BC - live the dream

april april

Kategori: Jobb

har så jävla kul på jobbet i dag... sitter och hittar på första april-artiklar... bland annat att e-type ska bygga en vikingaby i området och att nicole kidman ska spela in film i linköping. hur kul som helst att bara hitta på grejer.

glöm nu inte att luras ordentligt manana...

/ jork

I väntans tider...

Kategori: Jobb


Väntandes på "Sex an the city"........



Elin vs Carrie..... Likheter i de gälla skriken!!

Yo!!

Kategori: Jobb

yo bitches!
Om det är någon som har tid för desperata imorgon kan vi vara hos mig... Jag vet att det är mkt plugg för vissa men dörrarna står öppna iaf... Kommer dock inte servera något onyttigt pga jag känner mig som en sumobrottare för tillfället.
Något i stil med Elins feta äppelpaj blir det alltså inte..... ( Det var iof typ den godaste jag nånsin ätit).....
Ska försöka hitta på något annat som vi kan stoppa i oss.. Är hemma ca 19:15.....
Emmet! Om du glider, har du lust att ta med dig min portfolio??
Puss o kram// JH

sssnurer sprätt

Kategori: Jobb

vafan... skrev ju ett långt inlägg har om både ditt och datt.. men det behagade tydligen inte dyka upp...

då vill jag bara säga att jag längtar som fan till påsken.. fatta att man är ledig i fyra dagar! hur stort som helst!

cash

Kategori: Jobb

Och sen tänkte jag påminna alla glada som ska med till gotland om att sätta in pengar för dep på mitt konto. info om hur mkt finns på den här bloggen lite längre ner.

kan även meddela att den stora stugan var full och att vi alltså inte kommer bo med frida och anna.

middag....

Kategori: Jobb




på lördag har jag sf hemma o tänkte då passa på med en liten middag o vin o så för de som vill
(självklart finns det plats för de som tycker det är långt o bökigt attt ta sig hem, buss går ju till gullmars o tar ca 15 min men vill man övernatta så funkar det me!!

vet att det bara är 2 dgr kvar o lite sent ute o så men skulle vara super kul om just DU ville komma....
för de mörkrädda (inklu till mej själv) vill jag härmed förvarna att det kommer att vara tyst o mörkt mellan kl 20.30-21.30.


Osa gärna här eller på mobilen eller hemtelefonen eller var ni tycker är smidigast!!

puss o kram till er alla där ute i vårsolen!!!/// Jen

Oh, ah just a little bit..oh, ah

Kategori: Jobb

Hej Gotlandspinglor

Båten är nu bokad ska betalas 1 månad innan vi drar.

åker onsdag 19,20 hem söndag 19,10
Slutsumma:
Jorch 633:-

Elin 514:-

Emma 514:-

Vi kan åka på mer obekvämma tider för billigare priser, men frågan e e re värt d?
Vi kan boka om så d e lungt.

stor kram Lillan

uuuäh

Kategori: Jobb

Girls aloud har gjort en cover på Robyns with every heartbeat... Och den är så jävla usel.. Mår fan illa när dom åmar sig och sjunger falskt.. när fan ska dom (alla brudar) sluta göra sånna där skitvideor undrar jag?

http://www.youtube.com/watch?v=mVtWvYTfrNA

missförstånd

Kategori: Jobb

okej, jag missförståd det förra inlägget. Jag trodde ni pratade om när ni ville åka dit. Tyckte det va lite konstigt..
Jag vill åka dit 11 och åka hem 19.10 och det finns plats för fyra stycken på den rutten. Och om nån skulle få för sig att boka så tänk på att vi är två studenter!
/Elin

GoTTland..haha lika kul fortfarande

Kategori: Jobb

Hejsan tjejer

Har varit inne på destiantion gotland och kikat tänkte boka biljetter så fort som möjligt,,,d låter väl bra.
Torsdag - söndag

Just precis nu ligger biljetterna dit på 858:-/4 pers kl 11,05 framme 14,25 ( finns dyrare biljetter - om andra tider,önskas)
Resan hem är lite beroende på vilken tid vi kan åka alternativ nedan:
åka 08,50 framme 12,05. 1072:-/4pers (ekonomi, d finns dyrare biljetter)
åka 14.15 framme 17,15 1585:-/4 pers (salong)
åka 19,10 framme 22,25 1072:-/4 pers(ekonomi, finns dyrare biljetter)

Hör av er ang vad som låter bäst.
Jag tycker ju d vore ûberskönt å inte åka med båten 08,50...tar gärna den vid 19,10 så kanske vi kan chilla med en öl i solen å kanske en liten bit mat på någon mysig krog/restaurnag vid vattnet,lr???

Kram kram Lillan

Leila på landet

Kategori: Jobb

har ni kollat på leila på landet? asså man blir helt fast.. hon är ute på sitt landställe med vita knutar vid vattnet och lagar bara sommarmat. så jäävla göttit! och varje gång åker grillen fram och för en halvtimme känns det som att det är sommar. kolla på tv 4+ 2130, bra skit.




jork

Ella ellaaaa

Kategori: Jobb





till haaavs

Kategori: Jobb

Och för vårat eget bästa borde vi ta oss i kragen och boka båten.. När jag och Ella kollade i helgen såg det redan rätt fullt ut, och man vill ju inte bli tvungen att punga för ett flyg.

Längtar redan efter att punga en hunka för frullen.

/ jork


Kallis närmar sig med stormsteg!

Kategori: Jobb

Och det första tecknet på det är räkningen som jag har fått i brevlådan! Den lilla rackaren skriker efter 1645:- vilket är 25 % av den totala summan. Totala summan är 6500:- vilket är 1300 per person. I min mening är det enklast om alla kör över hela sin summa till mig nu direkt så tar jag hand om allt betalande för boendet. Och då har man ju allt klart vilket kan vara skönt!

Men om man inte känner att man har råd med det kan man betala 330:- vilket är 1/5 av handbenningen på 1645:-.

Jag ska betala allt senast på måndag så jag ser gärna pengarna på mitt konto nån gång innan dess.. Ni har väl mitt kontonr sen tidigare kanske? Annars får ni hojta...

Det här måste nog vara enda gången det är skönt att få en räkning. Det känns fane mig bra till och med! Om ni inte känner så, så kolla på bilden nedan och fråga dig själv om det är värt det.





HELL YEAH! / jork

Tandlossning?!

Kategori: Jobb

Ok, nu har jag äntligen skrivit klart mitt jäkla CV, och det där personliga brevet...Fy faán vad tid det tar. Satt hela kvällen igår. Finslipade det imorse... Nu är det bara att skriva ut och skicka iväg.

Sen undrar jag en sak! Är det normalt att börja tappa tänder nu?! Asså jag tror att det är på gång för min del.Någonting skumt är det som händer i käften på mig iaf.... Aja, det finns ju en hel del grymma lim på marknaden nuförtiden...

Lisa Nilsson är på nyhetsmorgon! Hon har börjat sjunga på något konstigt språk. Konstigt.....Måste vara rätt svårt ändå.

Nästa vecka börjar jag på mitt slutprojekt.. Herregud! Hur ska jag hinna och hur ska man orka! Kommer bli sååå uttråkad av att bara sitta med den skiten.. Aja, skitsamma....Snart är det påsk också! Och lön! Imorgon ska jag köpa en laminator! Det är höjdpunkten för mig den här veckan!
Äh, nu ska jag skriva en inköpslista på mat som jag ska handla imorgon....
Puss o kram hela dagen!

Min målsättning för den här månaden är att jag ska ha 1000 kr kvar den 25 april!!! Hmmmmm......Iaf 500 kr.
JH

hoppas hoppas

Kategori: Jobb

Här vaknar man av att solen kämpar sig igenom persiennerna. FETT! tänker jag, nu jävlar är det vår ute. Tur för mig att jag inte drog direkt ut i kjol och röda klackskor, för då hade jag halkat i snön och brutit nacken. och då hade det inte blivit nå midsommar eller gotland för mig i år. eller ever. jag fattar inte, det är ju inte ens april. får vädret vara såhär instabilt och ostabilt?

Efter mitt lilla mentala breakdown i helgen slängde jag iväg ett antal jobbsök på måfå i går på jobbet. bland annat en till expressen och fråga om dom behövde sportreportrar. man är ju så himla neggo egentligen när man söker jobb, förväntar sig nada och har svårt att känna sig inspirerad när man skriver ansökningar. blev hyfsat förvånad i morse när en karl från expressen ringde och sa att han och sportchefen ville ha en chat nästa fredag! grymt!

snälla snälla med så mkt dålig karma som jag haft min väg på senaste måste det här vara en vändning. snälla ge mig jobb i stockholm snälla GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD! basse, hjälp mig, använd dina kontakter!

å det vore så skönt ni fattar inte hur mycket jag vill hem... speciellt nu när det börjar blir vår, kan inte tänka mig att inte gå på mosebacke osv efter jobbet..

nu vet jag inte ens vad det är dom behöver folk för.. hur länge alltså... det kanske bara är sommaren? men vafan, jag tar det ändå.. det är lika bra, här kan jag inte sitta och grina.

hatar att jag har blivit såhär sen jag flyttade hit och det blir lixom bara värre. jag hatar att jag bara gnäller så fort jag pratar med nån av er, för så vill man ju inte va. och det är väl inge kul för den som behöver lyssna på skiten heller. nu verkar det ha gått så långt att när jag väl är hemma är jag deppig ändå, eftersom att jag ska åka tillbaka. och om jag är glad för en stund så är det bara ett skådespel, som peddan skulle sagt.

hör ni hur sjukt det låter? det låter ju heeeeelt sjukt.

det här är ju fan inte jag. jag vill ju vara glad och på g, samma gamla otrevliga johanna, men glad lixom!

vafan! aja nu hoppas jag som fan på expressen. ska inte ta några chanser, kanske borde gå en anställningsintervjukursnåntingsomgörattmanfårjobbefterintervjuerna?

well, det här var tydligen en till meltdown. nä, ha det så gött nu drar jag till sjukan!

/ pis







tisdag..

Kategori: Jobb

Hej tjejer!
Jag kan ta desperata imorgon. Det brukar ju inte vara anstormning till det här eventet längre, men dom som vill kan komma förbi!
Puss /Elin

visby fixat

Kategori: Jobb

nu har vi bokat lya i visby. blir på samma ställe som där vi bodde med harry, vi har en lya för fyra pers på 35 kvadrat där vi även trycker in erika. lyan kostar 6500:- så det blir 1300:- var. vi ska betala 25 % av totalen när räkningen kommer till mig, resten betalar vi senare. jag och ella kollade även lite båtar, även det bör man styra asap annars är man körd körd körd. kommer kosta aset för mig som är vuxen och inte pluggar, men det ska dom ha! så vi kör väl tors - sön, och vi kan komma ner när vi vill, behöver inte hämta nyckeln på måndagen alltså, inte lämna den på mån heller. det skiter dom fullständigt i! =)

ok fett. ha det gött! / jork

mittivisby

Kategori: Jobb

var fullt våra dagar... this is gonna be taaajt!

visby

Kategori: Jobb

www.boendevisby.nu är adressen till det gamla stället. Det finns en stor lägenhet kvar enligt sidan. Den kostar 8000, är vi sju blir det alltså ca 1150 var. Vandrarhem kostar 1050. Det är skönare att bo i lägenhet, men egentligen är det upp till dom som ska åka en hel vecka. För det förutsätter att nån är där på måndagen och tar emot nycklar och att nån är kvar på måndagen efter. Jag kommer bara åka tors-sön
Elin 

boende gotland

Kategori: Jobb

Hej hopp. Eftersom att vi inte vet vilka som ska med och folk verkar lite svalare i år så lutar det åt vandrarhem. Erika föreslår detta mittivisby.se och det verkar bra tycker jag! kostar 350 pix per natt och dom har ledigt tors, fre, lör i slutet på juli, vår vecka. ligger mitt i smeten.

