BC - live the dream

ta tillbaka tråkfotbollen

Kategori: Allmänt

tjenixen.

jag måste ändå börja med att säga; vilken djöävla skitmatch det var i lördags... Här åker man till Hökarängen för att under ordnade former kolla Em-kval samt kolla Leo och Annas lya och vad får man? Jag förstår er som gick på flaskan. Vilken katastrof. Det finns lixom inga framtidsutsikter för svensk fotboll. Vi var så dåliga att det blev roligt, till slut började jag hålla på Spanien och ville bara att dom skulel ösa in fler snygga mål.

 Ok, Sverige har alltid varit rätt kassa på fotboll ( och dra nu för allt i världen inte upp -94 eller -58 eller nåt annat skit som hände back in the days ) men förut kunde vi iaf hålla tätt. Förut kunde vi lira vår trista fotboll och hålla 0-0 mot riktigt bra lag, alle man på backen lixom. Nu kan vi inte ens det... För några år sedan blev vi helt plötsligt ett offensivt lag och det var ju jävligt kul som omväxling, det hade vi ju inte varit sedan eh.... -94...  Men nu ser  dom som brukade vara pigga, typ Källström och Chippen  jävligt trötta ut. OCh varför kan inte Zlatan prestera i landslaget? Visst han har en massa bra peeps att lira med i Inter som inte backar honom i blågult, men om man är en jävligt bra lirare som sägs kunna avgöra matcher på egen hand ska man fan kunna göra ett par dragningar utan föregående drömpassar från topplirare, inte tröttmössor från Elfsborg eller nåt annat jävla skithål.

Det är nästan så att jag börjar hoppas på att vi missar EM helt. Ok, det där menar jag inte egentligen. Men även om vi vinner på onsdag så kommer det säkert vara marginellt. Och vårt track record mot Lettland är inte så uppmuntrande som man skulle kunna tro. Ta bara senast då vi endast vann med 1-0. oooo det visar ju verkligen hur mkt bättre vi är...  O visste, Sverige har ju så jävla många internationella spelare, Zlatan, Chippen, Källström, i all ära men om dom inte får till det så spelar det ju ingen roll. Och hur vore det med lite klass i backlinjen (det här gäller inte dig Edman vännen). Vi behöver nytt blod över huvud taget. Är det nån som är under 30 i vårt jävla pensionärslag? Åldern har betydelse och när vi ändå håller på, det har storleken också.

Va trött jag blir... Framför allt på Lagerbäck som säger att Svensson var den enda som höll klass mot Spanien, jag orkar inte, vi blir aldrig av med honom. Killen lever på sitt frisparksmål han lyckades få till mot Argentina VM 2002, och det var ju eh, ett par år sedan. Och snälla, varför varför varför kan aldrig Kim få spela från start? Han startar ju i Lyon som nog är liiiiite bättre än, ja ni vet.

Aight.... Ser fram emot matchen på onsdag, det bjuds säkert på riiiktigt fin fotboll som vanligt. Tråkfotbollen vi brukade lira förut som ändå ledde till vinst var faktiskt mer underhållande än smörjan från i Lördags.



ps. var kollar vi desperate imorn?

pis, johanna







Kommentarer

  • helenina säger:

    yooo...tror vi blir hos mig..

    2007-11-19 | 14:54:50

Kommentera inlägget här: