BC - live the dream

Går det att ligga solo??!

Kategori: Allmänt

The king is back!! Alltså jag! JHO!! Eller exho! Jag ligger inte så mkt numera....Inte alls om man ska vara riktigt noga... Tycker fortfarande att det är rätt snuskigt att äckla sig sådär...Jag är beroende av glögg istället....Sex....Glöggg....sex....glögg......Äh, det får bli glögg för tillfället... Imorgon på kryssningen kanske sexdelen tar över...Må det vara så då! Jag vill ändå inte ligga under alla jäkla bilar!! Får ragga bartenderHåkan.. Helle! Hur var det du gjorde? Hängde över baren och frågade om du kunde få alla slattar??! Har en känsla av att det inte kommer att fungera...Men ett försök kan det nog bli....Nån jävla nolla ska man väl fan kunna hitta bland alla jäkla heltäckningsmattor och alla medelåriga dansbandssnubbar...Dom sistnämnda lär ju iaf ha hyttar över bildäck, va?Får väl bli nån ur brandsta city släckers...om dom kommer....

Äh, men jag är skittrött!! Jag erkänner! Jag bruakr faktiskt var uppe till iaf elva nästan varje kväll..Men det kommer nog att bli ändring på det... Kommer ju jobba ihjäl mig i december...Men äh! Nu är det tvkväll!!!

PS::: Jag har ritat i Elins smör!! Hon vet inget än! Hon kommer att få dåndimpen!!

Hus som helst! Imorgon super vi! Alla ska med och alla ska med hem också!!

Ja, just det! Jessica var det som skrev det här! Tja!!

JOBB JOBB JOBB!

Kategori: Allmänt

E det nån som har ett jobb till mig?
Behöver inte ens vara så speciellt skoj, men det vore trevligt om det var på något varmare ställe, typ västindien eller nåt.

Orkar verkligen inte plugga mer.

Tacksam för svar!
Emmet

Can't stop, won't stop

Kategori: Allmänt

Den här tanken har jag haft i flera år... Men jag kommer lixom inte till skott. Det slutar alltid med ett tomt word.doc som hånande säger "... nu har du misslyckats igen...".

Jag pratar självklart om att styra upp en lista med de bästa hiphop-låtarna någonsin. Det är för mycket. För svårt. Först tänker jag att jag bara ska ta de bästa bästa låtarna.. Men om man sen ställer låtar mot varandra så är ju den ena alltid ättre än den andra. OCh då är ju den som inte är bäst, bäst. Men man kan ju inte bara ha en låt på listan. Och jag kan ju ändå inte få ner det till en låt. Fan vad mycket skit man skulle få. Men det finns ju olika kategorier inom hiphop. Har kommit fram till att man nog måste ta med från alla, alltså både old school som Sugar Hill, mellan som Cypress, nyare som Nas. Men sen är det ju så olika stilar också, vissa är ju bra på partyhiphop, andra på texter (men har mindre bra beat), och vissa är bara klassiska och har varit med från starten. Ta typ Snoop han kanske aldrig har varit den bästa rapparen, eller haft de bästa beatsen men han har ändå gjort klassiska låtar som alltid kommer vara bra. Beror det då på att han är en klassiker, är det hela hans person som gör låtarna bra?


Det var en gång.....

image421
Mannen som fick mig att börja lyssna på hiphop. Eller en av männen... Jag var rätt seg i starten, brydde mig inte så mycket om hiphop. Sen var jag på fjortisfest och hörde "doin it". Sprang och köpte LL "All world" och lyssnade sönder spår som "hey lover", hur bra är inte den?

Hack i häl på Ladies Love Cool James kom dessa herrar.

image422
Cypress Hill. Mina husgudar. Pappa brukade klagande säga att Cypress musik lät som döende hästar. Detta hörs särskilt tydligt på "Insane in the brain", och den spelade man ju ett antal gånger. Cypress har följt med ända sedan sjuan, har aldrig riktigt kunna släppa dem. Min första kärlek. De hade ju så många fler bra plattor än LL. Sen var de ju så mycket coolare. Och hade bra beat. Fan va jag ville kunna spanska. Vato Loco lixom. Blood in blood out och Paco kliver in på scen i samma veva. Brukade chatta på Afonbladet och sitta och skrikandes fråga mamma om hur man sa diverse saker på spanska medan jag försökte impa på latinosen.


Yes yes fortsättning följer. Nu ska jag säga till Master P att hålla kärran och krypa ner i snarken med en god bok.

Fortsättning följer.... / Johanna

Tröttmössa..

Kategori: Allmänt

Hej min ÄNGLAR...

Tyckte minsann att det var dags för mig å dra mitt strå till stacken...å avlägga ett litet inlägg till erat å mitt nöje..

Jo idag är det ondag , dagen innnan världens bästa torsdag... & you know why!!! Jag ska hooka med Karlsloken..
Har fjärlilar i magen nu,, klockan 15.25 d bådar inte gott.. eftersom det är över 1 dygn tills detta scenario kanske kommer att utspela sig... damn,, känner mig som en liten barn som fyller år.. .löjligt entusiastisk

Jaha med pirr i kroppen försöker jag fokusera på dagarna efter imorgon ( går inte så bra)
Men iaf på lördag bär det av ner till kajen med dem stora båtarna igen.. å Damn va kul d kommer bli...Vi är full styrka å det finns inte  mycket som slår dessa kvällar.. faktiskt inget som jag kan komma på nu...( näää nu ljuger jag igen det finns EN sak  SPOONA...) Men d visste ni ju redan..

Okej mina pinglor.. längtar hemskt mycket efter er.. skulle köpa en gigantiskt villa å få er alla å flytta in OM jag hade råd.. Men detta får vi nog vänta med tills en av oss skaffar en karlslok som e rikitgt tät...

Men Over & out från mig

Tror inte jag behöver säga detta men mig = Lillan ;)

shake your body baby do the conga

Kategori: Allmänt

Snacka om att Juryn vill ha ut Andreas... De tvingar killen att sjunga Gloria Estefans "Conga" på fredag.. Det är som en tågolycka.. Man kommer inte kunna låta bli att titta. Undrar om killen kommer ta hjälp av Jhide för att lära sig lite snygga moves? 

------jollahopp--------

hundar och hyndor

Kategori: Allmänt

Enligt en undersökning på aftonbladet.se där ca 8000 pers svarade på frågan "Har du varit otrogen" svarade 66% av kvinnorna ja och 60% av männen. Menar ni att man ska tro på att tjejer hundar mer än killar? Jag har så svårt att tro det. 

Eh...? / jolla

RÄTTELSE!!

Kategori: Allmänt

Vi ska faktiskt kolla på DH hemma hos mig imorgon!
Vi börjar ju om från början igen och då är det ju jag. Så nu vet alla det.
//Ella

äntligen måndag

Kategori: Allmänt

Tjolahola! 

Dagens snackis verkar ju vara att Daniel åkte ut från Idol. Men ingen verkar ha riktigt mycket att säga i ämnet som Doreen, eller hur.. "....eh....jo.... jag är helt chockad.... eh.... hur känns det.... eh... tillbaka till dig i studion hanna... eh..ller?..." 
Tv400 bjuder på riktigt bra skit, tänk att man har missat det! Ser fram emot eftersnack nästa vecka när Amanda ryker och det blir final med riktig star quality i form av Andreas. Doreen: "..... eh... jag vet inte vad jag ska säga.... alla är helt chockade... eh.... igen... hur känns det?... eh... tillbaka till dig i studion hanna... eller du heter hanna va? eh....."

Eh..... hej då, ehhhhjohanna

Kanske....Kanske inte...

Kategori: Allmänt

Har precis slängt i mig 2 portioner med nudelwok.. Det var gott!!
Värker lite i tanden bara....ska boka tid hos tandläkaren imorgon!! Ja! Det ska jag! Kosta vad det kosta vill...Får väl ligga med skötaren...Eller jag har fan en tjej...Aja!

På hemvägen stötte jag på en snubbe som undrade ifall jag ville gifta mig med honom....Man har ju iofs åldern inne nu och så...O han körde hoj också..Han frågade ifall jag ville ut o åka lite till våren... Men jag skulle aldrig våga åka en sån.... Fy vad farligt!!
Sen drog han upp en sjuttis whiskey och snackade om hur han skulle smuggla in den på något hak i hagsätra där han för övrigt bodde......Det blev inget! Vi bytte inte ens nr....Tur! Fatta ångest på den!

Oj, nu börjar efterlyst....Ska kolla om Aro efterlyser någon vi känner.....Kanske kan ringa in o tipsa o vinna en dator eller något..Min är faktiskt sjukt seg....
Hej då!
Vi syns imorgon hos Lillan!!

/ Jessica Holm

Eyes wide shut fest

Kategori: Allmänt

Jag har fått en beställning på singeltjejer till Olas 30-årsfest. Ola (Astrids pojkvän) fyller 30 och har fest i lokalen (som några av er redan besökt) den 15:e december. Man ska ha nån snidig klänning på sig samt en mask för ögonen. Någon som är intresserad av att festa loss lite? 


