BC - live the dream

Gott liv...Bättre liv...Inge liv...

Kategori: Allmänt

Det kanske är att jag börjar bli gammal..... Igår när jag skulle gå upp för trappan från t-banan, höll jag på att skriva ett meddelande samtidigt....Helt plötsligt, utan förvarning, glömde jag bort  hur man går i en trappa... Äh, det går ju inte att fatta om ni inte varit med om det själva...Men jag höll typ på att snubbla över några trappsteg ovh var tvungen att stanna och koncentrera mig på att höger fot skulle upp o vänster skulle stå o vänta på sin tur.....Till slut bestämde jag mig för att vänta med det där jävla messet och ta en sak i taget... Jävla nolla!! Mitt på ljusa dagen trodde säkert folk att jag var dyngig... Aja, det gör inget...För jag ska bli en friare människa...

Några saker som jag ska göra så att jag blir bättre
1
.Ringa morfar typ några ggr i månaden ( Har tänkt/försökt att göra det länge men det är svårare att komma ihåg än vad man tror)!
2. Inte dricka någon vätska efter 18:30 på kvällarna. Då kommer jag troigtvis inte vakna hela tiden på nätterna av att jag måste gå på toa.... Då kommer jag att vara glad o utvilad hela dagen!
3. Källsortera ännu mera! Nu har jag tidningar, konserver o sen annat skit.. Det är ju en förbättring om man jämför med för bara ett år sedan.. Men jag kanske ska ha en kompost på balkongen.. Det stinker ändå skit där!
4.Äh, jag höjer tidsramen för när jag inte får dricka mer.. 19:30... Det borde gå, för jag är uppe senare på kvällarna nu o enligt någon mattetabell borde jag hinna gå på toa fler ggr då.

Det här räcker än så länge.. Kommer Ni på något får Ni gärna maila mig på [email protected]

Tack för mig! Leverpastej... Fan vad jag vill se Sunes sommar nu.....Men det går inte nu för jag ska se till att jag vet att klosterblandning är ett svart smaksatt te med kardemumma, pommerans o ...äh, jag ska inte avslöja..

Förresten, såg ni det där ensam mamma söker igår?
Hur bra som helst ju...

/ Ja, det var Jessica här

fulkort till..

Kategori: Allmänt

image360

jaha nu har jag gjort det!!, det här är fan inte vackert alltså, men som sagt vi ska ju tydligen bjuda på oss självaa...
så ja nu får ni inte lägga ut på mej.... vi syns sen tjejer..... puss o kram på er mina älsakde,

det enda man gör e ju att jobba, fy fan är det så livet ska vara???, jaja, inte gnälla nu det är ju trotss allt fredag idag !!!! YEAH!!! /// JEN

Om Johanna kan så kan vi....

Kategori: Allmänt

image359

Meningen med hela grejen var att jag o Helena skulle ta ett snyggkort på oss....Vi insåg rätt snabbt att det skulle gå käpp rätt åt helskotta så därför "brainstormade" vi lite o fick fram det här "råttkortet!!!

Vackrare brudar, framförallt vackrare än mig på det här kortet, får man ju för fan leta efter....
Men eftersom att det ändå inte är några som hänger här längre, förrutom Johanna, så gör det ju inget att vi ligger här o ser hemska ut...

Nu tycker jag att ni tar era schyssta kameror o gör likadant.. Minst ETT "FULKORT" ska ut på var och en... Har man inte gjort detta inom några veckor kommer det tyvärr bli så att vi står för utläggen på Er.. O då kan det bli vadsomhelst......


OBS!! VIKTIGT!! OBS!! VIKTIGT!! OBS!! VIKTIGT!! OBS!! VIKTIGT!!

På expert i högdalen jobbar det en råååhet hunk.. 25-30 år... Förhoppningsvis singel...Riktigt attraktiv... Har kommit på att jag ska in där varenda dag o köpa sladdar, batterier, plattteveapparater,,, bänkar, godis.-...allt vad de säljer... Han ska nog kunna fixas innan året är slut....Av någon iaf...

Nä, nu ska jag slå mig ner o plugga lite tesorter....O komma på hur ett mustigt kaffe kan smaka?!??!
Tja!
Förresten!! Middag på lördag hemma hos Elin... Välkomna...

ipod-sladd...

Kategori: Allmänt

hej hej..
stackrs våran blogg.. ingen är ju här och skriver längre..
hm .. a ja.. tänkte bara höra om någon saknar en ipodsladd för jag har tydligen snott till mig en.. ligger helt plötsligt två st här.. eller så har något konstigt hänt men en jungfrufödelse eller så.. underligt!!

ok..
nu ska jag och jessi ragga på expertkillarna..nej det ska vi ju faktiskt inte, jag ska plugga och jessi har u redan dragit.. FAN vad tråkigt!
puss

la histerica

Aftonbladets löp idag var nog nästan bättre om Kicki som hetsäter falukorv

Kategori: Allmänt

High Importance...eller ?

Kategori: Allmänt

Hej hej hallå...

Kör en snabbis för jag har såå tokigt mycke å gör´ på jobbet...

Behöver adresser till er alla... omgående...
vill ni inte lämna den här maila eller maila på f-book...!!!!
Okej d e någe kul på g..


Kram Lillan

Tänk så kul man kan ha helt själv på toan

Kategori: Allmänt

Så här roade jag mig i fredags på trädgården... Inge stelt leende... Neeeej.

image358

ok den här bjuder jag på för tillfället, eftersom att alla ändå bara hänger på facebook.

Det var inte igår

Kategori: Allmänt

Så har skolan börjat igen. Jag brukar faktiskt längta efter skolan. Brukar gilla att komma tillbaka o träffa folket, plugga tentor och sånt ( jaaaa jag vet).. Men den här gången längtade jag inte tillbaka. Om det beror på att det e sista terminen och jag har fet ågren över det, eller om det är för att jag levt som en pirat i sommar återstår att se.

Första dagen var iaf lite lagom tung, en timme intro och genomgång av schema. Varför lär man sig aldrig att det ALLTID är HELT meningslöst att gå på första lektionen? Det sägs ALDRIG nåt av värde. Så kom ihåg det nu, alla ni som tänker gå på nåt typ av intro nån gång.

Jag kände mig lite motarbetad ikväll när jag slängde mig på soffan för att läsa Guillous "vägen till jerusalem". Man bullar upp och gör det mysigt, kokar nyttigt té (rött té jessi!), tänder rökelser(det kan man ju iof tycka vad man vill om), sladdar om lampan så man ser nåt, tänder lite ljus. Lutar mig tillbaka och ligger riktigt skönt. Sträcker mig efter boken och tycker det verkar vara en bra idé att släppa boken rakt på min två-liters mugg full me ja, té. ORKA! Då undrar man ju vad man håller på med. Och sen undrar man varför man alltid ska ta den största muggen när man ska dricka te. Jag står fast vid att man alltid borde använda sånna där små koppar som vuxna människor har vid kafferep. så det så.

För övrigt så är Vägen till Jerusalem rätt trist. Hoppas som börjar döda varandra snart annars vet jag inte om jag orkar. Tyvärr så känner jag mig tvungen att läsa skiten. Försöker ju bilda mig lite så jag inte ska bli mobbad i vissa kretsar.

Ok men idag började iaf skolan vilket innebar att det var dax att gå och träna samt glömma allt vad cigg heter. Har faktiskt bockat av två idag, mer eller mindre. Var o tränade och det gick rätt bra, på "röd i ansiktet-skalan" var jag väl en femma av tio. har inte puffat även om jag dock börjar tycka att det e rätt segt nu här hemma på kvällskvisten. ringer nån teleförsäljare nu ska hon/ han få sig ett par väl valda.

jaja. Berns-terassen på lördag eller var det fashing? men alltså fashing, är inte vi för gamla för det? och är inte det ett vinterställe? vi får inte missa berns innan det e för sent.


sköt om era sjuka / Johanna



Hahaha

Kategori: Allmänt

image355
Jenny kör en Norge nr 2
image356
Djessi o Lisen..
image357
Hahahaha

HEJ hå HEJ hå jag ska till gymet gå....

Kategori: Allmänt

Hallå eller...

Det var sjukt länge sen jag hade tid till detta på ARBETSTID...har inte tid nu heller egentligen men va faan hinner inte så mycket mer  innan 5 ändå..

Igår bestämde jag mig för att äntligen bära iväg på min nya kalaskula som jag jobbat ihop under dem senaste två månaderna, genom att dricka öl å drinkar osv osv... gott var det men va det värt det...?
SÅKLART!
Men satan va jobbigt det var, efter 2 minuters ansträgning så hade jag MYCKET svårt att andas inte coolt, men jag klarade mig igenom en timmes träning med en å annan liten paus då lilla syster kom förbi å tjitt tjatta lite grann...

Så jag e grymt stolt idag då jag knappt har någon träningsverk alls bra stretch där efter,, så idag bär det av igen å idag blir det bra grejjer det är PERNILLA som kör.... AHA Jessa ska du me eller?? 

Hare gött nu slutar  jag kram

Lillan 

poco loco in the coco

Kategori: Allmänt

Hej hopp alla glada svennar! Här rullar dagarna på och helt plötsligt var det söndag.. Har haft det riktigt skönt och bara slappat.. Är så inte redo för att börja plugget igen. nästa måndag lixom, kom igen.. Hur kan sommaren gå så fort? Fan va skönt det ska bli att bli klar med plugget och bli arbetslös. Vilken grej len! Var på ett museum med pre columbain art här om dagen och jag kan bara säga en sak, dom gamla peruanerna var fett kinky. skulle egentligen lägga upp en bild här men har tydligen glömt sladdjäveln hemma alternativt supit bort den då jag av nån anledning kände att det var viktigt att ha med sig kamerasladden ut på krogen, på ett säkert ställe lixom.

Fiesta de gracia är nåt helt sjukt. Har aldrig sett så många människor på samma ställe. Gracia är enligt info ett område ungefär lika stort som gamla stan, på denna yta pressas tydligen ca 2 miljoner människor ihop under en vecka. skärpning larsa. det hela verkar iaf mest g ut på att sitta/gå runt på gatorna och dricka öl ur plastmuggar eller röka braj om man nu sysslar med sånt, och det gör ju alla här. lika fördomsfullt som sant.

Ikväll ska vi ut och röja eftersom att alla verkar vara lediga idag, första gången.. och så är det ju annas sista utekväll här  i smeten för sen måste hon packa ihop livet och flytta hem till swe. är dock liiite tveksam till vad man får för insatser från sina suparpolare ikväll. själv sitter man ju nu kl 5 på eftermiddagen och tar en öl, sniffar rökelser och läser guillou. meningen med livet typ. hilda var uppe en sväng men var så trött att hon var tvungen att gå o lägga sig igen. hur ska detta sluta? ensam och full i barca som vanligt =) hoppas inte alla (hilda o anna) bryter ihop och börjar grina ikväll för att anna ska flytta hem. eller inte innan typ kl 5 på morgonen när man ändå är för full och kanske har hitta nån att dela taxi hem med. och nej, jag sitter inte längst fram i taxin.

puss på er / johanna

Inte ett ord..

Kategori: Allmänt

Tyst!
Ett mörker!
En varelse....eller en liknelse?
Jag ser något.....något svart... En jacka...Neeeeeeeeeeeeeeeej!!
Det går ju inte!! Den är ju borta ju!!! Hahahaha

Jaha, jag vill bara meddela alla att jag har lyckats supa bort min nya skinnjacka!!
Det är lika bra att ta fisken i ryggraden och berätta detta... Det är bättre att ni hör det från mig än att det kommer ut på omvägar....

Det är den tredje jackan i ordningen....Kul!!
Sjätte tunnan öppnar vid fem....Har redan kommit på vad jag ska säga...
-Har ni en skinnjacka här?
-Eh?! kommer dem säga då!
-Jag, asså min kompis lånade mn skinnjacka igår och hon råkade glömma/tappa den här!
Så kommer han att säga...-Ok, det brukar låta så!
Men då sörrni!! Då har jag förberett mig, lite käckt!! Jag ska nämligen ha ett wildcard i fickan.. Ett kort på Helena.. Det ska jag ta fram och visa honom.. O säga att det var hon!!!
Då kommer han att tro på mig o vi kommer att leva lyckliga i alla våra da´r!! O så kommer jag konvertera till en medeltidsbrutta!! O va sött

Men jag orkar inte snacka om det....1000 spänn rent i brunnen!!!
Ibland blir man så trött....Ska fika med Chrille senare....Vågar nog inte berätta det för honom.

Aja, jag har iaf inte kräkts i sängen...o behöver därför inte tvätta

// Anonym....eller va fan... Jessica the spion

lite kort o så-....

Kategori: Allmänt

image351

såååå oskyldiga!!! hahahhaha
image352

glada gänget!!!

image353

Helle och lisa ,,,lika fina som vanligt!!!

JAha, försökte med fler bilder men den ville inte så det kommer en annan gång!!!
jaha, vad händer en fredag som denna eller++?? ALLA UT??hmm, jaja, vi får väl se vad som händer!
syns senare kära vänner!! /// Jen

From sturpan with love

Kategori: Allmänt

image344
Sittning i sturpen

image345
Varje tavla kräfver sin rätta inramning

image346
Tipsrunda i mörka skogen

image347
Här jobbar vi på att trampa sönder altanen

image348
Så kan det gå om inte haspen är på...


tack till alla som var där och till er som inte var där för om ni varit där hade det inte vart det det var.

/ johanna






The end----söndag

Kategori: Allmänt

image343

Haha! Och Robin som tydligen skulle hålla låg profil igår!!
Nä, vi gillar dig när du är på G, Robban!

Håll i hatten nu! Helena käka en köttbulle idag... Jag vet inte om hon kommer ihåg det för kl var kanske runt en 13:26 på dagen och risken finns att hon fortfarande var lite halvpackad, ni vet, som man kan vara dagen efter.....

Jag har ångest inför imorgondagen. Men ska inte tänka på det! Är det någon som har ett jobb till mig? Jag kan fan göra vad som helst!!! HOJTA TILL OM NÅGON VET NÅGOT!!!

Käka sushi på vägen hem.... Bra där!
Träffa en typ jätteliten bebis där... Så jäkla gullig. Han spanade in mig o Helena.. Det börjar tidigt alltså!!

Nä, nu är det slut på det roliga.. Någon som tar på sig att ha kräftskiva nästa helg?? Eller bara en liten fest liksom...så vi kan drcka o bli glada o snygga!!
Puss o godnatt mina nära o kära!!!
Jessica

bord och stolar

Kategori: Allmänt

ÄR DET NÅN SOM HAR ETT BORD OCH LITE STOLAR ÖVER TILL KRÄFTSKIVAN? GÄRNA EN GRILL OCKSÅ. VÄNLIGEN KONTAKTA ADMIN JOHANNA I SÅNNA FALL, KOMMER MED BILEN OCH HÄMTAR.

PUSSEL I PUSSEL JOHANAAAA

Tralalalala

Kategori: Allmänt

Helt otroligt! Tog mig till gymmet idag!
Fan, vad bra man är! Jag var tvungen att avbryta min kondition på den där orbitrekmaskinen...Orkade inte!! Skitröd i ansiktet och råsvettig vinglade jag av skiten.. Folket som såg mig trodde garanterat att jag skulle kola.....
Iaf, det finns en skitsöt kille på gymmet.. Har nästan sett honom varenda gång jag gymmat.....Innan semestern då ra´!!
image337
Grejen är den att man känner sig ju inte råhet när man står där skitsvettig och alldeles sandig och skitig från jobbet.... Försökte lägga in en liten stöt idag...Eller stöt o stöt! Jag försökte psyka honom lite med mina blickar... Tror det kan ha fungerat faktiskt....Äh, jag måste uppdatera träningskläderna!
Imorgon ska jag ta en tur förbi efter jobbet.. Ska försöka hinna med o platta håret imorgon bitti ( Inte för att jag någonsin skulle ha det utsläppt på gymmet men ändå)... Om han är där ska jag fan ge det ett försök...O så kanske jag skulle ta o lägga en make....
Jag tror ju att jag kommer att skita i´t imorgon bitti när det väl gäller...Palla liksom.. Han kommer säkert inte vara där ändå...o jag kanske ändå inte ens är intresserad...fast ändå...Hälften vunnet hälften försvunnet eller va sjutton det heter....

Elin,,, vi sa ju att du skulle bli morsa till hösten eller vintern eller vad det nu var... Kommer du inte ihåg.. Det kan ha varit på gotland.....men det kan också ha varit här hemma....O vi var inte fulla....tror jag..........

/ Jessica

Vad säger man??

Kategori: Allmänt

image336

Måste ju bara säga att vi är fruktansvärt snygga!! Som alla säger, Ni vet ;)

Hur som helst så blev det ju ingen allsång i år heller! Jag har faktiskt inte varit en sån aktiv allsångstittare heller! Kanske har kommit ifrån det där?! Men det borde ju vara tvärtom kanske? Att man växer in i det ju äldre man blir!

För fem minuter sedan höll jag på att ramla av stolen....Jag gungade inte ens...och jag var inte full!!! Kan någon köpa mig en riktig datastol kanske?

Iaf, såg precis en kille med glasögon på tv... Det är fan sexigt med dålig syn... Fram med glajjorna killar!! Ni kommer få såååå mycket mer...Av mig iaf...Nej, ärligt! Jag ska faktiskt stadga mig alldeles strax så börja inte hålla på!!

Elin, du vet tidsramen vi har satt upp va?? Hur går det för dig? Jag kan ju säga att alternativen rullar ju inte in direkt!!!

Nu ska jag faktiskt läsa lite!!!
( Dock ingen bok på 2000 sidor, Jork!!)
Puss o kram på Er alla från hela mig!!
// Jessica

Gay Pride!

Kategori: Allmänt

image335

Adam om du är säker på att du inte är gay så kan väl du ta o fylla i en ansökan om att gå med i vårt stall? Du är ju helt oemotståndlig i den där jackan. Ansökan kan lämnas här eller skickas till Jessica Holm, personalansvarig.

Mvh, Johanna Wilkens, press och marknadsföring