Är det elin, emma, lillan och jag som ska med dessa dagar? bekräfta.
tycker ni det är ok med vandrar hem? bekräfta
om inte, styr lägenhet eller nåt annat snarast, jag hittade inte till vår förra.

om alla svarar JA på ovanstående frågor kommer jag att ringa dom och boka direkt innan allt tar slut. Så svara så snart du läser detta tack.

när man har bokat ska betalning ske inom 15 dagar.

MVH; Jork

folk blir ju helt tokiga när solen tittar fram!

Kategori: Jobb

Det känns som jag helt har gölmt bort bloggen, eller jag och typ alla, men att nu kommer den göra comeback! igen! du veat!

finns det nåt skönare än när det kommer nån sjukt gammal låt på radio som man helt glömt bort? här om dagen snubblade jag över george cole med låten dope, vet inte vilka som kommer ihåg den. lisa, den var med på 9 mm soundtrack som du hade. tänker typ på lill-perre när jag hör den.

just nu lyssnar jag på lilla fågel blå, hallå var kom den ifrån? men koooom tillbaks hela världen var så underbar kom tillbaks hela världen var så underbar det kunde lika gärna varit jag, det kunde lika gärna varit jag, 

lilla fågel blååååå

Är det nån som har nån gammal goding på lager eller?

/ jork

ser bekant ut...

Kategori: Jobb

Surfade runt efter lyor på gotland... är inte det här det stället där vi var på efterfest med järvheden och sasha?


Kanoners....

Kategori: Jobb

Jag har sagt det förr och jag säger det igen........Jag lyckas alltid slå in mitt eget jävla lösen när jag ska logga in här...Glömmer att det är frukten jag ska trycka in.....Ingen skada skedd dock!

Kul igår! Väldigt trött på slutet måste jag erkänna! Kul att träffa Fredrik! Nu är det värsta över, Emma! Första gången är avklarad!

Ang. Lördag då! Jag är typ övertaggad...Tror det är för att jag tog ledigt på söndag. Jag slutar kl 17 så är hemma typ kvart över så det är bara att glida över efter det!.... Portkoden är 5319 och jag vi heter Holm i efternamn. Ja, ni har ju mitt nr om det skulle skita sig....Nu ska jag försöka göra banners åt pressbyrån o My way.....jiiihoooooo!

Puss och kram heka vååååååååååååååååårdan!!!!
Jessica

mmmmmmmaggio

Kategori: Jobb

Tjenixen! Hadde en date med veronica maggio idag. hade lite fördomar (som jag alltid har om alla folk, speciellt kändisar jag intervjuar) om att hon skulle vara lite svår och cool.. Ungefär som hon är på alla bilder man ser, snygga kläder och huvudet på sne lixom. Men hon var hur trevlig som helst. Hon ringer tre minuter sent och ber om ursäkt direkt, och sen e hon hur skön som helst.



och alla grabbar här på jobbet verkar tydligen vara kära i henne. jag med, när jag tänker efter. måste färga håret blont. fort.

nu går jag och köper färg.

hej. / jork

S:T PATRICKS DAY...

Kategori: Jobb

.. e d imorn å d tycker jag att vi ska göra något åt. Så därför tycker jag att vi alla (som kan) ska i samlad tropp bege oss till närmaste irländska pub. Det brukar ju vara ett ganska rejält tryck på pubarna just denna dag så vi borde inte vara alltför sent ute. Tänkte därför att vi kan samlas upp hemma hos oss så kan folk dyka in lite vart eftersom skola/jobb slutar, tänkte att vi styr någon inte alls avancerad mat där, så slipper folk åka hem innan.
Hur låter d?

pussar till er alla!!
emmet

VÅÅÅÅÅR!!

Kategori: Jobb

Asså vad är det med internet idag??
Har suttit hela dagen i skolan och ingenting fungerar.....Orka!!
Det blir ju slöseri med tid.... Jag vill ut i det fina vårvädret.. Det är liksom torrt på marken...