20827-420


Mvh, Jollan






Fredagshäng i Sturkan

Kategori: Allmänt

Jag och Lillan har bestämt att det blir myshäng hemma hos Emmorna imorn. Inga konstigheter. Vi käkar nåt, vet inte vad än, spånar på det. Vi kollar Idol, hänger en rulle eller nåt åt det hållet. Käkar lite godis eller ostbågar eller vad man nu gillar. Viktiga länkar inför fredagen:

www.ica.se

www.tv.nu

www.videotoppen.se

www.tv4.se/idol.se (rocktema i helgen och alla sjunger två låtar var)

Det blir alltså inga skandaler och man behöver inte klä upp sig i nåt annat än mjukisar. Känner du att du vill komma men inte vill se idol? Helt ok, kom gärna med nåt bättre förslag. 


Ok då vet ni vad jag och Lillan gör imorn iaf, alla är självklart mer än välkomna, men om ni vill ha käk bör ni meddela detta idag eller senast imorn så vi kan ta med det i beräkningarna. 


MVH, JOhanna con Panna



Stackars Enrique...

Kategori: Allmänt

Elin... Du skulle lagt in en stöt.

http://www.expressen.se/Fredag/1.936999/jag-fick-aldrig-ligga



/ johanna

Låt den gå låt den gå, låt den aldrig stilla stå....

Kategori: Allmänt

Vinterkräksjukan går tydligen här på haket... Matsalen har stängt ner för att hela personalstyrkan ligger hemma och kräker i kanon. Snart insjuknar väl hela Aftonbladet.... Kräkchock och bajskuppar för hela slanten. Shit happens.


Själv började jag dagen på ett strålande sätt. Vaknade 0530 av att någon slog mig håårt i magen, nej vänta det var bara merran som kom på besök. Strålande. Så efter det kunde man ju inte somna utan försökte hitta nåt sätt att ligga på där det inte känns som att en asfaltsmaskin rullar fram och tillbaka över magen. Gick sådär. Vi tjejer har det bra vi.

På tal om bra saker. Jag måste klippa mig. Måste måste måste. Men det blir ju aldrig av. Var på G i lördags, gick till och med in på ett ställe och satte mig i soffan och väntade medan en ungjärp fick rosa spray i luggen. Sen visade det sig självklart att frissan inte tog kort, (välkommen till 2000-talet bettan) och då var det ju tack och hej.

Istället för att klippa mig köpte jag fem ruttna äpplen på ICA lansen och gick hem.

image415


HEIJJE! på er / Johanna

ta tillbaka tråkfotbollen

Kategori: Allmänt

tjenixen.

jag måste ändå börja med att säga; vilken djöävla skitmatch det var i lördags... Här åker man till Hökarängen för att under ordnade former kolla Em-kval samt kolla Leo och Annas lya och vad får man? Jag förstår er som gick på flaskan. Vilken katastrof. Det finns lixom inga framtidsutsikter för svensk fotboll. Vi var så dåliga att det blev roligt, till slut började jag hålla på Spanien och ville bara att dom skulel ösa in fler snygga mål.

 Ok, Sverige har alltid varit rätt kassa på fotboll ( och dra nu för allt i världen inte upp -94 eller -58 eller nåt annat skit som hände back in the days ) men förut kunde vi iaf hålla tätt. Förut kunde vi lira vår trista fotboll och hålla 0-0 mot riktigt bra lag, alle man på backen lixom. Nu kan vi inte ens det... För några år sedan blev vi helt plötsligt ett offensivt lag och det var ju jävligt kul som omväxling, det hade vi ju inte varit sedan eh.... -94...  Men nu ser  dom som brukade vara pigga, typ Källström och Chippen  jävligt trötta ut. OCh varför kan inte Zlatan prestera i landslaget? Visst han har en massa bra peeps att lira med i Inter som inte backar honom i blågult, men om man är en jävligt bra lirare som sägs kunna avgöra matcher på egen hand ska man fan kunna göra ett par dragningar utan föregående drömpassar från topplirare, inte tröttmössor från Elfsborg eller nåt annat jävla skithål.

Det är nästan så att jag börjar hoppas på att vi missar EM helt. Ok, det där menar jag inte egentligen. Men även om vi vinner på onsdag så kommer det säkert vara marginellt. Och vårt track record mot Lettland är inte så uppmuntrande som man skulle kunna tro. Ta bara senast då vi endast vann med 1-0. oooo det visar ju verkligen hur mkt bättre vi är...  O visste, Sverige har ju så jävla många internationella spelare, Zlatan, Chippen, Källström, i all ära men om dom inte får till det så spelar det ju ingen roll. Och hur vore det med lite klass i backlinjen (det här gäller inte dig Edman vännen). Vi behöver nytt blod över huvud taget. Är det nån som är under 30 i vårt jävla pensionärslag? Åldern har betydelse och när vi ändå håller på, det har storleken också.

