BC - live the dream

En sån här åt jag nyss

Kategori: Jobb




Mmmmmmmmycket gott. / Yoyo

too gone too long

Kategori: Jobb

Undrar var den här skivan är? Den var hur bra som helst.. Har nån sett till den?


bra tjejer det där...


Är det nån som kommer hooka högtalarna av Helle eller? Emma, Elin ni är väl lediga i dag?









semastttta

Kategori: Jobb

Tänkte passa på att göra ett litet inlägg här när jag har ett par sekunder över.

Har haft en sjukt stressig vecka på jobbet. Mkt kul och mkt jobb... Först var den nån dåre som bombhotade Zlatans hotell i LA vilket alla gick igång som fan på klockan 1 på natten. Då började jag hetsringa till poliser i USA, personal på four seasons i LA osv. Skitkul att dra på engelskan, men stressigt som fan.

Sen fick vi ett tips om att Sanna Kallur skulle tala ut i SVT om nåt. Alla går igång och tror att hon ska lägga av, jag och fotograf drar till SVT och ligger i buskarna. Stackars SAnna kommer ut efter sportnytt och vi hoppar på henne. Som tur är var hon med på intervju och var jättesöt och trevlig, jag är kär. Jävla daljäntor alltså, det var samma sak med kluft hon var också supergo - och ja hon e ju från växjö men ändå. och hon ser inte ut som gollum in real life. och hon är inte två meter och askrallig heller. hon var fan bra tränad.

igår körde jag 20 mil till emmas gamla hemstad örebro för att kolla matchen mot häcken. sjukt stressigt med många artiklar och betyg på alla på plan o matchref osv på nån timme. var helt förstörd när jag skulle köra hem vid 24. höll på att somna, men brände 160 - kan ha kört över en katt men vet inte. hoppas han hann undan.

idag ber jag för en lugn sista dag på jobbet.. sen är det gotland.. fan vad jag behöver vila. min puls är i 150 hela tiden på jobbet det är galet.

puh. / jork








back to basics

Kategori: Jobb

har bokat in lite klipp och pill 22 juli. tänkte stänka in lite slingor efter att ha fått kritik av jessica ingrid holm ang mitt råttfärgade hår. helt rätt.

kommer antagligen att se ut så här när jag kliver på båten till visby.




ahahhaa eller inte!


shit fattar ni hur nära det är??? fyfan va det ska brännas pengar. hoppas solen skiner och kukarna viner.

jork

ja, nånting!

Kategori: Jobb

Men hallå där nu lyser ju solen igen.. härligt! fast jag är ju på jobbet, men det är ju skönt ändå. bra för själen lixom.

käkade lunch hos farmor o farfar innan jobbet. jobbigt att gå upp tidigt med trevligt att träffa dom gamla galningarna.

när jag kom till jobbet väntade fredagsmys med glass och kex. inte helt fel. måste säga att den här dan ser lovande ut (fast jag vet ju att det kommer gå åt hell). men som det ser ut nu har jag typ ingenting särskilt att göra, eller inte jobbigt iaf.

på onsdag ska jag och syrran se nya harry potter. ganska, ganska så najs med minderåriga trollkarlar. haha nej, inte ens jag går igån på harry potter. det lammköttet lämnar jag åt, eh någon annan. nån som däremot är lite halvhet är mr twilight.



lite blek kanske, men vafan.

btw... precis efter min lilla meltdown här på bloggen i går så satte pelphs WR på 100 m fjäril. fick sno ihop en grej på typ 5 min som hamnade på ettan, så då kändes allt bra igen =) fan va det svänger.

jaha, nån som ska göra nåt kul i helgen?

själv försökte jag nyss boka tid för slingor hos maria nila, men SHIT, det skulle kosta 1400 spänn att dra ett par streck på mitt korta hår. då blir det inget. visste ju att det skulle vara lite dyrare där, men har klippt mig där förut och tycker dom är grymt bra så tyckte det kunde vara värt det... men det är bara inte fair att punga så mkt för så kort hår som jag har. överväger att måla ett par stänk själv.. men jag är ju så jävla mesig. tror att det kommer bli helt fel om jag gör själv.

trevlig helg på er! SNART e det gotland..... / jork

jag är så jävla kass

Kategori: Jobb

usch jag är helt borta. har haft en halvsaggig dag på jobbet.. inget bra gjort och jag känner mig kass... är det bara jag som tvivlar på mig själv titt som tätt? jag måste sluta vara så jävla självkritisk, jag utgår lixom från att allt jag gör är pissdåligt. även om jag tycker att det är ok.

fan va jag suger! så känner jag just nu. min jävla piss-artikel om carolina klufts jävla miljonsmällare blev piss och slaktad i redigeringen. undrar om jag har en hjärntumör?

det känns inte som att den nya nattchefen gillar mig. han är jättetrevlig, men det känns som att han tycker att jag är kass. tidigare dagar har det gått bra, men sen jag började jobba med honom känns det som att alla mina artiklar suger hårt. och det är inte så att han trycker ner mig eller nåt, men han slaktar och kortar ner och har sig.

och då tänker jag att jag suger och tar det personlig, egentligen kanske det handlar om utrymme. men idag med kluft var det verkligen skit.. grejen var att jag fick en vinkel av dagchefen som jag fullföljde, ringde runt, och skrev - bra. sen ändrades vinkeln och jag fick inte tag på nån att prata med. carros farsa svarar inte, ingen vill prata för carro vill vara ifred. sen skulle hennes ekonomiska smäll kopplas till skadehelvetet och allt blev bara skit.

jag visste lixom inte vad som var grejen och då blev det piss. tiden rann iväg och hetsen började. fan.... nu vill jag bara gå hem och dricka upp helles absint, däcka och aldrig vakna.

fan va jag är kass!


KALAS!

Kategori: Jobb

tjoho!

Så på fredag blir man ytterligare ett år närmare trettio. Tänkte ha lite kalas för dom som kan. Då väderspåarna verkar vara oeniga angående vädret på fredagskvällen så tänkte jag att  det är bäst om vi möts upp här hemma runt typ halv sju, sju. Är det soligt å fint så kastar vi oss ut till någon närliggande park å regnare det (som den där norska sajten säger, vem var det som sa att den var så bra??) så stannar vi här å så får vi se vad som händer. Jag tänkte bjuda på lite snacks å så, så medtag egen dricka.

Ta gärna med din käresta eller grabba en hotting på stan, säg bara till innan så jag vet hur mycket plats som behövs göras . ( Är svårt å få plats två ibland)

Emmet