BC - live the dream

Grattis Olympia!

Kategori: Jobb

Stort grattis till er båda Lisa och Martin och till resten av oss då vi nu välkommnar vår tredje Bc-bebis in i klanen.
Vi hoppas alla att vi får träffa er snart när ni är utvilade och hemmastadda
Kram kram
e

Tonårsfinnar och försvunna S

Kategori: Jobb

Alltså!
Jag är 28 år och 6 månader...snart och jag får fortfarande TONÅRSFINNAR!
Asså, kom igen! Jag är för gammal för att stå 30 minuter framför spegeln på morgonen BARA FÖR ATT DÖLJA MINA PORMASKAR och RÖDA PRICKAR! Då har jag liksom inte ens lagt tid på ögon eller sånt som folk i min ålder ska syssla med, typ dölja mörka ringar, lägga ljusa toner i rynkvecken och sånt.

Jag måste rensa porerna hos någon som vet vad den gör, dvs en hudterapeut. Det fungerade sist. Nu har jag lagt på en mask från comfort zone, ett spamärke som bara MÅSTE göra gott. Det sved som attans när jag la på den och det brukar ju vara ett varningstecken men det SKITER JAG I! Den är alldeles för dyr för att tvätta av direkt så jag hoppas istället på underverk.



Ja, jag vet att bilden är felvänd men orka!

En annan sak som ni bör veta om är att jag har börjat tappa S. Bokstaven S. Typ så här, ibland när jag pratar, om jag t. ex ska säga innan sommaren så blir det ist innan scommaren. Det är sant! Och helt galet! Jag ska börja artikulera mer, det ska jag! Det borde ni också göra för det kommer säkert hända er med.. tror det har med åldern att göra.. Har redan hört en del dåligt tal från ett par av er =)...... det sista var ett skämt....

/Ja, ni ser väl vem det är på bilden...