Va trött jag blir... Framför allt på Lagerbäck som säger att Svensson var den enda som höll klass mot Spanien, jag orkar inte, vi blir aldrig av med honom. Killen lever på sitt frisparksmål han lyckades få till mot Argentina VM 2002, och det var ju eh, ett par år sedan. Och snälla, varför varför varför kan aldrig Kim få spela från start? Han startar ju i Lyon som nog är liiiiite bättre än, ja ni vet.

Aight.... Ser fram emot matchen på onsdag, det bjuds säkert på riiiktigt fin fotboll som vanligt. Tråkfotbollen vi brukade lira förut som ändå ledde till vinst var faktiskt mer underhållande än smörjan från i Lördags.



ps. var kollar vi desperate imorn?

pis, johanna







GÅLÖ MYS!!

Kategori: Allmänt

image414image413



/jen

JA TACK!!!

Kategori: Allmänt

image412

satan vad underbart det vore att vara där!! sol, bad, avslappnat, varmt ja allt det unerbara...

jaha, vad gör mina härliga tjejer idag d¨å?? har ringt ett par av er men ingen svarar... hmm, hoppas ni gör nåt speciellt då..el är det så enkelt att ni inte vill prata med mig?? NÄ, det får vi hoppas att det inte är så...

Ja har faktiskt varit ute på gålö o gått med Drutten, riktigt härligt var det!! massor av snö o så lös solen så där fint... helt underbart....

JAha, vad bjuder lördagskvällen på då... jo just det hemma hos er ja, men en liten fråga,,,är dte utgång efter el 'r det tänkt att vi e där hela kvällen???!!,

ja om nån av er har lust att prata med mig o info lite så ring annars, ni andra som känner,,, Nä henne vill ja inte prata med kommentera gärna då detta inlägg!!!

///// JEN

shuu yrsor!

Kategori: Allmänt

Läget?

Snart börjar biffen på fyran.. fan va trist och inte får man supa i helgen heller.. försöker intala mig själv att det blir kul ändå. många människor är ju tydligen nyktra på helgerna och det betyder inte nödvändigvis att dom är olyckliga. 

så här ser min helg ut:

lördag:
1030, läsa DN
1200,träna
1400,köpa gardiner (kanske)
1430,plugga kinesiska
1500,recensera en vietnamesisk barnbok

1630,läsa nåt jag vill läsa men egentligen inte vill läsa men tvingar mig själv att läsa för att man borde ha läst det (typ röda rummet med farbror strind). 


1730,och nu..... är fältet öppet! i vanliga fall skulle man nu kunnat ha tagit ett bad och gjort sig lite fräsig för att gå ut och ragga upp nån stackars jävel på krogen. men nej nej....

2200, sverige-spanien!

-----------------

söndag: skansen! nu jävlar åker vi.


skit ner er kära vänner, kram jollan
















FAVORIT I REPRIS!!

Kategori: Allmänt

Herregud alltså.... är så dålig idag!!!

hade öppet hus igår för alla kunder, i början av dagen/kvällen sa ja att det skulle bli en lugn kväll janets kille skull ehänmta oss 21,00.. hmm, inte riktigt så det blev....satan i gatan va plakat ja va!!! började 15,15 med röd vin och sen fortsatte det, herre min skapare...gick på kareokeen igen summer of 69 igen.... oj oj, helium ballonger mm, skull ejobba i garderoben 19-20..... gick inte ja satt inne i ett rum och mådde dåligt o skrek efter janet.... hade en hink bredvid mej.... serri kl var 19,03!!!

jaja, orkar inte ens skriva,,, är så dåki 1 och en halv timme kvar tills man får åka hem, o då ska man iväg på middag hur ska det gå?!?!?!? mer detaljer får ni om ni ringer mej!!

just det hade sönder en vas i receptionen o försökte tydligen gömma det genom att ställa tillbaka den,,,, trasig o upponer... herre min skapare.....

over and out nu ska ja sova.... el prata el nåt,,,, puss /// JEN aka girl BRyan

Fotboll+ÖL+mat.... fast inte nödvändigt i denna ordning

Kategori: Allmänt

Hallå lr...

Emma tog d fina intiativet till en diskussion om en Fotbollsdate oss  alla emellan...på Lördag såklart...
Så vi styr en nu hemma hos oss M & M....på lördag klockan.. jaa ni kan ju komma när det passar vi lär ju ändå inte vara klara...
sååå hojta till om ni kommer så att vi vet...jo vi ska ju självklart stoppa någe  i magen vi har bestämt att det blir i klass med dessa...



Over & out...


Nää just d vad händer i dag.. några fina förslag...
 Kram
  M & M

De e bar å ös!

Kategori: Allmänt

JAG SAKNAR ER TJEJER!

Ska vi åka skidor i helgen? Med tanke på att vissa aldrig har åkt skidor förut och andra har en tendens att bryta armarna på transportsträckorna tycker jag Högdalstoppen verkar lagom.

image411


Posseliposs, Johanna

Välkomna Välkomna!!!

Kategori: Allmänt

Jaha, då var det kanske dags för lite info om kvällen ikväll.... lite sent kanske sorry gummor men haft mycket på jobbet,,,, men nu så,,,,

Efter kl 19,00 idag är ni hjärtligt välkomna hem till mej för åter en kväll framför TV!! våra husfruar är äntligen här igen.... kanske är det säsongsavslutning denna gång eller kansek inte!!??+

Den som kommer o ser är den som får veta... el va?? hmm,mjajaj,

frågan är ju nu bara va man ska bjuda på, hörde nåt ryckte om att vi kan inte glufsa så mycket så kansk enåt nyttigt o gott,...typ ,,,, hmmm, blomkål och broccoli?!??! vi får se...

syns efter 19,00 då KRAM PÅ ER

yo yo yo...

Kategori: Allmänt

shit, är så trött att jag knappt ser vad jag gör..
tänkte höra om ikväll?? vart vi ska vara och så?. jag ska iväg till västerås nu och sen måste jag tydligen (med tanke på vad jag tyckte jag såg genom fönstret) gå och köpa jacka och skor... men om någon kan lägga lite info till mig så vore det kalas.. eller det kanske är min tur?? det går ju oxå.

puss och kram och ha en underbar dag så länge..
eleonor, 21

Skansen på söndag

Kategori: Allmänt

Hej kära söta!

Jag och Elin har bestämt oss och skakat hand på att ha en vit helg nästa helg. Undantagstillstånd kan dock utfärdas om tex Tommy Lee kommer till stan och har efterfest på Grand Hotell, och liknande. Så då kom vi på att man måste styra nån typ av aktivitet och kom då fram till att Skansen är da shit.

Det kostar 60:- , vill man inte på akvariet eller vad det nu heter (placet med farliga djur i mörka behållare) kostar det ytterligare 75:-. Alltså valfritt. Vi tänkte knalla runt, kolla när djuren får krubb, fika lite och eventuellt sno med en bäverunge hem. Filar på en flykplan i detta nu.

www.skansen.se är MAJOR.

image410


Jag antar att vi drar dit rätt tidigt, eller efter frulle ca 11-12? Eller?


KraM / JOhanna


Kryssen!

Kategori: Allmänt

Nu e d så att Malin tydligen har lusk fram att man kan hyra en privat bar (tror att d med dansgolv oxå men e icke säker) på kryssen. Tänkte försöka kirra den med alla som har bokat via FB, så att man ser vilka d e... Men d kostar 70 tissetassar per skalle men då ingår d ju en finfin blaskig liten drink.. Antar att vi e på allihopa men alla kan väl iaf skriva upp sig här så säger jag till malin. Hon måste veta för man måste vara ett visst antal personas för å kunna boka.
Ok.
over and out.


å tjejer den e typ högst upp tror jag..tänker högst upp...
Pussar på er å hoppas alla har d kanoners den fina härliga å alldeles alldeles underbara måndag..
Tänk på att d e snart jul å då e d snart nyår å d e d ju vårtermin..å efter våren då kommer ju sommarn...fan, vad bra vi har d..
emma

BIO????

Kategori: Allmänt

Hej Hopp!
Jag å Lillan tänkte gå på bio idag å se A mighty heart..Den med Angelina..går 20.30 på SAGA..vi tänkte mötas innan å sätta oss på nåt café...nån som vill med??
Höres!
Emmet

tiden går... silikon består.....

Kategori: Allmänt

image409

ha ha.. så jävla läckert!!
m.v.h.
eleonor

Weekend!

Kategori: Allmänt

Kiss my black ass! Nu är det helg.....


/ Charlotte

Jätten Jessica attackerar!

Kategori: Allmänt

hahaha..... Jätten Jessica attackerar två livrädda tonårstjejer som med gråten i halsen söker skydd i sitt tält.


http://www.hallandsposten.se/visabild.asp?oid=73136


/ johanna

Tack Jessica för att du är så vuxen

Kategori: Allmänt

Jag skulle vilja passa på och tacka min kära vän Jessica Holm som kammade full pott i vuxenpotten förra fredagen genom att ha med sig en gå-bort-present till mig. Bra initiativ Jessica (även om det var nån på ditt jobbs idé)! Kan fortsatt meddela att den mystiska plommonjuicen var väldigt god. Nyttig också då det enligt plommonets hemsida ingår ginseng (är det typ som rosenrot? eller nej, men man blir väl lite, ja ni vet...) och diverse mystiska örter i. Tack Kina!

image408

Och JH, guuud vilken fin flaska... Vad ska man göra av den lixom?

----------------------------------- VIDARE TILL NÄSTA ÄMNE------------------------------------------------------------------

Jaha joho då var helgen här igen... Hur fort kan en vecka gå? Jag har haft det riktigt smutt måste jag säga... Jobbat två dar och läst resterande dagar. Men det e konstigt vad fort en dag kan gå. Som idag, ställer klockan på 8, vaknar 10... Käkar frulle, läser DN och rullar till gymmet.. Är klar där vid ja, kanske 13 eller lite efter.. Glider hem, käkar lite gröt och kollar klart på Zodiac killer.. Tappar upp ett bad och inser att klockan är halv fyra.. Var kom den ifrån lixom? Och nu sitter man här, klockan e 19.47 och dagen har precis börjat känns det som.

Ska jobba imorn igen. Men att jobba fredagar är helt ok tycker jag, alla är så pepp och det e lixom nemas problemas.... Jobbar bara till 15 också så det e ju smutt... Då kanske ni undrar varför jag inte slutar 17? Jo, jag tycker att det borde vara mot lagen att sluta efter 15 på en fredag så det tar jag fasta på. rakt av.

Vad ska alla rara göra i helgen då? Någon som har nåt spännande eller inte på g? Jag, Elin och Ingrid tänkte iaf suga i oss ett par flaskor vin och dra till typ Marie Leveau eller Rival eller så imorn. Dom som vill kan ju ansluta. Dom som inte vill kan ansluta ändå! Och nej Helle, vi kommer inte gå till Eken. =) haha eller....?


För övrigt... Är det nån som kommer ihåg hur jävla major Gotland var i år? Jag orkar inte.

För övrigt tycker jag att det verkligen är dax att börja använda ordet major igen...

DET E JU MAJOR!

jag tänkte även starta en ny tjänst som heter "pigga upp mig" eller dig eller nåt... äh, den går iaf ut på att du ringer till mig alternativt skickar ett SMS och säger/skriver "pigga upp mig" och då kommer jag att spinna vidare på det antingen live (om du ringer) eller via ett SMS. Det kan låta ungefär såhär:

SMS från Elin: "pigga upp mig" jag är blek

SMSfrån Johanna: Det gör ingenting, kärleken är blind!



Eller nåt åt det hållet?

PUSS PUSS JOHANNA - Piggar upp just dig! 





hett filmtips

Kategori: Allmänt

Shu shurdas..... Såg precis klart "Zodiac killer" som är en thriller/polishistoria baserad på verkliga händelser, skådisar bla jake gyllenhall, robert downey jr, chloe z and so on... Kan säga att den var riktigt bra! Sjukt spännande bitvis.... Och ibland en del transportsträckor, men spännande och man vill veta vem som gör det för det fattar man fan inte själv... eller....? Hyr som helst, hyr den!

image407

Är ni sugna på nåt mer rätt och slätt läskigt kan ni ta och tanka hem 1408, hallströms senaste flick med samuel l jackson, john cusack, läskig som fan bitvis!

kram Johanna Charlotte








kom på en sak

Kategori: Allmänt

hahhahaha jag e bara riktigt lycklig när jag e full hahaha

eller typ

Kategori: Allmänt

eller låt mig revidera....  när jag är full, har varit full och ligger med en pizza, eller vet att jag snart är full....

Okej ge mig 30 sek...

Kategori: Allmänt

Jaha .. nu  är jag där igen.. har käkat en grymt go middag a la moi!   Siter nu med en putande mage å rödvin på väg å anfalla blodomloppet.. har klarat mig ändå tills nu med å va en manhatande ,, jävla.. biatchh.. nä såklart att jag aldrig kan göra d.. men ändå.. okej..

Det lilla äcklet kommer å det ända som behövs e ju en liten glimt å jag e hooked.. but whyyyyy!!!
Jag hade ju promt bestämt att jag skulle sova SJÄLV... men ni känner mig lite för väl... damn faan faller ju för d lilla äcklet varenda gång... jävla svin...

Okej inte gå händelserna i förväg nu.. men okej jag ska försöka gå hem själv.. men min "kropp" vill annat... (å d har varit igång sedan ungefär 10.10 imorse..

Önsla mig lycka till

Pöss  Bönan...

onsdagsdans..

