Hoppas ni alla har överseende om ja missar att svara på ett samtal eller sms... ja gör så gott ja kan...



Här kommer en liten bild på våran älskling!

Puss på er tjejer o ja hoppas vi ses snart i att ni förstår.....:(

//MAmma Jen

Kommentarer

  • helena säger:

    hello! ja man kan tänka sig att det blir hårt och jobbigt. Skönt att höra att ni mår bra iaf även om det är lite bökigt. Det kommer gå bättre och du får sova igen om fem år eller så ;)



    Puss till er

    2011-01-03 | 02:31:51
  • Lillan säger:

    Hej hjärtat, men självklart fina du, Ta den tid du behöver och känn ingen stress. Vi finns här väntandes med spänning på att få träffa lilla prinsen och det sägs väl att den som väntar på något gott... väntar aldrig för länge. Focusera på bebben och dig själv nu Puss längtar efter er tok mycket ;)

    2011-01-03 | 12:56:12
  • elin säger:

    Ta den tid du behöver gumman. Hoppas allt blir bättre med amningen och att du får sova lite bättre snart. Puss på dig och lillen!

    2011-01-03 | 20:09:27

Kommentera inlägget här: