BC - live the dream

Gott nytt år tjejer!

Kategori: Jobb

Nu drar vi till London! Vill bara säga Gott nytt eftersom vi inte lär höras så mycket mer nu förutom kanske ett blött samtal kring 24 på onsdag.

Hoppas ni får en grym nyårsafton allihopa, var ni än befinner er. Vi ska göra vårt bästa för att reppa BC i Löndon.

Nästa år hoppas jag blir... Jag vet inte. Grymt. Spännande. Nyskapande. Jag hoppas att jag lär mig va lite mer nöjd med det jag har och inte alltid tro att gräset är grönare.. Vare sig det gäller jobb, kärlek, pengar, karriär, hälsa eller vad fan det nu kan vara!

Älskar er tjejer! Här har ni!




Puss Johanna

Maskeraaaaden!

Kategori: Jobb

Emma! Här har du! Samtliga kostar 40 pund.




Det här är nog så nära en stor fet svart....du vet

Men jag kan verkligen se dig som Elvis...






LARRY! catwoman kostar också 40 pund





Sen tycker jag det vore bra om vi utsåg en grupp som ansvarar för inköp av snacks, pynt osv. Några som känner sig manade? Och även typ två pers som ansvarar för att styra upp dator med musik samt tävling.

Kanske Elin och Emma kan ansvara för inköp av snacks osv?
Och Jessica och Lillan för musik + tävling?

Självklart ska alla hjälpa till, men det är bra om vi har ansvariga, på samma sätt som vi haft nu med att alla osar till jenny, jag beställde inbjudningar, lisa samlar in pengar osv.

Ang det här med tävling så pratade vi lite om det på krogen igår. Kom fram till att det inte ska vara något avancerat eftersom vi är så många. Vi ska enbart ha en tävling där vi utser bästa kostym och vi har ett förslag att det ska gå till på följande sätt:

När gästerna kommer till placet får alla ett halvt kort ur en kortlek. Vi klipper alltså korten i två delar. Sen gäller det att hitta personen som har ens matchande halva. Ex, ruter nio ska hitta ruter nio osv osv.

När man gjort det ska man tillsammans rita en enkel teckning föreställande personen man tycker har fetast outfit. Bidraget lämnas sedan in till de (förslagsvis) två personer som ansvarar för detta. De två personerna räknar sedan ihop vilken gäst som har fått flest teckningar (och alltså är bäst klädd) och bestämmer sedan vilken av dessa teckningar som var snyggast.

På det sättet får vi fram en vinnare av bästa klädsel som vinner tex en flaska fulskumpa. Och dom som gjort snyggaste teckningen vinner en liten flaska fulskumpa, eller nåt.

Har någon ett annat förslag så kom gärna med det, annars tycker jag vi kör på det här.


/Joyrsch

hello..

Kategori: Jobb

hur är det brudar?? vad gör ni?? jag skulle vilja ha lite skvaller om vad som händer i era liv..hur var det på julafton?? fick ni några fina klappar?? vart gick ni på kvällen?  jessi när åker du och klister iväg?? elin, jork och lill ni åker den 29.e va? och hilda hur är det att vara hemma?? har du hunnit med massor?? hur länge stannar du?
give me some update..
¨
puss puss

GOD JUL

Kategori: Jobb

hej mina tjejer!! hoppas ni har det bra.. jag har det grymt och mår så jävla bra. vi är i chile nu i viña del mar. blev lite ändrade planer så vi ska stanna här en vecka. det är så fint här och stad är grym..

jag saknar er.. hoppas allt är bra!!

pussar och kramar

Very merry tjejer!

Kategori: Jobb

Hej babies! Vill bara önska er en gogo jul! Käka tills ni spricker och försök att inte tänka på att vi aldrig mer kommer få nå vita jular i Sverige.

Hoppas jag träffar vissa av er senare... Men jag blir ju sen som vanligt.

Passa en pall och håll julölen kall!

puss puss johanna

Reminder

Kategori: Jobb

Jag smsa påminnelser till malle, hasse, harry och manne igår. Hasse har numera osat, manne har tackat nej (tenta) och de andra svarade inte. så jag tycker vi kan börja tänka på reserver.

Jenny, kan du skriva ihop den totala listan som den ser ut nu och maila ut på fejjan eller lägga upp här? så vi vet hur många vi kan bjuda. räkna med dom vi vet ska komma men inte osat, alltså anna & leo, jakob, basse och dom andra du/ni kommer på.

LISA! fulspriten? vad händer?

tjingeling / jo

kyrken var den sista att osa....

Kategori: Jobb

hahha, fick ett sms inatt 00,00 av kyrken ang maskeraden.. snacka om att vara ute i sista sekund...

ok här kommer alla som har osat.... hojta om jag missat ngn...

-sara
-linud+andrea
-malin+chrille
-john+cissi
-clea
-robin
-ola
-astrid
-frida N
-leo+anna
-Hasse
-Tobbe
-Kyrken
-Mackan
-Viktor+patricia
-anna
-Erika
-David
-Jakob

GOD JUL!!!

osa

Kategori: Jobb

leo och anna har osat på mailen, båda kommer..

Tjenamors!!

Kategori: Jobb

Jag vet inte hur många gånger jag försökt att logga in här med min egen mailadress och mitt eget lösenord....
Imorgon börjar juljobbet på allvar för mig... Då är det blod svett och tårar dagarna långa... 100 grader varmt inne i vår lilla butik när folk trängs och bökar runt..
Vi har en kund, hasselnötsmannen, han glider jämt in och köper en kvarts hasselnötskaffe malet till bistro... Han är skum för han försöker typ ragga genom att ge sjuka komplimanger....eller man kan fan inte ens kalla det komplimangeer.. Han är typ stöddig.. " Du ser svettig ut, har han sagt till mig.... O typ att vi har haft otvättat hår och finnar på näsorna... Äh, han e konstig.. Sist han var inne låtsades jag inte att se honom...

Nu ska jag glida till Helena o vattna lite blommor och pejja hennes hyra....Sen är tanken att jag ska åka o hämta Ella...... Det blir nog bra.... Puss o kram alla gla`´a svin!!! Välkommen hem, Hilda!! I förskott...

JH

Vad ska man äta i kväll??

Kategori: Jobb

Jag är kass på att komma på maträtter, hatar att hitta på vad man ska äta till middag, antar att fler kanske känner så!? 

Spaghetti carbonara light blir det här ganska ofta. Vitlök, bacon och färska champinjoner som man steker upp och sen rör ner i  Lätt creme fraishe, ibland kan det bli med chili och paprika smak el nåt annat gott. Riv över lite parmesan och viola, en gourmetmiddag på 10 minuter...eller? Börjar tröttna liksom!
 
Tips och recept på allt möjligt mottages tacksamt vill jag säga! Är allergiker men ni vet mot vad, annars äter vi/jag nog det mesta i det här huset, så ös på nu med förslag. Vad e din favorit rätt som e enkel att laga en onsdagkväll när du har ont om tid?

Kärlek till er mina fina..
Lärkan ;)

KONTRAKTET SKRIVET!

Kategori: Jobb

JA, SÅ DÄR JA!! Igår var ja o tias på tyresöbostader och skrev kontrakt så nu är det 100%... klart . tack gode gud!
råååå trevlig kvinna som jobbade där, jätte trevlig o hon sa dessutom att vi ska vara väldigt nöjda med vårt byte för den, lägenheten (radhuset) är väldigt populär som många vill åt, med tanke på storleken, uteplatsen och att det är gavel"!!!


YEEEEAAAH!!! så där  ja!! hahahahahah såååå nöjd!,
Imorgon åker jag till götlaborg!! bor på fin fint hotell, julbord och ngn härlig festshow som fått råbra kritik.. KUL KUL

Så med andra ord kan man säga att jag är ganska nöjd med situatíonen just nU! känns bra!, FÖRUTOM att jag inte har julstämmning hemma för 5 öre, står bara massa flyttkartonger överallt...

men men, tänk sen nästa jul när jag har 109,5 kvm att dekorera!!!!!

Hoppas ni alla mina kära vänner mår lika bra som ja..... kändes tomt utan er i går, inget desperata liksom!

HILDA:::::: ska bli så satans kul att se dig igen! Vålkommen hem till snötomma vintersverige!
trist bara att du kommer innan jag flyttar, hade velat att du skulle se mitt nya stora hem!!


PUSSAR O KRAMAR TILL ALLA ER DÄRUTE!!!

///JEN

Vem göör sådant här...07.30!!!

Kategori: Jobb

Jamen hejsan hallå...
Tyckte att mina 10h framför datorn var lite lite så jag kör på ett par timmar till fast hemma istället för kontoret..

Jaha imorrn börjar jag 07.30 ombytt å klar vid rådmansgatan (kockmunderingen på) vem göör sådant... Vem går upp och jobbar så tidigt..Har glömt hur det var på tiden då matlagning var min huvudsyssla,,, ska inte klaga för jag tcker ju att det är sjuuukt kul när jag är där.. om allt går bra d vill säga...

Annars är d julgalej med  jobbet på freda å GLITTER galej på lördag Wiiiiieeee,,, å SÅKLART en riktig bakissöndag, right?

STOR KRAM till mina tappra tjejer, ni rockar min värld;)

Lillan

ta kritik!

Kategori: Jobb

Seriöst... jag måste lära mig ta kritik utan att lacka ur. helt ärligt, snälla kom med lite bra tips!!

/ ja, ni vet nog vem...

Tjejdilemma

Kategori: Jobb

Ojoj vilket dilemma! Bodyguard eller Titanic?? Båda börjar 21 i kväll.... Men jag kommer nog inte kunna motstå Kevin, my first löv.



Gud va skönt det ska bli att komma hem i helgen.. har typ inte tänkt på det på aslänge eftersom att jag har jobbat så jävla mkt. har vi några förslag åp pres till anna eller? jag var inne på lush i dag, fan va grymma grejer som har där. riktigt prinsessigt, så det borde väl passa anna med feta badbomber, glitterbubbel osv?

var ju ute med erika och några i helgen. råkade hångla med en snubbe som såg ut som zlatan. vad är det med mig och juggar? kanske borde ta upp kontakten med igor. =)

Lillan, hur går det med förbudet? för mig går det bra... men vafan, förr eller senare kommer man ju stalka och då kommer man väl bli lite nere. eller, så kanske det är så att jag aldrig mer kommer gå in på hans sida. det vore grymt disciplinerat.

håller på med ett litet experiment. snusade ingenting igår, trodde att det skulle vara jobbigt. men det var faktiskt helt lugnt.. hmmm... men grejen är, att om man slutar helt, vad har man kvar då? vad gör ni som varken snusar eller röker? HAR NI KUL ELLER?? =)

och för att krydda till dagen ytterligare gjorde jag en sjukt tråkig deal med robin som går ut på att jag väljer en tidning hos pressbyrån som han måste läsa. valde bröllopstider, skulle betala dyra pengar för att se hans min när han slänger fram den i kassan.

Har ni styrt glittergrejer till annas fekke eller? Elin, du har inköpsförbud va? hur går det?

/ Jollan











lite tips danke?!

Kategori: Jobb

Hej på er!
Jag måste ha lite tips av er!
Jag ska marknadsföra mig själv på ett galet sätt i ett projekt... Hur fasikes saka jag göra det? Vad kan jag göra som är extremt och som visar på att det ändå är jag liksom??
Jag ska göra logotyp
symbol
cv
vykort
visitkort
HELP!?
Jessica

hej mina bruds

Kategori: Jobb

hur mar ni?? jag vill bara rapportera att jag har det fett och har varit ute pa gatorna och dansat massa samba. emma, lapa ar sa javla grymt ju!! imorrn ska vi ta en buss till bahia, itacare. ska softa dar en vecka pa stranden. mitt mal ar att bli brun och vara lite smafull hela tiden;..

jag saknar er!

puss och kram

gla helg!

Kategori: Jobb

Alltså jag är ju som ett litet barn när det kommer till snö. Drar jag upp persiennerna och ser att det är snö ute vill jag nästan skrika av glädje! FAN VA NAJS BRORSAN DU VEEEEEAT! Visst, det töar bort innan det ens träffar marken.. Men ändå! Här i Linköping har vi nu ett najs täcke på en dec eller två, och det e ju bättre än inget alls. Och Elin, säg inte emot.

I går kom jag på att när jag kommer hem nästa helg har jag jobbat tolv dagar i rad.. Halvjobbigt! Tänkte inte ens på att det blev så mkt, och allt för att jag bytte bort en ynka liten söndag för att kunna supa till på Annas glitterfest. It better be worth it säger jag!

Annars kommer Erika i helgen så jag ska haka på henne och några tvättäkta Linköpingsbor ut. Äntligen får jag prova på studentlivet! Woho... Vad har kidsen på sig nu för tiden? Man vill ju passa in.

Gla helg! puss johanna


Hello bruds!

Kategori: Jobb

vill bara informera om att jag ar framme och jag har averlevt tva natter!!
rio ar fucking grymt!!

pussar och kramar!! jag sakanr er redan!

Eldprovet

Kategori: Jobb

I kväll ska det lyckas! Jag har försökt såååå många gånger, men somnar alltid nån timme in. Snackar om Hannibal som går i kväll på 6an vid 21. Vad jag vet så är det en helk ok creepy rulle, men jag får lixom aldrig till det. Det är samma sak som med Armageddon, bra film (typ) men jag somnar alltid.. Orkar inte, för många dösträckor kanske? I kväll ska jag iaf dricka kaffe och jag ska fan se när svinen käkar upp den där snubben på slutet. Eller hur det nu var, kommer inte ihåg eftersom att jag sov.



/ johanna

25 år i bandhagen/högdalen.....nu e det över!

Kategori: Jobb

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! kan knappt tro att det är sant! 10 januari flyttar vi till tyresö! ska bli så underbart! helt galet! Ja då lämnar man högdalen/bandhagen efter ca 25 år...

-byter ut balkong mot uteplats
- byter ut tunnelbana mot buss
-2a mot en 5.a
-ett badrum mot 2st badrum
-ett plan mot 2 plan.

JAAAAAAAAAAAAAA!!! även fast jag nu flyttar lite längre ifrån er hoppas jag att ni tar era rumpor och sätter er på bussen till tyresö eller smörar me de som har bil o kommer o hälsar på!!!

Nu känns det som om jag o mattias har haft vår tur när det gäller boende! ahha :)
men som sagt det är ju EN 5:A vi ska flytta till så vi lär ju inte direkt bli trångbodda.... komme rnog att bo där ett par år!

Hoppas alla får en kanondag!!!

PUSSAR O KRAMAR

kl 12.43

Kategori: Jobb

Har varit vaken i 4,5 timmar. Har druckit väldigt lite vatten, inget vatten alls faktiskt... Det är väl inte så bra, antar jag... Har hört att man ska dra i sig en hel del under en dag...
Tappade mitt åkkort IGEN.... Fick det igår av Helena.. MEN som tur var, så var det en snäll karl som såg när jag tappade det och sa till mig! Dagens ros!
Nu ska jag sätta igång o få lite saker gjorda här.... Hej på er!!
IJH

Wohoooooooooooooo

Kategori: Jobb

Snart kommer vi....





---

Och tjejer, nu är ni så där jävla usla på att blogga igen... Man vill ju för fan veta vad som pågår i era liv, släpp till lite nu för i helvete så jag inte är helt ensam här!

/ joho

Löndön!

Kategori: Jobb

Ella och Lillan, vi måste köpa tics till Pashas på nyår. Vem känner sig manad?

Och alla skriker JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! =)

wadup!

Kategori: Jobb

Hola chicas!

Nu skulle man nog kunna säga att jag och Martin har avrundat vad det än var vi höll på med. Och det känns ju rätt trist, men vafan... Det är för weird att hålla kontakten. Eller egentligen inte från min sida, men han verkar tycka det är jobbigt att ha kontakten när vi inte är kära längre. Så det är lika bra att bryta helt, det är väl enklare att fokusera på annat då.

Men jag trodde inte att det skulle bli så. Det är klart man inte kan ha en massa känslor hur länge som helst. Och jag känner inte direkt att jag är kär i honom, men jag är nog fortfarande kär i dom där underbara veckorna vi hade. Men nu är det som bekant vinter så där kan man ju inte leva kvar hur länge som helst!
 Fast  jag trodde väl ändå man kunde ha kontakten på något sätt, men det är nog bättre såhär. Nu vet jag iaf var vi står, och det är på varsin sida om Atlanten.

Puss på er tjejer, och jag säger som Peter Jöback, jag kommer hem till jul! (och jul är det varje helg!)

karma karma

Kategori: Jobb

Starstruck är en fet överdrift. Men jag måste säga att Darins nya skiva faktiskt är riktigt bra! Fullt med partylåtar. Och en som är riktigt skön heter Karma, den har jag fastnat helt i.

Lyssna in den http://www.youtube.com/watch?v=ZdrmnMGWx8E

Visste ni att han skriver allting själv? Duktigt.. Man bara utgår från att han är produkt eftersom att han musikmässigt rör sig i samma fack som Brittan och gänget.

hej tjejer!!

Kategori: Jobb

hur har ni det allesammans?? det är så jävla mörkt och trist ute.. fuck december!
undrar om ni ska lysa upp min kväll imorrn?? vad säger ni, ska vi hänga lite i lisas nya lya??
imorrn har jag tenta så håll tummarna!!

puss puss så länge /samba helena

dddariiiin iiiiiiiih!

Kategori: Jobb

Ska träffa Darin imorn, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhh!!*tihiiiii*

Han är ju man nu, kanske borde lägga in en stöt. Nån som vill fråga något?



/ yo

hello!

Kategori: Jobb

hej tjejor!!
imorrn blir det desperata hemma hos mig.. hoppas ni kommer allihopa som befinner er här i sthlm! jag vill hinna hänga lite..vi kan tjuvstarta om någon skulle behöva stressa hem.. puss puss...helena

osaosaoasosaoas

Kategori: Jobb

robin, astrid & ola har osat till vår mail. men det kanske jenny hade koll på?

nu är jag jättehungrig.. hoppas på att få dra hem från jobbet snart. men det lär ju inte hända.

fis pis / yohanna

hej tjejer!

Kategori: Jobb

hur mår ni mina bruds? jag är ledsen att jag varit borta så mycket från er, saknar er!.
jag undrar om vi kan hänga någon dag nästa helg, fredag eller lördagkväll. jag har c-uppsatsspurt och en katastrofmedicintenta i veckan så det är fullt upp. jag åker på måndag natt till brasilien och kommer vara borta en månad... måste bara hänga lite innan.. kom med förslag bruds!!

pussar och kramar!!!

helena