Kategori: Allmänt

hej mina älskade...
den där bartendern från eken, latinon som bjuder på drinkar.. (slemmigt men sant) har fest idag.. och vi står på listan.. nu förstår jag att anmälningarna kommer rasa in och alla kommer vilja gå.. haha.. och jaaaaa jag vet att jag borde plugga men tror att det kan bli spännande med massa latinos och små blonda bruds på en fest på umbra.... eller?? tänkte iaf (om någon vill haka) plugga fram till 10 först..

ok då vet ni..(jag tycker vi ska ta vara på denna underbara onsdag!!)
// eleonor 21

brist på motivation

Kategori: Allmänt

Min stenhårda motivation börjar vackla. Bryr mig lixom inte just nu... Fattar inte vad som har förändrats... Men det känns inte så jävla noga längre... Och det känns ju inte så kul.. Känns som det kommer spricka när som helst och det e ju inte bra. Men det  lugnt, det ska det inte göra... Fattar bara varför jag inte riktigt bryr mig längre?

Om röken alltså?

image406


// S.V.A.C.K.A.N

eller kanske....

Kategori: Allmänt

pojkarnas konung...

image404


VS manly man

image405


ok... nu börjar folk undra vad fan jag håller på med här på jobbet.. fan också, nu måste jag prata med folk igen.



det e inte helt enkelt

Kategori: Allmänt

Timmen är slagen... Vill vi ha pojkar eller män? Det här är ju bara ett urval, har ni några andra ni vill ska vara med i tävlingen så är det ju bara att dunka upp dom. 

image402



image403

/ johanna

makeover

Kategori: Allmänt

MEN alltså jag känner att jag har liiite för liiiten roll på vår nya bakgrund, speciellt med tanke på att jag startade den här skiten. kanske gör om så att det bara är mitt ansikte som visas, förslagsvis med en snyggbild. fast då far man väl ta smällen för jessis sjuka inlägg också. och det vill man ju inte.

/ johanna

jag har en

Kategori: Allmänt

image400


i näsan. / hanna

svart flagg utfärdad i bandhagen

Kategori: Allmänt

VARNING!

En svart flagg utfärdas härmed i Bandhagen inför kvällens DEsperate Housewives kväll. Anledningen till detta är att jag kommer att äta både stuvade makaroner samt dricka en balja mjölk till middag vilket garanterat kommer ge utslag på pruttometern.


Mvh, Laktosintolerant 24-åring

ang vår gemensamma framtid.

Kategori: Allmänt

jag kan tillägga att jag gärna tar en kaktus till desperate housewives, har sockerbojkott denna vecka då jag måste vara smal och snygg när jag börjar praktiken, tror nämligen att min drömkarl väntar där i form av en dryg sportjournalist som tror att han är bäst på precis allting och är en riktig jävla besserwisser.

låter inte det som en perfekt kille för mig? sen har han alldeles för mkt kladd i håret också, men det fixar vi, jag tvingar honom att raka sig inom en snar framtid. sen kommer vi åka på en massa glassiga serie A matcher nere i Italien, vilket kommer att leda till att jag blir presenterad för nåt italienskt fotbollsproffs (förslagsvis Zlatan, men han är ju upptagen och, ja jag har vuxit ifrån det där med att förstöra andras förhållanden) och det här proffset kommer sjävlklart bli dödligt förälskad i mig...

Han kommer sedan flyga i sin jet hem till sverige, landa på Swedbanks tak, ge min mamma ett dussin röda rosor samt en burk tomatpuré och be om min hand. Sedan kommer vi ha ett stort bröllop i George Clooneys villa nere i Italien dit ni alla självklart är bjudna. Då kan ni även dela upp alla Clooneys skådisvänner (pitt, damon, osv osv) som är där och så får även ni var sin rik kille... Om det skulle skita sig, så har jag ju fortfarande mitt fotbollsproffs som kan försörja oss alla.

OM INTE DET HÄR ÄR EN PERFEKT PLAN SÅ VET JAG INTE.

mhv, sugarmama johanna



yo!!

Kategori: Allmänt

Aj, vad jag fick ont i magen... Käkade rejält med frukost sen tänkte jag att jag äntligen hade tid att prova min mockabryggare... Fy, vilket starkt kaffe!!!
Jag vet att det är en espresso man gör men för i helskotta... Men det ska tydligen vara bättre för kistan att dricka sånt ist för brygg... Iaf för min.. men får se hur det blir me det....

Jaha, fan vad fint det var på kyrkogårdarna igår... Kallt som fan bara....
Imorgon? Vem är vi hos? Ska vi köra Jenny eller Lisa den här gången??? Lite omväxling....
Äh, vi har ett dygn på oss att bestämma..... Tja!
Jh

allt som inte e helg e gay

Kategori: Allmänt

Noooo, vilken söndagsågren man sitter på.....

Nästa vecka känns som ett totalt jävla mörker.