Igår var jag på Solvalla!! Det var fan hur kul som helst! Vann inte överdrivet mkt...typ ingenting...Men ändå.. Man kände gemenskap med alla maffiakillar som satt där och spelade bort tusenlappar... Vi måste åka dit någongång...O bli rika..

Imorgon ska jag på praktikintervju....Hoppas det går vägen för jag orkar inte engagera mig mer....
Nu verkar systemet fungera igen så nu ska jag återgå till Flash!!


Hej på er!!
JH

skattemasar och fiskmåsar

Kategori: Jobb

Har ni sol hemma eller? Det är ju helt underbart! och har ni märkt att det börjar bli ljusare nu? igår när jag drog från jobbet vid typ 18 så var det rätt ljust ute. Fett. såg att dom dragit igång nån uteservering här i linköping också, hur ser det ut på söder? ligger vi före här i köping eller?






Kollade mina kontrolluppgifter från aftonbladet igår, visar sig att dom dorg typ 20 % i skatt på mig hela förra året. yes, det känsn asbra.. så nu kommer jag alltså få en till avbetplan som betyder ca 2000:- extra varje månad i 1,5 år för att betala tillbaka. YES!

YES YES YES YES YES!

och då kanske ni tycker att jag borde ha märkt nåt och hört av mig till min arbetsgivare?? NÄ. asså, helt serry jag har ingen koll på hur mkt man ska få ut efter skatt, jag hade fan inte haft ett heltidsjobb på flera år och sen jobba jag en massa natt / helg osv så jagfatta inte så mkt.. lönespec är så jävla boring också så jag brukade bara slänga dom...

jaja, det är bara att hålla käften och betala eller?

eller så flyr jag landet.

 vad tycker ni ? / jo

it's on!

Kategori: Jobb

asså.... här kommer man till jobbet, glad i hågen (nåja) härligt med måndag, solen skiner, fåglarna kvittrar, det e vår lixom. Kan det bli bättre? Ja, säger chefen som berättar att timbuktu är på väg till nörrköping och så står det mitt namn på det jobbet. GÖTT! skriker jag bara för att få veta att vi har fått in en vikarie (för mammalediga loulou) som var här 8 i morse och skrek att det skulle minsann hon sköta. asså.... hon vet inte vad hon har gett sig in på... nu är det war! ska hon komma och sno mina intervjuer? WHAT? men det e lunch, hon har tills onsdag på sig att få tag på karln, sen steppar jag in och tar över. det är bara att hoppas på att det skiter sig för henne... neeeee jag skoja bara, hoppas det går asbra. jag menar det!



todelou / jollan

MJ alive and kickin!

Kategori: Jobb

Biljetter till Michael Jackson släpps på fredag kl 7 UK time, alltså 8 på morgonen hos oss va? eller är det tvärtom.

 man kan antingen försöka terra http://www.theo2.co.uk/ eller www.michaeljacksonlive.com .

ja alla glada, jag kommer iaf göra ett försök och tycker det vore kul om nån annan iaf orkade försöka. biljetter kostar mellan 600-1000 kronor så det är ju inga rövarpriser med tanke på vem som uppträder.

/ jorken

Hello bruds!

Kategori: Jobb

jag tar gärna desperata imorrn om någon är sugen..

pusss så länge

helena

Desperata hemma-fruar

Kategori: Jobb

Hej Tjejer!! Ikväll e d dags igen,,,
                      


Om någon missade att vi ska vara hemma hos mig ikväll så  kommer den väl bevarade informationen här.
Slutar 17 och är väl hemma till 17.30 typ..Så efter det är ni alla välkommna.
Har inte filurat ut va det ska bjudas på ikväll.. Någon som har några önskemål?

Kram Lillan

Vaaaaaaaaaaaaaa?

Kategori: Jobb

Jag är i chocktillstånd... I Östergötland vet man tydligen inte vad en häxa/häxblandning är... Shit, vilka kulturella skillnader det är mellan länen. Jag fattar ingenting.. Vad är det mer som de är ovetandes om? OCH, här har man tydligen inga studentskivor utan bara en bal.

VAD FAN????

/ JOLLAN