Jag kan egentligen bara sammanfatta det såhär:

allt vore så mycket enklare om man var en rockstjärna.

helst för tjugo år sen också.

/ jollan

hej

Kategori: Allmänt

nu jävlar ska vi dansa på borden!!
vi kör so faaaaaaaaaaaaaaaaan idag.. ska ligga med varenda jävel.. men det får bli en snabbis o sen dra hem för jag skapå brunch imrogon....Oj, nu börjar vnet glida ut i porerna känner jag.. en hamburgare på det här gör susuen..
Kram/ Jessica

Beverly knight den gamla räven!

Kategori: Allmänt

ASSÅ! Elin!

Här surfar man runt på blubsters lugna vatten och vad hittar man? Jo, Bevvan har gjort en riktig ripoff på Robyns "keep this fire burnin".... Inget konstigt med att göra en cover, men alltså att göra en EXAKT likadan så här tätt inpå skulle fan bara "blue lagoon" göra. Eller hur JEssi?

Nä du, nån måtta får det vara.

/ johanna

ATT: Lucifer, själ till salu!

Kategori: Allmänt

Asså. Jag e så ekonomiskt göthpumpad den här månden så det e inte sant... när är det över? när när när är det slut på skiten? inom ett par månader förhoppningsvis..... jag säljer fan min själ för ett jobb. jag skriver om vad som helst. jag gör det. jag skriver om läppglans. tuttar. kändisar. vad som helst. linda rosing, ok bra, jag sa det.

image399

Lucifer; du når mig på mobilen eller sväng förbi om du är i krokarna.

MVH, Johanna

ont i nacken också.

Kategori: Allmänt

jag är uttråkad och röksugen. vart fan har det här suget kommit från? jag har ju inte haft nå problem på aslänge. skit också. känner du som jag? ring mig i sånna fall så ah nånting.

storken

Tackar allihopa!!!

Kategori: Allmänt

Jaha! Här sitter man och har parkerat bilen här utanför.. Perfekt i luckan skulle jag säga..
Körde själv! Höll på att skita på mig.....typ! Vred på volymen, ni säger  ju att det är så härligt, och försökte sjunga (skrika) med på en trudde som dom körde på radion.....Väldigt sjukt.....Ser fortfarande lite halvtaskigt i mörker när jag kör! Men man blir aldrig en perfekt körare har jag hört.....
Kommer faktiskt att sakna mina körskolelärare..... Vem vet, kanske kan hänga där några dagar i veckan innan jobbet.. Bara sitta och snacka och ha det bra tillsammans liksom.....
image398
Förresten har jag köpt rosenrot nu... Känner mig rätt pigg, men det är bara psykiskt säkert... Man ska tydligen bli jävligt kåt också har Emma sagt....Och med tanke på att jag har tänkt att lägga den delen av mitt liv (min kropp) på is ett tag så veté fan om det är så bra att jag käkar dom där rosenrötterna..... Pigg...Kåt...Pigg? Kåt? Njae,, jag vet inte....Känner inte av någon pilskhet än iaf... Får  se hur jag känner mig på fyllan i helgen.. Hoppas på avhållsamhet.......
Nu ska jag torka håret och dra ner rullgardinen så att ingen kan snoka in!!!

PS:: Imorgon ska jag kanske lämna in mitt glassogram, Lisa! Blomman var jättefin! Fin gest!

Puss o kram på er alla!
Jag skjutsar er vart ni vill när ni vill!!....................................................................................Bara jag inte måste köra om och hålla på... det är lite tokigt tycker jag....Äh, tja!!
Och tack gud för att jag fick godkänt av vad han nu hette!!!

// Jessica

hÄNGeliSväng 19.00

Kategori: Allmänt

eH, jag tänkte ordna lite mingel/sväng/häng eller whatever hos mig imorn. Alla är självklart välkomna... Och vad innebär detta undrar ni kanske då? Svaret är, inget som du inte vill att det ska innebära. Ta med dig lite vin, öl, cola eller vad du nu känner för och kom över på lite mingel följt av eventuellt en sväng i krokarna... Vilka krokar undrar ni kanske då? Svaret är, ingen krok som du inte vill hänga på...

Andra inbjudna individer förutom ni tjejer är bla grabbarna, gropen, hasse, harry, sandra och sen vet jag inte.. Vill du ta med nån? Gör då det. Finns det hjärterum så finns det... Ja ni vet.

image397
'



MVH, Jollan

Där ser man!

Kategori: Allmänt

Jessi, fan att du klarade på första, det e ju mer än en annan kan säga! Bra jobbat, jag som trodde att du skulle skita ner hela sätet och lägga en pizza i körlärarens anteckningsblock... Tji fick jag och grattis fick du!

KREEEM, johanna